Zahraničná politika
Vojenská přehlídka v Moskvě 9.5.2021

Прямая трансляция праздничного парада, посвященного 76-й годовщине победы в Великой Отечественной войне.


https://www.youtube.com/watch?v=TWPRvpJ-I5o


Прямая трансляция праздничного парада, посвященного 76-й годовщине победы в Великой Отечественной войне. https://www.youtube.com/watch?v=TWPRvpJ-I5o

Naděje vkládané do rudých vlajek při zkouškách na přehlídku se nenaplnily, nic se v tomto ohledu nezměnilo.


Naděje vkládané do rudých vlajek při zkouškách na přehlídku se nenaplnily, nic se v tomto ohledu nezměnilo.

nic se v tomto ohledu nezměnilo.

Myslím, že něco se přece změnilo, rudá vlajka byla mnohem větší, i když žerď zůstala kratší. A pěkně si také pohrál vítr a již víme, že vítr je jedním ze Slovanských Bohů. Té zrádcovské vlajce se tentokrát povedlo plně rozvinout až na konci její pouti a červená vlála ve větru. Takže nebesa pomáhají.


[quote="pid:15069, uid:270"]nic se v tomto ohledu nezměnilo.[/quote] Myslím, že něco se přece změnilo, rudá vlajka byla mnohem větší, i když žerď zůstala kratší. A pěkně si také pohrál vítr a již víme, že vítr je jedním ze Slovanských Bohů. Té zrádcovské vlajce se tentokrát povedlo plně rozvinout až na konci její pouti a červená vlála ve větru. Takže nebesa pomáhají.
Upravené 9. 5. 2021 o 09:15

Vlajka bude tím trumfovým esem. Předtím přijdou na řadu ostatní trumfy. Osobně si myslím, že Putin vyhlásí po důkladné informační přípravě všenárodní diskuse Referendum ke státní symbolice .Byl by to vynikající řídící tah , který by mu velmi dobře odkryl "hnízda" mimikrujících vší.A donutil by Západ k otevřené reakci.


Vlajka bude tím trumfovým esem. Předtím přijdou na řadu ostatní trumfy. Osobně si myslím, že Putin vyhlásí po důkladné informační přípravě všenárodní diskuse **Referendum ke státní symbolice** .Byl by to vynikající řídící tah , který by mu velmi dobře odkryl "hnízda" mimikrujících vší.A donutil by Západ k otevřené reakci.

Pjakin pred týždňom...


_Probíhá příprava k vojenské přehlídce Vítězství.


A jaká bude ta přehlídka? Jak bude vypadat?
Dojde k dalšímu prohloubení Overtonova okna, na jehož základě bude místo přehlídky Vítězství ruského národa,
národů SSSR nad nesporným zlem, Třetí říší,
jak to ve svém komentáři vyjádřil Děripaska,
předvedeno, že to Třetí říše slaví své vítězství nad ruskými
národy a Rusko se změní v surovinový přívěšek?


Otevírá se Overtonovo okno,
převádí se to do této roviny.
To znamená, že na Západě si dobře uvědomují důležitost návratu té sovětské vlajky,
rudé, ruské vlajky našemu státu! To totiž bude znamenat suverenitu Ruska,
jeho konceptuální moc,
postavení subjektu globální politiky.
A tak se ze všech sil tu rudou
vlajku snaží zdiskreditovat!
Všichni se k tomu spojili a nám říkají: „Buďte v klidu, nic nepodnikejte, vždyť je to úplně jedno…“
Jenže to není jedno! Je to velký rozdíl,
protože za symboly kráčí smysly.
Takže ta otázka vlajky není nic
podružného! Je naopak velice důležitá!


Bude opět vojenská přehlídka. Dívejte se pozorně!
Ano, oni ji teď schválně natáčejí tak…
Nu, toho režiséra přehlídky by měli rovnou postavit ke zdi a zastřelit.
Neukazuje nám přehlídku, ale jakýsi schizofrenický kaleidoskop.
Jediné, co dokáže ukázat pořádně, je vlasovská vlajka vlající nad vlajkou Vítězství.
6097b1e13845e


Pjakin pred týždňom... _Probíhá příprava k vojenské přehlídce Vítězství. A jaká bude ta přehlídka? Jak bude vypadat? Dojde k dalšímu prohloubení Overtonova okna, na jehož základě bude místo přehlídky Vítězství ruského národa, národů SSSR nad nesporným zlem, Třetí říší, jak to ve svém komentáři vyjádřil Děripaska, předvedeno, že to Třetí říše slaví své vítězství nad ruskými národy a Rusko se změní v surovinový přívěšek? Otevírá se Overtonovo okno, převádí se to do této roviny. To znamená, že na Západě si dobře uvědomují důležitost návratu té sovětské vlajky, rudé, ruské vlajky našemu státu! To totiž bude znamenat suverenitu Ruska, jeho konceptuální moc, postavení subjektu globální politiky. A tak se ze všech sil tu rudou vlajku snaží zdiskreditovat! Všichni se k tomu spojili a nám říkají: „Buďte v klidu, nic nepodnikejte, vždyť je to úplně jedno…“ Jenže to není jedno! Je to velký rozdíl, protože za symboly kráčí smysly. Takže ta otázka vlajky není nic podružného! Je naopak velice důležitá! Bude opět vojenská přehlídka. **Dívejte se pozorně!** Ano, oni ji teď schválně natáčejí tak… Nu, toho režiséra přehlídky by měli rovnou postavit ke zdi a zastřelit. Neukazuje nám přehlídku, ale jakýsi schizofrenický kaleidoskop. Jediné, co dokáže ukázat pořádně, je vlasovská vlajka vlající nad vlajkou Vítězství. ![6097b1e13845e](serve/attachment&path=6097b1e13845e)

Vlajka bude tím trumfovým esem


Rusko nyní bojovalo hlavně na globální scéně. Nyní je čas zabojovat na té domácí.


[quote="pid:15084, uid:57"]Vlajka bude tím trumfovým esem[/quote] Rusko nyní bojovalo hlavně na globální scéně. Nyní je čas zabojovat na té domácí.

A pěkně si také pohrál vítr a již víme, že vítr je jedním ze Slovanských Bohů. Té zrádcovské vlajce se tentokrát povedlo plně rozvinout až na konci její pouti a červená vlála ve větru.

Dobrý postřeh. Červená vlála trvale, trikolóra jednu chvíli neměla daleko do stavu téměř plného “navinutí” na žerdi.


A ještě jedna věc byla jiná.
Pokračování přenosu po ukončení přehlídky, záběry s Putinem, jak jde s tádžickým prezidentem Imomali Rachmonem. Minule bylo zahraničních hostů úrovně prezident/premier mnohem více. Na druhou stranu se tentokrát Putin poměrně dlouho družil a fotil s veterány.


Všiml jsem si spz přehlídkových aut 0001-MO-77 a 0002-MO-77. Ale ukázalo se, že jsou stejné jako v roce 2020.
Vyloženě mne zarazily tvary těch 2 věnců, které Putin s Rachmonem pokládali u Kremelské zdi.
Ale asi to je dáno počtem zahraničních hostů úrovně prezident/premier. Protože minule to byl takový několik metrů dlouhý obdélník, aby mohl být podél celé řady hostů, kteří kladli květiny. Tentokrát byli jen 2, tak 2 věnce. Ale tvar měly divný.


Jo, a dík @Ludvík za link na živé vysílaní, bylo to příjemné...

[quote="pid:15070, uid:312"]A pěkně si také pohrál vítr a již víme, že vítr je jedním ze Slovanských Bohů. Té zrádcovské vlajce se tentokrát povedlo plně rozvinout až na konci její pouti a červená vlála ve větru.[/quote] Dobrý postřeh. Červená vlála trvale, trikolóra jednu chvíli neměla daleko do stavu téměř plného “navinutí” na žerdi. A ještě jedna věc byla jiná. Pokračování přenosu po ukončení přehlídky, záběry s Putinem, jak jde s tádžickým prezidentem Imomali Rachmonem. Minule bylo zahraničních hostů úrovně prezident/premier mnohem více. Na druhou stranu se tentokrát Putin poměrně dlouho družil a fotil s veterány. Všiml jsem si spz přehlídkových aut 0001-MO-77 a 0002-MO-77. Ale ukázalo se, že jsou stejné jako v roce 2020. Vyloženě mne zarazily tvary těch 2 věnců, které Putin s Rachmonem pokládali u Kremelské zdi. Ale asi to je dáno počtem zahraničních hostů úrovně prezident/premier. Protože minule to byl takový několik metrů dlouhý obdélník, aby mohl být podél celé řady hostů, kteří kladli květiny. Tentokrát byli jen 2, tak 2 věnce. Ale tvar měly divný. Jo, a dík @Ludvík za link na živé vysílaní, bylo to příjemné...
Upravené 9. 5. 2021 o 13:40

6097e172f2f32
V príspevku vyššie som mal na mysli deravú vlajku...


![6097e172f2f32](serve/attachment&path=6097e172f2f32) V príspevku vyššie som mal na mysli deravú vlajku...

2 věnce. Ale tvar měly divný.


Mi to připadalo jako dvě osmičky, čili 88. Nejsem moc silný v číselných významech, musíme se zeptat Počtáře nebo jiných znalců, co by to mohlo naznačovat.


[quote="pid:15102, uid:240"]2 věnce. Ale tvar měly divný.[/quote] Mi to připadalo jako dvě osmičky, čili 88. Nejsem moc silný v číselných významech, musíme se zeptat Počtáře nebo jiných znalců, co by to mohlo naznačovat.

Fidelo

V príspevku vyššie som mal na mysli deravú vlajku...

Mmm, tak toho jsem si nevšiml.
Ale čistě teoreticky:
i. mohlo by jít o “elektronické” díry v obrázku, ale pustil jsem si záznam dnešního živého vysílání a díry tam jsou, takže hypotéza zavržena
ii. někdo tam ty díry udělal jako sabotáž
iii. ty díry tam jsou proto, že vlajka je originál, pak by ovšem byly viditelné i na přehlídce 2020; to se ovšem nedá spolehlivě vyhodnotit, protože v roce 2020 červená vlajka dostatečně nevlaje; šel jsem na záznam z přehlídky 2019 a každý si může ověřit, že ty 3 díry tam jsou, tím zavrhuji hypotézu (ii), tak snad tam ty díry jsou, protože je to originál...


[quote="pid:15105, uid:335"]V príspevku vyššie som mal na mysli deravú vlajku...[/quote] Mmm, tak toho jsem si nevšiml. Ale čistě teoreticky: i. mohlo by jít o “elektronické” díry v obrázku, ale pustil jsem si záznam dnešního živého vysílání a díry tam jsou, takže hypotéza zavržena ii. někdo tam ty díry udělal jako sabotáž iii. ty díry tam jsou proto, že vlajka je originál, pak by ovšem byly viditelné i na přehlídce 2020; to se ovšem nedá spolehlivě vyhodnotit, protože v roce 2020 červená vlajka dostatečně nevlaje; šel jsem na záznam z přehlídky 2019 a každý si může ověřit, že ty 3 díry tam jsou, tím zavrhuji hypotézu (ii), tak snad tam ty díry jsou, protože je to originál...

Mi to připadalo jako dvě osmičky

Znalec, neznalec, žel, vidím to stejně, ale dřív si toho všiml někdo z mého okolí...jakési dva “dvojvěnce”.
Akorát jsem to nechtěl napsat jako první...
Ale pokud to neozvučí VVPj, tak je to jenom paranoia.


[quote="pid:15107, uid:294"]Mi to připadalo jako dvě osmičky[/quote] Znalec, neznalec, žel, vidím to stejně, ale dřív si toho všiml někdo z mého okolí...jakési dva “dvojvěnce”. Akorát jsem to nechtěl napsat jako první... Ale pokud to neozvučí VVPj, tak je to jenom paranoia.
Upravené 9. 5. 2021 o 16:25

Mi to připadalo jako dvě osmičky

Ten tvar mě také zarazil. Může to být také nekonečno. A také to může mít spojitost s tím, že letos je to 80 let, co začala válka.


[quote="pid:15107, uid:294"]Mi to připadalo jako dvě osmičky[/quote] Ten tvar mě také zarazil. Může to být také nekonečno. A také to může mít spojitost s tím, že letos je to 80 let, co začala válka.

A také to může mít spojitost s tím, že letos je to 80 let, co začala válka.


Tiež si to myslím lebo gasudar to spomenul vo svojom prejave hneď na začiatku.


[quote="pid:15112, uid:312"]A také to může mít spojitost s tím, že letos je to 80 let, co začala válka.[/quote] Tiež si to myslím lebo gasudar to spomenul vo svojom prejave hneď na začiatku.

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Katastrofa , nikdo tam nemá nasazený hadr . To asi bude hodně nemocných a mrtvých s covidem a přeplněné nemocnice .
Nebo že by to platilo jen u nás a na Slovensku ? To se asi i covid bojí rusů . Až to zjistí parazit Kroupa , tak tím získá důkaz o původu covidu z Moskvy . A kruh s agenty se pěkně uzavírá do čtverce . HURá .


Katastrofa , nikdo tam nemá nasazený hadr . To asi bude hodně nemocných a mrtvých s covidem a přeplněné nemocnice . Nebo že by to platilo jen u nás a na Slovensku ? To se asi i covid bojí rusů . Až to zjistí parazit Kroupa , tak tím získá důkaz o původu covidu z Moskvy . A kruh s agenty se pěkně uzavírá do čtverce . HURá .

Vyjádření Panarina k symbolice dvou věnců ve tvaru osmiček.


https://www.youtube.com/watch?v=sZRhGV-pyCg


Jiné nesení vlajek během přehlídky v Nižním Novgorodu.


https://www.youtube.com/watch?v=50RukBmUeWc


Nesmrtelný pluk v Doněcku.


https://www.youtube.com/watch?v=tcacBBFDIW4


Děd Zelenského v Nesmrtelném pluku v Doněcku.


https://www.youtube.com/watch?v=zCy7QiKJ-Rc


Vyjádření Panarina k symbolice dvou věnců ve tvaru osmiček. https://www.youtube.com/watch?v=sZRhGV-pyCg Jiné nesení vlajek během přehlídky v Nižním Novgorodu. https://www.youtube.com/watch?v=50RukBmUeWc Nesmrtelný pluk v Doněcku. https://www.youtube.com/watch?v=tcacBBFDIW4 Děd Zelenského v Nesmrtelném pluku v Doněcku. https://www.youtube.com/watch?v=zCy7QiKJ-Rc

Vyjádření Panarina k symbolice dvou věnců ve tvaru osmiček


Můžu poprosit jen ve stručnosti, co říká? Díky


[quote="pid:15119, uid:433"]Vyjádření Panarina k symbolice dvou věnců ve tvaru osmiček[/quote] Můžu poprosit jen ve stručnosti, co říká? Díky

Při vojenské přehlídce v RF mne napadlo , jak by taková vojenská přehlídka vypadala u Nás . Netrvalo dlouho a na NR jsem nalezl připodobení .


Naše armáda -- to je opravdu síla


Doufám jen, že jsou všichni ochotni položit své životy za vlast ☹To by člověka nenapadlo, že tohle národ financuje... Výzbroj je u nás asi ten nejmenší problém, stačí se podívat na strukturu naší armády. Máme 20.864 vojáků (mužů a žen) z toho je 21 generálů, 1.942 vyšších důstojníků (plukovníci a majoři), 3.377 nižších důstojníků, ti velí 5.944 praporčíkům, 6.963 poddůstojníků a 709 členů mužstva (zbytek vojáků tedy cca 1.908 vojáků je ve školách). Tedy na jednoho důstojníka (bez ohledu na to zda jde o vyššího či nižšího) připadá cca 2,5 vojáka (poddůstojníků, praporčíků a členů mužstva).
Když to převedeme do praxe tak v jednom Pandurovi by mělo jet cca 14 vojáků (posádka a výsadek) tedy při poměrech v naší armádě jeden plukovník, jeden major, dva kapitáni a čtyři praporčíci, pět poddůstojníků a jeden vojín...
Skutečně úžasné složení armády
S pozdravem, Milan Šíma mailto:sima.milan@post.cz
Proč prosazuje 75% poslanců naší slavné PS vrácení 10 miliard armádě, koho do těch "nových" strojů a vrtulníků posadí??? Asi je to tím, že chyběli v matematice při vyučování. A proto také máme v naší armádě tolik generálů. Jeden z nich by chtěl být i našim prezidentem.


Při vojenské přehlídce v RF mne napadlo , jak by taková vojenská přehlídka vypadala u Nás . Netrvalo dlouho a na NR jsem nalezl připodobení . Naše armáda -- to je opravdu síla Doufám jen, že jsou všichni ochotni položit své životy za vlast ☹To by člověka nenapadlo, že tohle národ financuje... Výzbroj je u nás asi ten nejmenší problém, stačí se podívat na strukturu naší armády. Máme 20.864 vojáků (mužů a žen) z toho je 21 generálů, 1.942 vyšších důstojníků (plukovníci a majoři), 3.377 nižších důstojníků, ti velí 5.944 praporčíkům, 6.963 poddůstojníků a 709 členů mužstva (zbytek vojáků tedy cca 1.908 vojáků je ve školách). Tedy na jednoho důstojníka (bez ohledu na to zda jde o vyššího či nižšího) připadá cca 2,5 vojáka (poddůstojníků, praporčíků a členů mužstva). Když to převedeme do praxe tak v jednom Pandurovi by mělo jet cca 14 vojáků (posádka a výsadek) tedy při poměrech v naší armádě jeden plukovník, jeden major, dva kapitáni a čtyři praporčíci, pět poddůstojníků a jeden vojín... Skutečně úžasné složení armády S pozdravem, Milan Šíma mailto:sima.milan@post.cz Proč prosazuje 75% poslanců naší slavné PS vrácení 10 miliard armádě, koho do těch "nových" strojů a vrtulníků posadí??? Asi je to tím, že chyběli v matematice při vyučování. A proto také máme v naší armádě tolik generálů. Jeden z nich by chtěl být i našim prezidentem.

Jiné nesení vlajek během přehlídky v Nižním Novgorodu.


Jak se jmenuje ta skladba jak tam hraje?


[quote="pid:15119, uid:433"]Jiné nesení vlajek během přehlídky v Nižním Novgorodu.[/quote] Jak se jmenuje ta skladba jak tam hraje?

Ten tvar mě také zarazil. Může to být také nekonečno. A také to může mít spojitost s tím, že letos je to 80 let, co začala válka.

Nekonečno není na stojato.
Taky jsem hledal souvislost 76 (výročí konce), 77 (spz přehlídkových aut, ale to bylo i minule, je to furt stejné), 80 let od začátku (ale nikoliv 88 ).
Taky mne napadla budoucnost, 1945+88=2033, ale k tomuto nic dalšího.
Víc raději nenapíšu, protože
pokud to neozvučí VVPj, tak je to jenom paranoia


[quote="pid:15112, uid:312"]Ten tvar mě také zarazil. Může to být také nekonečno. A také to může mít spojitost s tím, že letos je to 80 let, co začala válka.[/quote] Nekonečno není na stojato. Taky jsem hledal souvislost 76 (výročí konce), 77 (spz přehlídkových aut, ale to bylo i minule, je to furt stejné), 80 let od začátku (ale nikoliv 88 ). Taky mne napadla budoucnost, 1945+88=2033, ale k tomuto nic dalšího. Víc raději nenapíšu, protože [quote="pid:15109, uid:240"]pokud to neozvučí VVPj, tak je to jenom paranoia[/quote]

Fíha, ten Novgorod je ale zajímavý. Té zrádcovské vlajce ani nedovolili, aby se rozvinula.


Fíha, ten Novgorod je ale zajímavý. Té zrádcovské vlajce ani nedovolili, aby se rozvinula.

Jak se jmenuje ta skladba jak tam hraje?

Vstavaj strana ogromnaja, vstavaj na smertnyj boj...


[quote="pid:15123, uid:402"]Jak se jmenuje ta skladba jak tam hraje?[/quote] Vstavaj strana ogromnaja, vstavaj na smertnyj boj...

Mi to připadalo jako dvě osmičky

Divala jsem se na kremlinu.ru
http://kremlin.ru/events/president/news/65545
Jeden venec osmicka je od Ruska, ta druha od Tadzikistanu podle stuzek na vencich. S presidentem Putinem tam stal i president Tadzikistanu, Emomalij Rahmon, nese titul "Vudce naroda", (pres. od r. 1994, 27 let (9)). S tim ted vede V.V. Putin jednani ohledne bezpecnosti v Centralni Asii, hlavne Afganistanu, kam se premistili teroriste ISILU.
http://kremlin.ru/events/president/news/65543
President Tadzikistanu ma fialovou kravatu.


[quote="pid:15107, uid:294"]Mi to připadalo jako dvě osmičky[/quote] Divala jsem se na kremlinu.ru http://kremlin.ru/events/president/news/65545 Jeden venec osmicka je od Ruska, ta druha od Tadzikistanu podle stuzek na vencich. S presidentem Putinem tam stal i president Tadzikistanu, Emomalij Rahmon, nese titul "Vudce naroda", (pres. od r. 1994, 27 let (9)). S tim ted vede V.V. Putin jednani ohledne bezpecnosti v Centralni Asii, hlavne Afganistanu, kam se premistili teroriste ISILU. http://kremlin.ru/events/president/news/65543 President Tadzikistanu ma fialovou kravatu.

koho do těch "nových" strojů a vrtulníků posadí???
609808bbdb4f8
6098099c5ac9d


My ich síce o pár kusov máme menej(celkový počet) ale tiež sa občas nad tým zamýšľam.


[quote="pid:15122, uid:185"]koho do těch "nových" strojů a vrtulníků posadí???[/quote]![609808bbdb4f8](serve/attachment&path=609808bbdb4f8) ![6098099c5ac9d](serve/attachment&path=6098099c5ac9d) My ich síce o pár kusov máme menej(celkový počet) ale tiež sa občas nad tým zamýšľam.

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Keď zmení Rusko svoju vlajku, čo sa stane napr. so slovenskými zákonmi, ktoré klasifikujú tento symbol ako podpora tyranských režimov? Zrazu sa ocitneme v situácii, kedy budeme mať zákon namierený proti vlajke iného štátu. Bude to "prča"...


Keď zmení Rusko svoju vlajku, čo sa stane napr. so slovenskými zákonmi, ktoré klasifikujú tento symbol ako podpora tyranských režimov? Zrazu sa ocitneme v situácii, kedy budeme mať zákon namierený proti vlajke iného štátu. Bude to "prča"...

Moderátor

Stručně, co říká Panarin. Číslo 88 je symbolem Vatikánu, Londýna a také fašistického Německa. Tím, že byl tento symbol položen k věčnému ohni, připomíná to vhození 200 fašistických standart ke Kremelské zdi v den zrození Velké zednářské lóže Anglie. Nově bude 88 pozitivním symbolem - vytvoření euroasijské Rusi a sjednocení národů na tomto území.


Stručně, co říká Panarin. Číslo 88 je symbolem Vatikánu, Londýna a také fašistického Německa. Tím, že byl tento symbol položen k věčnému ohni, připomíná to vhození 200 fašistických standart ke Kremelské zdi v den zrození Velké zednářské lóže Anglie. Nově bude 88 pozitivním symbolem - vytvoření euroasijské Rusi a sjednocení národů na tomto území.

Jak se jmenuje ta skladba jak tam hraje?

Священная война - Svatá válka


Pod videem na YouTube plný text písně. https://www.youtube.com/watch?v=6fTJOA-SryY


[quote="pid:15123, uid:402"]Jak se jmenuje ta skladba jak tam hraje?[/quote] Священная война - Svatá válka Pod videem na YouTube plný text písně. https://www.youtube.com/watch?v=6fTJOA-SryY
Upravené 9. 5. 2021 o 21:07

Momentálně běží výborný film T 34 na motivy skutečné události.
http://rus24.tv/rossiya1.html


Momentálně běží výborný film T 34 na motivy skutečné události. http://rus24.tv/rossiya1.html
Upravené 9. 5. 2021 o 21:39

tak snad tam ty díry jsou, protože je to originál...

No ja som si pozrel rok 2015, v ktorom bola asi posledná prehliadka, na ktorú sa dalo pozerať...a vlajka je iná...no a terazky čo je originál...


2015
609843bdcf983


2021
609843debb18e


[quote="pid:15108, uid:240"]tak snad tam ty díry jsou, protože je to originál...[/quote] No ja som si pozrel rok 2015, v ktorom bola asi posledná prehliadka, na ktorú sa dalo pozerať...a vlajka je iná...no a terazky čo je originál... 2015 ![609843bdcf983](serve/attachment&path=609843bdcf983) 2021 ![609843debb18e](serve/attachment&path=609843debb18e)

Vladimir Putin Silný prejav počas vojenskej prehliadky v Moskve: Rozdrvili sme ich (SK TITULKY)


https://www.youtube.com/watch?v=6rLIWlym8wY


Vladimir Putin Silný prejav počas vojenskej prehliadky v Moskve: Rozdrvili sme ich (SK TITULKY) https://www.youtube.com/watch?v=6rLIWlym8wY
Upravené 9. 5. 2021 o 22:37

Zdravia všetkým.
Tie vence sú naozaj zaujímavé, zelená symbol života a obnovy, červená je aj symbolom pamiatky padlých hrdinov. Či znamenajú dve osmičky vedia všetci len tie stuhy sú zaviazané v strede. Zaviazať uzol na krku tomu čo predstavujú dve osmičky. Žeby ohlásili likvidáciu všetkých ktorí sympatizujú s myšlienkou fašizmu a zdradcovstva voči Rusku? Tie mašle sú uviazané ako keby pod krkom. Veď vieme čo znamená : hodil si mašľu!
Môžem sa mýliť.
S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. Tie vence sú naozaj zaujímavé, zelená symbol života a obnovy, červená je aj symbolom pamiatky padlých hrdinov. Či znamenajú dve osmičky vedia všetci len tie stuhy sú zaviazané v strede. Zaviazať uzol na krku tomu čo predstavujú dve osmičky. Žeby ohlásili likvidáciu všetkých ktorí sympatizujú s myšlienkou fašizmu a zdradcovstva voči Rusku? Tie mašle sú uviazané ako keby pod krkom. Veď vieme čo znamená : hodil si mašľu! Môžem sa mýliť. S pozdravom Peter.

Ale pokud to neozvučí VVPj, tak je to jenom paranoia.


88 je na koláži úvodní stránky


[quote="pid:15109, uid:240"]Ale pokud to neozvučí VVPj, tak je to jenom paranoia.[/quote] [quote="pid:15222, uid:240"]88 je na koláži úvodní stránky[/quote]

Žeby ohlásili likvidáciu všetkých ktorí sympatizujú s myšlienkou fašizmu a zdradcovstva voči Rusku?

Toto je zajímavá myšlenka. Kterou zřejmě zrádci nemusí rozklíčovat a budou si spokojeně myslet, že zatím vedou, že to mají jisté a spát na vavřínech.
Pokud to bereme jako dva nezávislé stejné a synchronizované postupy změny (překlopení), může to být zajímavé skryté ohlášení.
Pak by to také mohlo být znamením překlopení center koncentrace z Číny na Rusko a toho druhého také jinam. Ale kromě neurčitých pocitů k tomu nic víc nemám.


Nevím proč, ale ihned jsem počítal 2021-88=1933, ale nenašel jsem nic dalšího, čeho bych se mohl chytit.


K dalším symbolům:
Na více místech jsem zaregistroval hvězdy, i srp s kladivem. Srp s kladivem byl i ve stříbrných špicích žerdí standard. A jaké má tato žerď vrcholové zakončení je také značně důležité. Pokud je tam koule, je to symbolem podřízení - tedy ustaven "pod koulí" (dělovou). Pokud je tam hrot, pak je to hrot kopí vítěze.
Něco jiného je jiný vysoký znak/symbol, když je nad standartou či vlajkou. To je potom nositel ideje, kterou se vlajka řídí.
Vlajka orámovaná zlatým lemováním, také znamená podřízenost, zarámování, ohraničení či vymezení někým jiným nadřízeným.


[quote="pid:15186, uid:14"]Žeby ohlásili likvidáciu všetkých ktorí sympatizujú s myšlienkou fašizmu a zdradcovstva voči Rusku?[/quote] Toto je zajímavá myšlenka. Kterou zřejmě zrádci nemusí rozklíčovat a budou si spokojeně myslet, že zatím vedou, že to mají jisté a spát na vavřínech. Pokud to bereme jako dva nezávislé stejné a synchronizované postupy změny (překlopení), může to být zajímavé skryté ohlášení. Pak by to také mohlo být znamením překlopení center koncentrace z Číny na Rusko a toho druhého také jinam. Ale kromě neurčitých pocitů k tomu nic víc nemám. Nevím proč, ale ihned jsem počítal 2021-88=1933, ale nenašel jsem nic dalšího, čeho bych se mohl chytit. K dalším symbolům: Na více místech jsem zaregistroval hvězdy, i srp s kladivem. Srp s kladivem byl i ve stříbrných špicích žerdí standard. A jaké má tato žerď vrcholové zakončení je také značně důležité. Pokud je tam koule, je to symbolem podřízení - tedy ustaven "pod koulí" (dělovou). Pokud je tam hrot, pak je to hrot kopí vítěze. Něco jiného je jiný vysoký znak/symbol, když je nad standartou či vlajkou. To je potom nositel ideje, kterou se vlajka řídí. Vlajka orámovaná zlatým lemováním, také znamená podřízenost, zarámování, ohraničení či vymezení někým jiným nadřízeným.

Nevím proč, ale ihned jsem počítal 2021-88=1933

Ak sa nemýlim, tak v roku 1933 sa ten "fúzatý ujo" stal kanclérom. Tak, či tak to s ním súvisí.


[quote="pid:15237, uid:49"]Nevím proč, ale ihned jsem počítal 2021-88=1933[/quote] Ak sa nemýlim, tak v roku 1933 sa ten "fúzatý ujo" stal kanclérom. Tak, či tak to s ním súvisí.

Nevím proč, ale ihned jsem počítal 2021-88=1933, ale nenašel jsem nic dalšího, čeho bych se mohl chytit.

Ak sa nemýlim, tak v roku 1933 sa ten "fúzatý ujo" stal kanclérom. Tak, či tak to s ním súvisí.

Hmm, byl jsem blízko:
Taky mne napadla budoucnost, 1945+88=2033, ale k tomuto nic dalšího.

Akorát jsem si popletl strany ;-)


[quote="pid:15237, uid:49"]Nevím proč, ale ihned jsem počítal 2021-88=1933, ale nenašel jsem nic dalšího, čeho bych se mohl chytit.[/quote] [quote="pid:15246, uid:6"]Ak sa nemýlim, tak v roku 1933 sa ten "fúzatý ujo" stal kanclérom. Tak, či tak to s ním súvisí.[/quote] Hmm, byl jsem blízko: [quote="pid:15124, uid:240"]Taky mne napadla budoucnost, 1945+88=2033, ale k tomuto nic dalšího.[/quote] Akorát jsem si popletl strany ;-)
4.06k
36
18
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept