Zahraničná politika
Zkouška na přehlídku na Rudém náměstí v Moskvě 9.5.2021

Zkouška na přehlídku na Rudém náměstí v Moskvě 9.5.2021
(přímý přenos)


https://www.youtube.com/watch?v=AYSzXNpnFXA


Zkouška na přehlídku na Rudém náměstí v Moskvě 9.5.2021 (přímý přenos) https://www.youtube.com/watch?v=AYSzXNpnFXA
Upravené 29. 4. 2021 o 19:33

Zkouška na přehlídku 9.5.2021 na Rudém náměstí v Moskvě
(přímý přenos)

Při zkoušce jsou všechna bojová vozidla opatřena pouze rudou vlajkou.


[quote="pid:13862, uid:270"]Zkouška na přehlídku 9.5.2021 na Rudém náměstí v Moskvě (přímý přenos)[/quote] Při zkoušce jsou všechna bojová vozidla opatřena pouze rudou vlajkou.

Při zkoušce jsou všechna bojová vozidla opatřena pouze rudou vlajkou.


Nejsou ty vlajky bez srpu a kladiva? Konspirace: co když jde o novou ruskou vlajku, která bude přijata těsně před výročím?
Srp a kladivo by ožná neprošly, ale rudá vlajka ano.


[quote="pid:13870, uid:177"]Při zkoušce jsou všechna bojová vozidla opatřena pouze rudou vlajkou.[/quote] Nejsou ty vlajky bez srpu a kladiva? Konspirace: co když jde o novou ruskou vlajku, která bude přijata těsně před výročím? Srp a kladivo by ožná neprošly, ale rudá vlajka ano.

Srp a kladivo by možná neprošly, ale rudá vlajka ano.


Stane-li se Rudá vlajka státním symbolem Ruské federace, bude to pro Západ "těžko stravitelné sousto", bez ohledu na to, zda bude se srpem a kladivem nebo bez nich.
Otázkou je, zda rudé vlajky budou na velitelských strojích i na přehlídce 9.května 2021 nebo budou na ní nahrazeny bojovými zástavami příslušných vojenských útvarů.


[quote="pid:13875, uid:372"]Srp a kladivo by možná neprošly, ale rudá vlajka ano.[/quote] Stane-li se Rudá vlajka státním symbolem Ruské federace, bude to pro Západ "těžko stravitelné sousto", bez ohledu na to, zda bude se srpem a kladivem nebo bez nich. Otázkou je, zda rudé vlajky budou na velitelských strojích i na přehlídce 9.května 2021 nebo budou na ní nahrazeny bojovými zástavami příslušných vojenských útvarů.

rudá vlajka
VVPj kdysi řekl, že pod rudou vlajkou bojoval na Kulikovském poli moskevský kníže Dimitrij Donskoj. Historická vazba by tedy mohla být. Navíc nebylo by to jednobarevné plátno silnějším symbolem?


[quote="pid:13875, uid:372"]rudá vlajka[/quote]VVPj kdysi řekl, že pod rudou vlajkou bojoval na Kulikovském poli moskevský kníže Dimitrij Donskoj. Historická vazba by tedy mohla být. Navíc nebylo by to jednobarevné plátno silnějším symbolem?

nebylo by to jednobarevné plátno silnějším symbolem?


Pokud by se tak stalo, bylo by to něco neskutečného. Potají doufám, že Pjakin to téma vlajky nevířil v poslední době nadarmo.


[quote="pid:13886, uid:260"]nebylo by to jednobarevné plátno silnějším symbolem?[/quote] Pokud by se tak stalo, bylo by to něco neskutečného. Potají doufám, že Pjakin to téma vlajky nevířil v poslední době nadarmo.

Pokud by se tak stalo, bylo by to něco neskutečného. Potají doufám, že Pjakin to téma vlajky nevířil v poslední době nadarmo.

K tej hierarchickej úrovni vlajok.
A čo americká vlajka? Tá nie je na úrovni vlajky Slovenska alebo Slovinska? Tiež sú to len vodorovné pásy a na nich dodatočný erb (50 hviezd na modrom pozadí). Z tohto pohľadu by mala byť hierarchicky pod úrovňou ruskej vlajky (samotné vodorovné pruhy). Pritom nikto sa k USA nechová ako k nejakým vazalom... Toto by som rád pochopil, kde je tu chyba.


[quote="pid:13887, uid:372"]Pokud by se tak stalo, bylo by to něco neskutečného. Potají doufám, že Pjakin to téma vlajky nevířil v poslední době nadarmo.[/quote] K tej hierarchickej úrovni vlajok. A čo americká vlajka? Tá nie je na úrovni vlajky Slovenska alebo Slovinska? Tiež sú to len vodorovné pásy a na nich dodatočný erb (50 hviezd na modrom pozadí). Z tohto pohľadu by mala byť hierarchicky pod úrovňou ruskej vlajky (samotné vodorovné pruhy). Pritom nikto sa k USA nechová ako k nejakým vazalom... Toto by som rád pochopil, kde je tu chyba.

Vazal to je a odpovídá to i vztahu Londýn - Washington. Americká vlajka ,přesněji vlajka Korporace států je derivátem britské vlajky a přesně vyjadřuje hidtorickou podřízenost svalu vůči mozku.


Vazal to je a odpovídá to i vztahu Londýn - Washington. Americká vlajka ,přesněji vlajka Korporace států je derivátem britské vlajky a přesně vyjadřuje hidtorickou podřízenost svalu vůči mozku.

Toto by som rád pochopil, kde je tu chyba.


Pjakin uvedl, že USA nemají téměř žádnou státnost, a že ji začíná budovat teprve teď Trump. Silná pozice USA je daná rolí, kterou jim přidělil GP - role světového četníka (tak se tomu eufemicky říká, ale vystižnější bylo říci světového banditu).


Poznámka:
Něco jiného je žít jako zločinecká banda z cizího (z cizích zdrojů) a něco jiného řídit vlastní sociální super systém (stát). Žít v bandě se složitostí rovná krmení smečky hladových psů, klíčovým problémem je sehnat (ukrást) žrádlo. Proto mají USA vlajku úplně nejpodřadnější (blbec dostal funkci - nízká hodnost vysokou funkci). Vše v zájmu GP, však víme, že řídí na hranici božího dopuštění.


[quote="pid:13891, uid:6"]Toto by som rád pochopil, kde je tu chyba.[/quote] Pjakin uvedl, že USA nemají téměř žádnou státnost, a že ji začíná budovat teprve teď Trump. Silná pozice USA je daná rolí, kterou jim přidělil GP - role světového četníka (tak se tomu eufemicky říká, ale vystižnější bylo říci světového banditu). Poznámka: Něco jiného je žít jako zločinecká banda z cizího (z cizích zdrojů) a něco jiného řídit vlastní sociální super systém (stát). Žít v bandě se složitostí rovná krmení smečky hladových psů, klíčovým problémem je sehnat (ukrást) žrádlo. Proto mají USA vlajku úplně nejpodřadnější (blbec dostal funkci - nízká hodnost vysokou funkci). Vše v zájmu GP, však víme, že řídí na hranici božího dopuštění.
Upravené 30. 4. 2021 o 07:39

Při zkoušce jsou všechna bojová vozidla opatřena pouze rudou vlajkou.
....Nemyslím že všetky,vidím len niektoré no je to skúška.Zaujímavé je že pri pochode vlajok za posledné desaťročia bola znamja pobédy rozvitá, na rovnakej žrdi ako trikolóra no hlavne prvá vpredu iba v roku 2015....Už sa to načrtlo na starej vode


[quote="pid:13870, uid:177"]Při zkoušce jsou všechna bojová vozidla opatřena pouze rudou vlajkou.[/quote]....Nemyslím že všetky,vidím len niektoré no je to skúška.Zaujímavé je že pri pochode vlajok za posledné desaťročia bola znamja pobédy rozvitá, na rovnakej žrdi ako trikolóra no hlavne prvá vpredu iba v roku 2015....Už sa to načrtlo na starej vode
Upravené 30. 4. 2021 o 08:46

vidím len niektoré


Rudé vlajky byly při včerejším nácviku jen na velitelských vozidlech jednotlivých přehlídkových útvarů. Při minulých přehlídkách byly na těchto vozidlech vezeny bojové zástavy příslušného útvaru. Zajímavé bude sledovat, zda tomu tak bude i při letošní přehlídce, či dojde k potvrzení zvyšující se státnosti Ruska ve světě.


[quote="pid:13920, uid:191"]vidím len niektoré[/quote] Rudé vlajky byly při včerejším nácviku jen na velitelských vozidlech jednotlivých přehlídkových útvarů. Při minulých přehlídkách byly na těchto vozidlech vezeny bojové zástavy příslušného útvaru. Zajímavé bude sledovat, zda tomu tak bude i při letošní přehlídce, či dojde k potvrzení zvyšující se státnosti Ruska ve světě.

Toto by som rád pochopil, kde je tu chyba.

Tohle počítám za stručnou a přesnou odpověď na Tvůj dotaz (který jsem si kladl také):
blbec dostal funkci - nízká hodnost vysokou funkci


Obecně platí, čím více je vlajka “přeplácaná”, tím nižší hodnost.
USA vlajka je tedy pod vlajkou Slovenska.
A jak ozvučil VVPj, aktuální Ruská vlasovská vlajka je hodnostně pod vlajkou ČR, která má jednak méně pruhů, ale hlavně má klín, který značí do jisté míry/určitý stupeň samostatnosti v jednání (např. větší než Polsko, které má ty samé bílo červené pruhy).
Kohopak asi ve skutečnosti reprezentuje na vlajce ČR/ČSR ten modrý 3-cípý trojúhelník...?:-)


[quote="pid:13891, uid:6"]Toto by som rád pochopil, kde je tu chyba.[/quote] Tohle počítám za stručnou a přesnou odpověď na Tvůj dotaz (který jsem si kladl také): [quote="pid:13913, uid:426"]blbec dostal funkci - nízká hodnost vysokou funkci[/quote] Obecně platí, čím více je vlajka “přeplácaná”, tím nižší hodnost. USA vlajka je tedy pod vlajkou Slovenska. A jak ozvučil VVPj, aktuální Ruská vlasovská vlajka je hodnostně pod vlajkou ČR, která má jednak méně pruhů, ale hlavně má klín, který značí do jisté míry/určitý stupeň samostatnosti v jednání (např. větší než Polsko, které má ty samé bílo červené pruhy). Kohopak asi ve skutečnosti reprezentuje na vlajce ČR/ČSR ten modrý 3-cípý trojúhelník...?:-)
Upravené 30. 4. 2021 o 17:22

Rudé vlajky byly při včerejším nácviku jen na velitelských vozidlech jednotlivých přehlídkových útvarů. Při minulých přehlídkách byly na těchto vozidlech vezeny bojové zástavy příslušného útvaru.

Takže pokud spočítáme extrapolaci, tak to vyjde takto:
minule ~ nic
tentokrát ~ jen na nácviku
příští rok ~ ... :-)


[quote="pid:13931, uid:270"]Rudé vlajky byly při včerejším nácviku jen na velitelských vozidlech jednotlivých přehlídkových útvarů. Při minulých přehlídkách byly na těchto vozidlech vezeny bojové zástavy příslušného útvaru.[/quote] Takže pokud spočítáme extrapolaci, tak to vyjde takto: minule ~ nic tentokrát ~ jen na nácviku příští rok ~ ... :-)

Vojenská technika, která se zúčastní přehlídky ke Dni vítězství v Moskvě v roce 2021
15:02 30.04.2021 (aktualizováno: 16:52 30.04.2021)


https://cz.sputniknews.com/20210430/vojenska-technika-ktera-se-zucastni-prehlidky-ke-dni-vitezstvi-v-moskve-v-roce-2021-14331416.html


Vojenská technika, která se zúčastní přehlídky ke Dni vítězství v Moskvě v roce 2021 15:02 30.04.2021 (aktualizováno: 16:52 30.04.2021) https://cz.sputniknews.com/20210430/vojenska-technika-ktera-se-zucastni-prehlidky-ke-dni-vitezstvi-v-moskve-v-roce-2021-14331416.html

Vojenská technika, která se zúčastní přehlídky ke Dni vítězství



Takže tam vytvoří trikolóru. Čili vlajka nebude....


[quote="pid:13987, uid:270"]Vojenská technika, která se zúčastní přehlídky ke Dni vítězství[/quote] https://cdncz1.img.sputniknews.com/images/07e5/04/1e/14330132.png Takže tam vytvoří trikolóru. Čili vlajka nebude....

Čili vlajka nebude....

Ale mohlo by být odkryté mauzoleum.


[quote="pid:13989, uid:372"]Čili vlajka nebude....[/quote] Ale mohlo by být odkryté mauzoleum.

Čili vlajka nebude...


Nebyl bych tak skeptický. Uvedený přehled techniky na přehlídce nemusí být zcela přesný a vypovídající, např. robotická vozítka, vezená na návěsech v 4:04:54, na něm zřejmě také chybí.


[quote="pid:13989, uid:372"]Čili vlajka nebude...[/quote] Nebyl bych tak skeptický. Uvedený přehled techniky na přehlídce nemusí být zcela přesný a vypovídající, např. robotická vozítka, vezená na návěsech v 4:04:54, na něm zřejmě také chybí.
Upravené 30. 4. 2021 o 19:16

nemusí být zcela přesný a vypovídající,


Tak naděje umírá poslední. A nyní by to dávalo logiku: ke dni Vítězství, v situaci, kdy si Rusko vzhledem k dění může o leccos říct.


[quote="pid:13999, uid:270"]nemusí být zcela přesný a vypovídající,[/quote] Tak naděje umírá poslední. A nyní by to dávalo logiku: ke dni Vítězství, v situaci, kdy si Rusko vzhledem k dění může o leccos říct.

Čili vlajka nebude


Nemusia predsa vsetko hneď prezradzať 😁


Ale vážne....červená by bola fajn už tento rok. Veľmi im to prajem...❤


[quote="pid:13989, uid:372"]Čili vlajka nebude[/quote] Nemusia predsa vsetko hneď prezradzať

Vzpomínka v Ostravě. Zaujal mě tón příspěvku v jindy fanaticky protiuském deníku v držení Penty.
https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/ostrava-osvobozeni-pamatnik-nocni-vlci20210430.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=553830&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=p5JkXOneBLi-202104302100&dop_id=11507111


Vzpomínka v Ostravě. Zaujal mě tón příspěvku v jindy fanaticky protiuském deníku v držení Penty. https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/ostrava-osvobozeni-pamatnik-nocni-vlci20210430.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=553830&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=p5JkXOneBLi-202104302100&dop_id=11507111

@Jiří - doporučuji trochu širší rozhled . Pjakin ví a podle toho informačně bojuje. Ale o vlajku se vede nyní hlavní bitva v Arizoně. Nikde jinde. Putin to ví nadmíru dobře a neplýtvá silami.
Netrpělivost vede často k chybám řízení. Pozornost je směrována k Evropě a Rusku , ale hlavní
střet teď probíhá v Maricopa County. Vypadá to, jako dodatečný okresní taškařice, ale průběh a výsledek velmi přesně popisuje momentální poměr sil a také nejbližší trajektorii vývoje.
Sledujte Arizonu, tam se teď rozhoduje.

@Jiří - doporučuji trochu širší rozhled . Pjakin ví a podle toho informačně bojuje. Ale o vlajku se vede nyní hlavní bitva v Arizoně. Nikde jinde. Putin to ví nadmíru dobře a neplýtvá silami. Netrpělivost vede často k chybám řízení. Pozornost je směrována k Evropě a Rusku , ale hlavní střet teď probíhá v Maricopa County. Vypadá to, jako dodatečný okresní taškařice, ale průběh a výsledek velmi přesně popisuje momentální poměr sil a také nejbližší trajektorii vývoje. Sledujte Arizonu, tam se teď rozhoduje.

Sledujte Arizonu, tam se teď rozhoduje.


Vie to aj močiar, a preto tam nasadzuje všetko čo má bez toho aby príliš upozorňoval verejnosť (sledujem situáciu)...


[quote="pid:14068, uid:57"]Sledujte Arizonu, tam se teď rozhoduje.[/quote] Vie to aj močiar, a preto tam nasadzuje všetko čo má bez toho aby príliš upozorňoval verejnosť (sledujem situáciu)...

Moderátor

Ďakujem všetkým za odpoveď. @Boletus máš pravdu s tým vzťahom voči Británii (na to som zabudol).
Išlo mi skôr o to, že VVPj čoraz častejšie odpovedá na otázky typu "prečo si cudzia štáty k RF toľko dovoľujú...", že je to tým, akú má Rusko vlajku a tým pádom hierarchický status na základe vlajky.
Lenže rovnaký status vlajky ako súčasné RF majú aj Nemecko, Holandsko, Poľsko, Rakúsko, Maďarsko, Bulharsko, Pobaltské štáty... Z nich mnohé sa chovajú k Rusky nepriateľsky a sami sa vazalsky podriaďujú štátu s nižšou statusnosťou vlajky (USA). Ak by to bolo len o vlajke, tak Kirgizsko a Vietnam by mali byť nezávislé krajiny a ostatné krajiny by sa k nim mali správať s rešpektom.
Samozrejme, mať za štátnu vlajku takú, ktorá je spojená s vlasovcami, je potupne a treba to zmeniť. Ale to už nie je o statusnosti štátu podľa hierarchie vlajok.
Toto je skôr podobné tomu, ako to bolo kedysi s kulakmi (miestnymi "výpalníkmi" ). Kulak mal svojich podkulačníkov (bojových psov), ktorí robili za neho špinavú robotu. Tí, čo sa báli kulaka, báli sa aj podkulačníkov. A teraz je tu situácia taká, že Kulak je USA, a rusofóbne štáty sú jeho podkulačníci. Ich vlajkový status nikoho nezaujíma, pretože dostali od GP funkciu miestneho banditu. Mnohé štáty sa ich boja. Na Rusko sa zamerali preto, lebo ono jediné proti nim účinne bojuje a má potenciál ich zničiť.
Získať vlajku s vysokým statusom nestačí, suverenitu treba získať reálnou konceptuálnou mocou na všetkých šiestich prioritách. Viď Kirgizsko, Vietnam, Líbya (ako jediný štát na svete mala čistozelenú vlajku bez vzoru), ktoré majú vlajku s vysokým statusom ale veľmi nízkou reálnou suverenitou.

Ďakujem všetkým za odpoveď. @Boletus máš pravdu s tým vzťahom voči Británii (na to som zabudol). Išlo mi skôr o to, že VVPj čoraz častejšie odpovedá na otázky typu "prečo si cudzia štáty k RF toľko dovoľujú...", že je to tým, akú má Rusko vlajku a tým pádom hierarchický status na základe vlajky. Lenže rovnaký status vlajky ako súčasné RF majú aj Nemecko, Holandsko, Poľsko, Rakúsko, Maďarsko, Bulharsko, Pobaltské štáty... Z nich mnohé sa chovajú k Rusky nepriateľsky a sami sa vazalsky podriaďujú štátu s nižšou statusnosťou vlajky (USA). Ak by to bolo len o vlajke, tak Kirgizsko a Vietnam by mali byť nezávislé krajiny a ostatné krajiny by sa k nim mali správať s rešpektom. Samozrejme, mať za štátnu vlajku takú, ktorá je spojená s vlasovcami, je potupne a treba to zmeniť. Ale to už nie je o statusnosti štátu podľa hierarchie vlajok. Toto je skôr podobné tomu, ako to bolo kedysi s kulakmi (miestnymi "výpalníkmi" ). Kulak mal svojich podkulačníkov (bojových psov), ktorí robili za neho špinavú robotu. Tí, čo sa báli kulaka, báli sa aj podkulačníkov. A teraz je tu situácia taká, že Kulak je USA, a rusofóbne štáty sú jeho podkulačníci. Ich vlajkový status nikoho nezaujíma, pretože dostali od GP funkciu miestneho banditu. Mnohé štáty sa ich boja. Na Rusko sa zamerali preto, lebo ono jediné proti nim účinne bojuje a má potenciál ich zničiť. Získať vlajku s vysokým statusom nestačí, suverenitu treba získať reálnou konceptuálnou mocou na všetkých šiestich prioritách. Viď Kirgizsko, Vietnam, Líbya (ako jediný štát na svete mala čistozelenú vlajku bez vzoru), ktoré majú vlajku s vysokým statusom ale veľmi nízkou reálnou suverenitou.
Upravené 1. 5. 2021 o 21:16

Získať vlajku s vysokým statusom nestačí, suverenitu treba získať reálnou konceptuálnou mocou na všetkých šiestich prioritách.


To určitě ne, ale pokud by status ignorovali nepřátelé (což je pravděpodobné), tak to považuji za mocné povzbuzení pro ruský národ a pro všechny spojence i sympatizanty (něco jako, když si městečko najme šerifa a ten dostane hvězdu, jednak to dá tomu šerifovi nějaký významnější status a jednak i městečko v tom bude vidět nějakou naději - samozřejmě při velké převaze zla se té hvězdě bandité vysmějí).


Ale dnes, by to bylo přímo kolosální ovlivnění info-pole. V.V.Pjakin ten tah posiluje, protože pokud dav o významu neví, nemá to takovou sílu než, když i většina bude vědět co to znamená. To GP nedovolí v současné situaci dle mého odhadu ani náhodou.


Jedině, že bude Rusko tak silné, že se GP nebude muset ptát na dovolení. A kruh se nám uzavírá - to bude možné až když Rusko získá reálnou moc na všech šesti prioritách.


[quote="pid:14148, uid:6"]Získať vlajku s vysokým statusom nestačí, suverenitu treba získať reálnou konceptuálnou mocou na všetkých šiestich prioritách.[/quote] To určitě ne, ale pokud by status ignorovali nepřátelé (což je pravděpodobné), tak to považuji za mocné povzbuzení pro ruský národ a pro všechny spojence i sympatizanty (něco jako, když si městečko najme šerifa a ten dostane hvězdu, jednak to dá tomu šerifovi nějaký významnější status a jednak i městečko v tom bude vidět nějakou naději - samozřejmě při velké převaze zla se té hvězdě bandité vysmějí). Ale dnes, by to bylo přímo kolosální ovlivnění info-pole. V.V.Pjakin ten tah posiluje, protože pokud dav o významu neví, nemá to takovou sílu než, když i většina bude vědět co to znamená. To GP nedovolí v současné situaci dle mého odhadu ani náhodou. Jedině, že bude Rusko tak silné, že se GP nebude muset ptát na dovolení. A kruh se nám uzavírá - to bude možné až když Rusko získá reálnou moc na všech šesti prioritách.
Upravené 1. 5. 2021 o 22:36

Vidím to velmi podobně. VVPj šíří přes kauzu "vlajka" velmi intenzivní infopole, ale je si určitě vědom,že v karetních hrách je důležité nejen vynést trumfovou kartu, ale vynést její patřičnou výši a v patřičnou dobu . Trumfové eso by mělo hru zakončovat..
Mnozí netrpěliví v tom vidí slabost Ruska, ale slabost to rozhodně není . Konceptuálně řídící subjekt nesmí být netrpělivý. Řekl bych, že promluva k Dumě znamenala výrazný skok v suverenizaci . Podobně jako velmi tvrdý asymetrický úder vůči kolektivnímu Západu v diplomatické praxi MIDu. Teď je třeba oddych a sledovat hemžení partňjorů...
Západ se nejvíce obává intenzivní vnitřní politiky RF. Podobně jako Stalin dokázal za 10 let vytvořit předpoklady pro vítězství SSSR nad kolektivním Západem ve 2svv. Totéž, jen v kratším čase bude realizovat Putinův tým. Růst uvnitř RF znamená AUTOMATICKY pokles kolektivního Západu . Omezení transferu zdrojů vede ke smrti z podvýživy.


Vidím to velmi podobně. VVPj šíří přes kauzu "vlajka" velmi intenzivní infopole, ale je si určitě vědom,že v karetních hrách je důležité nejen vynést trumfovou kartu, ale vynést její patřičnou výši a v patřičnou dobu . Trumfové eso by mělo hru zakončovat.. Mnozí netrpěliví v tom vidí slabost Ruska, ale slabost to rozhodně není . Konceptuálně řídící subjekt nesmí být netrpělivý. Řekl bych, že promluva k Dumě znamenala výrazný skok v suverenizaci . Podobně jako velmi tvrdý asymetrický úder vůči kolektivnímu Západu v diplomatické praxi MIDu. Teď je třeba oddych a sledovat hemžení partňjorů... Západ se nejvíce obává intenzivní vnitřní politiky RF. Podobně jako Stalin dokázal za 10 let vytvořit předpoklady pro vítězství SSSR nad kolektivním Západem ve 2svv. Totéž, jen v kratším čase bude realizovat Putinův tým. Růst uvnitř RF znamená AUTOMATICKY pokles kolektivního Západu . Omezení transferu zdrojů vede ke smrti z podvýživy.

"Stroje Su-25BM během zkoušky letecké části průvodu na počest 76. výročí vítězství ve druhé světové válce v Moskvě."
https://cz.sputniknews.com/20210505/mistri-v-oblacich-zkouska-letecke-casti-vojenske-prehlidky-v-moskve-14382817.html


Brnkání na nervy...


"Stroje Su-25BM během zkoušky letecké části průvodu na počest 76. výročí vítězství ve druhé světové válce v Moskvě." https://cz.sputniknews.com/20210505/mistri-v-oblacich-zkouska-letecke-casti-vojenske-prehlidky-v-moskve-14382817.html Brnkání na nervy...
3.01k
25
12
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept