Politika v SR
Oslavy nad fašizmom

Takto oslavovali moji priatelia víťazstvo nad nemeckým fašizmom na Brezine v Trenčíne.
609778cca32b6
Asi čitajú V.V.Pjakina.


Takto oslavovali moji priatelia víťazstvo nad nemeckým fašizmom na Brezine v Trenčíne. ![609778cca32b6](serve/attachment&path=609778cca32b6) Asi čitajú V.V.Pjakina.

Поздравляю всех с праздником победы. Ура!
609784ce2bac7


Поздравляю всех с праздником победы. Ура! ![609784ce2bac7](serve/attachment&path=609784ce2bac7)

Желаю мира и добра, неба голубого и родных рядом. С праздником! С Днем Великой Победы! Ура!


Желаю мира и добра, неба голубого и родных рядом. С праздником! С Днем Великой Победы! Ура!

Zdravia všetkým.
V tak významný deň ako je 9. Máj sa mi veľmi nechce rýpať no názov je nepresný. Nacistické Nemecko porazené bolo no fašizmus ako taký nie. Fašizmus pretrval a usadil sa v USA. Mnohí môžu namietať že to nie je pravda. Treba si pozrieť ruský film Biely Tiger. Nejde o dej filmu ako taký ale o symboliku ktorá je prešpikovaná celým filmom. Na konci je rozhovor medzi dvoma hrdinami vojny. Na dotaz Biely Tiger je mŕtvy veliteľ tanku povie nie je mŕtvy skrýva sa, žije a bude sa skrývať kým nepríde jeho čas a potom sa zase objaví a my musíme byť pripravený. Kedy sa zase objaví , možno o päťdesiat rokov možno o sto. Rozhovor na konci filmu som určite nenapísal presne no význam som nezmenil. Preto dnes oslavujeme vytaztvo nad Nacistami ale fašizmus pretrval aj keď v skrytej podobe.
S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. V tak významný deň ako je 9. Máj sa mi veľmi nechce rýpať no názov je nepresný. Nacistické Nemecko porazené bolo no fašizmus ako taký nie. Fašizmus pretrval a usadil sa v USA. Mnohí môžu namietať že to nie je pravda. Treba si pozrieť ruský film Biely Tiger. Nejde o dej filmu ako taký ale o symboliku ktorá je prešpikovaná celým filmom. Na konci je rozhovor medzi dvoma hrdinami vojny. Na dotaz Biely Tiger je mŕtvy veliteľ tanku povie nie je mŕtvy skrýva sa, žije a bude sa skrývať kým nepríde jeho čas a potom sa zase objaví a my musíme byť pripravený. Kedy sa zase objaví , možno o päťdesiat rokov možno o sto. Rozhovor na konci filmu som určite nenapísal presne no význam som nezmenil. Preto dnes oslavujeme vytaztvo nad Nacistami ale fašizmus pretrval aj keď v skrytej podobe. S pozdravom Peter.
Upravené 9. 5. 2021 o 10:48

Asi čitajú V.V.Pjakina.

Поздравляю всех. С праздником Победы в Великой Отечественной Войне.


[quote="pid:15065, uid:165"]Asi čitajú V.V.Pjakina.[/quote] Поздравляю всех. С праздником Победы в Великой Отечественной Войне.

Treba si pozrieť ruský film Biely Tiger
Bílý Tygr je film ze škatulky mystický fantasy. Je o neporazitelným duchu války...třeba. Kdo chce může shlédnout a udělat si názor....tady. rutracker.org
Ale proč reaguji, 7.5. 2021 komáři z Телеканал Сталинград vypustili takový bzučící video o kulturním kódu, Tygrovi atd... https://www.youtube.com/watch?v=z3iP4sOC8GI&t=802s
Někde za půlkou videa přichází klasika.."Rusko je takový středověký těžký rytíř, kterého nikdo neporazi v přímém rytířském boji, ale porazí ho jen ten, kdo jej podle chytí za nohu" (lží) ...volný překlad.
Ke dní vítězství tedy přeji hodně konceptuální moudrosti....


[quote="pid:15074, uid:14"]Treba si pozrieť ruský film Biely Tiger[/quote]Bílý Tygr je film ze škatulky mystický fantasy. Je o neporazitelným duchu války...třeba. Kdo chce může shlédnout a udělat si názor....tady. [rutracker.org](https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4596168) Ale proč reaguji, 7.5. 2021 komáři z [Телеканал Сталинград](https://www.youtube.com/c/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4) vypustili takový bzučící video o kulturním kódu, Tygrovi atd... ["ДОЙЧЕ ЗОЛЬДАТЕН", "ТИГРЫ" РОСГВАРДИИ И ФАСЦИИ НА ГЕРБЕ ПРИСТАВОВ](https://www.youtube.com/watch?v=z3iP4sOC8GI&t=802s) Někde za půlkou videa přichází klasika.."Rusko je takový středověký těžký rytíř, kterého nikdo neporazi v přímém rytířském boji, ale porazí ho jen ten, kdo jej podle chytí za nohu" (lží) ...volný překlad. Ke dní vítězství tedy přeji hodně _konceptuální moudrosti_....

Vedi.Vini......

Upravené 9. 5. 2021 o 13:00

Письмо из Праги.


Дорогие друзья ПОЛИТИКУСы! Прага - это далеко не только "борцы" с памятниками, эсть и много нормальные, честые люди - "Молчащие". "Демократия", знаете…. Сегодня был со семьи на возложение цветов к могилам героев-освободителей Праги на Ольшанском Кладбище в Праге. Вот такие дела. Держитесь, БРАТУШКИ, потому что Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет ОПЯТЬ за нами!


https://politikus.ru/pobeda/135855-praga-olshanskoe-voennoe-kladbische-09052021.html
Politikus.ru


V odkazu je víc fotografií.


Письмо из Праги. https://politikus.ru/uploads/posts/2021-05/1620577794_024.jpeg Дорогие друзья ПОЛИТИКУСы! Прага - это далеко не только "борцы" с памятниками, эсть и много нормальные, честые люди - "Молчащие". "Демократия", знаете…. Сегодня был со семьи на возложение цветов к могилам героев-освободителей Праги на Ольшанском Кладбище в Праге. Вот такие дела. Держитесь, БРАТУШКИ, потому что Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет ОПЯТЬ за нами! https://politikus.ru/pobeda/135855-praga-olshanskoe-voennoe-kladbische-09052021.html Politikus.ru V odkazu je víc fotografií.

komáři z Телеканал Сталинград vypustili takový bzučící video o kulturním kódu, Tygrovi

Tak shody jmen mezi PzKpfw VI "Tiger" a Ruským obrněným terénním automobilem GAZ-2330 “Tigr” jsem si přirozeně všiml. Výklad však nemusí být jednoznačný.
Z wiki zde
https://cs.wikipedia.org/wiki/GAZ-2330
plyne, že to byla původně exportní/koprodukční záležitost a od toho se odvíjela i volba jména. Po čase ze spolupráce sešlo a vývoj pokračoval jako čistě Ruský.


Více mne zaujalo to videjko. Divné temné videjko. A v něm 2 temní divní chachaři (nebo jsem se spletl a mělo být chazaři?). Na TyTrubce má video délku 22:22. Host se jmenuje Vasilij Puškin, moderátor “tovarišč” Arťjom.
Osvědčené barevné schéma černá-bílá-červená. (použito namátkou hitlerovská vlajka, placky Chvilkových milionářů)


Úvodní věta: “režim Putina fašistskyj”. Pak záplava “argumentů” ala aeronetí popis egyptského rituálu.


[quote="pid:15092, uid:190"]komáři z Телеканал Сталинград vypustili takový bzučící video o kulturním kódu, Tygrovi[/quote] Tak shody jmen mezi PzKpfw VI "Tiger" a Ruským obrněným terénním automobilem GAZ-2330 “Tigr” jsem si přirozeně všiml. Výklad však nemusí být jednoznačný. Z wiki zde https://cs.wikipedia.org/wiki/GAZ-2330 plyne, že to byla původně exportní/koprodukční záležitost a od toho se odvíjela i volba jména. Po čase ze spolupráce sešlo a vývoj pokračoval jako čistě Ruský. Více mne zaujalo to videjko. Divné temné videjko. A v něm 2 temní divní chachaři (nebo jsem se spletl a mělo být chazaři?). Na TyTrubce má video délku 22:22. Host se jmenuje Vasilij Puškin, moderátor “tovarišč” Arťjom. Osvědčené barevné schéma černá-bílá-červená. (použito namátkou hitlerovská vlajka, placky Chvilkových milionářů) Úvodní věta: “režim Putina fašistskyj”. Pak záplava “argumentů” ala aeronetí popis egyptského rituálu.
1.18k
7
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept