História
Britové zabili v roce 1945 tisíce sovětských občanů zajatých Němci

Britové zabili v roce 1945 tisíce sovětských občanů zajatých Němci
https://colonelcassad.livejournal.com/6745915.html


"Britská armáda sledující politické cíle začátkem května 1945 brutálně zničila německé lodě s několika tisíci bezbrannými vězmi nacistických koncentračních táborů, z nichž většina byli sovětští váleční zajatci, a Britové se později vysmívali přeživším občanům SSSR řekl zpravodajský historik Dmitrij Khokhlov agentuře RIA Novosti a odhalil dosud neznámé podrobnosti této tragédie."


"Tento příběh znovu potvrzuje axiom toho, že není možné skrýt pravdu - dříve či později bude známa. Historie války se skládá z mnoha různých stupnic tragédií. Kolik dalších takových tragédií může zůstat neznámých, pokud by to někdo neudělal nechat na ně vzpomínky najednou nebo někde v archivu není dokument obsahující nějaké informace o nich?"


Historik vyprávěl o tisících sovětských vězňů zabitých Brity v roce 1945
Источник: https://rusnext.ru/news/1620030692239628
https://rusnext.ru/news/1620030692239628


Britové zabili v roce 1945 tisíce sovětských občanů zajatých Němci https://colonelcassad.livejournal.com/6745915.html "Britská armáda sledující politické cíle začátkem května 1945 brutálně zničila německé lodě s několika tisíci bezbrannými vězmi nacistických koncentračních táborů, z nichž většina byli sovětští váleční zajatci, a Britové se později vysmívali přeživším občanům SSSR řekl zpravodajský historik Dmitrij Khokhlov agentuře RIA Novosti a odhalil dosud neznámé podrobnosti této tragédie." "Tento příběh znovu potvrzuje axiom toho, že není možné skrýt pravdu - dříve či později bude známa. Historie války se skládá z mnoha různých stupnic tragédií. Kolik dalších takových tragédií může zůstat neznámých, pokud by to někdo neudělal nechat na ně vzpomínky najednou nebo někde v archivu není dokument obsahující nějaké informace o nich?" Historik vyprávěl o tisících sovětských vězňů zabitých Brity v roce 1945 Источник: https://rusnext.ru/news/1620030692239628 https://rusnext.ru/news/1620030692239628
Upravené 3. 5. 2021 o 18:57

Nejenom, že ignorovali bílé vlajky na německých lodích vezoucích převážně sovětské zajatce, ale nechali dále zbylé přeživší živořit v nuzných podmínkách! Za to nacistické pohlaváry si západ hýčkal, kdy dodnes mají v USA vysoké důchody včetně jejich potomků!


Nejenom, že ignorovali bílé vlajky na německých lodích vezoucích převážně sovětské zajatce, ale nechali dále zbylé přeživší živořit v nuzných podmínkách! Za to nacistické pohlaváry si západ hýčkal, kdy dodnes mají v USA vysoké důchody včetně jejich potomků!
Upravené 3. 5. 2021 o 17:28

Nejenom, že ignorovali bílé vlajky


Zajímavé je, že se tyto a podobné informace dozvídáme až v současnosti, 76 let po 2.sv.válce, a ne před rokem 1989. "Soudruzi" ve vedení KSSS a KSČ se zřejmě už tehdy "ostýchali" nahněvat své skutečné páníčky a budoucí chlebodárce, nejen ve Velké Británii.


[quote="pid:14351, uid:426"]Nejenom, že ignorovali bílé vlajky[/quote] Zajímavé je, že se tyto a podobné informace dozvídáme až v současnosti, 76 let po 2.sv.válce, a ne před rokem 1989. "Soudruzi" ve vedení KSSS a KSČ se zřejmě už tehdy "ostýchali" nahněvat své skutečné páníčky a budoucí chlebodárce, nejen ve Velké Británii.

nechali dále zbylé přeživší živořit v nuzných podmínkách! Z


A stale se mezi nami nachazi "TUPA HOVADKA"" kteri budou tvrdit, ze v takovem"" vzdelanem narode, to neni mozne ci , ze jsme EVOLUOVANI, a podobne .......
V kazdem narode se najdou dobri i spatni lide.


[quote="pid:14351, uid:426"]nechali dále zbylé přeživší živořit v nuzných podmínkách! Z[/quote] A stale se mezi nami nachazi "TUPA HOVADKA"" kteri budou tvrdit, ze v takovem"" vzdelanem narode, to neni mozne ci , ze jsme EVOLUOVANI, a podobne ....... V kazdem narode se najdou dobri i spatni lide.
668
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept