Politika v SR
Ďalší Forischov skrachovaný projekt

Všimnite si ako zľahčuje svoje chyby tým, že povie...nevadí ...ide sa ďalej.... toto je už myslím stvrtý človek čo sa s ním pohadal, nezhodol....Forisch poskytol svoje peniaze....a oni ho okradli..!(aké prekvapujúce, možno by bolo zaujmavé zistiť odkiaľ financuje svoj život v zahraničí)... Proste stále ten istý scénar.... s tým, že on je ten parazit. Pripomina mi D.Landu s tym jeho manifestom.


Kopirujem z Telegramu
Priatelia...
Asi ste si všimli že dodnes sme nezverejnili posledný siedmy diel Z TMY NA SVETLO a už sa tak ani nestane (jedine že by ho Danny zverejnil napriek mojej vyslovenej žiadosti že si to neprajem).


Žiaľ musím konštatovať, že po zhliadnutí Dannyho videa je jasné, že si myslí, že je koniec tohoto projektu.


Pýtate sa či projekt bude pokračovať?
Nie bez Dannyho nebude pokračovať ale pokúsim sa vymyslieť znovu nejaký nový.


Pýtate sa prečo?
Danny sa v jeho videu vyjadril že kvôli nezhodám či nedorozumeniam.
Nie... je to kvôli tomu, že technickú stránku mal na starosti Danny a ja zasa tú obsahovú.


Keďže odmietol splniť moje pripomienky nielen k obsahu posledného videa tak nemá zmysel ďalej pokračovať.
Do projektu som ho zavolal ja a už viac krát som sa prispôsobil jeho požiadavkám.
Tiež mi odmietol poslať poslednú časť, ktorej som vlastníkom rovnako ako on, čo považujem za podraz a krádež.


To nevadí už som si zvykol keď som dával rozhovor liberálnej Zuzane Piussi, ktorá mi potom tiež odmietla poskytnúť nahrávku a aj neodvysielanie častí, ktoré mali byť základnou informáciou v tom filme. Ona zo strachu odtiaľ odstránila to najdôležitejšie a nechala tam len totálny balast. Tiež ma okradla a oklamala, ale to tak v živote chodí.


Nevadí, zvykol som si že je to presne ako s politikmi... keď od vás získajú čo chceli potom vás už nepotrebujú a odkopnú a je jedno či sú to liberálne k.r.v.y alebo komunisti či nacionalisti.


Jedno ich však všetkých spája, klamať a okrádať ľudí, ktorí im niečo dajú, ukážu.


ALE MÔŽEM VÁM SĽÚBIŤ ŽE VÁS ČAKÁ NOVÝ PROJEKT UŽ ČOSKORO.


Krásny víkend priatelia.
Pavol Forisch


Všimnite si ako zľahčuje svoje chyby tým, že povie...nevadí ...ide sa ďalej.... toto je už myslím stvrtý človek čo sa s ním pohadal, nezhodol....Forisch poskytol svoje peniaze....a oni ho okradli..!(aké prekvapujúce, možno by bolo zaujmavé zistiť odkiaľ financuje svoj život v zahraničí)... Proste stále ten istý scénar.... s tým, že on je ten parazit. Pripomina mi D.Landu s tym jeho manifestom. Kopirujem z Telegramu Priatelia... Asi ste si všimli že dodnes sme nezverejnili posledný siedmy diel Z TMY NA SVETLO a už sa tak ani nestane (jedine že by ho Danny zverejnil napriek mojej vyslovenej žiadosti že si to neprajem). Žiaľ musím konštatovať, že po zhliadnutí Dannyho videa je jasné, že si myslí, že je koniec tohoto projektu. Pýtate sa či projekt bude pokračovať? Nie bez Dannyho nebude pokračovať ale pokúsim sa vymyslieť znovu nejaký nový. Pýtate sa prečo? Danny sa v jeho videu vyjadril že kvôli nezhodám či nedorozumeniam. Nie... je to kvôli tomu, že technickú stránku mal na starosti Danny a ja zasa tú obsahovú. Keďže odmietol splniť moje pripomienky nielen k obsahu posledného videa tak nemá zmysel ďalej pokračovať. Do projektu som ho zavolal ja a už viac krát som sa prispôsobil jeho požiadavkám. Tiež mi odmietol poslať poslednú časť, ktorej som vlastníkom rovnako ako on, čo považujem za podraz a krádež. To nevadí už som si zvykol keď som dával rozhovor liberálnej Zuzane Piussi, ktorá mi potom tiež odmietla poskytnúť nahrávku a aj neodvysielanie častí, ktoré mali byť základnou informáciou v tom filme. Ona zo strachu odtiaľ odstránila to najdôležitejšie a nechala tam len totálny balast. Tiež ma okradla a oklamala, ale to tak v živote chodí. Nevadí, zvykol som si že je to presne ako s politikmi... keď od vás získajú čo chceli potom vás už nepotrebujú a odkopnú a je jedno či sú to liberálne k.r.v.y alebo komunisti či nacionalisti. Jedno ich však všetkých spája, klamať a okrádať ľudí, ktorí im niečo dajú, ukážu. ALE MÔŽEM VÁM SĽÚBIŤ ŽE VÁS ČAKÁ NOVÝ PROJEKT UŽ ČOSKORO. Krásny víkend priatelia. Pavol Forisch
344
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept