Zahraniční analytici
Panarin - Ranni kavicka 3.5.21
Y

Preklad:
Rusko
-vcera president Putin poblahopral vsem pravoslavnym ku svatku Pascha a take poblahopral patriarchovi Moskvy a cele Rusi, Kirilovi.
Sam V.V. Putin se osobne zucastnil obradu spolu s moskevskym starostou Sobjaninem.
http://kremlin.ru/events/president/news/65522
-fregata „Admiral Makarov“ s Kalibry vplula do Stredozemniho more
-ministerstvo obrany oznamilo, ze v r. 2021 probehnou nejvetsi manevry jadernych sil v historii
https://avia.pro/news/rossiyskie-strategicheskie-sily-provedut-odni-iz-samyh-masshtabnyh-voennyh-ucheniy-v-istorii
-dale hlasi avia.pro stranky, ze budou brzy na uzemi Beloruska umisteny desitky ruskych stihacek – priprava na blokovani hrozeb NATA. Na konci kvetna (maja) se budou konat nejvetsi manevry NATA za poslednich 30 let jeho existence.


Belorusko
navrhlo postavit beloruske terminaly v ruskych pristavech. Momentalne jsou ruske pristavy pretizeny beloruskymi naklady, a Rusko jiz urcilo v pristavech
uzemi pro stavbu beloruskych terminalu.


Donbass
-zde je velmi nestabilni situace. Vcera probehla v New Yorku demonstrace za podporu Donbassu a protesty proti agresi a tragicke udalosti v Odesse. Organizatori teto akce se obratili k pres. Bidenovi a pres. Zelenskemu, aby skoncili valku na Donbasse.
-do vyzbroje UOS prisly turecke drony. Budou se nicit ruskymi PVO komplexy „Lancet“. Tim bude problem tureckych dronu vyrizen.


Centralni Asie
Stabilni situace byla v noci na kyrgyzsko-tadzicke hranici. Strelba prestala, vojska byla odvedena od hranic. Doufejme, ze uz se neco takoveho nebude opakovat.


Jemen
Husite atakovali drony leteckou zakladnu v Saudi.


Svet
Celkove je situace ve svete dost slozita a ocekava se jeste vice napeti.
-Summit G7 v Londyne
Londyn je vychozi bod vsech vojenskych konfliktu a vsech ozbrojenych provokaci ve svete v poslednich staletich. Pripomenme si Jugoslavii.
Na summit jsou zvani ministri zahranicnich veci vsech 7 zemi. Prizvani jsou jeste Australie, ta je kolonii VB, a dale je pozvana Indie, ktera je tez koloniii VB. Pripomenme si umoreni hladem 100 milionu lidi britskymi kolonizatory v Bengali. Je dulezite zverejnovat tyto tragicke udalosti v historii Indie.
Dale je prizvano vedeni Jizni Koreje a predstavitel ASEANU. Tam se kona summit od 3.-5.5.21


Zaver:
Blizi se Prehlidka Vitezstvi vzdusnych sil a pechoty. Uskutecni se v mnohych mestech. Jeste budou 2 zkousky.
Doufejme, ze 3. Kartago padne 9/21 a podle filmu „Era milosrdenstvi“ tato nastoupi.
https://www.youtube.com/watch?v=wq67jbW57yk


.


Preklad: **Rusko** -vcera president Putin poblahopral vsem pravoslavnym ku svatku Pascha a take poblahopral patriarchovi Moskvy a cele Rusi, Kirilovi. Sam V.V. Putin se osobne zucastnil obradu spolu s moskevskym starostou Sobjaninem. http://kremlin.ru/events/president/news/65522 -fregata „Admiral Makarov“ s Kalibry vplula do Stredozemniho more -ministerstvo obrany oznamilo, ze v r. 2021 probehnou nejvetsi manevry jadernych sil v historii https://avia.pro/news/rossiyskie-strategicheskie-sily-provedut-odni-iz-samyh-masshtabnyh-voennyh-ucheniy-v-istorii -dale hlasi avia.pro stranky, ze budou brzy na uzemi Beloruska umisteny desitky ruskych stihacek – priprava na blokovani hrozeb NATA. Na konci kvetna (maja) se budou konat nejvetsi manevry NATA za poslednich 30 let jeho existence. **Belorusko** navrhlo postavit beloruske terminaly v ruskych pristavech. Momentalne jsou ruske pristavy pretizeny beloruskymi naklady, a Rusko jiz urcilo v pristavech uzemi pro stavbu beloruskych terminalu. **Donbass** -zde je velmi nestabilni situace. Vcera probehla v New Yorku demonstrace za podporu Donbassu a protesty proti agresi a tragicke udalosti v Odesse. Organizatori teto akce se obratili k pres. Bidenovi a pres. Zelenskemu, aby skoncili valku na Donbasse. -do vyzbroje UOS prisly turecke drony. Budou se nicit ruskymi PVO komplexy „Lancet“. Tim bude problem tureckych dronu vyrizen. **Centralni Asie** Stabilni situace byla v noci na kyrgyzsko-tadzicke hranici. Strelba prestala, vojska byla odvedena od hranic. Doufejme, ze uz se neco takoveho nebude opakovat. **Jemen** Husite atakovali drony leteckou zakladnu v Saudi. **Svet** Celkove je situace ve svete dost slozita a ocekava se jeste vice napeti. -Summit G7 v Londyne Londyn je vychozi bod vsech vojenskych konfliktu a vsech ozbrojenych provokaci ve svete v poslednich staletich. Pripomenme si Jugoslavii. Na summit jsou zvani ministri zahranicnich veci vsech 7 zemi. Prizvani jsou jeste Australie, ta je kolonii VB, a dale je pozvana Indie, ktera je tez koloniii VB. Pripomenme si umoreni hladem 100 milionu lidi britskymi kolonizatory v Bengali. Je dulezite zverejnovat tyto tragicke udalosti v historii Indie. Dale je prizvano vedeni Jizni Koreje a predstavitel ASEANU. Tam se kona summit od 3.-5.5.21 **Zaver:** Blizi se Prehlidka Vitezstvi vzdusnych sil a pechoty. Uskutecni se v mnohych mestech. Jeste budou 2 zkousky. Doufejme, ze 3. Kartago padne 9/21 a podle filmu „Era milosrdenstvi“ tato nastoupi. https://www.youtube.com/watch?v=wq67jbW57yk .
Upravené 4. 5. 2021 o 10:08
344
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept