Zahraničná politika
Geopolitické změny dorazily i do Kolumbie ?

Protesty v Kolumbii
https://colonelcassad.livejournal.com/6747890.html


"Během protestů v Kolumbii bylo zabito 17 lidí (16 demonstrantů a 1 policista), 840 lidí bylo zraněno a zraněno (z toho 540 policistů). Bylo zadrženo asi 500 lidí.


Protesty v Kolumbii probíhají od konce dubna. Vyprovokovala je daňová reforma, která vedla k rozsáhlým ekonomickým protestům, které byly rychle doplněny politickými požadavky na rezignaci prezidenta Duquea a liberální vlády. V tuto chvíli krize pokračuje. Zástupci domorodého obyvatelstva Kolumbie se připojili k protestům.


USA zcela očekávají, že v Kolumbii svého prezidenta nevymění, nehlásí masové zabíjení demonstrantů za projevy tyranie a nedelegitimizuje místní režim. To není Venezuela. Tam, kde je to nutné, USA snadno zavírají oči před čímkoli. Je nicméně ironické, jak se o 2 roky později, po neúspěšných pokusech o svržení Madura, třese židle pod jedním z těch, kteří se ho pokusili svrhnout."


Protesty v Kolumbii https://colonelcassad.livejournal.com/6747890.html "Během protestů v Kolumbii bylo zabito 17 lidí (16 demonstrantů a 1 policista), 840 lidí bylo zraněno a zraněno (z toho 540 policistů). Bylo zadrženo asi 500 lidí. Protesty v Kolumbii probíhají od konce dubna. Vyprovokovala je daňová reforma, která vedla k rozsáhlým ekonomickým protestům, které byly rychle doplněny politickými požadavky na rezignaci prezidenta Duquea a liberální vlády. V tuto chvíli krize pokračuje. Zástupci domorodého obyvatelstva Kolumbie se připojili k protestům. USA zcela očekávají, že v Kolumbii svého prezidenta nevymění, nehlásí masové zabíjení demonstrantů za projevy tyranie a nedelegitimizuje místní režim. To není Venezuela. Tam, kde je to nutné, USA snadno zavírají oči před čímkoli. Je nicméně ironické, jak se o 2 roky později, po neúspěšných pokusech o svržení Madura, třese židle pod jedním z těch, kteří se ho pokusili svrhnout."

Protesty v Kolumbii pokračují...
https://colonelcassad.livejournal.com/6753650.html


"... to všechno se děje v zemi, která donedávna učila Venezuelu demokracii a usilovala o svržení jejího legitimního prezidenta a vlády."


Protesty v Kolumbii pokračují... https://colonelcassad.livejournal.com/6753650.html "... to všechno se děje v zemi, která donedávna učila Venezuelu demokracii a usilovala o svržení jejího legitimního prezidenta a vlády."
Upravené 6. 5. 2021 o 09:42
348
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept