Zdravie a záhrada
Čipové implantáty

Čipové implantáty nám raz prinesú nové schopnosti


Identifikovali sme tri oblasti, v ktorých si myslíme, že majú implantáty zmysel. Prvou je identifikácia pri prístupe, druhou sú platby a treťou je zdravotníctvo, ktoré je z môjho pohľadu najzaujímavejšie.


V akej oblasti majú čipy najväčší prínos?


Z môjho pohľadu je najperspektívnejšia oblasť zdravotníctva a s tým súvisiacich čipových implantátov, ktoré monitorujú zdravie. Možno si ich predstaviť ako náhradu športového náramku, ktorý sa namiesto ruky nachádza pod kožou. To má niekoľko výhod. Pri bežných nositeľných zariadeniach musí človek uvažovať, či si ich dá dole alebo ich bude mať na ruke celý deň, kedy si ich nabije a podobne. Našou víziou je urobiť tieto zariadenia dostupné nonstop.


Myslím si, že implantáty zásadným spôsobom ovplyvnia životy ľudí. Dajú nám nové schopnosti, ako napríklad rôzne monitorovacie čipy, ktoré poskytujú dáta o tom, čo sa deje v tele v reálnom čase. V súčasnosti sme limitovaní tým, ako sa cítime, čo je pomerne primitívne. Čo napríklad znamená, ak som veľmi unavený? Mám nízku úroveň krvnej glukózy? Nízku hladinu testosterónu alebo niečo iné? Mojou víziou je, že raz vznikne firma, ktorá takýmito dátami bude disponovať a monitorovať zdravie ľudí.


Aké čipy si budú môcť ľudia implantovať?


Čipy sú miniatúrne. Napríklad na ľavej ruke medzi palcom a ukazovákom budeme môcť mať implantovaný vstupový čip a v druhej ruke zas čip na autorizovanie platieb. A priamo v tele mať zas zabudovaný čip monitorujúci životné funkcie. Podľa mňa bude štandardom, že ľudia budú mať jeden, dva či tri implantáty. Pochopiteľne, ak si do tela dáte implantát s teplotným senzorom a elektromagnetickým senzorom, tak budete limitovaný len týmito dvoma senzormi.


https://vat.pravda.sk/technologie/clanok/586615-cipove-implantaty-nam-raz-daju-nove-schopnosti-tvrdi-hannes-sjoblad/


Tieto Overtonove okná ani netreba komentovať. Cieľ je vybudovať technokratickú spoločnosť bažiacu po okamžitých informáciách a dosiahnutí "dokonalého" zdravia, ktorá už dnes velebí "vedcov" ako neomylné božstvo. A k tomu rozširovanie 5G sietí, ktoré budú monitorovať telá vždy a všade.


**Čipové implantáty nám raz prinesú nové schopnosti** Identifikovali sme tri oblasti, v ktorých si myslíme, že majú implantáty zmysel. Prvou je identifikácia pri prístupe, druhou sú platby a treťou je zdravotníctvo, ktoré je z môjho pohľadu najzaujímavejšie. **V akej oblasti majú čipy najväčší prínos?** Z môjho pohľadu je najperspektívnejšia oblasť zdravotníctva a s tým súvisiacich čipových implantátov, ktoré monitorujú zdravie. Možno si ich predstaviť ako náhradu športového náramku, ktorý sa namiesto ruky nachádza pod kožou. To má niekoľko výhod. Pri bežných nositeľných zariadeniach musí človek uvažovať, či si ich dá dole alebo ich bude mať na ruke celý deň, kedy si ich nabije a podobne. Našou víziou je urobiť tieto zariadenia dostupné nonstop. Myslím si, že implantáty zásadným spôsobom ovplyvnia životy ľudí. Dajú nám nové schopnosti, ako napríklad rôzne monitorovacie čipy, ktoré poskytujú dáta o tom, čo sa deje v tele v reálnom čase. V súčasnosti sme limitovaní tým, ako sa cítime, čo je pomerne primitívne. Čo napríklad znamená, ak som veľmi unavený? Mám nízku úroveň krvnej glukózy? Nízku hladinu testosterónu alebo niečo iné? Mojou víziou je, že raz vznikne firma, ktorá takýmito dátami bude disponovať a monitorovať zdravie ľudí. **Aké čipy si budú môcť ľudia implantovať?** Čipy sú miniatúrne. Napríklad na ľavej ruke medzi palcom a ukazovákom budeme môcť mať implantovaný vstupový čip a v druhej ruke zas čip na autorizovanie platieb. A priamo v tele mať zas zabudovaný čip monitorujúci životné funkcie. Podľa mňa bude štandardom, že ľudia budú mať jeden, dva či tri implantáty. Pochopiteľne, ak si do tela dáte implantát s teplotným senzorom a elektromagnetickým senzorom, tak budete limitovaný len týmito dvoma senzormi. https://vat.pravda.sk/technologie/clanok/586615-cipove-implantaty-nam-raz-daju-nove-schopnosti-tvrdi-hannes-sjoblad/ Tieto Overtonove okná ani netreba komentovať. Cieľ je vybudovať technokratickú spoločnosť bažiacu po okamžitých informáciách a dosiahnutí "dokonalého" zdravia, ktorá už dnes velebí "vedcov" ako neomylné božstvo. A k tomu rozširovanie 5G sietí, ktoré budú monitorovať telá vždy a všade.
Upravené 4. 5. 2021 o 11:36

Mojou víziou je, že raz vznikne firma, ktorá takýmito dátami bude disponovať a monitorovať zdravie ľudí.

Hotový raj pre farmafirmy. Mali by spätnú väzbu na svoje najrôznejšie pokusy. Nepotrebovali by ani informovaný súhlas.


[quote="pid:14443, uid:48"]Mojou víziou je, že raz vznikne firma, ktorá takýmito dátami bude disponovať a monitorovať zdravie ľudí.[/quote] Hotový raj pre farmafirmy. Mali by spätnú väzbu na svoje najrôznejšie pokusy. Nepotrebovali by ani informovaný súhlas.
Upravené 4. 5. 2021 o 20:39

Čipy sú miniatúrne. Napríklad na ľavej ruke medzi palcom a ukazovákom budeme môcť mať implantovaný vstupový čip a v druhej ruke zas čip na autorizovanie platieb


ešte rok dozadu niekto čo i len pipol o čipoch, tak bol mega konšpirátor. Nejako čas kráti, ako rýchlo sa z konšpirácia stane, napr. “technická novinka”.


mna na tomto (ako aj všetkom inom napr. ockovanie), fascinuje tá propaganda, že je pre dobro ľudí a bla, bla, bla.... no nie je. Je ti len o zisku o zisku pre úzku skupinu ľudí. Xx


[quote="pid:14443, uid:48"]Čipy sú miniatúrne. Napríklad na ľavej ruke medzi palcom a ukazovákom budeme môcť mať implantovaný vstupový čip a v druhej ruke zas čip na autorizovanie platieb[/quote] ešte rok dozadu niekto čo i len pipol o čipoch, tak bol mega konšpirátor. Nejako čas kráti, ako rýchlo sa z konšpirácia stane, napr. “technická novinka”. mna na tomto (ako aj všetkom inom napr. ockovanie), fascinuje tá propaganda, že je pre dobro ľudí a bla, bla, bla.... no nie je. Je ti len o zisku o zisku pre úzku skupinu ľudí. Xx

Je ti len o zisku o zisku

Ano, ale žel nejen o zisku. To by byla ještě ta mírnější varianta.


[quote="pid:14568, uid:273"]Je ti len o zisku o zisku[/quote] Ano, ale žel nejen o zisku. To by byla ještě ta mírnější varianta.

Ano, ale žel nejen o zisku. To by byla ještě ta mírnější varianta.


Myslela som to v širšom ponímaní, ako získať na úkor niekoho iného, či už obmedzením ich potenciálu a pod. niečo, čo ide za rámec toho ľudského....


[quote="pid:14576, uid:240"]Ano, ale žel nejen o zisku. To by byla ještě ta mírnější varianta.[/quote] Myslela som to v širšom ponímaní, ako získať na úkor niekoho iného, či už obmedzením ich potenciálu a pod. niečo, čo ide za rámec toho ľudského....
Upravené 5. 5. 2021 o 08:11
691
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept