Egregoriálno-matričné riadenie
Pri páde lavín vo Francúzskych Alpách zahynulo sedem osôb, jednu ženu sa podarilo zachrániť

Pri páde lavín vo Francúzskych Alpách zahynulo sedem osôb, jednu ženu sa podarilo zachrániť


Životy celkom siedmich ľudí si v sobotu vyžiadal pád dvoch lavín vo Francúzskych Alpách. S odvolaním na miestne úrady o tom informovala agentúra AFP.


Masa snehu sa zosunula pri lyžiarskom stredisku Valloire, ďalšia lavína potom spadla v oblasti Mont Pourri. Obe letoviská sa nachádzajú v Savojsku a sú od seba vzdialené desiatky kilometrov.


Pád lavíny vo Valloire zasiahol dve skupiny, v ktorých bolo dovedna päť osôb. „Podarilo sa zachrániť jednu ženu, ktorá utrpela šok, ale inak je v dobrom zdravotnom stave,“ uviedol prefekt Savojska Pascal Bolot. Štyria mŕtvi vo veku 42 až 76 pochádzali z okolia Grenoblu. Na mieste zasahovala helikoptéra a horská polícia.


V okolí hory Mont Pourri, ktorá dosahuje výšku 3 779 metrov nad morom, lavína zabila troch ľudí. Napriek rýchlemu zásahu sa záchranárom nepodarilo nájsť na mieste žiadneho preživšieho, uviedla stanica France Info.


Husté sneženie z posledných dní v Savojsku cez víkend vystriedali vyššie teploty, francúzske úrady preto už v piatok varovali pred obzvlášť vysokým lavínovým nebezpečenstvom. Životy piatich turistov si na začiatku tohto týždňa vyžiadali dve lavíny v departementoch Hautes-Alpes a Isère. Pred sobotňajšími nešťastiami zomrelo v tohtoročnej zimnej sezóne vo Francúzskych Alpách 28 ľudí.


https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/587177-pri-pade-lavin-vo-francuzskych-alpach-zahynulo-sedem-osob-jednu-zenu-sa-podarilo-zachranit/


Pri páde lavín vo Francúzskych Alpách zahynulo sedem osôb, jednu ženu sa podarilo zachrániť Životy celkom siedmich ľudí si v sobotu vyžiadal pád dvoch lavín vo Francúzskych Alpách. S odvolaním na miestne úrady o tom informovala agentúra AFP. Masa snehu sa zosunula pri lyžiarskom stredisku Valloire, ďalšia lavína potom spadla v oblasti Mont Pourri. Obe letoviská sa nachádzajú v Savojsku a sú od seba vzdialené desiatky kilometrov. Pád lavíny vo Valloire zasiahol dve skupiny, v ktorých bolo dovedna päť osôb. „Podarilo sa zachrániť jednu ženu, ktorá utrpela šok, ale inak je v dobrom zdravotnom stave,“ uviedol prefekt Savojska Pascal Bolot. Štyria mŕtvi vo veku 42 až 76 pochádzali z okolia Grenoblu. Na mieste zasahovala helikoptéra a horská polícia. V okolí hory Mont Pourri, ktorá dosahuje výšku 3 779 metrov nad morom, lavína zabila troch ľudí. Napriek rýchlemu zásahu sa záchranárom nepodarilo nájsť na mieste žiadneho preživšieho, uviedla stanica France Info. Husté sneženie z posledných dní v Savojsku cez víkend vystriedali vyššie teploty, francúzske úrady preto už v piatok varovali pred obzvlášť vysokým lavínovým nebezpečenstvom. Životy piatich turistov si na začiatku tohto týždňa vyžiadali dve lavíny v departementoch Hautes-Alpes a Isère. Pred sobotňajšími nešťastiami zomrelo v tohtoročnej zimnej sezóne vo Francúzskych Alpách 28 ľudí. https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/587177-pri-pade-lavin-vo-francuzskych-alpach-zahynulo-sedem-osob-jednu-zenu-sa-podarilo-zachranit/

V okolí hory Mont Pourri, ktorá dosahuje výšku 3 779 metrov nad morom


pourri - shnilý (rozklad)
sedm osob, další dvě sedmičky v nadmořské výšce (7 - biblický projekt)
hora - (projekt)
lavina - (zmrzlá voda - hermetizované informace - místo, aby z hory resp. projektu stékali k obyvatelstvu se utrhnou a zavalí organizátory projektu)


Odněkud mám informaci (z leva-net, ale nevím už jestli materiál, článek nebo příspěvek), že při ohrožení se egregor biblického projektu začne obklopovat sedmičkami.


Čtu to takhle biblický projekt je v rozkladu a hermetizované informace zavalí obě křídla GP (již je současný GP nedokáže využít - nemá na to dost kádrů a ten zbytek co žije bude zavalen). Přeživší žena může znamenat, že národy přežijí bez úhony a bude to pro ně šok (když víme jaké má většinový dav představy o řízení sociálních super systému, tak to sedí).


[quote="pid:15028, uid:12"]V okolí hory Mont Pourri, ktorá dosahuje výšku 3 779 metrov nad morom[/quote] pourri - shnilý (rozklad) sedm osob, další dvě sedmičky v nadmořské výšce (7 - biblický projekt) hora - (projekt) lavina - (zmrzlá voda - hermetizované informace - místo, aby z hory resp. projektu stékali k obyvatelstvu se utrhnou a zavalí organizátory projektu) Odněkud mám informaci (z leva-net, ale nevím už jestli materiál, článek nebo příspěvek), že při ohrožení se egregor biblického projektu začne obklopovat sedmičkami. Čtu to takhle biblický projekt je v rozkladu a hermetizované informace zavalí obě křídla GP (již je současný GP nedokáže využít - nemá na to dost kádrů a ten zbytek co žije bude zavalen). Přeživší žena může znamenat, že národy přežijí bez úhony a bude to pro ně šok (když víme jaké má většinový dav představy o řízení sociálních super systému, tak to sedí).
Upravené 8. 5. 2021 o 21:34

pourri - shnilý (rozklad)
sedm osob, další dvě sedmičky v nadmořské výšce (7 - biblický projekt)
hora - (projekt)
lavina - (zmrzlá voda - hermetizované informace - místo, aby z hory resp. projektu stékali k obyvatelstvu se utrhnou a zavalí organizátory projektu)

Doplním:
Valloire ~ valoir ~ mít cenu, stát (kolik to stojí), hodnota ~ finanční systém
Hora ~ pyramida (hora jako přírodní verze pyramidy), pyramida finančního systému nebo pyramida davoelitární


lavina Valloire ~ katastrofa na finančním systému
Mont Pourri ~ shnilá hora ~ shnilá pyramida
lavina Mont Pourri ~ odhalení shnilé pyramidy davoelitarismu


7 mrtvých v sobotu ~ biblický projekt mrtvý v důsledku 2 lavin ve sváteční den
1 živá ~ HNR


[quote="pid:15048, uid:426"]pourri - shnilý (rozklad) sedm osob, další dvě sedmičky v nadmořské výšce (7 - biblický projekt) hora - (projekt) lavina - (zmrzlá voda - hermetizované informace - místo, aby z hory resp. projektu stékali k obyvatelstvu se utrhnou a zavalí organizátory projektu)[/quote] Doplním: Valloire ~ valoir ~ mít cenu, stát (kolik to stojí), hodnota ~ finanční systém Hora ~ pyramida (hora jako přírodní verze pyramidy), pyramida finančního systému nebo pyramida davoelitární lavina Valloire ~ katastrofa na finančním systému Mont Pourri ~ shnilá hora ~ shnilá pyramida lavina Mont Pourri ~ odhalení shnilé pyramidy davoelitarismu 7 mrtvých v sobotu ~ biblický projekt mrtvý v důsledku 2 lavin ve sváteční den 1 živá ~ HNR
429
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept