Zahraniční analytici
Panarin - Ranni kavicka 2.5.21
Y

Preklad:
Rusky pravoslavny svatek Pascha
Vcerejsi udalost: Blahodarny ohen
V chrámu Božího hrobu v Jeruzalémě vzplal blahodárný oheň. Vzplal rychle, kolem 13 h moskevskeho casu, to znamena, ze epocha zla, tmy zacina pomalu prohravat. Potom byl dopraven do Moskvy na letiste Vnukovo, za nim je Chram Krista Spasitele, kde se konala dnes, 2.5., bohosluzba svatku Pascha. Odtud budou laterny s ohnem rozvezeny do 15 chramu Moskvy a do 25 mest v Rusku. Bohosluzby se zucastnil i V.V. Putin v cervene kravate, soustredeny, zkoncentrovany. Vsechno probehlo jak treba.
http://kremlin.ru/events/president/news/65522
https://www.1tv.ru/news/2021-05-01/405905-v_hrame_groba_gospodnya_v_ierusalime_soshel_blagodatnyy_ogon


Rusko - zpravy
-konflikt na kyrgyzsko-tadzidske hranici – S. Lavrov jednal s ministry zahr. veci techto zemi. Pracuje se na deeskalaci a stabilizaci.
-zajimavy seznam, kdo obdrzel ruske obcanstvi v r. 2020
https://pikabu.ru/story/6563_tyisyachi_inostrantsev_poluchili_grazhdanstvo_rossii_v_2020_godu_8001763


USA
-min. zahranici Blinken se setkal ve ctvrtek s hlavou Mossadu Izraele, coz je bezprecedentni a odletel do Evropy, kde se setka s japonskym min. zahranici. Dale pak pojede na turne po Evrope.
-vcera se uskutecnila neplanovana schuzka hlavy Mossadu s presidentem USA Bidenem. Toto je velmi neobvykle. Trump se nikdy nesetkaval s Mossadem a dosud se snad zadny americky president nestretl s Mossadem. V principu je to nonsens. To mluvi o tom, ze se v Izraeli deje neco neuveritelneho, co je pro nas tajne. Sla hlaska z r. 2012, ze do roku 2020 bude BV bez Izraele. To potvrdil i H. Kissinger.


Svet
Dne 1.5. se konaly protestni akce v ruznych mestech sveta. Mely 2 charaktery:
-prvomajove demonstrace (svatek prace), napr v Berline zraneno 30 policistu, podobne akce v Parizi, Lyonu atd.
-akce svazane s Coronavirem – Londyn, Stockholm, Helsinky a jina mesta.


Zaver:
Co je nahore, to je dole – O svatku Pascha


Preklad: **Rusky pravoslavny svatek Pascha** Vcerejsi udalost: Blahodarny ohen V chrámu Božího hrobu v Jeruzalémě vzplal blahodárný oheň. Vzplal rychle, kolem 13 h moskevskeho casu, to znamena, ze epocha zla, tmy zacina pomalu prohravat. Potom byl dopraven do Moskvy na letiste Vnukovo, za nim je Chram Krista Spasitele, kde se konala dnes, 2.5., bohosluzba svatku Pascha. Odtud budou laterny s ohnem rozvezeny do 15 chramu Moskvy a do 25 mest v Rusku. Bohosluzby se zucastnil i V.V. Putin v cervene kravate, soustredeny, zkoncentrovany. Vsechno probehlo jak treba. http://kremlin.ru/events/president/news/65522 https://www.1tv.ru/news/2021-05-01/405905-v_hrame_groba_gospodnya_v_ierusalime_soshel_blagodatnyy_ogon **Rusko - zpravy** -konflikt na kyrgyzsko-tadzidske hranici – S. Lavrov jednal s ministry zahr. veci techto zemi. Pracuje se na deeskalaci a stabilizaci. -zajimavy seznam, kdo obdrzel ruske obcanstvi v r. 2020 https://pikabu.ru/story/6563_tyisyachi_inostrantsev_poluchili_grazhdanstvo_rossii_v_2020_godu_8001763 **USA** -min. zahranici Blinken se setkal ve ctvrtek s hlavou Mossadu Izraele, coz je bezprecedentni a odletel do Evropy, kde se setka s japonskym min. zahranici. Dale pak pojede na turne po Evrope. -vcera se uskutecnila **neplanovana schuzka hlavy Mossadu s presidentem USA Bidenem**. Toto je velmi neobvykle. Trump se nikdy nesetkaval s Mossadem a dosud se snad zadny americky president nestretl s Mossadem. V principu je to nonsens. To mluvi o tom, ze se v Izraeli deje neco neuveritelneho, co je pro nas tajne. Sla hlaska z r. 2012, ze do roku 2020 bude BV bez Izraele. To potvrdil i H. Kissinger. **Svet** Dne 1.5. se konaly protestni akce v ruznych mestech sveta. Mely 2 charaktery: -prvomajove demonstrace (svatek prace), napr v Berline zraneno 30 policistu, podobne akce v Parizi, Lyonu atd. -akce svazane s Coronavirem – Londyn, Stockholm, Helsinky a jina mesta. **Zaver:** Co je nahore, to je dole – O svatku Pascha
342
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept