Zahraniční analytici
Валерий Пякин. Вопрос-Ответ от 3 мая 2021 г.

Obsah :
01:00 Incident s vlajkou na turnaji dám v šachy.
19:23 Prokuratura prohlásila demolici Dzeržinského pomníku za nezákonnou.
19:47 Projev Joe Bidena před Kongresem. A zmínka o Rusku a Putinovi.
30:53 Kurzův návrh na setkání s Putinem a Bidenem ve Vídni.
38:54 Telefonický rozhovor mezi Macronem a Putinem.
43:38 Otevřený dopis Macronovi od důchodce , vysloužilce armády ve Francii.


Obsah : 01:00 Incident s vlajkou na turnaji dám v šachy. 19:23 Prokuratura prohlásila demolici Dzeržinského pomníku za nezákonnou. 19:47 Projev Joe Bidena před Kongresem. A zmínka o Rusku a Putinovi. 30:53 Kurzův návrh na setkání s Putinem a Bidenem ve Vídni. 38:54 Telefonický rozhovor mezi Macronem a Putinem. 43:38 Otevřený dopis Macronovi od důchodce , vysloužilce armády ve Francii.
Upravené 4. 5. 2021 o 13:00

Tak podle intenzity víření tématu se zdá, že výměna vlajky je na spadnutí. A jaká bude životnost Siluanova?


Tak podle intenzity víření tématu se zdá, že výměna vlajky je na spadnutí. A jaká bude životnost Siluanova?

Tak podle intenzity víření tématu se zdá, že výměna vlajky je na spadnutí. A jaká bude životnost Siluanova?


Príliš veľkú na môj vkus...


[quote="pid:14951, uid:372"]Tak podle intenzity víření tématu se zdá, že výměna vlajky je na spadnutí. A jaká bude životnost Siluanova?[/quote] Príliš veľkú na môj vkus...

Moderátor

Валерий Пякин. Вопрос-Ответ от 3 мая 2021 г.

V Poslednich nekolika relacich se stale opakuje cast o ruske CERVENE VLAJCE ktera byla v 1991 vymenena za trikoloru jako oficialnii symbol Ruska…= podrizeny stat,symbol zrady a ponizeni…..
Jsme o 30 let dal a trikolora stale vlaje nad Kremlem…..!
Kdykoliv o tom mluvi tak se rozpali do “ bela”…doufam, ze ma dobre srdicko a neklepne ho pepka.
Predpokladal jsem , jako mnozi z vas ze se RUDA VLAJKA obnovi k 75-letemu vyroci vitezstvi nad fasismem ale nestalo se...
Mohl by zde nektery konceptual na vyssi urovni vysvetlit proc se to jeste nestalo a co tomu brani….??
//samozrejmne proto, ze k tomu jeste nedozral cas....tak jako se nezacina valka dokud se nevytvori podminky pro jeji vznik//....ale neco konkretniho....nebo nemuze nekdo na V.Pjakina vznest dotaz osobne??


Predem dekuji

že výměna vlajky je na spadnut


[quote="pid:14441, uid:12"]Валерий Пякин. Вопрос-Ответ от 3 мая 2021 г.[/quote] V Poslednich nekolika relacich se stale opakuje cast o ruske CERVENE VLAJCE ktera byla v 1991 vymenena za trikoloru jako oficialnii symbol Ruska…= podrizeny stat,symbol zrady a ponizeni….. Jsme o 30 let dal a trikolora stale vlaje nad Kremlem…..! Kdykoliv o tom mluvi tak se rozpali do “ bela”…doufam, ze ma dobre srdicko a neklepne ho pepka. Predpokladal jsem , jako mnozi z vas ze se RUDA VLAJKA obnovi k 75-letemu vyroci vitezstvi nad fasismem ale nestalo se... Mohl by zde nektery konceptual na vyssi urovni vysvetlit proc se to jeste nestalo a co tomu brani….?? //samozrejmne proto, ze k tomu jeste nedozral cas....tak jako se nezacina valka dokud se nevytvori podminky pro jeji vznik//....ale neco konkretniho....nebo nemuze nekdo na V.Pjakina vznest dotaz osobne?? Predem dekuji [quote="pid:14951, uid:372"]že výměna vlajky je na spadnut[/quote]

1.gp majú stále do toho čo hovoriť,nechcú prepustiť riadenie časti planéty aby sa stalo Rusko veľmocou se vším všudy,no uvedomujú si čo Rusko pre planétu znamená.2.kým nebude zavŕšená plnosť
a kompletnosť ilustrácie, demonštrácie a manifestácie všetkých aspektov tejto civilizácie, čo sa týka jej ziel a lží tak sa neodrazíme od dna smerom k HNR.3.Ak to HNR dovolí tak sa tak stane.(ako všetko).


1.gp majú stále do toho čo hovoriť,nechcú prepustiť riadenie časti planéty aby sa stalo Rusko veľmocou se vším všudy,no uvedomujú si čo Rusko pre planétu znamená.2.kým nebude zavŕšená plnosť a kompletnosť ilustrácie, demonštrácie a manifestácie všetkých aspektov tejto civilizácie, čo sa týka jej ziel a lží tak sa neodrazíme od dna smerom k HNR.3.Ak to HNR dovolí tak sa tak stane.(ako všetko).

Kurzův návrh na setkání s Putinem a Bidenem ve Vídni.
Tiež by ma zaujímal názor diskutujúcichnajmä z konceptuálneho hľadiska. Predpokladajme, že by uskutočnilo osobné stretnutie Putin-Biden. S kým by sa vlastne Putin stretol? Veď je úplne jasné, že Biden nie je pre Putina partner. Ja chápem, že tie stretnutia, to už sú len kulisy pre plebs a všetko čo sa má, malo udiať sa udialo pred stretnutím.Ale aj tak.


[quote="pid:14447, uid:78"]Kurzův návrh na setkání s Putinem a Bidenem ve Vídni.[/quote]Tiež by ma zaujímal názor diskutujúcichnajmä z konceptuálneho hľadiska. Predpokladajme, že by uskutočnilo osobné stretnutie Putin-Biden. S kým by sa vlastne Putin stretol? Veď je úplne jasné, že Biden nie je pre Putina partner. Ja chápem, že tie stretnutia, to už sú len kulisy pre plebs a všetko čo sa má, malo udiať sa udialo pred stretnutím.Ale aj tak.

sachova

šášky = dáma (viz úvodní koláž na videu O-O)
šáchmaty = šachy


[quote="pid:15006, uid:66"]sachova[/quote] šášky = dáma (viz úvodní koláž na videu O-O) šáchmaty = šachy
1.46k
9
10
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept