História
Oděsa - k připomenutí !

Oděsa, 2.května 2021


Před vchodem do Domu odborových svazů v Oděse lidé vytvářejí na památku svých spoluobčanů, kteří zde byli 2.května 2014 ukrajinskými fašisty za živa upáleni a zabiti, květinový koberec. Zločin, který nebyl dodnes vyšetřen a potrestán.. .


https://www.youtube.com/watch?v=V2OJcA8C5hU


Ani to neodradilo Karla Schwarzenbergra od převzetí ukrajinského státního vyznamenání. HANBA !


https://echo24.cz/a/SHsdZ/ukrajina-udelila-schwarzenbergovi-jedno-z-nejvyssich-statnich-vyznamenani#utm_content=freshnews&utm_term=schwarzenberg%20ukrajina&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz


Oděsa, 2.května 2021 Před vchodem do Domu odborových svazů v Oděse lidé vytvářejí na památku svých spoluobčanů, kteří zde byli 2.května 2014 ukrajinskými fašisty za živa upáleni a zabiti, květinový koberec. Zločin, který nebyl dodnes vyšetřen a potrestán.. . https://www.youtube.com/watch?v=V2OJcA8C5hU Ani to neodradilo Karla Schwarzenbergra od převzetí ukrajinského státního vyznamenání. HANBA ! https://echo24.cz/a/SHsdZ/ukrajina-udelila-schwarzenbergovi-jedno-z-nejvyssich-statnich-vyznamenani#utm_content=freshnews&utm_term=schwarzenberg%20ukrajina&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

Šílená prasarna.... Schwarzenberg je hovado s SS anamnezou, bartuska z MZ prohlásil, že s opolcenci měli udělat totéž, a bude po problémech... Hovada a idioti, nezapomeňte na to!!!!


Šílená prasarna.... Schwarzenberg je hovado s SS anamnezou, bartuska z MZ prohlásil, že s opolcenci měli udělat totéž, a bude po problémech... Hovada a idioti, nezapomeňte na to!!!!

nezapomeňte na to
Myslím, že Rusové prostřednictvím nějaké své vyšetřovací organizace všechny tyto hrůzné události zaznamenávají. Aby pak v budoucnu prokurátor neměl před soudem důkazní nouzi. Jenom doufám, že ten soud bude vojenský ...


[quote="pid:14224, uid:168"]nezapomeňte na to[/quote]Myslím, že Rusové prostřednictvím nějaké své vyšetřovací organizace všechny tyto hrůzné události zaznamenávají. Aby pak v budoucnu prokurátor neměl před soudem důkazní nouzi. Jenom doufám, že ten soud bude vojenský ...

Lenka Procházková: Zločin bez trestu
https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/lenka-prochazkova-zlocin-bez-trestu/


"Rada bezpečnosti OSN opakovaně obdržela žádost RF, aby se oděským masakrem a dalšími zločiny proti lidskosti na Ukrajině zabývala a zahájila mezinárodní vyšetřování. Návrh Ruska byl vždy vetován USA a Velkou Británií."


Důkazů, potřebných k potrestání viníků, opět nebylo potřeba... !


Lenka Procházková: Zločin bez trestu https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/lenka-prochazkova-zlocin-bez-trestu/ "Rada bezpečnosti OSN opakovaně obdržela žádost RF, aby se oděským masakrem a dalšími zločiny proti lidskosti na Ukrajině zabývala a zahájila mezinárodní vyšetřování. Návrh Ruska byl vždy vetován USA a Velkou Británií." Důkazů, potřebných k potrestání viníků, opět nebylo potřeba... !

Návrh Ruska byl vždy vetován USA a Velkou Británií."
Historicky je to podobné s excesy Izraele. Mohl si dovolit existenci v právním vakuu mezinárodního práva. Někdy ho podpořila (vetem) VB, jindy SSA. Obecně si myslím, že tady to bude fungoval jako s Božími mlýny - neřešíme "jestli", ale pouze "kdy".


[quote="pid:14285, uid:270"]Návrh Ruska byl vždy vetován USA a Velkou Británií."[/quote]Historicky je to podobné s excesy Izraele. Mohl si dovolit existenci v právním vakuu mezinárodního práva. Někdy ho podpořila (vetem) VB, jindy SSA. Obecně si myslím, že tady to bude fungoval jako s Božími mlýny - neřešíme "jestli", ale pouze "kdy".
766
5
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept