Zahraničná politika
K 12.5. USA výrazně snižují diplomatické vztahy s Ruskem, rovná se to přerušení vztahů. K 15.6. mají Američtí občané opustit Rusko.

USA výrazně snižují diplomatické vztahy s Ruskem, rovná se to přerušení vztahů. K 15.6. mají Američtí občané opustit Rusko.


https://www.youtube.com/watch?v=vxyi3U9sA30&ab_channel=%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F24


USA výrazně snižují diplomatické vztahy s Ruskem, rovná se to přerušení vztahů. K 15.6. mají Američtí občané opustit Rusko. https://www.youtube.com/watch?v=vxyi3U9sA30&ab_channel=%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F24
Upravené 30. 4. 2021 o 18:50

To je fofr. vypadá to jako předčasná reakce na nějakou významnou skokovou změnu na straně Ruska. Za dané situace to hodnotím jako mimořádně "úspěšný" krok ve vnější politice RSA. Izolace znamená výrazné snížení mezinárodního ratingu. To bude práce GP.


To je fofr. vypadá to jako předčasná reakce na nějakou významnou skokovou změnu na straně Ruska. Za dané situace to hodnotím jako mimořádně "úspěšný" krok ve vnější politice RSA. Izolace znamená výrazné snížení mezinárodního ratingu. To bude práce GP.

Na mě to spíš působí hrozivě. Kdy se vyzývá, aby občané opustili stát? Mysleli tím všechny americké občany?


Na mě to spíš působí hrozivě. Kdy se vyzývá, aby občané opustili stát? Mysleli tím všechny americké občany?

Mysleli tím všechny americké občany?

Z dalšího plyne, že se to týká především těch, kterým v blízké budoucnosti končí víza. Zavřela se kancelář pro vyřizování víz. Američané argumentují tím, že mají zakázáno zaměstnávat Ruské občany a mají málo personálu.
15.6. je 7 dnů, před 22.6. Kdo ví, jestli není plánována nějaká provokace.


[quote="pid:13952, uid:372"]Mysleli tím všechny americké občany?[/quote] Z dalšího plyne, že se to týká především těch, kterým v blízké budoucnosti končí víza. Zavřela se kancelář pro vyřizování víz. Američané argumentují tím, že mají zakázáno zaměstnávat Ruské občany a mají málo personálu. 15.6. je 7 dnů, před 22.6. Kdo ví, jestli není plánována nějaká provokace.
Upravené 30. 4. 2021 o 13:29

K 12.5. mají Američtí občané opustit Rusko.

Překlep nebo omyl? Jak chápat?
15.6. je 7 dnů, před 22.6. Kdo ví, jestli není plánována nějaká provokace.


[quote="pid:13943, uid:312"]K 12.5. mají Američtí občané opustit Rusko.[/quote] Překlep nebo omyl? Jak chápat? [quote="pid:13953, uid:312"]15.6. je 7 dnů, před 22.6. Kdo ví, jestli není plánována nějaká provokace.[/quote]

K 12.5. mají Američtí občané opustit Rusko.

Zapomněl jsem to opravit, dík za upozornění, platí to, co je v titulce.


[quote="pid:13943, uid:312"]K 12.5. mají Američtí občané opustit Rusko.[/quote] Zapomněl jsem to opravit, dík za upozornění, platí to, co je v titulce.

@Jiří to není aktivní,ale reaktivní krok St.departmentu.Skoro mi to připadá jako krok z diplomatického zoufalství. Ruská opatření jim totiž velký manévrovací prostor nedávají.
Podívejte se na cvrkot okolo naší diplomatické báze v Moskvě. Okolo 100 lidí půjde z kola ven.
Je to skoro analogická situace, která skokově mění poměry sil v možnosti aktivní diverzní politiky v cizí zemi. Američanům se ještě nikdy v historii takové"cti" vejprasku nedostalo. Rusko je zasáhlo skutečně přesným kopancem do podbřišku do zoufalé situace. A současně se stahuje definitivní smyčka okolo hlavního nástroje-Navalného síti.
Něco asi zkusí provést, ale ve stresu se dělají chyby...

@Jiří to není aktivní,ale reaktivní krok St.departmentu.Skoro mi to připadá jako krok z diplomatického zoufalství. Ruská opatření jim totiž velký manévrovací prostor nedávají. Podívejte se na cvrkot okolo naší diplomatické báze v Moskvě. Okolo 100 lidí půjde z kola ven. Je to skoro analogická situace, která skokově mění poměry sil v možnosti aktivní diverzní politiky v cizí zemi. Američanům se ještě nikdy v historii takové"cti" vejprasku nedostalo. Rusko je zasáhlo skutečně přesným kopancem do podbřišku do zoufalé situace. A současně se stahuje definitivní smyčka okolo hlavního nástroje-Navalného síti. Něco asi zkusí provést, ale ve stresu se dělají chyby...

krok z diplomatického zoufalství.


O tom nepochybuji. Bonusem je de facto paralýza možností škodit a řídit tamní podpindos.

Něco asi zkusí provést, ale ve stresu se dělají chyby...


A toto je to, co mě trochu znervózňuje. Že se nějaká frakce DS utrhne ze řetězu. Smiřovat se s vlastním koncem, když vám ještě nedávno říkali, že budete vládnout světu, to pro ně asi není jednoduché. Ale doufám, že něco zcela nepředloženého jim již nebude umožněno.
Mimochodem, jak rád bych viděl, co bylo v té obáce v Dillí smile


[quote="pid:14002, uid:57"]krok z diplomatického zoufalství.[/quote] O tom nepochybuji. Bonusem je de facto paralýza možností škodit a řídit tamní podpindos. [quote="pid:14002, uid:57"]Něco asi zkusí provést, ale ve stresu se dělají chyby...[/quote] A toto je to, co mě trochu znervózňuje. Že se nějaká frakce DS utrhne ze řetězu. Smiřovat se s vlastním koncem, když vám ještě nedávno říkali, že budete vládnout světu, to pro ně asi není jednoduché. Ale doufám, že něco zcela nepředloženého jim již nebude umožněno. Mimochodem, jak rád bych viděl, co bylo v té obáce v Dillí :)

To se vlastizrádcům prudce ztíží podmínky pro špinavosti , když zacvičená sebranka jejich krotitelů, půjde postrkem zpět do Mordoru .
Vyvolává to dojem , jako když je z obchoďáku vyváděna rodinka "bulharů" za čorku .


To se vlastizrádcům prudce ztíží podmínky pro špinavosti , když zacvičená sebranka jejich krotitelů, půjde postrkem zpět do Mordoru . Vyvolává to dojem , jako když je z obchoďáku vyváděna rodinka "bulharů" za čorku .

Ak to má zabraniť poslednému úbohému kroku k majdanu týmito osobami, tak aj takto sa dá minimalizovať ich plán... ošetrili si Parádu 9.5
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1741/rusko-zak%C3%A1zalo-vstup-%C5%A1%C3%A9fovi-eur%C3%B3pskeho-parlamentu-berl%C3%ADnskeho-prokur%C3%A1tora-a-%C4%8Fal%C5%A1%C3%ADch-%C5%A1iestich-ob%C4%8Danov-e%C3%BA


Ak to má zabraniť poslednému úbohému kroku k majdanu týmito osobami, tak aj takto sa dá minimalizovať ich plán... ošetrili si Parádu 9.5 https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1741/rusko-zak%C3%A1zalo-vstup-%C5%A1%C3%A9fovi-eur%C3%B3pskeho-parlamentu-berl%C3%ADnskeho-prokur%C3%A1tora-a-%C4%8Fal%C5%A1%C3%ADch-%C5%A1iestich-ob%C4%8Danov-e%C3%BA
Upravené 30. 4. 2021 o 19:54

Rusko je zasáhlo skutečně přesným kopancem do podbřišku do zoufalé situace.


Mawashi geri
608c564369b72


https://en.wikipedia.org/wiki/Mawashi_geri


Takhle to vidím já s tou trefou!


[quote="pid:14002, uid:57"]Rusko je zasáhlo skutečně přesným kopancem do podbřišku do zoufalé situace.[/quote] Mawashi geri ![608c564369b72](serve/attachment&path=608c564369b72) https://en.wikipedia.org/wiki/Mawashi_geri Takhle to vidím já s tou trefou!
1.08k
10
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept