Zdravie a záhrada
Elixir zivota
Y

Podporuje imunitni system, posiluje organismus, snizuje hladinu cukru v krvi, proti respiracnim onemocnenim a chripce .....


4 hrebicky
3 bobkove listy
zalit 400 ml horke vody
nechat 30 min. louhovat
Sklenici vypit pred spanim kazdy den.
Maximalni doba skladovani v lednici jsou 3 dny.
https://www.youtube.com/watch?v=EzG9Lh7aKdU


Podporuje imunitni system, posiluje organismus, snizuje hladinu cukru v krvi, proti respiracnim onemocnenim a chripce ..... 4 hrebicky 3 bobkove listy zalit 400 ml horke vody nechat 30 min. louhovat Sklenici vypit pred spanim kazdy den. Maximalni doba skladovani v lednici jsou 3 dny. https://www.youtube.com/watch?v=EzG9Lh7aKdU
Upravené 2. 5. 2021 o 16:01

Toto si casto robim. Prave aj dnes na ranajky smile. To je taky ako keby caj pre mna. Dam klinceky a bobkovy list do vody, necham zovriet, pridam lizicu medu a varim kolo 15 minut. Taka chutovka a prijemne pre telo.


Tieto podobne speciality boli na levanete a vola sa to sbiteň.


Toto si casto robim. Prave aj dnes na ranajky :). To je taky ako keby caj pre mna. Dam klinceky a bobkovy list do vody, necham zovriet, pridam lizicu medu a varim kolo 15 minut. Taka chutovka a prijemne pre telo. Tieto podobne speciality boli na levanete a vola sa to sbiteň.

Dam klinceky a bobkovy list do vody, necham zovriet, pridam lizicu medu a varim kolo 15 minut.


myslis, ze je dobry napad varit med? ten by ani nemal ist do horuceho caju, lebo straca ucinky a funguje uz len ako sladidlo.


[quote="pid:14189, uid:254"]Dam klinceky a bobkovy list do vody, necham zovriet, pridam lizicu medu a varim kolo 15 minut.[/quote] myslis, ze je dobry napad varit med? ten by ani nemal ist do horuceho caju, lebo straca ucinky a funguje uz len ako sladidlo.

Moderator

lebo straca ucinky

Sa mi zda ze med nad 60 stupnov uz straca svoju podstatu, vsetko dobre sa v nom znici, ostane len cukor.


[quote="pid:14190, uid:10"]lebo straca ucinky[/quote] Sa mi zda ze med nad 60 stupnov uz straca svoju podstatu, vsetko dobre sa v nom znici, ostane len cukor.

myslis, ze je dobry napad varit med?


Pohodicka smile Med si davam na chlieb, pripadne do ovsenej kase. Ano, varenim sa niektore vitaminy stratia, ale ide o prijemnost napoja pre telo.


[quote="pid:14190, uid:10"]myslis, ze je dobry napad varit med?[/quote] Pohodicka :) Med si davam na chlieb, pripadne do ovsenej kase. Ano, varenim sa niektore vitaminy stratia, ale ide o prijemnost napoja pre telo.
625
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept