Zahraničná politika
Podivná kovidová pohroma v Indii - čo skutočne spôsobilo dramatický nárast počtu nakazených?

Jevgenij Černyšov proti všem obligátním vysvětlením koronavirové krize v Indii staví hypotézu, která jediná uspokojivě vysvětluje počty nakažených - a právě proto je zakázáno o ní mluvit.
Podivné: Hrozivý nárůst výskytu nákazy koronavirem v Indii shoduje se začátkem masového očkování.


https://www.infovojna.sk/article/podivna-kovidova-pohroma-v-indii-co-skutecne-zpsobilo-dramaticky-narst-poctu-nakazenych-koupani-v-ganze-to-asi-nebude


Jevgenij Černyšov proti všem obligátním vysvětlením koronavirové krize v Indii staví hypotézu, která jediná uspokojivě vysvětluje počty nakažených - a právě proto je zakázáno o ní mluvit. Podivné: Hrozivý nárůst výskytu nákazy koronavirem v Indii shoduje se začátkem masového očkování. https://www.infovojna.sk/article/podivna-kovidova-pohroma-v-indii-co-skutecne-zpsobilo-dramaticky-narst-poctu-nakazenych-koupani-v-ganze-to-asi-nebude
Upravené 18. 5. 2021 o 17:38

V Indii bohužel je povinnost očkování všech nad 18 let...


Žije tam přibližně 1,4 miliardy obyvatel. Co víc dodat...?


V Indii bohužel je povinnost očkování všech nad 18 let... Žije tam přibližně 1,4 miliardy obyvatel. Co víc dodat...?
Upravené 4. 5. 2021 o 13:56

Indii shoduje se začátkem masového očkování

Částečně mu dávám za pravdu,a nebylo bi to podobný a i v Izraeli?


[quote="pid:14457, uid:111"]Indii shoduje se začátkem masového očkování[/quote] Částečně mu dávám za pravdu,a nebylo bi to podobný a i v Izraeli?

Indii shoduje se začátkem masového očkování


Philip Ball v knize "Ďáblův doktor" mimo jiné píše, že někdy (už nevím přesně, musel bych to hledat) v 15. století došlo k tomu, že na jaře jednoho roku zavedla římská církev prodej "odpustků" a na podzim téhož roku propukla pandemie "chřipky", která evropskou populaci snížila asi na jednu polovinu.


[quote="pid:14457, uid:111"]Indii shoduje se začátkem masového očkování[/quote] Philip Ball v knize "Ďáblův doktor" mimo jiné píše, že někdy (už nevím přesně, musel bych to hledat) v 15. století došlo k tomu, že na jaře jednoho roku zavedla římská církev prodej "odpustků" a na podzim téhož roku propukla pandemie "chřipky", která evropskou populaci snížila asi na jednu polovinu.

v 15. století došlo k tomu, že na jaře jednoho roku zavedla římská církev prodej "odpustků" a na podzim téhož roku propukla pandemie "chřipky", která evropskou populaci snížila asi na jednu polovinu.


Jak to technicky provedli?


[quote="pid:14489, uid:292"]v 15. století došlo k tomu, že na jaře jednoho roku zavedla římská církev prodej "odpustků" a na podzim téhož roku propukla pandemie "chřipky", která evropskou populaci snížila asi na jednu polovinu.[/quote] Jak to technicky provedli?

Jak to technicky provedli?

Kdysi jsem četl, že osoby vyobrazené na středověkých obrazech v sutanách a zobákem a kadidlem byli ti, kdo rozšiřovali nemoci. Já to četl o moru, ale určitě to platilo i na ostatní nemoci.


[quote="pid:14504, uid:181"]Jak to technicky provedli?[/quote] Kdysi jsem četl, že osoby vyobrazené na středověkých obrazech v sutanách a zobákem a kadidlem byli ti, kdo rozšiřovali nemoci. Já to četl o moru, ale určitě to platilo i na ostatní nemoci.

a na podzim téhož roku propukla pandemie "chřipky", která evropskou populaci snížila asi na jednu polovinu.


Takýto akt si viem predstaviť v prípade existencie paralelnej civilizácie, ktorá prežila v podzemí viaceré apokalypsy a má veľa tromfov ako preriediť ľudí, je technicky vyspelá. Vôbec nemusí byť z kozmu. A ak majú progresívne technológie alebo schopnosti, tak ich aktivity prekrývajúce sa s GP môžme nazvať ako hypotetické....


[quote="pid:14489, uid:292"]a na podzim téhož roku propukla pandemie "chřipky", která evropskou populaci snížila asi na jednu polovinu.[/quote] Takýto akt si viem predstaviť v prípade existencie paralelnej civilizácie, ktorá prežila v podzemí viaceré apokalypsy a má veľa tromfov ako preriediť ľudí, je technicky vyspelá. Vôbec nemusí byť z kozmu. A ak majú progresívne technológie alebo schopnosti, tak ich aktivity prekrývajúce sa s GP môžme nazvať ako hypotetické....
Upravené 4. 5. 2021 o 17:55

zavedla římská církev prodej "odpustků" a na podzim téhož roku propukla pandemie "chřipky", která evropskou populaci snížila asi na jednu polovinu.


Jak to technicky provedli?

Možno aj takto, cez vedomosti.

V r. 2001 dokázal kanadský astronom Ken Tapping, že epidemie chřipek za posledních 300 let byly v souladu s vrcholky sluneční magnetické aktivity a to na podkladě 11-letého cyklu. Rovněž bylo zjištěno, že rozšíření chřipek probíhalo obrovskou rychlostí přes velké vzdálenosti během pouhých pár dnů, což je velmi obtížné vysvětlit teorií o nakažlivosti, kdy se nemoc šíří od člověka k člověku. My všichni jsme električtí tvorové a jako takoví jsme součástí celosvětového elektrického pole.
http://www.nwoo.org/2021/05/01/nebezpeci-viru-at-uz-skutecne-ci-predstirane-a-jedina-skutecna-nemoc-toxemie-na-cem-je-zalozen-podvod-s-koronavirem-cast-24/


[quote="pid:14489, uid:292"]zavedla římská církev prodej "odpustků" a na podzim téhož roku propukla pandemie "chřipky", která evropskou populaci snížila asi na jednu polovinu.[/quote] [quote="pid:14504, uid:181"]Jak to technicky provedli?[/quote] **Možno aj takto, cez vedomosti. ** V r. 2001 dokázal kanadský astronom Ken Tapping, že epidemie chřipek za posledních 300 let byly v souladu s vrcholky sluneční magnetické aktivity a to na podkladě 11-letého cyklu. Rovněž bylo zjištěno, že rozšíření chřipek probíhalo obrovskou rychlostí přes velké vzdálenosti během pouhých pár dnů, což je velmi obtížné vysvětlit teorií o nakažlivosti, kdy se nemoc šíří od člověka k člověku. My všichni jsme električtí tvorové a jako takoví jsme součástí celosvětového elektrického pole. http://www.nwoo.org/2021/05/01/nebezpeci-viru-at-uz-skutecne-ci-predstirane-a-jedina-skutecna-nemoc-toxemie-na-cem-je-zalozen-podvod-s-koronavirem-cast-24/

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 4. 5. 2021 o 18:05

Částečně mu dávám za pravdu,a nebylo bi to podobný a i v Izraeli?


Pokud tomu dobře rozumím, tak Bajo předpokládá, že obrovský nárůst onemocnění covidem po začátku očkování by se býval měl projevit i v razantně očkujícím Izraeli. A přesně to se taky v Izraeli stalo, ačkoliv o tom naše sdělovadla významně mlčela.


Izrael začal svou očkovací kampaň v polovině prosince 2020, kdy okamžitě začal strmý nárůst počtů nakažených i zemřelých, který trval až do konce ledna 2021. Na původní prosincové hodnoty nakažených a zemřelých se pak Izrael dostal až v dubnu 2021. Viz https://www.worldometers.info/coronavirus/country/israel/
A tady obrázek s denními počty zemřelých na covid v Izraeli z uvedené stránky:


6091a33ece31b


[quote="pid:14469, uid:70"]Částečně mu dávám za pravdu,a nebylo bi to podobný a i v Izraeli?[/quote] Pokud tomu dobře rozumím, tak Bajo předpokládá, že obrovský nárůst onemocnění covidem po začátku očkování by se býval měl projevit i v razantně očkujícím Izraeli. A přesně to se taky v Izraeli stalo, ačkoliv o tom naše sdělovadla významně mlčela. Izrael začal svou očkovací kampaň v polovině prosince 2020, kdy okamžitě začal strmý nárůst počtů nakažených i zemřelých, který trval až do konce ledna 2021. Na původní prosincové hodnoty nakažených a zemřelých se pak Izrael dostal až v dubnu 2021. Viz https://www.worldometers.info/coronavirus/country/israel/ A tady obrázek s denními počty zemřelých na covid v Izraeli z uvedené stránky: ![6091a33ece31b](serve/attachment&path=6091a33ece31b)

Fidelo

Izrael začal svou očkovací kampaň v polovině prosince 2020, kdy okamžitě začal strmý nárůst počtů nakažených i zemřelých, který trval až do konce ledna 2021. Na původní prosincové hodnoty nakažených a zemřelých se pak Izrael dostal až v dubnu 2021


Fidelo,možno máš pravdu,a děkuji za info,ale já vidím tam víc cílů,včetně toho vyvolat tam nespokojenost s vládou a volbami.
Můj osobní názor je že se tam jedna o vypuštění jiného viru,ale jak říkám je to jen můj osobní názor.
Masivní očkováni bylo a i v Anglii,USA,Maďarsko,Srbsko,Slovinsko atd a zatím tam nejsou takový rapidní nárůsty úmrtí.
Podle toho vzoru tak to čeká a i ČR podle očkovací kampani asi někdy v červenci,srpnu asi před volbami.
Proto jsem a i napsal že částečně souhlasím s článkem,protože podle mně je to kombinace očkováni a nového viru.(důkazy nemam)
Tímto neříkám že očkováni je bezpečně,sam jsem proti očkováni,a nebudu se očkovat žádnou vakcínu.


[quote="pid:14544, uid:294"]Izrael začal svou očkovací kampaň v polovině prosince 2020, kdy okamžitě začal strmý nárůst počtů nakažených i zemřelých, který trval až do konce ledna 2021. Na původní prosincové hodnoty nakažených a zemřelých se pak Izrael dostal až v dubnu 2021[/quote] Fidelo,možno máš pravdu,a děkuji za info,ale já vidím tam víc cílů,včetně toho vyvolat tam nespokojenost s vládou a volbami. Můj osobní názor je že se tam jedna o vypuštění jiného viru,ale jak říkám je to jen můj osobní názor. Masivní očkováni bylo a i v Anglii,USA,Maďarsko,Srbsko,Slovinsko atd a zatím tam nejsou takový rapidní nárůsty úmrtí. Podle toho vzoru tak to čeká a i ČR podle očkovací kampani asi někdy v červenci,srpnu asi před volbami. Proto jsem a i napsal že částečně souhlasím s článkem,protože podle mně je to kombinace očkováni a nového viru.(důkazy nemam) Tímto neříkám že očkováni je bezpečně,sam jsem proti očkováni,a nebudu se očkovat žádnou vakcínu.
Upravené 4. 5. 2021 o 23:19

V Indii mají krátkou paměť . Masový vrah Gates je už očkováním "léčil" .


V Indii mají krátkou paměť . Masový vrah Gates je už očkováním "léčil" .
1.25k
10
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept