Zdravie a záhrada
Morgelony - jak na ně?

V souvislosti s různou umělou havětí v rouškách a nejen v nich, právě jsem narazil na zajímavé informace pro dokreslení mozaiky znalostí. Na https://stop5g.cz/pulzni-magnetismus-nici-morgellony-a-nanotechnologii-emp-pemf-elektromagneticky-puls/ (celé je to velmi zajímavé) doporučuji tabulku s nadpisem "Organismy Morgellonu byly podrobeny následujícím Testům s Výsledky" (ctrl F najde). Je tam zajímavá zmínka i o boraxu. Jinak celý článek je faktograficky plný a stojí za to mu věnovat mu alespoň 5 minut a prolistovat jej.


Další stránka, kam hloubavým duším doporučuji nahlédnout je https://vlnovagenetika.cz/ - těch důležitých článků a nových informací je tam více. Opatrně, pozor na možnost informačního šoku smile a přehlcení.
Opět to souvisí jednak s elmag zářením, ale i možnostmi technogenního ovlivňování DNA. Důležité je si uvědomit, že celé to lze použít v obou směrech, jak pro dobro, tak i ke zlému.
Syčák GP to používal na nás, a my se můžeme bránit podobným způsobem, lépe postaveným.


Co je důležité je, že pro docílení požadovaných změn je potřebné splnit několik potřebných podmínek: energie, zvuk, správně zformulovaný program, vhodný prostor ..., ale toto jogíni i mystici již dávno a dávno znají, pro sebe využívají. A nejde o hermetizaci vědění - jde o lenost ostatních.


Pokusím se celý obrázek ještě blíže dokreslit. Po přečtení článku https://vlnovagenetika.cz/covid-21-objevovani-a-mizeni-viru-vlnove-a-holograficke-vlastnosti-dna-digitalni-sekvence-v-koronaviru-nepochopeni-v-zapadni-vede/ si lze více uvědomit, jak jsou lidská řeč (i písmena ... bukvice) a DNA úzce propojené. Tak úzce, že se navzájem ovlivňují (předchozí odstavec). Ale i to, že člověkem používaný (mluvený) jazyk dává či blokuje možnost správného myšlení i rozvoje. Proč západní věda s DNA dělá primitivní a hloupé hokusy-pokusy a co stvoří je pouze proti Bohu a hrozbou a neplodné, a proč ruský výzkum jde kupředu.


V souvislosti s různou umělou havětí v rouškách a nejen v nich, právě jsem narazil na zajímavé informace pro dokreslení mozaiky znalostí. Na https://stop5g.cz/pulzni-magnetismus-nici-morgellony-a-nanotechnologii-emp-pemf-elektromagneticky-puls/ (celé je to velmi zajímavé) doporučuji tabulku s nadpisem "Organismy Morgellonu byly podrobeny následujícím Testům s Výsledky" (ctrl F najde). Je tam zajímavá zmínka i o boraxu. Jinak celý článek je faktograficky plný a stojí za to mu věnovat mu alespoň 5 minut a prolistovat jej. Další stránka, kam hloubavým duším doporučuji nahlédnout je https://vlnovagenetika.cz/ - těch důležitých článků a nových informací je tam více. Opatrně, pozor na možnost informačního šoku (:| a přehlcení. Opět to souvisí jednak s elmag zářením, ale i možnostmi technogenního ovlivňování DNA. Důležité je si uvědomit, že celé to lze použít v obou směrech, jak pro dobro, tak i ke zlému. Syčák GP to používal na nás, a my se můžeme bránit podobným způsobem, lépe postaveným. Co je důležité je, že pro docílení požadovaných změn je potřebné splnit několik potřebných podmínek: energie, zvuk, správně zformulovaný program, vhodný prostor ..., ale toto jogíni i mystici již dávno a dávno znají, pro sebe využívají. A nejde o hermetizaci vědění - jde o lenost ostatních. Pokusím se celý obrázek ještě blíže dokreslit. Po přečtení článku https://vlnovagenetika.cz/covid-21-objevovani-a-mizeni-viru-vlnove-a-holograficke-vlastnosti-dna-digitalni-sekvence-v-koronaviru-nepochopeni-v-zapadni-vede/ si lze více uvědomit, jak jsou lidská řeč (i písmena ... bukvice) a DNA úzce propojené. Tak úzce, že se navzájem ovlivňují (předchozí odstavec). Ale i to, že člověkem používaný (mluvený) jazyk dává či blokuje možnost správného myšlení i rozvoje. Proč západní věda s DNA dělá primitivní a hloupé hokusy-pokusy a co stvoří je pouze proti Bohu a hrozbou a neplodné, a proč ruský výzkum jde kupředu.
Upravené 4. 5. 2021 o 11:29

Poznám práce doktora Garaijeva.
Dokonca spolupracoval s Alexandrom Mišinom a spolu vyvinuli prístroj ktorý kombinoval Garaijevovu technoógiu s Mišinovymi cievkami.
Funguje to tak, že sa do Mišinovej cievky púšťa namodulovaný audio signál s Garaijevovými liečebnými DNA matricami.
Mimochodom Garajiev vyzeral na 50rokov hoci mal v skutočnosti 78 rokov. Tvrdil, že je to vďaka výskumu s DNA matricami mladých ľudí.
Bohužiaľ ho vlani s najväčšou pravdepodobnosťou zabili.


Ináč tie stránky sú riadny guľáš. Pomiešané jedno cez druhé, akoby niekto chcel naschvál zamestnať pozornosť hľadajúcich pravdu a odviesť pozornosť iným smerom.


Poznám práce doktora Garaijeva. Dokonca spolupracoval s Alexandrom Mišinom a spolu vyvinuli prístroj ktorý kombinoval Garaijevovu technoógiu s Mišinovymi cievkami. Funguje to tak, že sa do Mišinovej cievky púšťa namodulovaný audio signál s Garaijevovými liečebnými DNA matricami. Mimochodom Garajiev vyzeral na 50rokov hoci mal v skutočnosti 78 rokov. Tvrdil, že je to vďaka výskumu s DNA matricami mladých ľudí. Bohužiaľ ho vlani s najväčšou pravdepodobnosťou zabili. Ináč tie stránky sú riadny guľáš. Pomiešané jedno cez druhé, akoby niekto chcel naschvál zamestnať pozornosť hľadajúcich pravdu a odviesť pozornosť iným smerom.
Upravené 4. 5. 2021 o 13:54

Díky Badateli. Pro mne velmi přínosný příspěvek.


Díky Badateli. Pro mne velmi přínosný příspěvek.

Zdá se, že https://vlnovagenetika.cz/ je součástí projektu https://stop5g.cz/.
Tyto obojí webové stránky vypadají dosti anonymně, články taky.
Jazykové mutace: Čeština a američtina.
Jediné jméno, které se mi k tomu podařilo přiřadit je Rudolf Vávra viz zde https://m.vk.com/stop5g__cz?act=info.
Oba weby mi přijdou dosti rozsáhlé na to, aby to bylo one-man-show.


Vávra měl i několik pořadů na Svobodném vysílači, naposledy co jsem našel
"2021-04-21 – Rudolf Vávra: Vlnová genetika. Jak programovat lidskou DNA vibracemi zvukových frekvencí a jazyka?"
A hádejte v jakém studiu.
Bingo - Tapin radio.

Protože Tapin-Radio vysílá pořady pana VK z Aeronetu. Toho pana VK, který tak rád před volbami šije "padni-komu-padni", ale padá to vždy na SPD. A co to tady nemáme?
Aktuální pořad na Tapin-Radiu:
"2021-04-26 – Robert Vašíček: Kdopak slízne Smetanu? Oficiální důkazy o propojení SPD s ČSSD, ANO, ODS a Top 09"


Žádný článek jsem zatím nečetl. Ale ten pořad si příležitostně pustím a pak dám info jestli vítr odněkud fouká nebo ne.
Zatím se loučím s pozdravem: "Vždy ve střehu!"


Zdá se, že https://vlnovagenetika.cz/ je součástí projektu https://stop5g.cz/. Tyto obojí webové stránky vypadají dosti anonymně, články taky. Jazykové mutace: Čeština a američtina. Jediné jméno, které se mi k tomu podařilo přiřadit je Rudolf Vávra viz zde https://m.vk.com/stop5g__cz?act=info. Oba weby mi přijdou dosti rozsáhlé na to, aby to bylo one-man-show. Vávra měl i několik pořadů na Svobodném vysílači, naposledy co jsem našel "2021-04-21 – Rudolf Vávra: Vlnová genetika. Jak programovat lidskou DNA vibracemi zvukových frekvencí a jazyka?" A hádejte v jakém studiu. Bingo - Tapin radio. [quote="pid:13708, uid:240"]Protože Tapin-Radio vysílá pořady pana VK z Aeronetu. Toho pana VK, který tak rád před volbami šije "padni-komu-padni", ale padá to vždy na SPD. A co to tady nemáme? Aktuální pořad na Tapin-Radiu: "2021-04-26 – Robert Vašíček: Kdopak slízne Smetanu? Oficiální důkazy o propojení SPD s ČSSD, ANO, ODS a Top 09"[/quote] Žádný článek jsem zatím nečetl. Ale ten pořad si příležitostně pustím a pak dám info jestli vítr odněkud fouká nebo ne. Zatím se loučím s pozdravem: "Vždy ve střehu!"

Toto jméno (Rudolf Vávra) se objevilo i na imitačně-provokační variantě KSB fóra na Telegramu. Celý tamější projekt velmi "smrdí".
Zdá se že BISka nezahálí a snaží se převzít infopole , tvořené skutečnými příznivci Koncepce.Až na to, že úroveň vlastní tvorby je velmi bídná a i prvňáček ze škamen Koncepce to prokoukne. Podobně jako hrátky strýčka "VK"


Toto jméno (Rudolf Vávra) se objevilo i na imitačně-provokační variantě KSB fóra na Telegramu. Celý tamější projekt velmi "smrdí". Zdá se že BISka nezahálí a snaží se převzít infopole , tvořené skutečnými příznivci Koncepce.Až na to, že úroveň vlastní tvorby je velmi bídná a i prvňáček ze škamen Koncepce to prokoukne. Podobně jako hrátky strýčka "VK"

jenom v jine iteraci

Pobavilo...


[quote="pid:14470, uid:306"]jenom v jine iteraci[/quote] Pobavilo...

nechce sa mi to cele luskat, aby som mozno nasla ihlu v kope sena. Za teba badatel, ak sa mozem spytat, ako teda morgelony moze bezny clovek znicit? ma dat respiratory do mikrovlnky? neviem ci sa nevznietia.


nechce sa mi to cele luskat, aby som mozno nasla ihlu v kope sena. Za teba badatel, ak sa mozem spytat, ako teda morgelony moze bezny clovek znicit? ma dat respiratory do mikrovlnky? neviem ci sa nevznietia.

ma dat respiratory do mikrovlnky?

Do mikrovlnky ne, ta jim neublíží.


Organismy Morgellonu byly podrobeny následujícím Testům s Výsledky
Test / Látka ... Výsledek
Aceton ... Organismus zčervenal
Voda ... Žádný efekt
Borax s vodou ... Absorboval směs, vyschl, ztvrdl a zemřel
Kyselina sírová ... Organismus se pokusil vyhnout, ale nakonec zemřel
Oheň ... Ohnivzdorný, ale roztavil se
Čerstvě vymačkaný citron ... Pohltil šťávu a zemřel
Glycerol ... Nemohl dýchat, zemřel
Koloidní stříbro ... Pokusil se vyhnout se koloidní oblasti
Oregánový olej ... Rychle zemřel
Otevřená rána ... Pokus o pohyb směrem ke krvi, aby mohl vstoupit do těla
Elektřina 230 ... Žádný efekt
Mikrovlnná trouba ... Žádný efekt
Umístěny mezi dva magnety ... Organismus explodoval v obláčku kouře
Výsledky se mohou částečně lišit, dle typu Syntetické Biologie, Morgellonu


Když čteš jen podnadpisy, rychle najdeš co tě nejvíce zajímá, je to celkem přehledně zpracováno.


[quote="pid:14479, uid:187"]ma dat respiratory do mikrovlnky?[/quote] Do mikrovlnky ne, ta jim neublíží. Organismy Morgellonu byly podrobeny následujícím Testům s Výsledky Test / Látka ... Výsledek Aceton ... Organismus zčervenal Voda ... Žádný efekt Borax s vodou ... Absorboval směs, vyschl, ztvrdl a zemřel Kyselina sírová ... Organismus se pokusil vyhnout, ale nakonec zemřel Oheň ... Ohnivzdorný, ale roztavil se Čerstvě vymačkaný citron ... Pohltil šťávu a zemřel Glycerol ... Nemohl dýchat, zemřel Koloidní stříbro ... Pokusil se vyhnout se koloidní oblasti Oregánový olej ... Rychle zemřel Otevřená rána ... Pokus o pohyb směrem ke krvi, aby mohl vstoupit do těla Elektřina 230 ... Žádný efekt Mikrovlnná trouba ... Žádný efekt Umístěny mezi dva magnety ... Organismus explodoval v obláčku kouře Výsledky se mohou částečně lišit, dle typu Syntetické Biologie, Morgellonu Když čteš jen podnadpisy, rychle najdeš co tě nejvíce zajímá, je to celkem přehledně zpracováno.

@badatel,
z toho zoznamu je mi najblizsi oreganovy olej, doma ho obcas pouzivame
otazka v suvislosti s tymi morgellonmi, ako oreganovy olej pouzivat? staci vnutorne pouzitie (napr. 5 kvapiek do pohara vody pit denne) alebo aj vonkajsie pouzitie? mas nejake skusenosti a mozes poradit?

@badatel, z toho zoznamu je mi najblizsi oreganovy olej, doma ho obcas pouzivame otazka v suvislosti s tymi morgellonmi, ako oreganovy olej pouzivat? staci vnutorne pouzitie (napr. 5 kvapiek do pohara vody pit denne) alebo aj vonkajsie pouzitie? mas nejake skusenosti a mozes poradit?

Organismy Morgellonu byly podrobeny následujícím Testům s Výsledky


Tohle považuji za velmi povzbuzují informaci, při dnešním oběhu informací se lehce najde proti zbraň proti jejich a hádám neskutečně drahým výzkumům.


K přežití jsou potřeba především informace!


Vtip:
Navrhuji jezdit kvůli přežití občas v tramvaji (je tam nějaký magnetismus - kompas tam nefunguje)! Ovšem nedokáži zjistit jestli dostatečně silný ke zničení morgellonů.


[quote="pid:14485, uid:49"]Organismy Morgellonu byly podrobeny následujícím Testům s Výsledky[/quote] Tohle považuji za velmi povzbuzují informaci, při dnešním oběhu informací se lehce najde proti zbraň proti jejich a hádám neskutečně drahým výzkumům. K přežití jsou potřeba především informace! Vtip: Navrhuji jezdit kvůli přežití občas v tramvaji (je tam nějaký magnetismus - kompas tam nefunguje)! Ovšem nedokáži zjistit jestli dostatečně silný ke zničení morgellonů.
Upravené 4. 5. 2021 o 18:02

nejake skusenosti a mozes poradit?
@loranka bohužel zatím nemám s touto havětí zkušenost žádnou a oregáno v naší domácí kuchyni není.
Před časem jsem popíjel borax, a asi ho preventivně opět začnu užívat.

Jinak někde jsem také zaregistroval, že na tyto umělé potvory a snad i na ony nanoboty by měl organismu pomáhat produkt/homeopatikum silicea pro vyloučení z organismu, více toho momentálně nevím.
Jen jestli dobře vzpomínám, bylo varování s ohledem na implantáty!
Protože tělo je pak začne vypuzovat také - vše kovové. Tedy umělé klouby, srdeční budíky a umělé chlopně, kovové plomby ze zubů a podobně.


[quote="pid:14492, uid:40"]nejake skusenosti a mozes poradit?[/quote] @loranka bohužel zatím nemám s touto havětí zkušenost žádnou a oregáno v naší domácí kuchyni není. Před časem jsem popíjel borax, a asi ho preventivně opět začnu užívat. Jinak někde jsem také zaregistroval, že na tyto umělé potvory a snad i na ony nanoboty by měl organismu pomáhat produkt/**homeopatikum silicea** pro vyloučení z organismu, více toho momentálně nevím. Jen jestli dobře vzpomínám, bylo **varování s ohledem na implantáty**! _Protože tělo je pak začne vypuzovat také - vše kovové. Tedy umělé klouby, srdeční budíky a umělé chlopně, kovové plomby ze zubů a podobně._

obdobne (teda na mechanicke vytlacanie z tela) funguje yucca, da sa kupit v lekarnach za cca 30 eur (nemusi to byt ta draha), vyrabaju ju aj Slovaci. Ale je pravda, ze opatrne s nou, na implantaty (moze sposobit ich posunutie az uvolnenie), osobna skusenost bola dobra, az mi daco uvolnilo v klboch a od tych cias ma vsetky bolia:-


Mne tu skor nejde do hlavy ta kombinacia, elektrina nic magnetizmus ano (prevazna cast pola okolo nas je elektromagneticka, samotna mikrovlnka produkuje elektromagneticke ziarenie, ale to ich nezabije), v podstate zivy tvor (snazi sa utiect), ale skoro ohnovzdorny? (bielkoviny sa denaturuju okolo 42 stupnov a pritom ma byt nie skutocne zivy)....treba pouzit silny magnet (ale co je to silny magnet? taky bezne v domacnosti nemavame, ale pritom treba prilozit z kazdej strany hlavy jeden pri bolestiach hlavy)....v podstate mi to pride velmi divne....cast tych priznakov je relativne bezna a aj sama ich identifikujem po precitani clanku, ale tie riesenia sa mi to nejak nezda.Skusal to niekto z tunajsich, videli ste ich? hybali sa nezavisle? ak ma byt nano rozmerov, tak sa da vidiet len elektronovym mikroskopom....neviem, cele je mi to divne


obdobne (teda na mechanicke vytlacanie z tela) funguje yucca, da sa kupit v lekarnach za cca 30 eur (nemusi to byt ta draha), vyrabaju ju aj Slovaci. Ale je pravda, ze opatrne s nou, na implantaty (moze sposobit ich posunutie az uvolnenie), osobna skusenost bola dobra, az mi daco uvolnilo v klboch a od tych cias ma vsetky bolia:- Mne tu skor nejde do hlavy ta kombinacia, elektrina nic magnetizmus ano (prevazna cast pola okolo nas je elektromagneticka, samotna mikrovlnka produkuje elektromagneticke ziarenie, ale to ich nezabije), v podstate zivy tvor (snazi sa utiect), ale skoro ohnovzdorny? (bielkoviny sa denaturuju okolo 42 stupnov a pritom ma byt nie skutocne zivy)....treba pouzit silny magnet (ale co je to silny magnet? taky bezne v domacnosti nemavame, ale pritom treba prilozit z kazdej strany hlavy jeden pri bolestiach hlavy)....v podstate mi to pride velmi divne....cast tych priznakov je relativne bezna a aj sama ich identifikujem po precitani clanku, ale tie riesenia sa mi to nejak nezda.Skusal to niekto z tunajsich, videli ste ich? hybali sa nezavisle? ak ma byt nano rozmerov, tak sa da vidiet len elektronovym mikroskopom....neviem, cele je mi to divne

slovo Morgellony sa prvy krat objavilo v americkych konspiracnych mediach, riadenych pravdepodobne tajnymi sluzbami. vtedy pisali o tom, ako ludom vyrastaju z tela kovove vlakna ktore sa nedaju ani spalit ohnom atd... to sa vsetko ukazalo ako hlupost(alebo niekoho takeho poznate?) a zrazu je to uz len miniaturne, alebo to dorasta v tele do jedneho metra. kde su dokazy, ze take nieco sa v tele nachadza? Snowden prisiel pred par rokmi s informaciou, ze americke tajne sluzby a armada pestuju specialne upravene kmene parazitov, ktore rozprasuju do vzduchu, vody a aj do jedla. ak to tak je, dost by to vysvetlovalo preco Ivermektin tak ludom pomahal. nevylucujem ani nanoboty, ale chcelo by to viac ako jedna babka povedala... a hlavne na co by im to bolo, ked sa to da tak lahko eliminovat ako pisu, hoc aj nahodne(vesmirne castice...) nedovera Bohu skutocne zabija.


slovo Morgellony sa prvy krat objavilo v americkych konspiracnych mediach, riadenych pravdepodobne tajnymi sluzbami. vtedy pisali o tom, ako ludom vyrastaju z tela kovove vlakna ktore sa nedaju ani spalit ohnom atd... to sa vsetko ukazalo ako hlupost(alebo niekoho takeho poznate?) a zrazu je to uz len miniaturne, alebo to dorasta v tele do jedneho metra. kde su dokazy, ze take nieco sa v tele nachadza? Snowden prisiel pred par rokmi s informaciou, ze americke tajne sluzby a armada pestuju specialne upravene kmene parazitov, ktore rozprasuju do vzduchu, vody a aj do jedla. ak to tak je, dost by to vysvetlovalo preco Ivermektin tak ludom pomahal. nevylucujem ani nanoboty, ale chcelo by to viac ako jedna babka povedala... a hlavne na co by im to bolo, ked sa to da tak lahko eliminovat ako pisu, hoc aj nahodne(vesmirne castice...) nedovera Bohu skutocne zabija.

Nechci se rozepisovat na téma technické podstaty a fungování morgellonů. Ale ku Tvé skepsi jenom tolik. Když vytvoříš (anebo dlohodobě vytváříš) určitou vysoce sofistikovanou technologii a speciálně technologii manipulace s člověkem,tak je součástí vývoje i informační zabezpečení aplikace této technologie. Spolehlivou metodou od pradávna bylo přidání potřebného informačního balastu k racionálnímu jádru a jeho převedení do oblasti "mystiky a ezoteriky". Tam se už o to postarají spolehlivě tzv.novináři a vysmějou se tomu veřejně v majnstrímu.
Tohle funguje úplně všude. přesol polívku a nikdo ji jíst nebude. Znedůvěryhodni informace a nikdo je brát vážně nebude.
Před několika lety by někdo, kdo by předpověděl COVID globální válku, skončil ve svěrací kazajce. Pozor na to. Ne každá informace veřejně označená za hloupost také hloupostí je. To ti značkovači velmi dobře vědí a podle toho s námi i pracují.


Nechci se rozepisovat na téma technické podstaty a fungování morgellonů. Ale ku Tvé skepsi jenom tolik. Když vytvoříš (anebo dlohodobě vytváříš) určitou vysoce sofistikovanou technologii a speciálně technologii manipulace s člověkem,tak je součástí vývoje i **informační zabezpečení aplikace této** **technologie.** Spolehlivou metodou od pradávna bylo přidání potřebného informačního balastu k racionálnímu jádru a jeho převedení do oblasti "mystiky a ezoteriky". Tam se už o to postarají spolehlivě tzv.novináři a vysmějou se tomu veřejně v majnstrímu. Tohle funguje úplně všude. přesol polívku a nikdo ji jíst nebude. Znedůvěryhodni informace a nikdo je brát vážně nebude. Před několika lety by někdo, kdo by předpověděl COVID globální válku, skončil ve svěrací kazajce. Pozor na to.** Ne každá informace veřejně označená za** **hloupost také hloupostí je.** To ti značkovači velmi dobře vědí a podle toho s námi i pracují.

Ale ten pořad si příležitostně pustím a pak dám info jestli vítr odněkud fouká nebo ne.

Tak to mám za sebou.
Už dlouho jsem se takto nestyděl.
Každý, kdo si tento pořad
"2021-04-21 – Rudolf Vávra: Vlnová genetika. Jak programovat lidskou DNA vibracemi zvukových frekvencí a jazyka?"
https://www.svobodny-vysilac.cz/2021-04-21-rudolf-vavra-vlnova-genetika-jak-programovat-lidskou-dna-vibracemi-zvukovych-frekvenci-a-jazyka/
poslechl, tak se v praxi přesvědčil, jak vypadá nedostatek kádrů.
Host: Ruda Vávra
Moderátor: "Vítek"


50% slov vyřčených hostem tvořilo slovo "vlastně", zbývající řeč je prošpikovaná slovy typu "jako", "nějak", "toho".
Přitom řečový projev hosta je klidný, pomalý, poměrně souvislý, nejde tedy o nervozitu z veřejného vystoupení.
Host působí dojmem kontinuálně koktajícího žáčka zkoušeného u tabule, který se nepřipravil. Jeho projev je souvislý pouze díky četnému používaní parazitních slov, kterými supluje totální nejistotu v používání "odborných" pojmů, které má za úkol papouškovat.
Používaným pojmům absolutně nerozumí. Jako ilustraci uvedu největší perlu, která od hosta zazněla už v úvodu:
"Kvantová fluktuace je projevem kvantové superpozice kvantových stavů, jo, což znamená, že vlastně vlastně {2x vlastně za sebou není překlep} každý atom je v superpozici, že je aj částice a je vlastně aj vlnou, jo ..."
(dál už to fakt nešlo, musel bych záznam pouštět po jednotlivých slovech, protože následoval několika minutový mišmaš, že si nešlo zapamatovat delší části toho nahodilého řazení nesouvisejících "odborných" slov proložených parazitními slovy)


Zde host míchá dohromady 3 nesouvisející záležitosti:
i. Kvantová fluktuace (hmoty nebo pole)
https://cs.wikipedia.org/wiki/Kvantov%C3%A1_fluktuace_hmoty
ii. kvantové superpozice kvantových stavů
https://cs.wikipedia.org/wiki/Kvantov%C3%A1_superpozice
iii. že je aj částice a je vlastně aj vlnou
https://cs.wikipedia.org/wiki/Dualita_%C4%8D%C3%A1stice_a_vln%C4%9Bn%C3%AD


Moderátor, který má být hostem oficiálně ochytřován, protože o tématu "nic neví", ho často opravuje, doplňuje, říká věci místo hosta, protože ten se do toho chvílema dosti zacykluje. Moderátor tuto svoji činnost maskuje obratem typu "chápu to správně, že ...". Po tomto uvození moderátor často ve své řeči oznamuje nové informace, říká toho více, než se před chvílí "dozvěděl" od hosta nebo sdělení přeformulovává, aby to dávalo smysl aspoň z hlediska slohu.


Host - na rozdíl od moderátora - ani nezvládá skorogovorku.

Zaznobin jednou použil takový pojem: "скороговорка" (rychlořeč).
Je to metoda, kterou


Celý pořad je vyrobený na základě šablony "MyTechnoLab", akorát na ostudně nízké úrovni.

Jak vytvořit takové video?
Vezmu dostatečné množství vhodných fyzikálních pojmů.
Energie, pole, magnetický, elektrický, cívka, vlnovod, vlnění, filtr, reaktor, vodič, tok, napětí, proud, výkon, kvasar, indukce, rezonátor, sinusoida.
Uspořádám je do vhodné posloupnosti.
Propojím je fyzikálními vztahy a vazbami, které nijak neodůvodním, nevysvětlím, nepodložím, pouze rychle sdělím.


Akorát se mění množina použitých pojmů: DNA, počítač, programovat, genetický kód, vibrace, frekvence, zvuk, šamani, kněží, duchovní učitelé, vědci, ruští vědci ("ruští" je důležité, tím sdělení hned nabude na významu a alternativnosti), koronavirus, kvantová fluktuace, sekvence, digitální, holografický, vlnový, lingvistický, elektromagnetický, vlnové záření, operační systém, telekomunikační sítě, genetické inženýrství, DARPA, trust, bill gates, melinda, pilgrim, umělá inteligence, vlnová genetika,...


Závěrem chci říct, že se tímto nevyjadřuji ani k vlnové genetice, ani k možnosti ovlivňování DNA pomocí zvukových vibrací/slov nebo pomocí elmag záření, ani k souvisloti 5G a koronaviru.
Vyjadřuji se pouze k tomu, že na to, že ten člověk je spojen s tak rozsáhlými weby, jako je https://vlnovagenetika.cz/ a https://stop5g.cz/, tak o věci skoro nic neví a to co ví, je špatně viz výše příklad s "Kvantovou fluktuací".


A ještě jeden závěr, kde mne @Boletus už předběhl:

Když vytvoříš (anebo dlohodobě vytváříš) určitou vysoce sofistikovanou technologii a speciálně technologii manipulace s člověkem,tak je součástí vývoje i informační zabezpečení aplikace této technologie. Spolehlivou metodou od pradávna bylo přidání potřebného informačního balastu k racionálnímu jádru a jeho převedení do oblasti "mystiky a ezoteriky". Tam se už o to postarají spolehlivě tzv.novináři a vysmějou se tomu veřejně v majnstrímu.
Tohle funguje úplně všude. přesol polívku a nikdo ji jíst nebude. Znedůvěryhodni informace a nikdo je brát vážně nebude.

Závěr závěru:
a. není jasné, jestli cílem takovýchto a podobných aktivit, je šířit naprosté bláboly a tím odčerpávat alternativě energii, která by jinak mohla být směrována pro systém nežádoucím směrem
b. nebo jestli je cílem pomocí naprostých blábolů zamaskovat reálně existující technologie a odsunout je do sur-reálného světa tzv. "konspiračních teorií", o kterých přece všichni víme, že to není pravda
c. nebo oboje


Jedno je ale jisté: to, co říká Ruda Vávra nesedí...


[quote="pid:14453, uid:240"]Ale ten pořad si příležitostně pustím a pak dám info jestli vítr odněkud fouká nebo ne.[/quote] Tak to mám za sebou. Už dlouho jsem se takto nestyděl. Každý, kdo si tento pořad "2021-04-21 – Rudolf Vávra: Vlnová genetika. Jak programovat lidskou DNA vibracemi zvukových frekvencí a jazyka?" https://www.svobodny-vysilac.cz/2021-04-21-rudolf-vavra-vlnova-genetika-jak-programovat-lidskou-dna-vibracemi-zvukovych-frekvenci-a-jazyka/ poslechl, tak se v praxi přesvědčil, jak vypadá nedostatek kádrů. Host: Ruda Vávra Moderátor: "Vítek" 50% slov vyřčených hostem tvořilo slovo "vlastně", zbývající řeč je prošpikovaná slovy typu "jako", "nějak", "toho". Přitom řečový projev hosta je klidný, pomalý, poměrně souvislý, nejde tedy o nervozitu z veřejného vystoupení. Host působí dojmem kontinuálně koktajícího žáčka zkoušeného u tabule, který se nepřipravil. Jeho projev je souvislý pouze díky četnému používaní parazitních slov, kterými supluje totální nejistotu v používání "odborných" pojmů, které má za úkol **papouškovat**. Používaným pojmům absolutně nerozumí. Jako ilustraci uvedu největší perlu, která od hosta zazněla už v úvodu: "Kvantová fluktuace je projevem kvantové superpozice kvantových stavů, jo, což znamená, že vlastně vlastně {2x vlastně za sebou není překlep} každý atom je v superpozici, že je aj částice a je vlastně aj vlnou, jo ..." (dál už to fakt nešlo, musel bych záznam pouštět po jednotlivých slovech, protože následoval několika minutový **mišmaš**, že si nešlo zapamatovat delší části toho nahodilého řazení nesouvisejících "odborných" slov proložených parazitními slovy) Zde host míchá dohromady 3 nesouvisející záležitosti: i. Kvantová fluktuace (hmoty nebo pole) https://cs.wikipedia.org/wiki/Kvantov%C3%A1_fluktuace_hmoty ii. kvantové superpozice kvantových stavů https://cs.wikipedia.org/wiki/Kvantov%C3%A1_superpozice iii. že je aj částice a je vlastně aj vlnou https://cs.wikipedia.org/wiki/Dualita_%C4%8D%C3%A1stice_a_vln%C4%9Bn%C3%AD Moderátor, který má být hostem oficiálně ochytřován, protože o tématu "nic neví", ho často opravuje, doplňuje, říká věci místo hosta, protože ten se do toho chvílema dosti zacykluje. Moderátor tuto svoji činnost maskuje obratem typu "chápu to správně, že ...". Po tomto uvození moderátor často ve své řeči oznamuje nové informace, říká toho více, než se před chvílí "dozvěděl" od hosta nebo sdělení přeformulovává, aby to dávalo smysl aspoň z hlediska slohu. Host - na rozdíl od moderátora - ani nezvládá skorogovorku. [quote="pid:5336, uid:240"]Zaznobin jednou použil takový pojem: "скороговорка" (rychlořeč). Je to metoda, kterou[/quote] Celý pořad je vyrobený na základě šablony "MyTechnoLab", akorát na ostudně nízké úrovni. [quote="pid:5336, uid:240"]Jak vytvořit takové video? Vezmu dostatečné množství vhodných fyzikálních pojmů. Energie, pole, magnetický, elektrický, cívka, vlnovod, vlnění, filtr, reaktor, vodič, tok, napětí, proud, výkon, kvasar, indukce, rezonátor, sinusoida. Uspořádám je do vhodné posloupnosti. Propojím je fyzikálními vztahy a vazbami, které nijak neodůvodním, nevysvětlím, nepodložím, pouze rychle sdělím.[/quote] Akorát se mění množina použitých pojmů: DNA, počítač, programovat, genetický kód, vibrace, frekvence, zvuk, šamani, kněží, duchovní učitelé, vědci, ruští vědci ("ruští" je důležité, tím sdělení hned nabude na významu a alternativnosti), koronavirus, kvantová fluktuace, sekvence, digitální, holografický, vlnový, lingvistický, elektromagnetický, vlnové záření, operační systém, telekomunikační sítě, genetické inženýrství, DARPA, trust, bill gates, melinda, pilgrim, umělá inteligence, vlnová genetika,... Závěrem chci říct, že se tímto nevyjadřuji ani k vlnové genetice, ani k možnosti ovlivňování DNA pomocí zvukových vibrací/slov nebo pomocí elmag záření, ani k souvisloti 5G a koronaviru. Vyjadřuji se pouze k tomu, že na to, že ten člověk je spojen s tak rozsáhlými weby, jako je https://vlnovagenetika.cz/ a https://stop5g.cz/, tak o věci skoro nic neví a to co ví, je špatně viz výše příklad s "Kvantovou fluktuací". A ještě jeden závěr, kde mne @Boletus už předběhl: [quote="pid:14735, uid:57"]Když vytvoříš (anebo dlohodobě vytváříš) určitou vysoce sofistikovanou technologii a speciálně technologii manipulace s člověkem,tak je součástí vývoje i informační zabezpečení aplikace této technologie. Spolehlivou metodou od pradávna bylo přidání potřebného informačního balastu k racionálnímu jádru a jeho převedení do oblasti "mystiky a ezoteriky". Tam se už o to postarají spolehlivě tzv.novináři a vysmějou se tomu veřejně v majnstrímu. Tohle funguje úplně všude. přesol polívku a nikdo ji jíst nebude. Znedůvěryhodni informace a nikdo je brát vážně nebude.[/quote] Závěr závěru: a. není jasné, jestli cílem takovýchto a podobných aktivit, je šířit naprosté bláboly a tím odčerpávat alternativě energii, která by jinak mohla být směrována pro systém nežádoucím směrem b. nebo jestli je cílem pomocí naprostých blábolů zamaskovat reálně existující technologie a odsunout je do sur-reálného světa tzv. "konspiračních teorií", o kterých přece všichni víme, že to není pravda c. nebo oboje Jedno je ale jisté: to, co říká Ruda Vávra nesedí...
Upravené 6. 5. 2021 o 15:33

Boletus. neriesim, kto co chce a preco to robi. Naozaj ta chcem poprosit o tvoj nazor ohladom toho, ci tie morgelony existuju, ak ano, ci su sucastou respiratorov (podla teba), ci su zive a cim sa daju zlikvidovat. A teda ktoru cast z toho clanku si ochotny si vziat


Boletus. neriesim, kto co chce a preco to robi. Naozaj ta chcem poprosit o tvoj nazor ohladom toho, ci tie morgelony existuju, ak ano, ci su sucastou respiratorov (podla teba), ci su zive a cim sa daju zlikvidovat. A teda ktoru cast z toho clanku si ochotny si vziat

V článku a nejen v něm se pracuje osvědčeným způsobem, který jsem rámcově vyjádřil. Tedy zakryji podstatu(racionální) balastem (neracionálním) a pak celek jako neracionální prostě zkanalizuji jako konspiraci.
Tady je podstata,podle mně, v tomto :


  • sofistikovaná neživá komponenta s přesně vytvořenými vlastnostmi a přesně určeným cílem se "oživí" (ale jen informačně) a nazve se "morgellonem"-jakýmsinový druhem živého organizmu
  • ve skutečnosti jde o princip kompozitu-tedy kombinované částice v rozměrech NANO (tedy deset na mínus devátou) , pravděpodobně organické vlákno se zabudovanou kovovou částicí
  • komponenta se chová specificky v elmag. poli a díky nano-rozměrům navozuje dojem, že je živá. Ale vůbec nemusí být. Je to NOSIČ určený k implementaci do krevního oběhu, kde může plnit roli řízeného pošťáka se zásilkou (třeba i virovou) určenou k usídlení. Nebo ponese nanočip jako přijímač anebo vysílač lokalizovanýv předem určeném "parkovišti" v organizmu.

Celý obor NANOTECHNOLOGIÍ byl "otevřen" před cca 20lety. proč asi ?
Tyhle prudké vynálezy se nedějí jen tak.
proč byly tak prudce a masově "aplikovány" mobilní komunikační prostředky ? ze stejných důvodů .
Sviňárny se prodávají přes samé pěkné věci.


V článku a nejen v něm se pracuje osvědčeným způsobem, který jsem rámcově vyjádřil. Tedy zakryji** podstatu(racionální) balastem (neracionálním) a pak celek jako neracionální prostě zkanalizuji jako konspiraci.** Tady je podstata,podle mně, v tomto : - sofistikovaná neživá komponenta s přesně vytvořenými vlastnostmi a přesně určeným cílem se "oživí" (ale jen informačně) a nazve se "morgellonem"-jakýmsi nový druhem živého organizmu - ve skutečnosti jde o princip kompozitu-tedy kombinované částice v rozměrech NANO (tedy deset na mínus devátou) , pravděpodobně organické vlákno se zabudovanou kovovou částicí - komponenta se chová specificky v elmag. poli a díky nano-rozměrům navozuje dojem, že je živá. Ale vůbec nemusí být. Je to NOSIČ určený k implementaci do krevního oběhu, kde může plnit roli řízeného pošťáka se zásilkou (třeba i virovou) určenou k usídlení. Nebo ponese nanočip jako přijímač anebo vysílač lokalizovanýv předem určeném "parkovišti" v organizmu. Celý obor NANOTECHNOLOGIÍ byl "otevřen" před cca 20lety. proč asi ? Tyhle prudké vynálezy se nedějí jen tak. proč byly tak prudce a masově "aplikovány" mobilní komunikační prostředky ? ze stejných důvodů . Sviňárny se prodávají přes samé pěkné věci.

Už dlhšiu dobu sa chystám tie potvorky z "respirátorov" osobne preskúmať pod mikroskopom. Nejak som sa zatiaľ k tomu nedosal, ale príde na to.
Je pre mňa záhadou, že všetky videá a fotky sú uvádzané v mizernom zväčšení, a nikto to nezobrazil poriadne zblízka, aby bolo vidno povrchovú štruktúru tých potvoriek.


Osobne to vnímam tak, že ak by tie potvorky v rúškach pôsobili navonok reálne nebezpečne (a veľa ľudí to zrejme už doma skúmalo), tak by okolo toho vznikla iná panika!!! A nie to, čo vidíme teraz v infopoli...! Vlažný prístup.
Teraz je to podávané a šírené skôr ako kuriozita na mierne postrašenie ľudí a odradenie od nosenia rúšok a respirátorov. Ak by šlo o skutočné živé červy alebo inteligentných nanobotov, tak by celá kampaň nabrala úplne inú razanciu..! Taký mám z toho dojem.
K radám pána Vávru ako tie potvorky zničiť, som dosť skeptický. Asi neuverím, kým si to empiricky neoverím. Ale predpokladám, že pán iba kecal.


To ale neznamená, že ako bežní ľudia nie sme ohrození nanotechnológiami a že sa nadnárodné korporácie na nás nepozerajú ako na pokusných králikov.


Mnoho ľudí má strach z čipovania, a v tom vidí budúcu hrozbu, ale ostatné formy zotročovania ľudí vôbec nevníma. Tu čipovanie mohlo poslúžiť len ako "druhá ruka kúzelníka" na odvedenie pozornosti od hlavného kúzla. Veď taký mobil a pc zotročujú človeka viac, ako hlúpy čip pod kožou.


Ďalšia mantra, aj keď dosť opodstatnená, na ktorú sa upli určité hnutia je "stop GMO". Zvláštne, že si pod tým predstavujú iba genetickú modifikáciu potravín a živočíchov, ale absolútne nezaregistrovali, že mRNA vakcíny sú tiež produkt genetického inžinierstva, potenciálne nebezpečný produkt, a množstvu ľudí na všetkých kontinentoch tento produkt vnútili pod nevinným názvom "vakcína - cesta k slobode"...! Nedávno som sa pýtal admina na jednej z takýchto FB stránok proti GMO (ktorý mlel o petíciách proti modifikovaným rastlinám a živočíchom), či si uvedomuje, že aj to, čo nám pichajú proti covidu je geneticky modifikované?! Zatiaľ som nezaregistroval reakciu.


Už dlhšiu dobu sa chystám tie potvorky z "respirátorov" osobne preskúmať pod mikroskopom. Nejak som sa zatiaľ k tomu nedosal, ale príde na to. Je pre mňa záhadou, že všetky videá a fotky sú uvádzané v mizernom zväčšení, a nikto to nezobrazil poriadne zblízka, aby bolo vidno povrchovú štruktúru tých potvoriek. Osobne to vnímam tak, že ak by tie potvorky v rúškach pôsobili navonok reálne nebezpečne (a veľa ľudí to zrejme už doma skúmalo), tak by okolo toho vznikla iná panika!!! A nie to, čo vidíme teraz v infopoli...! Vlažný prístup. Teraz je to podávané a šírené skôr ako kuriozita na mierne postrašenie ľudí a odradenie od nosenia rúšok a respirátorov. Ak by šlo o skutočné živé červy alebo inteligentných nanobotov, tak by celá kampaň nabrala úplne inú razanciu..! Taký mám z toho dojem. K radám pána Vávru ako tie potvorky zničiť, som dosť skeptický. Asi neuverím, kým si to empiricky neoverím. Ale predpokladám, že pán iba kecal. To ale neznamená, že ako bežní ľudia nie sme ohrození nanotechnológiami a že sa nadnárodné korporácie na nás nepozerajú ako na pokusných králikov. Mnoho ľudí má strach z čipovania, a v tom vidí budúcu hrozbu, ale ostatné formy zotročovania ľudí vôbec nevníma. Tu čipovanie mohlo poslúžiť len ako "druhá ruka kúzelníka" na odvedenie pozornosti od hlavného kúzla. Veď taký mobil a pc zotročujú človeka viac, ako hlúpy čip pod kožou. Ďalšia mantra, aj keď dosť opodstatnená, na ktorú sa upli určité hnutia je "stop GMO". Zvláštne, že si pod tým predstavujú iba genetickú modifikáciu potravín a živočíchov, ale absolútne nezaregistrovali, že mRNA vakcíny sú tiež produkt genetického inžinierstva, potenciálne nebezpečný produkt, a množstvu ľudí na všetkých kontinentoch tento produkt vnútili pod nevinným názvom "vakcína - cesta k slobode"...! Nedávno som sa pýtal admina na jednej z takýchto FB stránok proti GMO (ktorý mlel o petíciách proti modifikovaným rastlinám a živočíchom), či si uvedomuje, že aj to, čo nám pichajú proti covidu je geneticky modifikované?! Zatiaľ som nezaregistroval reakciu.

Už dlhšiu dobu sa chystám tie potvorky z "respirátorov" osobne preskúmať pod mikroskopom. Nejak som sa zatiaľ k tomu nedosal, ale príde na to.

Děkuji za celý příspěvek.
Navíc musím konstatovat, že naše stanoviska splynula.


[quote="pid:14824, uid:6"]Už dlhšiu dobu sa chystám tie potvorky z "respirátorov" osobne preskúmať pod mikroskopom. Nejak som sa zatiaľ k tomu nedosal, ale príde na to.[/quote] Děkuji za **celý** příspěvek. Navíc musím konstatovat, že naše stanoviska splynula.

Zdá se, že https://vlnovagenetika.cz/ je součástí projektu https://stop5g.cz/.


Originálne stránky Inštitútu lingvisticko-vlnovej genetiky fungujúce už pekných pár rokov sú tu: https://wavegenetics.org/
Zaregistroval som ich upozornenie na falošné stránky, ale bez bližšieho vysvetlenia, či šíria nejaké bludy (a prípadne aké). Nemám čas prechádzať jednotlivé články a porovnávať, či sa jedná o nezávislú aktivitu českého prekladu (samotný originál je multi-jazykový), alebo nejakú imitáciu...


[quote="pid:14453, uid:240"]Zdá se, že https://vlnovagenetika.cz/ je součástí projektu https://stop5g.cz/.[/quote] Originálne stránky Inštitútu lingvisticko-vlnovej genetiky fungujúce už pekných pár rokov sú tu: https://wavegenetics.org/ Zaregistroval som ich upozornenie na falošné stránky, ale bez bližšieho vysvetlenia, či šíria nejaké bludy (a prípadne aké). Nemám čas prechádzať jednotlivé články a porovnávať, či sa jedná o nezávislú aktivitu českého prekladu (samotný originál je multi-jazykový), alebo nejakú imitáciu...

Originálne stránky Inštitútu lingvisticko-vlnovej genetiky fungujúce už pekných pár rokov sú tu: https://wavegenetics.org/

Dík.
Příležitostně se tam juknu.
Začíná to nabírat na zajímavosti...


Že by "někdo" chtěl zdiskreditovat skutečnou lingvisticko-vlnovou genetiku evangelizací její imitace?
(A když může fantazírovat Panarin, proč ne já?)


[quote="pid:14867, uid:178"]Originálne stránky Inštitútu lingvisticko-vlnovej genetiky fungujúce už pekných pár rokov sú tu: https://wavegenetics.org/[/quote] Dík. Příležitostně se tam juknu. Začíná to nabírat na zajímavosti... Že by "někdo" chtěl zdiskreditovat skutečnou lingvisticko-vlnovou genetiku evangelizací její imitace? (A když může fantazírovat Panarin, proč ne já?)

Práce a doktora Garajeva niekto aktívne diskredituje.
Najprv ho zabili a teraz jeho prácu zneužívajú, rozmazávajú a diskreditujú.
Po celom svete vznikajú akési alternatívne stránky aj s jeho prácami jemne upravené na ezoterický štýl a čo je hlavné, falšujú sa aj jeho audio matrice. Nepočúvajte ich pokiaľ ste si na 100% istý že to nie je originál.


Na ich stránke je aj varovanie:



"ATTENTION, FRAUD SITES !


be careful ! Fraudulent sites appeared on the Internet , providing false scientific information and distributing fake copies of sound programs-matrices of Peter Petrovich Gariaev.


We publish some of them: wavegenetic.ru , wame.su (Tarasenko Svyatoslav)……


The original products of the Institute of Linguistic Wave Genetics of Petr Petrovich Gariaev are presented only on the official websites: wavegenetics.org and bioquant-garyaev.com



Práce a doktora Garajeva niekto aktívne diskredituje. Najprv ho zabili a teraz jeho prácu zneužívajú, rozmazávajú a diskreditujú. Po celom svete vznikajú akési alternatívne stránky aj s jeho prácami jemne upravené na ezoterický štýl a čo je hlavné, falšujú sa aj jeho audio matrice. Nepočúvajte ich pokiaľ ste si na 100% istý že to nie je originál. Na ich stránke je aj varovanie: > "ATTENTION, FRAUD SITES ! > be careful ! Fraudulent sites appeared on the Internet , providing false scientific information and distributing fake copies of sound programs-matrices of Peter Petrovich Gariaev. > We publish some of them: wavegenetic.ru , wame.su (Tarasenko Svyatoslav)…… > The original products of the Institute of Linguistic Wave Genetics of Petr Petrovich Gariaev are presented only on the official websites: wavegenetics.org and bioquant-garyaev.com
Upravené 7. 5. 2021 o 10:48

Dávám sem odkaz ze stránek https://wavegenetics.org/, na jeden audio soubor k poslechu. Už to poslouchám. Je to takové zvláštní šumění, prskání, práskání, v pozadí jako bych slyšel binaruální tóny (tón tibetské mísy, tón skleničky, po které je klouže mokrým prstem). Místy mi to příjde dost nelibozvučné.


U tohoto zvuku je uvedeno:Matice pro opravu imunitního systému.


Odkaz ke stažení:http://wavegenetics.org/wp-content/uploads/2020/04/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F%20%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B9%20%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D1%8B%20%D1%81%D0%BE%D0%BA%D1%80.zip


Jinak na stránkách, když se dostanete níže, se tento soubor nabídne k poslechu. Ještě druhá možnost k poslechu.


A tady je pak seznam ostatních matic, ale k poslechu nejsou. Aspoň jsem nic nenašel.


https://wavegenetics.org/services/universalnyie/


Dávám sem odkaz ze stránek https://wavegenetics.org/, na jeden audio soubor k poslechu. Už to poslouchám. Je to takové zvláštní šumění, prskání, práskání, v pozadí jako bych slyšel binaruální tóny (tón tibetské mísy, tón skleničky, po které je klouže mokrým prstem). Místy mi to příjde dost nelibozvučné. U tohoto zvuku je uvedeno:Matice pro opravu imunitního systému. Odkaz ke stažení:http://wavegenetics.org/wp-content/uploads/2020/04/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F%20%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B9%20%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D1%8B%20%D1%81%D0%BE%D0%BA%D1%80.zip Jinak na stránkách, když se dostanete níže, se tento soubor nabídne k poslechu. Ještě druhá možnost k poslechu. A tady je pak seznam ostatních matic, ale k poslechu nejsou. Aspoň jsem nic nenašel. https://wavegenetics.org/services/universalnyie/

Dušan

Upravené 7. 5. 2021 o 14:52
2.36k
23
11
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept