Zdravie a záhrada
Očkovanie ako spúšťač iného ochorenia?

Izraelskí vedci z lekárskeho centra Sourasky v Tel Avive a Carmel v Haife zverejnili tento mesiac novú štúdiu, v ktorej zistili, že u niektorých ľudí sa môže po očkovaní proti koronavírusu zvyšovať riziko vzniku pásového oparu.


https://zemavek.sk/ockovanie-ako-spustac-ineho-ochorenia/


Izraelskí vedci z lekárskeho centra Sourasky v Tel Avive a Carmel v Haife zverejnili tento mesiac novú štúdiu, v ktorej zistili, že u niektorých ľudí sa môže po očkovaní proti koronavírusu zvyšovať riziko vzniku pásového oparu. https://zemavek.sk/ockovanie-ako-spustac-ineho-ochorenia/
Upravené 18. 5. 2021 o 16:35

Ako sú ľudia psychicky spracovaní - dva príklady Svedkov kovidových, ktorí majú podobné príznaky po očkovaní Pfizerom, ale ten podľa nich za to nemôže:
Starosta obce Klokoč v okrese Detva:
https://zemavek.sk/starosta-obce-klokoc-v-pondelok-som-bol-ockovany-pfizerom-v-stredu-som-ochrnul-na-polovicu-tela/
Z USA:
https://aeronet.cz/news/video-svedkyne-covidova-z-nashville-a-matka-3-deti-ochrnula-24-hodin-po-druhe-davce-vakciny-pfizer-comirnaty-500-od-ramen-dolu-a-muze-pohybovat-jen-hlavou-a-rukama-presto-se-nevzdala-sve-viry/


Ako sú ľudia psychicky spracovaní - dva príklady Svedkov kovidových, ktorí majú podobné príznaky po očkovaní Pfizerom, ale ten podľa nich za to nemôže: Starosta obce Klokoč v okrese Detva: https://zemavek.sk/starosta-obce-klokoc-v-pondelok-som-bol-ockovany-pfizerom-v-stredu-som-ochrnul-na-polovicu-tela/ Z USA: https://aeronet.cz/news/video-svedkyne-covidova-z-nashville-a-matka-3-deti-ochrnula-24-hodin-po-druhe-davce-vakciny-pfizer-comirnaty-500-od-ramen-dolu-a-muze-pohybovat-jen-hlavou-a-rukama-presto-se-nevzdala-sve-viry/

@Atevi noneskutocne, kebyže tam nie je to video neuverim. Ale viem si to predstavit, kto sa účinkami vakcin nezaoberal vo všeobecnosti, neuverí. Vacsina ľudí ani nevie prečo sa vakcinácie vola vakcinácie.

trochu histórie, odporucam: http://m.slobodavockovani.sk/news/ockovanie-myticke-dejiny/


@Atevi noneskutocne, kebyže tam nie je to video neuverim. Ale viem si to predstavit, kto sa účinkami vakcin nezaoberal vo všeobecnosti, neuverí. Vacsina ľudí ani nevie prečo sa vakcinácie vola vakcinácie. trochu histórie, odporucam: http://m.slobodavockovani.sk/news/ockovanie-myticke-dejiny/

Pasovy opar som mal za mlada, nic strasne, skor neprijemne.


Ale mozem potvrdit, aj moja teta dostala opar po Pfizeri, druha ma problemy so srdcom.


Pasovy opar som mal za mlada, nic strasne, skor neprijemne. Ale mozem potvrdit, aj moja teta dostala opar po Pfizeri, druha ma problemy so srdcom.

Moderator

Pasovy opar som mal za mlada, nic strasne, skor neprijemne.


To závisí od imunity. Niekto to môže schytat nepekne. Ja som mala čierny kašeľ, tiež sa to líšilo diametrálne od obrazu tohto ochorenia prezentovaného v bežných médiách.


[quote="pid:14055, uid:10"]Pasovy opar som mal za mlada, nic strasne, skor neprijemne.[/quote] To závisí od imunity. Niekto to môže schytat nepekne. Ja som mala čierny kašeľ, tiež sa to líšilo diametrálne od obrazu tohto ochorenia prezentovaného v bežných médiách.

Probíhá změna infopole. Podle všeho řízená. Jde o likvidaci molochu BigPharma jako součásti
supermolochu BigTech+BigPharma+banky. To je zdrojová základna PaX Americana (ve skutečnosti PaX Brittanica).
Z pozitivního se stává negativní. Ze "zachráněných" a privilegovaných se stává "oběť" a lepro-škodná, které se budou ti "nezodpovědní"neočkovaní vyhýbat.
Dokonalaá ukázka informačni války. Stačí měnit strukturu a obsah informačních toků a manipulovatelná část populace se mění před očima .
Je to jak v černobílé fotografii-klasické . Zfotografovaná realita má na filmu obrácené barvy. Černé je světlé,světlé je černé. Pak přichází proces VÝVOJKA . Inverze zobrazení. A poté USTALOVAČ ´= konečné vyčištění.
Společnost funguje úplně stejně. Teď GP nasadil VÝVOJKU a rozděluje si populaci na použitelnou a nepoužitelnou. Depopulace běží, ale bez velkého nátlaku a jen cestou kombinace
informace a 5.priority. Dokonce jako objektivní sociální součást globalizačního DE modelu.
Žid do sprch v Auschwitzu museli nacisti nutit. Dnes stačí mejnstrím a jeho kanály. Společnost "vyspěla" a ti, co si mysleli, že tu segregační žlutou hvězdu neočkovaných si budou muset připnout ti nepřizpůsobiví spoluobčané najednou zjišťují, že ji nosí sami.
Moderní lepra. Nejen na těle, ale i na duši.


Probíhá změna infopole. Podle všeho řízená. Jde o likvidaci molochu BigPharma jako součásti supermolochu BigTech+BigPharma+banky. To je zdrojová základna PaX Americana (ve skutečnosti PaX Brittanica). Z pozitivního se stává negativní. Ze "zachráněných" a privilegovaných se stává "oběť" a lepro-škodná, které se budou ti "nezodpovědní"neočkovaní vyhýbat. Dokonalaá ukázka informačni války. Stačí měnit strukturu a obsah informačních toků a manipulovatelná část populace se mění před očima . Je to jak v černobílé fotografii-klasické . Zfotografovaná realita má na filmu obrácené barvy. Černé je světlé,světlé je černé. Pak přichází proces VÝVOJKA . Inverze zobrazení. A poté USTALOVAČ ´= konečné vyčištění. Společnost funguje úplně stejně. **Teď GP nasadil VÝVOJKU** a rozděluje si populaci na použitelnou a nepoužitelnou.** Depopulace běží**, ale bez velkého nátlaku a jen cestou kombinace informace a 5.priority. Dokonce jako objektivní sociální součást globalizačního DE modelu. Žid do sprch v Auschwitzu museli nacisti nutit. Dnes stačí mejnstrím a jeho kanály. Společnost "vyspěla" a ti, co si mysleli, že tu segregační žlutou hvězdu neočkovaných si budou muset připnout ti nepřizpůsobiví spoluobčané najednou zjišťují, že ji nosí sami. Moderní lepra. Nejen na těle, ale i na duši.

Probíhá změna infopole. Podle všeho řízená. Jde o likvidaci molochu BigPharma jako součásti
supermolochu BigTech+BigPharma+banky. To je zdrojová základna PaX Americana (ve skutečnosti PaX Brittanica).

viz též
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1752/4-000-000-euro-nen%C3%AD-nic-moc


[quote="pid:14061, uid:57"]Probíhá změna infopole. Podle všeho řízená. Jde o likvidaci molochu BigPharma jako součásti supermolochu BigTech+BigPharma+banky. To je zdrojová základna PaX Americana (ve skutečnosti PaX Brittanica).[/quote] viz též https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1752/4-000-000-euro-nen%C3%AD-nic-moc
1.29k
8
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept