Zahraničná politika
Telefonický rozhovor s rakúskym spolkovým kancelárom Sebastianom Kurzom

Telefonický rozhovor s rakúskym spolkovým kancelárom Sebastianom Kurzom


Z iniciatívy rakúskej strany Vladimir Putin telefonoval s spolkovým kancelárom Rakúskej republiky Sebastianom Kurzom.
Rozprávali sa o niekoľkých aktuálnych otázkach rusko-rakúskych vzťahov, vrátane interakcie v boji proti šíreniu koronavírusovej infekcie, ako aj vyhliadok na zlepšenie práce rôznych mechanizmov dvojstrannej spolupráce.


Vladimir Putin na žiadosť Sebastiana Kurza vysvetlil ruské prístupy k riešeniu vnútornej ukrajinskej krízy s dôrazom na potrebu, aby kyjevské orgány plne a bezpodmienečne dodržiavali minské dohody. Pri diskusiách o situácii okolo Bieloruska na ruskej strane sa zdôrazňovala neprijateľnosť vonkajších zásahov do vnútorných záležitostí tejto krajiny. Dotkla sa aj otázka A. Navaľného.


Sebastian Kurtz poďakoval za predtým odovzdané pozvanie na petrohradské medzinárodné ekonomické fórum v júni tohto roku a svoju účasť vo videoformáte potvrdil na hlavnom plenárnom zasadnutí ako jeden z hlavných hostí.


Spolkový kancelár navrhol považovať kandidatúru Viedne za miesto možného rusko-amerického summitu, ak sa o jeho usporiadaní dosiahne príslušná dohoda.


http://kremlin.ru/events/president/news/65478


Telefonický rozhovor s rakúskym spolkovým kancelárom Sebastianom Kurzom ----------------------------------------------------------------------- Z iniciatívy rakúskej strany Vladimir Putin telefonoval s spolkovým kancelárom Rakúskej republiky Sebastianom Kurzom. Rozprávali sa o niekoľkých aktuálnych otázkach rusko-rakúskych vzťahov, vrátane interakcie v boji proti šíreniu koronavírusovej infekcie, ako aj vyhliadok na zlepšenie práce rôznych mechanizmov dvojstrannej spolupráce. Vladimir Putin na žiadosť Sebastiana Kurza vysvetlil ruské prístupy k riešeniu vnútornej ukrajinskej krízy s dôrazom na potrebu, aby kyjevské orgány plne a bezpodmienečne dodržiavali minské dohody. Pri diskusiách o situácii okolo Bieloruska na ruskej strane sa zdôrazňovala neprijateľnosť vonkajších zásahov do vnútorných záležitostí tejto krajiny. Dotkla sa aj otázka A. Navaľného. Sebastian Kurtz poďakoval za predtým odovzdané pozvanie na petrohradské medzinárodné ekonomické fórum v júni tohto roku a svoju účasť vo videoformáte potvrdil na hlavnom plenárnom zasadnutí ako jeden z hlavných hostí. Spolkový kancelár navrhol považovať kandidatúru Viedne za miesto možného rusko-amerického summitu, ak sa o jeho usporiadaní dosiahne príslušná dohoda. http://kremlin.ru/events/president/news/65478

Běží tandemově řízený proces odtrhávání střední Evropy od staré Evropy. Posilování Vídně a Pešti. Tandem vyhovuje jak GP, tak i Putinovi, zatím společný cíl, ale konceptuálně naprosto opačný. KONGLOMERÁT ( RUII anebo Trojmoří) podle DE koncepce, anebo totéž, podle BLOKOVÉ koncepce. Ruská varianta má výhodu, že už byla odzkoušena a fungovala ( RVHP ).
Ta první nemá z hlediska podpory národů velkou šanci. Nokdo není zvědav na malou EÚ v jiném formátu. GP neumí pracovat v jiném modelu, než jsou KONGLOMERÁTY. Ale dovede je dlouhodobě mimikrovat a skrývat.


Běží tandemově řízený proces odtrhávání střední Evropy od staré Evropy. Posilování Vídně a Pešti. Tandem vyhovuje jak GP, tak i Putinovi, zatím společný cíl, ale konceptuálně naprosto opačný. KONGLOMERÁT ( RUII anebo Trojmoří) podle DE koncepce, anebo totéž, podle BLOKOVÉ koncepce. Ruská varianta má výhodu, že už byla odzkoušena a fungovala ( RVHP ). Ta první nemá z hlediska podpory národů velkou šanci. Nokdo není zvědav na malou EÚ v jiném formátu. GP neumí pracovat v jiném modelu, než jsou KONGLOMERÁTY. Ale dovede je dlouhodobě mimikrovat a skrývat.
314
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept