Naši analytici
Nepríjemný budíček pre masy
Ori

Ta přehrada "Třech roklin" mi vrtá hlavou, přeci v Číně musí o nebezpečí vědět. Jejich spousta a tak tam musí být pár lidí velmi chytrých (i mravných, protože těm Bůh dává rozlišení). A tohle je tak závažné nebezpečí, že místní klany si nemohou dovolit to ignorovat. Přece nespoléhají, že se to nestane a jsou nějak připraveni nebo se nějak preventivně připravují. Člověk obdržel rozum a dokáže vyřešit i zdánlivě neřešitelné úkoly (dříve zmíněné zahynutí třetiny populace mi přijde opravdu šílené).


Poznámka:
Byl tu již Titanik, jenže to byla sabotáž (dle mého hodnocení) a pokud se stane něco s čínskou přehradou, pak to budu hodnotit stejně.


Ta přehrada "Třech roklin" mi vrtá hlavou, přeci v Číně musí o nebezpečí vědět. Jejich spousta a tak tam musí být pár lidí velmi chytrých (i mravných, protože těm Bůh dává rozlišení). A tohle je tak závažné nebezpečí, že místní klany si nemohou dovolit to ignorovat. Přece nespoléhají, že se to nestane a jsou nějak připraveni nebo se nějak preventivně připravují. Člověk obdržel rozum a dokáže vyřešit i zdánlivě neřešitelné úkoly (dříve zmíněné zahynutí třetiny populace mi přijde opravdu šílené). Poznámka: Byl tu již Titanik, jenže to byla sabotáž (dle mého hodnocení) a pokud se stane něco s čínskou přehradou, pak to budu hodnotit stejně.

A tohle je tak závažné nebezpečí, že místní klany si nemohou dovolit to ignorovat.


Však to ani neignorujú a chcú to odstreliť a využiť vo vnútropolitickom boji, a dodávam, že budovanie samotnej priehrady bola odfláknutá...


[quote="pid:14347, uid:426"]A tohle je tak závažné nebezpečí, že místní klany si nemohou dovolit to ignorovat.[/quote] Však to ani neignorujú a chcú to odstreliť a využiť vo vnútropolitickom boji, a dodávam, že budovanie samotnej priehrady bola odfláknutá...

Moderátor

Však to ani neignorujú a chcú to odstreliť


Smutné, že to nemohu vyloučit, což mě nejdříve ani nenapadlo. Uvažoval jsem takhle, že to chtějí odstřelit USA nad-státní elity - jen jsem předpokládal, že to místní elity budou všemi silami blokovat a využijí to proti podpindosím klanům (podpora z hora by byla velká), ale jestli dobře rozumím spíše pletichaří. Dle čínských historických filmů (výrazně se tam čínská mentalita odráží i při případném zkreslování) a dle toho, že v roce asi 1968 elity (klany) přesvědčily obyvatelstvo, aby vyhubilo všechny vrabce (drobné ptactvo, že působí ztráty na úrodě) no a obyvatelstvo se do toho s vervou pustilo (nikdo nelitoval ptáčky zpěváčky), pak jim hmyz sežral úrodu až tam skoro byl hladomor. Takže dle uvedeného je to možné, možná i proto, že jich je tolik a tak si života příliš neváží.


[quote="pid:14396, uid:7"]Však to ani neignorujú a chcú to odstreliť[/quote] Smutné, že to nemohu vyloučit, což mě nejdříve ani nenapadlo. Uvažoval jsem takhle, že to chtějí odstřelit USA nad-státní elity - jen jsem předpokládal, že to místní elity budou všemi silami blokovat a využijí to proti podpindosím klanům (podpora z hora by byla velká), ale jestli dobře rozumím spíše pletichaří. Dle čínských historických filmů (výrazně se tam čínská mentalita odráží i při případném zkreslování) a dle toho, že v roce asi 1968 elity (klany) přesvědčily obyvatelstvo, aby vyhubilo všechny vrabce (drobné ptactvo, že působí ztráty na úrodě) no a obyvatelstvo se do toho s vervou pustilo (nikdo nelitoval ptáčky zpěváčky), pak jim hmyz sežral úrodu až tam skoro byl hladomor. Takže dle uvedeného je to možné, možná i proto, že jich je tolik a tak si života příliš neváží.

Byl tu již Titanik, jenže to byla sabotáž

K titaniku staci vediet jedno a to ze tam zomreli dvaja z troch najbohatsich ludi vtedajsej ameriky, ktory boli proti zriadeniu FEDu.


[quote="pid:14347, uid:426"]Byl tu již Titanik, jenže to byla sabotáž[/quote] K titaniku staci vediet jedno a to ze tam zomreli dvaja z troch najbohatsich ludi vtedajsej ameriky, ktory boli proti zriadeniu FEDu.

Dobrý článek, k tomu odhalení v čem všem nám lžou či lhali, no dá se říct, že úplně ve všem na co si vzpomeneme. Takže některé ta PRAVDA, může defacto i zabít... Doslova, sice dochází k probuzení lidí v čím dál větším počtu, nicméně stále to není ono kritické množství.


Lže se o původu lidstva, lže se o naší tedy resp. jeho historii (HIS-(S)TORY). A pokud neznáme svou minulost, nemůžeme efektivně budovat svou budoucnost, na těch správných základech. Nastudoval jsme si mnohé o tzv. Great-resets. Protože, jak jsme o tom přesvědčen, bylo jich v minulosti více. Fomenko a jiní, kteří hovoří o tom, že se věci událi jinak a v jiné časové ose. Proč se neučí o Velké Tartárii atd. Mnoho otazníků o tom, v jakém skutečném světě žijeme. Co takový Admirál Byrd a jeho svědectví o Kontinentech za polárním kruhem atd...


Dobrý článek, k tomu odhalení v čem všem nám lžou či lhali, no dá se říct, že úplně ve všem na co si vzpomeneme. Takže některé ta PRAVDA, může defacto i zabít... Doslova, sice dochází k probuzení lidí v čím dál větším počtu, nicméně stále to není ono kritické množství. Lže se o původu lidstva, lže se o naší tedy resp. jeho historii (HIS-(S)TORY). A pokud neznáme svou minulost, nemůžeme efektivně budovat svou budoucnost, na těch správných základech. Nastudoval jsme si mnohé o tzv. Great-resets. Protože, jak jsme o tom přesvědčen, bylo jich v minulosti více. Fomenko a jiní, kteří hovoří o tom, že se věci událi jinak a v jiné časové ose. Proč se neučí o Velké Tartárii atd. Mnoho otazníků o tom, v jakém skutečném světě žijeme. Co takový Admirál Byrd a jeho svědectví o Kontinentech za polárním kruhem atd...

@Atom - Evropské myšlení mělo vždy velký problém v pochopení kořenů a paradigmat myšlení civilizace Východu. Evropské brýle na čínskou realitu= Číňan je šikmooký anglosas.Koexistence civilizace Západu a civilizace Východu je možná jen díky dostatečně širokému sanitárnímu kordonu . Spolupráce (v pravém slova smyslu) nemožná. To je osud civilizace Západu, která osamí a nakonec uhyne. bez válek, bez vnější agrese. Uschne.
Velmi dobře o tom hovoří V.A Jefimov v jedné z posledních přednášek. Hodně mi o tom řekli i rodiče, kteří na Dálném východě strávili zhruba 7 pracovních let.
Kdo tam nežije, z knížek získá jen obrysy porozumění.

@Atom - Evropské myšlení mělo vždy velký problém v pochopení kořenů a paradigmat myšlení civilizace Východu. Evropské brýle na čínskou realitu= Číňan je šikmooký anglosas.**Koexistence** civilizace Západu a civilizace Východu je možná jen díky dostatečně širokému sanitárnímu kordonu .** Spolupráce (v pravém slova smyslu**) nemožná. To je osud civilizace Západu, která osamí a nakonec uhyne. bez válek, bez vnější agrese. Uschne. Velmi dobře o tom hovoří V.A Jefimov v jedné z posledních přednášek. Hodně mi o tom řekli i rodiče, kteří na Dálném východě strávili zhruba 7 pracovních let. Kdo tam nežije, z knížek získá jen obrysy porozumění.
1.27k
6
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept