Zahraničná politika
Nemuzeme se Zelenym pasem cekat na EU
Y

V úterý spolkový kancléř Sebastian Kurz (ÖVP) prohlásil, že jeho chvatani pri Zeleném pasu je nezbytne jako důkaz imunity proti koronavírusu. Nechtěl "čekat na EU" - i když by takové pokroky zpočátku pravděpodobně vedly k "patchwork koberci a divokému narůstu" očkovacích osvědčení. Brzy by měl být každý Rakušan schopen držet v ruce papir, ktery říká, zda jste byli očkováni, testováni nebo zotaveni.
V lete je pro Rakousko uz pozde. V tuto dobu musi rakousky turismus jiz bezet, rekl Kurz. Zasadi se ale pri EU summitu v patek a v sobotu o rychle zavedeni jednotneho EU-pasu.
https://www.krone.at/2405539


V úterý spolkový kancléř Sebastian Kurz (ÖVP) prohlásil, že jeho chvatani pri Zeleném pasu je nezbytne jako důkaz imunity proti koronavírusu. Nechtěl "čekat na EU" - i když by takové pokroky zpočátku pravděpodobně vedly k "patchwork koberci a divokému narůstu" očkovacích osvědčení. Brzy by měl být každý Rakušan schopen držet v ruce papir, ktery říká, zda jste byli očkováni, testováni nebo zotaveni. V lete je pro Rakousko uz pozde. V tuto dobu musi rakousky turismus jiz bezet, rekl Kurz. Zasadi se ale pri EU summitu v patek a v sobotu o rychle zavedeni jednotneho EU-pasu. https://www.krone.at/2405539

Ako pekne potvrdil ... potrebuju zelene pasy len kvoli udrzaniu turizmu. Kovid, zdravie atd vsetko ide bokom, peniaze a zisk na prvej priecke.


Ako pekne potvrdil ... potrebuju zelene pasy len kvoli udrzaniu turizmu. Kovid, zdravie atd vsetko ide bokom, peniaze a zisk na prvej priecke.
Upravené 5. 5. 2021 o 11:06

a pritom by predsa stacilo mat negativny antigenovy test, keby im to za to stalo (alebo pluvaci)


a pritom by predsa stacilo mat negativny antigenovy test, keby im to za to stalo (alebo pluvaci)

Este stastie, ze Ferry a JankaS chapu, ze ziadny virus neexistuje a vsetky vakciny su toxicke


Este stastie, ze Ferry a JankaS chapu, ze ziadny virus neexistuje a vsetky vakciny su toxicke

ziadny virus neexistuje


Dačo kosilo ľudí aj u nás a 5G to nebolo. Chrípka a prechladnutie možno...


vsetky vakciny su toxicke


Západné určite...


[quote="pid:14628, uid:197"]ziadny virus neexistuje[/quote] Dačo kosilo ľudí aj u nás a 5G to nebolo. Chrípka a prechladnutie možno... [quote="pid:14628, uid:197"]vsetky vakciny su toxicke[/quote] Západné určite...

Moderátor

A co ty lidi kosí kosilo ? Začalo to kosení před vakcinací , nebo po vakcinaci ? Dostatečně výmluvný je fakt , že pitvy jsou zakázané , ale 100% víme , že 100% lidí zemřelo na covid .
Zázrak vědy .


A co ty lidi kosí kosilo ? Začalo to kosení před vakcinací , nebo po vakcinaci ? Dostatečně výmluvný je fakt , že pitvy jsou zakázané , ale 100% víme , že 100% lidí zemřelo na covid . Zázrak vědy .

A co ty lidi kosí kosilo ? Začalo to kosení před vakcinací , nebo po vakcinaci ?


V celej Číne prestalo fungovať desiatky miliónov účtov pre mobilné zariadenia okolo konca roku 2019 t.j. pred vakcínou, v roku 2020 počas monsúnového obdobia v Indií tiež zomrelo viac ľudí než dlhodobý priemer...


Aspoň to som zachytil...


[quote="pid:14653, uid:185"]A co ty lidi kosí kosilo ? Začalo to kosení před vakcinací , nebo po vakcinaci ?[/quote] V celej Číne prestalo fungovať desiatky miliónov účtov pre mobilné zariadenia okolo konca roku 2019 t.j. pred vakcínou, v roku 2020 počas monsúnového obdobia v Indií tiež zomrelo viac ľudí než dlhodobý priemer... Aspoň to som zachytil...

Moderátor

Upravené 5. 5. 2021 o 22:06
680
6
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept