Mimo kategórií
Šokující pravda o globálním obchodu s dětmi

Jim Caviezel, který hraje Tima Ballarda v novém filmu Sound of Freedom, mluví o své zkušenosti z natáčení a o realitě obchodování s dětmi.
Tim Ballard je člověk, co se aktivně podílí na mezinárodních operacích k záchraně dětí a ukončení obchodování s dětmi a jejich zneužívání.


https://otevrisvoumysl.cz/sokujici-pravda-o-globalnim-obchodu-s-detmi-rozhovor-s-jimem-caviezelem/


Jim Caviezel, který hraje Tima Ballarda v novém filmu Sound of Freedom, mluví o své zkušenosti z natáčení a o realitě obchodování s dětmi. Tim Ballard je člověk, co se aktivně podílí na mezinárodních operacích k záchraně dětí a ukončení obchodování s dětmi a jejich zneužívání. https://otevrisvoumysl.cz/sokujici-pravda-o-globalnim-obchodu-s-detmi-rozhovor-s-jimem-caviezelem/
Upravené 18. 5. 2021 o 16:40

tak to je sila, prave som to dopozerala
konecne sa tato obludna pravda dostava na povrch
ak sa podari tento film naozaj dostat do distribucie, bude to obrovska rana rovno medzi oci pre vsetkych, co doteraz spia sladkymi snami a ani len netusia co sa deje


tak to je sila, prave som to dopozerala konecne sa tato obludna pravda dostava na povrch ak sa podari tento film naozaj dostat do distribucie, bude to obrovska rana rovno medzi oci pre vsetkych, co doteraz spia sladkymi snami a ani len netusia co sa deje

Já bych byl rád, aby to byl začátek skutečného odhalení.


Ale mám pocit, že celá Pizza Gate a další gates byly jen nátlakovými akcemi na zastrašení deep state. Vířilo se to před volbami 2016, před volbami 2020... a pak to zase vyhnilo. Není zájem, zejména GP, aby vše ofociálně prasklo. Vždyť to je doména GP, státní elita a další to pouze dělá také. Slouží to mimochodem i k zajištění poslušnosti loutek.


Nějaký politik se ani nemusí něčeho takového účastnit. Ale je pozván na párty, probudí se v posteli a dítě na něm vykonává určitý akt. Okolo stojí lidi, kteří to fotí a točí. Tam je tajemství někdy naprosto nepochopitelných kroků řady "lídrů". A řada z nich v tom jede aktivně.


Věřím, že Jim Caviezel to myslí upřímně. Ale ta chobotnice je tak velká a jede v tom tolik lidí - a hlavně pravda je tak strašná, že se příliš veřejně probírat nebude.


Pokud by ale nějaká síla (Ruský svět...) byla schopna dotáhnout to do konce, skončila by kabala okamžitě a už se z toho nevyvlíkla.


Je ale skutečně reálné, že se to stane? Svět by možná vybuchnul. Lidé se rádi dívají jinam a podobné věci ani vědět nechtějí. Ani z Východu nevnímám nějaké signály či přípravu infopole. Jinými slovy, s deep state se vypořádají jinou cestou.
Ale doufat musíme, protože ty zrůdy si zaslouží veřejně popravit a jejich mrtvoly by měly lemovat kandelábry u cest. Tohle je to nejhorší, co může člověk člověku udělat.


Já bych byl rád, aby to byl začátek skutečného odhalení. Ale mám pocit, že celá Pizza Gate a další gates byly jen nátlakovými akcemi na zastrašení deep state. Vířilo se to před volbami 2016, před volbami 2020... a pak to zase vyhnilo. Není zájem, zejména GP, aby vše ofociálně prasklo. Vždyť to je doména GP, státní elita a další to pouze dělá také. Slouží to mimochodem i k zajištění poslušnosti loutek. Nějaký politik se ani nemusí něčeho takového účastnit. Ale je pozván na párty, probudí se v posteli a dítě na něm vykonává určitý akt. Okolo stojí lidi, kteří to fotí a točí. Tam je tajemství někdy naprosto nepochopitelných kroků řady "lídrů". A řada z nich v tom jede aktivně. Věřím, že Jim Caviezel to myslí upřímně. Ale ta chobotnice je tak velká a jede v tom tolik lidí - a hlavně pravda je tak strašná, že se příliš veřejně probírat nebude. Pokud by ale nějaká síla (Ruský svět...) byla schopna dotáhnout to do konce, skončila by kabala okamžitě a už se z toho nevyvlíkla. Je ale skutečně reálné, že se to stane? Svět by možná vybuchnul. Lidé se rádi dívají jinam a podobné věci ani vědět nechtějí. Ani z Východu nevnímám nějaké signály či přípravu infopole. Jinými slovy, s deep state se vypořádají jinou cestou. Ale doufat musíme, protože ty zrůdy si zaslouží veřejně popravit a jejich mrtvoly by měly lemovat kandelábry u cest. Tohle je to nejhorší, co může člověk člověku udělat.
Upravené 5. 5. 2021 o 00:07

Tu sa crta otazka "Je naozaj v ludoch tolko zla, ze by dokazali konat taketo veci, alebo niektorych ludi ovlada \ ovplyvnuje niekto, kto nenavidi civilizaciu ludi na tejto planete"?


Tu sa crta otazka "Je naozaj v ludoch tolko zla, ze by dokazali konat taketo veci, alebo niektorych ludi ovlada \ ovplyvnuje niekto, kto nenavidi civilizaciu ludi na tejto planete"?

Dovedete si přestavit, že by se něco takového dělo u nás nebo v nějaké Slovanské zemi, v takovém rozsahu. U mě naštěstí zatím ne. Myslím, že kořeny jdou ze západu, že západní civilizace. Slované nikdy nedělali ze svých dětí otroky stejně co severoameričtí Indiáni (je tam mnoho kulturních shod), protože velmi milují svoje děti. Kdo dokáže udělat z dětí otroky, tak ten se neštítí již ničeho.


Dovedete si přestavit, že by se něco takového dělo u nás nebo v nějaké Slovanské zemi, v takovém rozsahu. U mě naštěstí zatím ne. Myslím, že kořeny jdou ze západu, že západní civilizace. Slované nikdy nedělali ze svých dětí otroky stejně co severoameričtí Indiáni (je tam mnoho kulturních shod), protože velmi milují svoje děti. Kdo dokáže udělat z dětí otroky, tak ten se neštítí již ničeho.
Upravené 5. 5. 2021 o 06:58

Dovedete si přestavit, že by se něco takového dělo u nás nebo v nějaké Slovanské zemi

Krave obety boli velmi oblubene hlavne u ludozrutov, aztekov a podobne. To neboli Slovania. Len stale je tu otazka, "Preco to robia?"


[quote="pid:14571, uid:426"]Dovedete si přestavit, že by se něco takového dělo u nás nebo v nějaké Slovanské zemi[/quote] Krave obety boli velmi oblubene hlavne u ludozrutov, aztekov a podobne. To neboli Slovania. Len stale je tu otazka, "Preco to robia?"

Je naozaj v ludoch tolko zla

Jsou lidé a jsou nelidé.
Existuje pedofilie. Existuje sadismus. Zasahují určité % populace. Má to nějaké příčiny.
Ale.
Někdo se nám snaží podsunout dojem, že toto % je u tzv “elit” dramaticky větší než v běžné populaci, protože jsou “zhýralejší”.
Že jsou “pedofilní” gangy.
Počítám s tím, že “pedofilie” může být ve skutečnosti jenom krytí po adrenochromový byznys...
K tomu je potřeba připočítat orgánově transplantační byznys (buď jako další metoda krytí nebo jako doplňující metoda “dlouhověkosti” - opravdu starý organismus vydrží opakované transplantace? viz historky o 7-mi srdcích Rockefellera; další metodou krytí může být teorie “dvojníků”)
Zvýšené % dlouhověkých v tak malé sociální skupině je podezřelé.
Pokud takový byznys je, přináší to zákazníkům 30-40 let života navíc.


[quote="pid:14570, uid:106"]Je naozaj v ludoch tolko zla[/quote] Jsou lidé a jsou nelidé. Existuje pedofilie. Existuje sadismus. Zasahují určité % populace. Má to nějaké příčiny. Ale. Někdo se nám snaží podsunout dojem, že toto % je u tzv “elit” dramaticky větší než v běžné populaci, protože jsou “zhýralejší”. Že jsou “pedofilní” gangy. Počítám s tím, že “pedofilie” může být ve skutečnosti jenom krytí po adrenochromový byznys... K tomu je potřeba připočítat orgánově transplantační byznys (buď jako další metoda krytí nebo jako doplňující metoda “dlouhověkosti” - opravdu starý organismus vydrží opakované transplantace? viz historky o 7-mi srdcích Rockefellera; další metodou krytí může být teorie “dvojníků”) Zvýšené % dlouhověkých v tak malé sociální skupině je podezřelé. Pokud takový byznys je, přináší to zákazníkům 30-40 let života navíc.

Je mylné se domnívat, že jde o pedofilii či sadismus, jak je známe. Jde o satanismus a okultní rituály.


Možná že nakonec davu předhodí několik bezvýznamných nul plus pár třetiřadých poskoků, jako Clintonové, Bushové nebo Gatese. Možná i pár druhořadých, vybrané jedince z klanu Rotschildů či Rockeffelerů.


Ale zbytek bude nedotčen. Mimochodem, vzpomínám si na výpověď jedné z přeživších obětí, která tvrdila, že ji zneužíval Nixon, zatímco kádr GP Kissinger měl upřednosňovat malé chlapce, kteří to někdy i nepřežili.


Je to hnus, který nesouvisí se sexuálními úchylkami, nýbrž s morálkou, nebo spíš s absolutní absencí morálky. Nejde o lidi.


Je mylné se domnívat, že jde o pedofilii či sadismus, jak je známe. Jde o satanismus a okultní rituály. Možná že nakonec davu předhodí několik bezvýznamných nul plus pár třetiřadých poskoků, jako Clintonové, Bushové nebo Gatese. Možná i pár druhořadých, vybrané jedince z klanu Rotschildů či Rockeffelerů. Ale zbytek bude nedotčen. Mimochodem, vzpomínám si na výpověď jedné z přeživších obětí, která tvrdila, že ji zneužíval Nixon, zatímco kádr GP Kissinger měl upřednosňovat malé chlapce, kteří to někdy i nepřežili. Je to hnus, který nesouvisí se sexuálními úchylkami, nýbrž s morálkou, nebo spíš s absolutní absencí morálky. Nejde o lidi.

Len stale je tu otazka, "Preco to robia?"


Věří, že jim to dává sílu a energii. Jsou pokračovatelé kultu Baala. Ale normální člověk si těžko představí, proč. Napřed byste musel přestat být člověkem. Opakuji, zde nejde o sexuální uspokojení.


[quote="pid:14574, uid:106"]Len stale je tu otazka, "Preco to robia?"[/quote] Věří, že jim to dává sílu a energii. Jsou pokračovatelé kultu Baala. Ale normální člověk si těžko představí, proč. Napřed byste musel přestat být člověkem. Opakuji, zde nejde o sexuální uspokojení.

inak celkovo je zaujimave, ze Amerika ako kontinent bola za poslednych cca 1500 rokov vzdy relativne lahostajna k ludskemu zivotu a obetovali sa ludia a to v case, kedy v Europe ci Azii uz to nebolo, minimalne sa cenil clovek aspon ako otrok. Inkovia, Mayovia, Azteci, potom USA


inak celkovo je zaujimave, ze Amerika ako kontinent bola za poslednych cca 1500 rokov vzdy relativne lahostajna k ludskemu zivotu a obetovali sa ludia a to v case, kedy v Europe ci Azii uz to nebolo, minimalne sa cenil clovek aspon ako otrok. Inkovia, Mayovia, Azteci, potom USA

Amerika ako kontinent bola za poslednych cca 1500 rokov vzdy relativne lahostajna k ludskemu zivotu a obetovali sa ludia


tym boli povestny najma juho a stredoamericky indiani. severnych by som skor priradil k tej vetve, ktora prisla z Ruska a zachovali si aj urcitu mravnost a moralny kodex tejto civilizacie - dost mozno vyssi ako dnes mame my aj ked iste nie vsetky kmene, podobne ako u slovanov nie vsetky kmene podlahli modlarstvu.


adenochrom v minulosti dokazali dost tazko vyrabat, ale satanizmus bol pritomny. vieme ze okrem materie, tu je aj informacia a miera a tieto ritualy boli zamerane na narusenie biopoli a doslova jedenie energii. ved aj slovania robili podobne praktiky so zvieratmi aby ziskali ich vlastnosti a dostali sa do tranzu v boji. ani jedno nie je mravne.


konecnik je miesto kde zacina kostrc, a kde sa nachadza prva cakra cize draha zakladnej ludskej energie. preto bolo zvykom, ze pri analnom znasilneni (vacsinou dieta ktore ma ciste energie) mu podrezali hrdlo, a krv vypili - batorycka, Vlad III. drakula... Epstein a jeho banda uz zrejme podobne znalosti o energiach nemali, dost pochybujem ze by im v tom branilo svedomie a pedofilia im sluzila len na rozkos - mlade dievcata, uz pohlavne dozrele... alebo mi nieco uslo? skor by bolo zaujimave sa pozriet na to co sa deje vo vatikane, alebo vo svajciarskych bankach, nie len tam kde sa to GP hodi.


[quote="pid:14648, uid:187"]Amerika ako kontinent bola za poslednych cca 1500 rokov vzdy relativne lahostajna k ludskemu zivotu a obetovali sa ludia[/quote] tym boli povestny najma juho a stredoamericky indiani. severnych by som skor priradil k tej vetve, ktora prisla z Ruska a zachovali si aj urcitu mravnost a moralny kodex tejto civilizacie - dost mozno vyssi ako dnes mame my aj ked iste nie vsetky kmene, podobne ako u slovanov nie vsetky kmene podlahli modlarstvu. adenochrom v minulosti dokazali dost tazko vyrabat, ale satanizmus bol pritomny. vieme ze okrem materie, tu je aj informacia a miera a tieto ritualy boli zamerane na narusenie biopoli a doslova jedenie energii. ved aj slovania robili podobne praktiky so zvieratmi aby ziskali ich vlastnosti a dostali sa do tranzu v boji. ani jedno nie je mravne. konecnik je miesto kde zacina kostrc, a kde sa nachadza prva cakra cize draha zakladnej ludskej energie. preto bolo zvykom, ze pri analnom znasilneni (vacsinou dieta ktore ma ciste energie) mu podrezali hrdlo, a krv vypili - batorycka, Vlad III. drakula... Epstein a jeho banda uz zrejme podobne znalosti o energiach nemali, dost pochybujem ze by im v tom branilo svedomie a pedofilia im sluzila len na rozkos - mlade dievcata, uz pohlavne dozrele... alebo mi nieco uslo? skor by bolo zaujimave sa pozriet na to co sa deje vo vatikane, alebo vo svajciarskych bankach, nie len tam kde sa to GP hodi.

adenochrom v minulosti dokazali dost tazko vyrabat

Je otázka, do jaké míry je nutné ho vyrábět a do jaké míry je možné ho získávat (třeba méně koncentrovaný) bez specializované technologie.
Viz
batorycka


[quote="pid:14738, uid:252"]adenochrom v minulosti dokazali dost tazko vyrabat[/quote] Je otázka, do jaké míry je nutné ho vyrábět a do jaké míry je možné ho získávat (třeba méně koncentrovaný) bez specializované technologie. Viz [quote="pid:14738, uid:252"]batorycka[/quote]
1.36k
12
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept