Naši analytici
Vrbětice - další informace

Ve svém včerejším 19 minutovém video-příspěvku https://www.youtube.com/watch?v=rB_fjIUKg3c

Antonín Baudyš udělal pěknou faktografickou historickou svodku oněch událostí. Dal si práci a vyhrabal z archívu opravdu chutná sousta.
Myslím, že od tohoto okamžiku se "vrtěti Čechy" bude dát ještě hůře.


Ve svém včerejším 19 minutovém video-příspěvku https://www.youtube.com/watch?v=rB_fjIUKg3c Antonín Baudyš udělal pěknou faktografickou historickou svodku oněch událostí. Dal si práci a vyhrabal z archívu opravdu chutná sousta. Myslím, že od tohoto okamžiku se "vrtěti Čechy" bude dát ještě hůře.

Hezky nám Tonda vyskládal mozaiku...
ČR jako podporovatelka teroristů, ukrofašistů a Sadské Arábie válčící v Jemenu. Státní zastupitelství by mělo začít konat.


Hezky nám Tonda vyskládal mozaiku... ČR jako podporovatelka teroristů, ukrofašistů a Sadské Arábie válčící v Jemenu. Státní zastupitelství by mělo začít konat.

ČR vyzvala Rusko k náhradě škod za výbuchy ve Vrběticích.
Jedná se o stovky milionů
předal náměstek ministra zahraničí Martin Smolek ruskému velvyslanci diplomatickou nótu ohledně plné náhrady škod, které byly způsobeny výbuchy ve Vrběticích. Částka šplhá až k 650 milionům korun.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vrbetice-nahrada-skody-cesko-rusko-pozadavek.A210628_153754_domaci_remy
https://cz.sputniknews.com/20210628/cr-vyzvala-rusko-k-nahrade-skod-za-vybuchy-ve-vrbeticich-jedna-se-o-stovky-milionu-14985180.html


ČR vyzvala Rusko k náhradě škod za výbuchy ve Vrběticích. Jedná se o stovky milionů předal náměstek ministra zahraničí Martin Smolek ruskému velvyslanci diplomatickou nótu ohledně plné náhrady škod, které byly způsobeny výbuchy ve Vrběticích. Částka šplhá až k 650 milionům korun. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vrbetice-nahrada-skody-cesko-rusko-pozadavek.A210628_153754_domaci_remy https://cz.sputniknews.com/20210628/cr-vyzvala-rusko-k-nahrade-skod-za-vybuchy-ve-vrbeticich-jedna-se-o-stovky-milionu-14985180.html

z právního a natož mezinárodně právního hlediska to je to tak blbé, že z toho kouká přímo výzva k předložení důkazů. To může být i sehrané a domluvené, aby si to pohádkáři vylízali do sucha.


z právního a natož mezinárodně právního hlediska to je to tak blbé, že z toho kouká přímo výzva k předložení důkazů. To může být i sehrané a domluvené, aby si to pohádkáři vylízali do sucha.

„Nechápu, co se jim děje v hlavě.“ Zacharovová


se vyjádřila k požadavkům na kompenzace za Vrbětice
„Média informují, že místní vláda chce od Ruska 25,5 milionů euro za „škody způsobené explozemi v roce 2014 na vojenských skladech v obci Vrbětice“, a ještě aby je odstranili ze seznamu zemí, které nejsou Rusku přátelské,“ rekapitulovala Zacharovová situaci na svých sociálních sítích.
„Co se děje v hlavách českých politiků, kteří po mnoho měsíců vymýšlejí,
jak ještě více zhoršit vzájemné vztahy, už není možné pochopit.
Ani to ale není potřeba. Oni sami se vepsali do seznamu zemí,
které nejsou vůči Rusku přátelské.
A každé nové divoké prohlášení a činy potvrzují tento stav,“ myslí si Maria Zacharovová.
„Co se týče případu s „kompenzací za neudělané“,
tak ideologové této chiméry jednají podle ruského rčení
„potrestat nevinné a vyznamenat ty, kdo s tím nemají nic společného“,“ dodala.
https://cz.sputniknews.com/20210628/nechapu-co-se-jim-deje-v-hlave-zacharovova-se-vyjadrila-k-pozadavkum-na-kompenzace-za-vrbetice-14988740.html


„Nechápu, co se jim děje v hlavě.“ Zacharovová ---------------------------------------------- se vyjádřila k požadavkům na kompenzace za Vrbětice „Média informují, že místní vláda chce od Ruska 25,5 milionů euro za „škody způsobené explozemi v roce 2014 na vojenských skladech v obci Vrbětice“, a ještě aby je odstranili ze seznamu zemí, které nejsou Rusku přátelské,“ rekapitulovala Zacharovová situaci na svých sociálních sítích. „Co se děje v hlavách českých politiků, kteří po mnoho měsíců vymýšlejí, jak ještě více zhoršit vzájemné vztahy, už není možné pochopit. Ani to ale není potřeba. Oni sami se vepsali do seznamu zemí, které nejsou vůči Rusku přátelské. A každé nové divoké prohlášení a činy potvrzují tento stav,“ myslí si Maria Zacharovová. „Co se týče případu s „kompenzací za neudělané“, tak ideologové této chiméry jednají podle ruského rčení „potrestat nevinné a vyznamenat ty, kdo s tím nemají nic společného“,“ dodala. https://cz.sputniknews.com/20210628/nechapu-co-se-jim-deje-v-hlave-zacharovova-se-vyjadrila-k-pozadavkum-na-kompenzace-za-vrbetice-14988740.html
1.01k
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept