Zdravie a záhrada
Okamžité globálne použitie Ivermektínu ukončí pandémiu COVID-19

Po najkomplexnejšom preskúmaní dospela skupina popredných lekárskych odborníkov k záveru, že Ivermektín by sa mal systematicky a globálne prijímať na prevenciu a liečbu COVID-19. Tento výskum recenzovaný odborníkmi z lekárskej oblasti, ktorého sa zúčastnili aj traja predstavitelia americkej vlády, a bol publikovaný v časopise American Journal of Therapeutics, predstavuje najkomplexnejší prehľad dostupných údajov získaných z klinických štúdií, štúdií in vitro, štúdií na zvieratách a štúdií z reálneho sveta. Skupina lekárskych a vedeckých odborníkov pod vedením Aliancie kritickej starostlivosti COVID-19 (FLCCC), ktorá sa zaoberala prvou líniou, preskúmala publikované odborné štúdie, rukopisy, odborné metaanalýzy a epidemiologické analýzy regiónov s úsilím o distribúciu ivermektínu, ktoré ukazujú, že ivermektín je účinná profylaxia a liečba COVID-19.


https://zemavek.sk/iu-covid-19/


Publikovaný výskum: https://journals.lww.com/americantherapeutics/Fulltext/2021/00000/Review_of_the_Emerging_Evidence_Demonstrating_the.4.aspx


Po najkomplexnejšom preskúmaní dospela skupina popredných lekárskych odborníkov k záveru, že Ivermektín by sa mal systematicky a globálne prijímať na prevenciu a liečbu COVID-19. Tento výskum recenzovaný odborníkmi z lekárskej oblasti, ktorého sa zúčastnili aj traja predstavitelia americkej vlády, a bol publikovaný v časopise American Journal of Therapeutics, predstavuje najkomplexnejší prehľad dostupných údajov získaných z klinických štúdií, štúdií in vitro, štúdií na zvieratách a štúdií z reálneho sveta. Skupina lekárskych a vedeckých odborníkov pod vedením Aliancie kritickej starostlivosti COVID-19 (FLCCC), ktorá sa zaoberala prvou líniou, preskúmala publikované odborné štúdie, rukopisy, odborné metaanalýzy a epidemiologické analýzy regiónov s úsilím o distribúciu ivermektínu, ktoré ukazujú, že ivermektín je účinná profylaxia a liečba COVID-19. https://zemavek.sk/iu-covid-19/ Publikovaný výskum: https://journals.lww.com/americantherapeutics/Fulltext/2021/00000/Review_of_the_Emerging_Evidence_Demonstrating_the.4.aspx
Upravené 18. 5. 2021 o 17:31

ivermektín je účinná profylaxia a liečba
je to aj účinná liečba post covidového syndrómu - únava, zhoršené dýchanie. mám veľmi dobrú odozvu od veľa ľudí. dávkovanie 6 mg 2 x denne, užívať na lačno. užívať aspoň 3 dni. dôležité je užívať kyselinu acetylsalycilovú a vitamín D3. viac info tu : https://www.mahatma.sk/ivermektin/


[quote="pid:14934, uid:111"]ivermektín je účinná profylaxia a liečba[/quote] je to aj účinná liečba post covidového syndrómu - únava, zhoršené dýchanie. mám veľmi dobrú odozvu od veľa ľudí. dávkovanie 6 mg 2 x denne, užívať na lačno. užívať aspoň 3 dni. dôležité je užívať kyselinu acetylsalycilovú a vitamín D3. viac info tu : https://www.mahatma.sk/ivermektin/

Tu je o tom viacej napísané a podrobnejšie.


FLCCC - ivermectin použitie v C19


Tu je o tom viacej napísané a podrobnejšie. [FLCCC - ivermectin použitie v C19](https://www.lifesitenews.com/opinion/ivermectin-works-its-that-simple?utm_source=top_news&utm_campaign=standard)

ivermektín je účinná profylaxia a liečba
Potvrdzujem, prekonal som Kovid, nebývam chorý. Reálnu chrípku som mal možno raz v živote. Bežné prechladnutia, sople, sem tam kašeľ, to hej. Teploty som nemával. Skoro 30 rokov som nevedel čo je to zvýšená teplota. Mám už odrobených 29 rokov a marodoval som raz, práve s tou chcrípkou. Po lete som začal pravidelne užívať vitamíny, C, D, Zinok, magnesium atď. Za celú jeseň, zimu, jar som nemal ani len sopeľ, úplne zdravý dalo by sa povedať. manželka mala Kovid cez Vianoce, ja som ho nedostal. Pohoda, až ... posledné marcové dni a mal som ho. Od koho? Blbosť. Nebol som s nikým, kto by mal príznaky, či bol pozitívne testovaný. Podstata je, že prvé tri dni som nemal ivermektín a "skapínal som". Keď sa mi dostal ivermektín, bral som ho 5 dní a na 6sty deň sa choroba vypla. Teploty preč, bolesti preč, kašeľ preč. Potom ešte tri dni bordel v hlave. A samozrejme aj teraz sa ozvú post kovid príznaky. Vrátila sa mi bolesť achilovky, tento týždeň ma dva dni tak bolelo rameno, že som sa nevedel vyzliecť, proste nevedel som zdvihnúť ruku. našťastie aj to už odznieva.
Detto syn, Chalan 19 ročný, pokiaľ nebral ivermektín, choroba nie a nie odznieť a jeho lekárka mu povedala, aby si kúpil, lieky od kašlu. Našťastie chalan je mladý, cítil len silnú únavu, spal aj počas dňa čo uňho nie je zvykom. Otec 75 ročný, ten sa z toho dostával najhoršie, trvalo to tri týždne, má to stále nejaké dozvuky, ale bez ivermektínu neviem, neviem, ako by sa z toho vyhrabal.


[quote="pid:14934, uid:111"]ivermektín je účinná profylaxia a liečba[/quote] Potvrdzujem, prekonal som Kovid, nebývam chorý. Reálnu chrípku som mal možno raz v živote. Bežné prechladnutia, sople, sem tam kašeľ, to hej. Teploty som nemával. Skoro 30 rokov som nevedel čo je to zvýšená teplota. Mám už odrobených 29 rokov a marodoval som raz, práve s tou chcrípkou. Po lete som začal pravidelne užívať vitamíny, C, D, Zinok, magnesium atď. Za celú jeseň, zimu, jar som nemal ani len sopeľ, úplne zdravý dalo by sa povedať. manželka mala Kovid cez Vianoce, ja som ho nedostal. Pohoda, až ... posledné marcové dni a mal som ho. Od koho? Blbosť. Nebol som s nikým, kto by mal príznaky, či bol pozitívne testovaný. Podstata je, že prvé tri dni som nemal ivermektín a "skapínal som". Keď sa mi dostal ivermektín, bral som ho 5 dní a na 6sty deň sa choroba vypla. Teploty preč, bolesti preč, kašeľ preč. Potom ešte tri dni bordel v hlave. A samozrejme aj teraz sa ozvú post kovid príznaky. Vrátila sa mi bolesť achilovky, tento týždeň ma dva dni tak bolelo rameno, že som sa nevedel vyzliecť, proste nevedel som zdvihnúť ruku. našťastie aj to už odznieva. Detto syn, Chalan 19 ročný, pokiaľ nebral ivermektín, choroba nie a nie odznieť a jeho lekárka mu povedala, aby si kúpil, lieky od kašlu. Našťastie chalan je mladý, cítil len silnú únavu, spal aj počas dňa čo uňho nie je zvykom. Otec 75 ročný, ten sa z toho dostával najhoršie, trvalo to tri týždne, má to stále nejaké dozvuky, ale bez ivermektínu neviem, neviem, ako by sa z toho vyhrabal.

Keď sa mi dostal ivermektín
odkiaľ si mal?


[quote="pid:14948, uid:83"]Keď sa mi dostal ivermektín[/quote] odkiaľ si mal?

odkiaľ si mal?
Mne ho napísala manželkina imunologička. Ostatný členom rodiny ho zohnala jedna známa, magistra z lekárne. Zaujímavé je, že ja som mal balenia s azbukou, evidentne z Ruska, syn nejaké Turecké a je bol rozdiel aj v gramáži. Ja som mal tablety 3mg/jedna, syn myslím 6mg/jedna. Na moju váhu, riadne cez 100kg, som bral 18mg denne, tých 5 dní. neberte to ako návod, ja som si užívanie našiel na internete.


[quote="pid:14952, uid:28"]odkiaľ si mal?[/quote]Mne ho napísala manželkina imunologička. Ostatný členom rodiny ho zohnala jedna známa, magistra z lekárne. Zaujímavé je, že ja som mal balenia s azbukou, evidentne z Ruska, syn nejaké Turecké a je bol rozdiel aj v gramáži. Ja som mal tablety 3mg/jedna, syn myslím 6mg/jedna. Na moju váhu, riadne cez 100kg, som bral 18mg denne, tých 5 dní. neberte to ako návod, ja som si užívanie našiel na internete.

Na moju váhu, riadne cez 100kg, som bral 18mg denne, tých 5 dní. neberte to ako návod, ja som si užívanie našiel na internete.


to je všeobecne odporúčanie 0,2 MG na kg hmotnosti. Takze zdá sa, že v lekárňach je?


[quote="pid:14975, uid:83"]Na moju váhu, riadne cez 100kg, som bral 18mg denne, tých 5 dní. neberte to ako návod, ja som si užívanie našiel na internete.[/quote] to je všeobecne odporúčanie 0,2 MG na kg hmotnosti. Takze zdá sa, že v lekárňach je?
Upravené 8. 5. 2021 o 07:42

že v lekárňach je?
Ako v ktorých. Sú lekári, ktorí ti ho napíšu. Sú lekári, ktorí o tom nechcú ani počuť a povedia ti, aby si si kúpila lieky od kašlu. Tie ti pomôžu ako mŕtvemu kabát. Jedno je fakt. Poznám ľudí, ktorých liečili ako liečili, teda neliečili, alebo liekmi od kašľu a paralenom a podaktorí skončili v nemocnici. Lepšie povedané a všetkých poznám osobne, traja ľudia z môjho okolia liečení - neliečení, skončili v nemocnici na cca 10 dní. My v rodine traja liečení Ivermectínom a nechcem povedať, že pohoda, ale zabral a to som spomínal otca, ktorí nie je zdravý aj bez Kovidu. Iste v niektorých lekárňach určite je. Či vo všetkých neviem potvrdiť. Mali sme šťastie, že mne ho lekárka predpísala a ostatným chorým členom rodiny sme ho získali od tej známej lekárničky. Ale v tejto lekárni, o ktorej hovorím ti ho na predpis v pohode vydajú. Problém je, že otcovi, ani synovi ho ich ošetrujúci lekári nenapísali. Pritom je to skutočne lacný liek. Ešte dodám, ak má niekto Kovid, treba brať aj niečo na riedenie krvi.
Poprosím moderátora o výmenu mailu.


[quote="pid:14976, uid:273"]že v lekárňach je?[/quote]Ako v ktorých. Sú lekári, ktorí ti ho napíšu. Sú lekári, ktorí o tom nechcú ani počuť a povedia ti, aby si si kúpila lieky od kašlu. Tie ti pomôžu ako mŕtvemu kabát. Jedno je fakt. Poznám ľudí, ktorých liečili ako liečili, teda neliečili, alebo liekmi od kašľu a paralenom a podaktorí skončili v nemocnici. Lepšie povedané a všetkých poznám osobne, traja ľudia z môjho okolia liečení - neliečení, skončili v nemocnici na cca 10 dní. My v rodine traja liečení Ivermectínom a nechcem povedať, že pohoda, ale zabral a to som spomínal otca, ktorí nie je zdravý aj bez Kovidu. Iste v niektorých lekárňach určite je. Či vo všetkých neviem potvrdiť. Mali sme šťastie, že mne ho lekárka predpísala a ostatným chorým členom rodiny sme ho získali od tej známej lekárničky. Ale v tejto lekárni, o ktorej hovorím ti ho na predpis v pohode vydajú. Problém je, že otcovi, ani synovi ho ich ošetrujúci lekári nenapísali. Pritom je to skutočne lacný liek. Ešte dodám, ak má niekto Kovid, treba brať aj niečo na riedenie krvi. Poprosím moderátora o výmenu mailu.

Z mojich zdrojov som počul, že obvoďáci dostali prípis, aby nepredpisovali ivermektín.


Z mojich zdrojov som počul, že obvoďáci dostali prípis, aby nepredpisovali ivermektín.

Moderátor

v rodine traja liečení Ivermectínom a nechcem povedať, že pohoda, ale zabral a to som spomínal otca


ja by som siahla po Ivetmektine. Mám ten konsky, ten by som si nasadila, u deti asi nie, preto sa pytam. To riedenie krvi, to tiež beriem, preto acylpyrín. Nie Ibalgin a nie paralel.


este by má zaujimalo, či ste užívali predtým Dvitamin. Ja to dávam rodine od decembra, ja 5000iu a deťom 1000iu denne s k2. Robím si takú ministatistiku, zo známych čo ovhoreli na covid, Dcko brali až po prepuknutí. A ešte berieme C, Quercertin a ja aj zinok.


[quote="pid:14978, uid:83"]v rodine traja liečení Ivermectínom a nechcem povedať, že pohoda, ale zabral a to som spomínal otca[/quote] ja by som siahla po Ivetmektine. Mám ten konsky, ten by som si nasadila, u deti asi nie, preto sa pytam. To riedenie krvi, to tiež beriem, preto acylpyrín. Nie Ibalgin a nie paralel. este by má zaujimalo, či ste užívali predtým Dvitamin. Ja to dávam rodine od decembra, ja 5000iu a deťom 1000iu denne s k2. Robím si takú ministatistiku, zo známych čo ovhoreli na covid, Dcko brali až po prepuknutí. A ešte berieme C, Quercertin a ja aj zinok.

obvoďáci dostali prípis, aby nepredpisovali ivermektín.

aký je konkrétne nadradený orgán, ktorý má právomoc také prípisy vydávať? To treba jednoznačne preveriť a dať von. Menovite!
Rovnako z môjho okolia len vynikajúce referencie na ivermektín, či už prevenčne alebo liečebne (a to aj u známeho s veľmi vážnymi spolu-diagnózami)


[quote="pid:14983, uid:127"]obvoďáci dostali prípis, aby nepredpisovali ivermektín.[/quote] aký je konkrétne nadradený orgán, ktorý má právomoc také prípisy vydávať? To treba jednoznačne preveriť a dať von. Menovite! Rovnako z môjho okolia len vynikajúce referencie na ivermektín, či už prevenčne alebo liečebne (a to aj u známeho s veľmi vážnymi spolu-diagnózami)

Mám ten konsky, ten by som si nasadila
Spomínam to vyššie. Od skorej jesene som užíval,C-čko, D-čko, Zinok, vrámci možností trávim čo najviac času vonku, vyhla sa mi aj nádcha, ale Kovid nie. Niekto tu dávnejšie v inej téme spomínal, že sa asi nemusíme užívať lieky pre zvieratá, že budú asi kvalitnejšie ako pre ľudí. predstavte si, že nejaký boháč má koňa v hodnote miliónov, či iné drahé exotické zvieratá a liečili by ich ako ľudí. ktorý veterinár starajúci sa takéto zviera, by si vzal jeho nevyliečenie, či úmrtie na krk? Kto z tých čo vehementne presadzujú očkovanie, by nechali napichať do svojich státisícových a miliónových zvierat nepreverené lieky či vakcíby? Dnes sme dospeli tam, že starostlivosť o zvieratá je na ďaleko vyššej úrovni ako o ľudí.


[quote="pid:14987, uid:273"]Mám ten konsky, ten by som si nasadila[/quote] Spomínam to vyššie. Od skorej jesene som užíval,C-čko, D-čko, Zinok, vrámci možností trávim čo najviac času vonku, vyhla sa mi aj nádcha, ale Kovid nie. Niekto tu dávnejšie v inej téme spomínal, že sa asi nemusíme užívať lieky pre zvieratá, že budú asi kvalitnejšie ako pre ľudí. predstavte si, že nejaký boháč má koňa v hodnote miliónov, či iné drahé exotické zvieratá a liečili by ich ako ľudí. ktorý veterinár starajúci sa takéto zviera, by si vzal jeho nevyliečenie, či úmrtie na krk? Kto z tých čo vehementne presadzujú očkovanie, by nechali napichať do svojich státisícových a miliónových zvierat nepreverené lieky či vakcíby? Dnes sme dospeli tam, že starostlivosť o zvieratá je na ďaleko vyššej úrovni ako o ľudí.

Dnes som zistila, že dokument s publikovaným výskumom v American Journal of Therapeutics (Wolters Kluwer) už nie je dostupný ! v čase zverejnenia článku tam bol


Dnes som zistila, že dokument s publikovaným výskumom v American Journal of Therapeutics (Wolters Kluwer) už nie je dostupný ! v čase zverejnenia článku tam bol

že sa asi nemusíme užívať lieky pre zvieratá,

Asi melo byt, ze se nemusime bat.
Ja jsem ten konsky vzal a nic se mne nestalo. Nemel jsem koronac, spis prevence. Vedlejsi efekt byl, ze mne nejake parazity z tela dostal.


[quote="pid:14996, uid:83"]že sa asi nemusíme užívať lieky pre zvieratá,[/quote] Asi melo byt, ze se nemusime bat. Ja jsem ten konsky vzal a nic se mne nestalo. Nemel jsem koronac, spis prevence. Vedlejsi efekt byl, ze mne nejake parazity z tela dostal.
1.26k
13
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept