Egregoriálno-matričné riadenie
44 ľudí mŕtvych počas náboženských sviatkov v severnom Izraeli

44 ľudí mŕtvych počas náboženských sviatkov v severnom Izraeli


Najmenej 44 ľudí zahynulo v dôsledku zrútenia tribúny počas festivalu Lag B'Omer v oblasti Mount Meron, ktorá sa nachádza neďaleko mesta Safed na severe Izraela. Informoval o tom v piatok denník Jerusalem Post.


Podľa jej slov bolo zranených viac ako 100 ľudí.


Predtým noviny The Times of Israel informovali o 38 úmrtiach a viac ako 60 zranených. Podľa nej mohli byť niektorí ľudia zranení alebo zomrieť v dôsledku tlačenice, ktorá nasledovala po zrútení tribúny. Organizátori slávnosti do štvrtka večera počítali s viac ako 100 tisíc účastníkmi podujatia.


Lag BaOmer sa oslavuje 18. mesiaca Iyar podľa hebrejského lunárneho kalendára, ktorý tento rok pripadol na obdobie od západu slnka 29. apríla do konca 30. apríla večer. Inštalovali ju na pamiatku konca epidémie, z ktorej zomrelo niekoľko tisíc študentov židovského teológa Akivu, ktorí žili na prelome 1. a 2. storočia nášho letopočtu. e. Podľa tradície sa počas tohto sviatku pália vatry.


https://tass.ru/proisshestviya/11281157


44 ľudí mŕtvych počas náboženských sviatkov v severnom Izraeli -------------------------------------------------------------- Najmenej 44 ľudí zahynulo v dôsledku zrútenia tribúny počas festivalu Lag B'Omer v oblasti Mount Meron, ktorá sa nachádza neďaleko mesta Safed na severe Izraela. Informoval o tom v piatok denník Jerusalem Post. Podľa jej slov bolo zranených viac ako 100 ľudí. Predtým noviny The Times of Israel informovali o 38 úmrtiach a viac ako 60 zranených. Podľa nej mohli byť niektorí ľudia zranení alebo zomrieť v dôsledku tlačenice, ktorá nasledovala po zrútení tribúny. Organizátori slávnosti do štvrtka večera počítali s viac ako 100 tisíc účastníkmi podujatia. Lag BaOmer sa oslavuje 18. mesiaca Iyar podľa hebrejského lunárneho kalendára, ktorý tento rok pripadol na obdobie od západu slnka 29. apríla do konca 30. apríla večer. Inštalovali ju na pamiatku konca epidémie, z ktorej zomrelo niekoľko tisíc študentov židovského teológa Akivu, ktorí žili na prelome 1. a 2. storočia nášho letopočtu. e. Podľa tradície sa počas tohto sviatku pália vatry. https://tass.ru/proisshestviya/11281157
Upravené 30. 4. 2021 o 05:39

44 ľudí mŕtvych počas náboženských sviatkov v severnom Izraeli


22 - GP (dvě křídla)
33 - zednáři (a tajné skupiny) struktury, které používá GP
44 - znachaři (také tajné skupiny - konkurence pro 33, ale jede také v davo-elitarismu)


Jakékoliv snahy zavést nějakou novou "konkurenční" formu davo-elitarismu povedou ke krachu a k úmrtí subjektů se o to pokoušejících. Původně ohlášeno 38 úmrtí (11) - snahy GP o udržení davo-elitarismu jsou marné.


[quote="pid:13908, uid:12"]44 ľudí mŕtvych počas náboženských sviatkov v severnom Izraeli[/quote] 22 - GP (dvě křídla) 33 - zednáři (a tajné skupiny) struktury, které používá GP 44 - znachaři (také tajné skupiny - konkurence pro 33, ale jede také v davo-elitarismu) Jakékoliv snahy zavést nějakou novou "konkurenční" formu davo-elitarismu povedou ke krachu a k úmrtí subjektů se o to pokoušejících. Původně ohlášeno 38 úmrtí (11) - snahy GP o udržení davo-elitarismu jsou marné.
Upravené 30. 4. 2021 o 08:06

22 - GP (dvě křídla)
33 - zednáři (a tajné skupiny) struktury, které používá GP
44 - znachaři (také tajné skupiny - konkurence pro 33, ale jede také v davo-elitarismu)

Ako si na to prišiel? A čo znamená 55 alebo 99? (veď slobodomurári majú až 99 stupňov)


[quote="pid:13918, uid:426"]22 - GP (dvě křídla) 33 - zednáři (a tajné skupiny) struktury, které používá GP 44 - znachaři (také tajné skupiny - konkurence pro 33, ale jede také v davo-elitarismu)[/quote] Ako si na to prišiel? A čo znamená 55 alebo 99? (veď slobodomurári majú až 99 stupňov)

Ako si na to prišiel?


Převzal jsem to různě z diskuzí a z materiálů. 33 je známé číslo stupňů zasvěcení, setkal jsem se na více místech, i když to třeba není konečný stupeň je nějak přelomový nebo více ozvučovaný. (např. v poémě Ruslan a Ludmila vyjde na břeh 33.bohatýrů). Tu 44 jsem také někde viděl v souvislosti se Znachary, a tam mi také sedí, že 44 trochu připomíná SS, což byla také alternativa ke GP, který tuhle "konkurenci" rád využívá (zneužívá) ke svým cílům. S dalšími čísly 55,66 ... jsem nesetkal. Podmínkou je, aby se daná čísla poměrně "hojně" využívali, aby více ovlivňovali info-pole a zřetelněji se odráželi v matricích.


[quote="pid:14137, uid:6"]Ako si na to prišiel?[/quote] Převzal jsem to různě z diskuzí a z materiálů. 33 je známé číslo stupňů zasvěcení, setkal jsem se na více místech, i když to třeba není konečný stupeň je nějak přelomový nebo více ozvučovaný. (např. v poémě Ruslan a Ludmila vyjde na břeh 33.bohatýrů). Tu 44 jsem také někde viděl v souvislosti se Znachary, a tam mi také sedí, že 44 trochu připomíná SS, což byla také alternativa ke GP, který tuhle "konkurenci" rád využívá (zneužívá) ke svým cílům. S dalšími čísly 55,66 ... jsem nesetkal. Podmínkou je, aby se daná čísla poměrně "hojně" využívali, aby více ovlivňovali info-pole a zřetelněji se odráželi v matricích.

Tu 44 jsem také někde viděl v souvislosti se Znachary

VVPj opakovaně uvádí, že 44 je číselná míra slova žrec. Což odpovídá tomu, že znachaři jsou “padlí” žreci. Tj. ti, kteří z nějakého důvodu přestali pracovat ve prospěch celku, ale znalosti začali zneužívat pouze ve svůj vlastní nečistý prospěch.


[quote="pid:14141, uid:426"]Tu 44 jsem také někde viděl v souvislosti se Znachary[/quote] VVPj opakovaně uvádí, že 44 je číselná míra slova žrec. Což odpovídá tomu, že znachaři jsou “padlí” žreci. Tj. ti, kteří z nějakého důvodu přestali pracovat ve prospěch celku, ale znalosti začali zneužívat pouze ve svůj vlastní nečistý prospěch.

@Atom @Počtář
K tým číslam:
11 je symbol dokonalého tandemu. Ide o to, že v tandeme musia byť ľudia na približne rovnakej mravnej a znalostnej úrovni, lebo v opačnom prípade musí jeden z účastníkov "ťahať" aj toho druhého, a výsledná "jazda" je namáhavejšia, ako keby človek pracoval sám. V desiatkovej číselnej rade je to prvé číslo symbolizujúce tandem. Ďalšie sú už len 22, 33 atď...
Symbolika vychádza z Egypta: viď hlavný žrec a desať pomocných hierofantov. t.j. jedno krídlo. Podobne ako vo futbale, kde stoja proti sebe dve jedenástky, na čele s dvomi kapitánmi mužstiev. Symboliku zbožňujú aj ilumináti. Symbolizujú dva posvätné piliere Šalamunovho chrámu "boáz" a "jakín" (podobný symbol tvorili aj WTC budovi v NY - dvojičky, ktorých zostrel symbolizoval koniec etapy jednoho z centier koncentrácie riadenia, a prenos do iného), ktoré sú prepojené neviditeľným oblúkom (t.j. ľudia si myslia, že pracujú proti sebe, ale v skutočnosti tvoria jeden celok).

22 - symbol moci GP. V Egypte ho stelesňovali dva tímy hierofantov na čele so svojimi veľkňazmi, ktorí riadili celý Egypt, vrátane faraóna. 2*11.


33 - čo sa týka slobodomurárstva, tiež si zakladajú na trojke (žiak, tovariš, majster), ale tých stupňov má byť oveľa viac. Prvých 33 stupňov môžu tvoriť rôzni ľudia zo spoločnosti, dôkladne vybraní pre potreby rádu. 34-66 môžu byť len príslušníci židovského etnika a viery. 67-99 môžu byť len rabíni a aj to len takí, ktorých rodičia tiež boli členmi tohto rádu. Keď sa na to pozrieš z vyššej perspektívy, tak prvých 33 stupňov sa dá priradiť titulu - žiak, ďalších 33 titulu - tovariš, a posledných 33 titulu - majster.


44 - význam tohto čísla ozvučil Pjakin. Má mať mieru slova ŽREC. Viac o miere slov a ako sa vypočítava je v knihe "Jazyk náš..." (od VP ZSSR, preložená na levanete). Slová žrec a znachar by som nezamieňal. Žrec je významná spoločenská funkcia a služba pre spoločnosť.


K slovu Znachar. Bežne ho používame vo význame "padlý žrec". Toto je ale druhá významová rovina pôvodného slova. Pôvodný význam slova ZNACHAR je mastičkár, bylinkár, ránhojič, ľudový liečiteľ. U niektorých žrecov v národoch sa hovorí doslovne, že degradovali na znacharov. T.j. vzdali sa svojej pôvodnej funkcie riadenia a harmonizácie spoločnosti a začali sa venovať iba liečiteľstvu! Keď bežný Rus vysloví slovo znachar, tak myslí tým v prvom rade liečiteľa. A vidíme to hlavne v slovanskej kultúre, že od istého času zostalo len množstvo liečiteľov a najmä liečiteliek, a pôvodní volchvovia sa niekam vytratili. Aj keď určite nezmizli úplne, len pracujú inak než kedysi.


@Atom @Počtář K tým číslam: 11 je symbol dokonalého tandemu. Ide o to, že v tandeme musia byť ľudia na približne rovnakej mravnej a znalostnej úrovni, lebo v opačnom prípade musí jeden z účastníkov "ťahať" aj toho druhého, a výsledná "jazda" je namáhavejšia, ako keby človek pracoval sám. V desiatkovej číselnej rade je to prvé číslo symbolizujúce tandem. Ďalšie sú už len 22, 33 atď... Symbolika vychádza z Egypta: viď hlavný žrec a desať pomocných hierofantov. t.j. jedno krídlo. Podobne ako vo futbale, kde stoja proti sebe dve jedenástky, na čele s dvomi kapitánmi mužstiev. Symboliku zbožňujú aj ilumináti. Symbolizujú dva posvätné piliere Šalamunovho chrámu "boáz" a "jakín" (podobný symbol tvorili aj WTC budovi v NY - dvojičky, ktorých zostrel symbolizoval koniec etapy jednoho z centier koncentrácie riadenia, a prenos do iného), ktoré sú prepojené neviditeľným oblúkom (t.j. ľudia si myslia, že pracujú proti sebe, ale v skutočnosti tvoria jeden celok). 22 - symbol moci GP. V Egypte ho stelesňovali dva tímy hierofantov na čele so svojimi veľkňazmi, ktorí riadili celý Egypt, vrátane faraóna. 2*11. 33 - čo sa týka slobodomurárstva, tiež si zakladajú na trojke (žiak, tovariš, majster), ale tých stupňov má byť oveľa viac. Prvých 33 stupňov môžu tvoriť rôzni ľudia zo spoločnosti, dôkladne vybraní pre potreby rádu. 34-66 môžu byť len príslušníci židovského etnika a viery. 67-99 môžu byť len rabíni a aj to len takí, ktorých rodičia tiež boli členmi tohto rádu. Keď sa na to pozrieš z vyššej perspektívy, tak prvých 33 stupňov sa dá priradiť titulu - žiak, ďalších 33 titulu - tovariš, a posledných 33 titulu - majster. 44 - význam tohto čísla ozvučil Pjakin. Má mať mieru slova ŽREC. Viac o miere slov a ako sa vypočítava je v knihe "Jazyk náš..." (od VP ZSSR, preložená na levanete). Slová žrec a znachar by som nezamieňal. Žrec je významná spoločenská funkcia a služba pre spoločnosť. K slovu Znachar. Bežne ho používame vo význame "padlý žrec". Toto je ale druhá významová rovina pôvodného slova. Pôvodný význam slova ZNACHAR je mastičkár, bylinkár, ránhojič, ľudový liečiteľ. U niektorých žrecov v národoch sa hovorí doslovne, že degradovali na znacharov. T.j. vzdali sa svojej pôvodnej funkcie riadenia a harmonizácie spoločnosti a začali sa venovať iba liečiteľstvu! Keď bežný Rus vysloví slovo znachar, tak myslí tým v prvom rade liečiteľa. A vidíme to hlavne v slovanskej kultúre, že od istého času zostalo len množstvo liečiteľov a najmä liečiteliek, a pôvodní volchvovia sa niekam vytratili. Aj keď určite nezmizli úplne, len pracujú inak než kedysi.
740
5
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept