Zahraniční analytici
Panarin 5.5.2021 - Politicka krize v Izraeli a Rozhovory Putina s Erdoganem dne 5.5.21
Y

Dnes, 5.5.21 Netanjahu nemohl sestavit koalici. President nyni urcil vudce opozice Lapida na sestaveni vlady. Tohle je kardinalni sok. 23.3.21 se konaly parlamentni volby. Netanjahu zvitezil a rekl, ze je schopen sestavit vladu. Ale nepodarilo se.
Hlava Mossadu byla na navsteve v USA. Setkal se s ministrem zahranici Blinkenem a presidentem Bidenem. Coze se to v Izraeli deje, ze byl Biden ochoten se setkat s sefem Mossadu? Jde o pad Netanjahua a co s nim bude?
Kazdopadne deni v Izraeli veslo do nove faze.
V Izraeli je mnoho zajmovych skupinm napr. ortodoxni Zide, rusti Zide, Palestinci atd. Tyto skupiny spolu nemaji prakticky nic spolecneho. Protiklady jsou zde velike. Tahle politicka krize trva jiz 3 roky. Behem techto 3 let jsou to jiz treti parlamentni volby. Zde se stretavaji (bojuji) 2 casti Izraele. Vychodu ze situace neni.
Uvidime, jestli se podari Y. Lapidovi sestavit vladu.
https://www.youtube.com/watch?v=GSMIHv0mx2k


Dnes, 5.5.21 Netanjahu nemohl sestavit koalici. President nyni urcil vudce opozice Lapida na sestaveni vlady. Tohle je kardinalni sok. 23.3.21 se konaly parlamentni volby. Netanjahu zvitezil a rekl, ze je schopen sestavit vladu. Ale nepodarilo se. Hlava Mossadu byla na navsteve v USA. Setkal se s ministrem zahranici Blinkenem a presidentem Bidenem. Coze se to v Izraeli deje, ze byl Biden ochoten se setkat s sefem Mossadu? Jde o pad Netanjahua a co s nim bude? Kazdopadne deni v Izraeli veslo do nove faze. V Izraeli je mnoho zajmovych skupinm napr. ortodoxni Zide, rusti Zide, Palestinci atd. Tyto skupiny spolu nemaji prakticky nic spolecneho. Protiklady jsou zde velike. Tahle politicka krize trva jiz 3 roky. Behem techto 3 let jsou to jiz treti parlamentni volby. Zde se stretavaji (bojuji) 2 casti Izraele. Vychodu ze situace neni. Uvidime, jestli se podari Y. Lapidovi sestavit vladu. https://www.youtube.com/watch?v=GSMIHv0mx2k
Upravené 5. 5. 2021 o 22:18

President nyni urcil vudce opozice Lapida
Marcus Aemilius Lepidus. Jedna z osob druhého římského triumvirátu vedle Octaviana a Marka Antonia. Dříve spojenec Caesara, a zároveň držitel titulu Pontifex Maximus (pravděpodobně vysoký žrečský titul). Vyšel z vlivného rodu, který obsazoval posty římských konzulů.


A teď otázka: může to být nomen omen? Pokud ano, tak mohla by to být podpora Říma v Izraelském pojetí? Zase to mé fantazírování, ach jo ...


[quote="pid:14689, uid:68"]President nyni urcil vudce opozice Lapida[/quote]Marcus Aemilius Lepidus. Jedna z osob druhého římského triumvirátu vedle Octaviana a Marka Antonia. Dříve spojenec Caesara, a zároveň držitel titulu Pontifex Maximus (pravděpodobně vysoký žrečský titul). Vyšel z vlivného rodu, který obsazoval posty římských konzulů. A teď otázka: může to být nomen omen? Pokud ano, tak mohla by to být podpora Říma v Izraelském pojetí? Zase to mé fantazírování, ach jo ...

Rozhovory Putina s Erdoganem 5.5.21
http://kremlin.ru/events/president/news/65533
Je div, ze se vubec konaly, protoze se Erdogan v posledni dobe k Rusku nechoval jak se patri. Na zaklade toho byly zruseny turisticke lety do Turecka a zaroven s tim zacaly turisticke lety do Egypta. Nastala pauza
a Erdogan z ni udelal celkem spravny vyvod. Nyni jde o to, vytahnout Turecko z pod Ser Chana. Osmanska rise a Turecko byly celou dobu rizeny z Londyna.
Genocida armenskeho naroda, ale nejen toho. V Osmanske risi zili slovansti obyvatele, pravoslavni Rekove. Ti vsichni utrpeli v r. 1915. Tohle si musime stale pripominat. Bylo zabito hodne lidi. Vse toto organizoval Londyn pres Mladoturky.
Tema rozhovoru
-Coronavirus. V Turecku je velmi mnoho onemocnelych. Bude se tam dodavat vakcina Sputnik V a zaroven se tam bude i vyrabet.
-Syrie - dosazeno plneho souladu! Rusko reagovalo v poslednich tydnech velmi tvrde. Uderilo po tureckych silach v Syrii.
-Jednalo se take o Libyji, kde je slozita situace.
-Karabach, zvlaste pak Armenie. V cervnu se tam budou konat parlamentni volby. Vnitropoliticka situace je zde velmi slozita. Armenci utikaji do Ruska, kde je vice Armencu nez v Armenii.
3 Sibirsti templari prasi kozich Ser Chanovi.
https://www.youtube.com/watch?v=npb_xvQ7WVY


**Rozhovory Putina s Erdoganem 5.5.21** http://kremlin.ru/events/president/news/65533 Je div, ze se vubec konaly, protoze se Erdogan v posledni dobe k Rusku nechoval jak se patri. Na zaklade toho byly zruseny turisticke lety do Turecka a zaroven s tim zacaly turisticke lety do Egypta. Nastala pauza a Erdogan z ni udelal celkem spravny vyvod. Nyni jde o to, vytahnout Turecko z pod Ser Chana. Osmanska rise a Turecko byly celou dobu rizeny z Londyna. Genocida armenskeho naroda, ale nejen toho. V Osmanske risi zili slovansti obyvatele, pravoslavni Rekove. Ti vsichni utrpeli v r. 1915. Tohle si musime stale pripominat. Bylo zabito hodne lidi. Vse toto organizoval Londyn pres Mladoturky. **Tema rozhovoru** -**Coronavirus**. V Turecku je velmi mnoho onemocnelych. Bude se tam dodavat vakcina Sputnik V a zaroven se tam bude i vyrabet. -**Syrie** - dosazeno plneho souladu! Rusko reagovalo v poslednich tydnech velmi tvrde. Uderilo po tureckych silach v Syrii. -Jednalo se take o **Libyji**, kde je slozita situace. -**Karabach**, zvlaste pak Armenie. V cervnu se tam budou konat parlamentni volby. Vnitropoliticka situace je zde velmi slozita. Armenci utikaji do Ruska, kde je vice Armencu nez v Armenii. 3 Sibirsti templari prasi kozich Ser Chanovi. https://www.youtube.com/watch?v=npb_xvQ7WVY
Upravené 5. 5. 2021 o 22:24
427
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept