Zahraničná politika
Dvě nejlepší laické na publikovaných faktech založené analýzy událostí okolo výbuchu ve Vrběticích, které lze najít na českém internetu:

S Vlkem nesouhlasím a názorově se rozcházím v otázkách „epidemie“ COVIDu a názoru na prezidenta Zemana (do aféry ve Vrběticích i Babiše), ale toto jsou asi dvě nejlepší laické na publikovaných faktech založené analýzy událostí okolo výbuchu ve Vrběticích, které lze najít na českém internetu:


https://vlkovobloguje.wordpress.com/2021/04/30/otazky-kolem-vrbetic-v/
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2021/04/27/otevreny-dopis-poslanci-pavlu-ruzickovi-anosefe/


Smutné je, že díky spiknutí a manipulaci několika vlivných darebáků mezi politiky, novináři a to včetně šéfa české civilní kontrarozvědky, byly prakticky zničeny naše dosud velmi dobré politické a hospodářské vztahy s Ruskem a byly vytvořeny podmínky pro ztrátu energetické soběstačnosti naší země. A důvod ? Nebudou včas dostavěny a modernizované naše jaderné elektrárny. Tato věc bude mít i zásadní vliv pro budoucí generace Čechů, protože díky nedostatečné výrobě elektrické energie se zvednou její ceny a Česko přestane být zajímavé i jako montovna a stane se rozvojovou zemí.


Proč Westinghouse neprovede modernizaci českých jaderných elektráren ? Důvod je velmi jednoduchý a typicky americký. Celá desetiletí totiž Westinghouse nepostavil jedinou novou jadernou elektrárnu a tak z něho odešli lidé, kteří to uměli a výrobní know how bylo mezi tím zlikvidováno z důvodu nevyužití a nepotřebnosti. Proto dnes Westinghouse není schopen dostavět ani dvě jím rozestavěné jaderné elektrárny na území USA.


https://ihned.cz/c1-65836820-zdrcujici-zprava-pro-jadro-v-usa-a-westinghouse-dva-nove-nedostavene-reaktory-na-odpis


S Vlkem nesouhlasím a názorově se rozcházím v otázkách „epidemie“ COVIDu a názoru na prezidenta Zemana (do aféry ve Vrběticích i Babiše), ale toto jsou asi dvě nejlepší laické na publikovaných faktech založené analýzy událostí okolo výbuchu ve Vrběticích, které lze najít na českém internetu: https://vlkovobloguje.wordpress.com/2021/04/30/otazky-kolem-vrbetic-v/ https://vlkovobloguje.wordpress.com/2021/04/27/otevreny-dopis-poslanci-pavlu-ruzickovi-anosefe/ Smutné je, že díky spiknutí a manipulaci několika vlivných darebáků mezi politiky, novináři a to včetně šéfa české civilní kontrarozvědky, byly prakticky zničeny naše dosud velmi dobré politické a hospodářské vztahy s Ruskem a byly vytvořeny podmínky pro ztrátu energetické soběstačnosti naší země. A důvod ? Nebudou včas dostavěny a modernizované naše jaderné elektrárny. Tato věc bude mít i zásadní vliv pro budoucí generace Čechů, protože díky nedostatečné výrobě elektrické energie se zvednou její ceny a Česko přestane být zajímavé i jako montovna a stane se rozvojovou zemí. Proč Westinghouse neprovede modernizaci českých jaderných elektráren ? Důvod je velmi jednoduchý a typicky americký. Celá desetiletí totiž Westinghouse nepostavil jedinou novou jadernou elektrárnu a tak z něho odešli lidé, kteří to uměli a výrobní know how bylo mezi tím zlikvidováno z důvodu nevyužití a nepotřebnosti. Proto dnes Westinghouse není schopen dostavět ani dvě jím rozestavěné jaderné elektrárny na území USA. https://ihned.cz/c1-65836820-zdrcujici-zprava-pro-jadro-v-usa-a-westinghouse-dva-nove-nedostavene-reaktory-na-odpis
275
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept