Politika v ČR
Imex podává trestní oznámení na Švejdara, neměl mluvit před prezidentem...

Imex podává trestní oznámení na Švejdara, neměl mluvit před prezidentem...
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/svejdar-imex-group-vrbetice-zeman-trestni-oznameni-policie-prezident.A210506_101715_domaci_klf


Šmejdi přitvrzují...


Imex podává trestní oznámení na Švejdara, neměl mluvit před prezidentem... https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/svejdar-imex-group-vrbetice-zeman-trestni-oznameni-policie-prezident.A210506_101715_domaci_klf Šmejdi přitvrzují...

To jsou trestní oznámení jak od Dominion Voting Systems.


To jsou trestní oznámení jak od Dominion Voting Systems.
Upravené 6. 5. 2021 o 14:11

Šmejdi přitvrzují


Kopou si svůj hrob. U takového soudu totiž musí dostat slovo i obhajoba, může se tam hájit způsobem, jaký uzná za vhodný. Což třeba v monopolně ovládaném "veřejném informačním prostoru" ani zdaleka neplatí. I Trump by o tom mohl vyprávět.
Takže - pokud nemají přichystaný řetězec událostí a podmínek, které povedou v posledku k majdanu a chaosu ve kterém by se mohli ukrýt a začít pak zas něco vymýšlet, pak se tím (opět) dokonale střelili do vlastní nohy. A opravdu se nezdá, že teď mají něco připraveno, to oni jsou očividně ve vleku a jen reagují na cizí podněty, zbrkle tahají za (zatím ještě) funkční páky řízení - už ale asi vůbec nevědí, odkud a kam by to mělo směřovat, pokud to tedy vůbec někdy věděli.
Nakonec - kdo ví, kdo a proč jim takovou věc vlastně "poradil".
Podle mého názoru, zcela rutinně chtěli předem oslabit pozici člověka u kterého si nejsou jisti tím, co udělá. A naběhli si.


[quote="pid:14753, uid:270"]Šmejdi přitvrzují[/quote] Kopou si svůj hrob. U takového soudu totiž musí dostat slovo i obhajoba, může se tam hájit způsobem, jaký uzná za vhodný. Což třeba v monopolně ovládaném "veřejném informačním prostoru" ani zdaleka neplatí. I Trump by o tom mohl vyprávět. Takže - pokud nemají přichystaný řetězec událostí a podmínek, které povedou v posledku k majdanu a chaosu ve kterém by se mohli ukrýt a začít pak zas něco vymýšlet, pak se tím (opět) dokonale střelili do vlastní nohy. A opravdu se nezdá, že teď mají něco připraveno, to oni jsou očividně ve vleku a jen reagují na cizí podněty, zbrkle tahají za (zatím ještě) funkční páky řízení - už ale asi vůbec nevědí, odkud a kam by to mělo směřovat, pokud to tedy vůbec někdy věděli. Nakonec - kdo ví, kdo a proč jim takovou věc vlastně "poradil". Podle mého názoru, zcela rutinně chtěli předem oslabit pozici člověka u kterého si nejsou jisti tím, co udělá. A naběhli si.

Kopou si svůj hrob. U takového soudu ...


Podobná trestní oznámení, návrhy na ně, apod. nemají v žádném případě za cíl řádná soudní řízení, ale jen přilévají "olej do ohně" v mediální a informační válce proti Ruské federaci. Navrhovatelé těchto trestních oznámení velmi dobře vědí, že je nemají podloženy přímými ani nepřímými důkazy potřebnými pro soudní řízení, ale jen mediálními a spekulativními domněnkami k dehonestaci Ruska, jeho přátel a všech, kterým ještě jde u nás a ve světě o právo a spravedlnost.


[quote="pid:14766, uid:292"]Kopou si svůj hrob. U takového soudu ... [/quote] Podobná trestní oznámení, návrhy na ně, apod. nemají v žádném případě za cíl řádná soudní řízení, ale jen přilévají "olej do ohně" v mediální a informační válce proti Ruské federaci. Navrhovatelé těchto trestních oznámení velmi dobře vědí, že je nemají podloženy přímými ani nepřímými důkazy potřebnými pro soudní řízení, ale jen mediálními a spekulativními domněnkami k dehonestaci Ruska, jeho přátel a všech, kterým ještě jde u nás a ve světě o právo a spravedlnost.
Upravené 6. 5. 2021 o 17:06

Ať se namáhám sebevíc, žádnou souvislost "zoufalé" žaloby s další dehonestací Ruska nenalézám. Rusko je ve Vrbětické kauze v roli "profláklého ničemy", kterému chtějí přišit jen tak ze zvyku další "zločin". Souhlasím s Bohumilem, že ten krok je velmi ale velmi nepředvídavý.


Ať se namáhám sebevíc, žádnou souvislost "zoufalé" žaloby s další dehonestací Ruska nenalézám. Rusko je ve Vrbětické kauze v roli "profláklého ničemy", kterému chtějí přišit jen tak ze zvyku další "zločin". Souhlasím s Bohumilem, že ten krok je velmi ale velmi nepředvídavý.

Tohle vypadá jako gesto člověka , který padá z desátého patra a cestou zuřivě chňapá kolem sebe .
Dobré je to , že se bestie žerou mezi sebou . A čím víc se budou sekat , tím víc toho na sebe vybalí a tím víc se proberou ovce ,se zvoncem na krku .
Je to jako poslouchat hádku dvou blbců , kteří si hlasitě vyčítají vlastní špinavosti .


Tohle vypadá jako gesto člověka , který padá z desátého patra a cestou zuřivě chňapá kolem sebe . Dobré je to , že se bestie žerou mezi sebou . A čím víc se budou sekat , tím víc toho na sebe vybalí a tím víc se proberou ovce ,se zvoncem na krku . Je to jako poslouchat hádku dvou blbců , kteří si hlasitě vyčítají vlastní špinavosti .

žádnou souvislost "zoufalé" žaloby s další dehonestací Ruska nenalézám.


Vše souvisí se vším a nic není náhoda, ani ta žaloba na policejního prezidenta, který si "dovolil" hovořit s prezidentem ČR.


[quote="pid:14794, uid:57"]žádnou souvislost "zoufalé" žaloby s další dehonestací Ruska nenalézám.[/quote] Vše souvisí se vším a nic není náhoda, ani ta žaloba na policejního prezidenta, který si "dovolil" hovořit s prezidentem ČR.
753
7
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept