Zahraničná politika
Kabul - Afganistan - velke nestesti - obri exploze
Y

Podle nejnovějších informací mělo dojít k obrovské explozi v Kábulu, při které údajně zahynulo nejméně 25 lidí, dalších 50 je zraněných. Informovala o tom agentura Reutrers.
Výbuch se odehrál v blízkosti dívčí školy v západní části Kábulu. Úřady se domnívají, že ve skutečnosti bude obětí mnohem více. Mělo by se přitom jednat především o studenty.
Ctvrť Kabulu, která je silně šíitsko-muslimská, a která se v posledních letech často stávala terčem útoků Islámského státu*.
https://cz.sputniknews.com/20210508/velke-nestesti-v-kabulu-obri-exploze-si-vyzadala-mrtve-a-desitky-zranenych-14412471.html


Podle nejnovějších informací mělo dojít k obrovské explozi v Kábulu, při které údajně zahynulo nejméně 25 lidí, dalších 50 je zraněných. Informovala o tom agentura Reutrers. Výbuch se odehrál v blízkosti dívčí školy v západní části Kábulu. Úřady se domnívají, že ve skutečnosti bude obětí mnohem více. Mělo by se přitom jednat především o studenty. Ctvrť Kabulu, která je silně šíitsko-muslimská, a která se v posledních letech často stávala terčem útoků Islámského státu*. https://cz.sputniknews.com/20210508/velke-nestesti-v-kabulu-obri-exploze-si-vyzadala-mrtve-a-desitky-zranenych-14412471.html
318
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept