Zahraničná politika
OBSE

Krymskí občania nesmeli predložiť tri zo štyroch správ na stránke OBSE


Organizátori zasadnutia v areáli OBSE nedovolili vystúpiť trom zo štyroch predstaviteľov Krymu, uviedol v utorok pre agentúru TASS Roman Chegrinets, predseda národno-kultúrnej autonómie „Bielorusi na Kryme“.


Akcia sa konala online.


"Prihlásili sme sa na predstavenie, čakali sme viac ako päť hodín, nedostali sme slovo. <...> Moderátor nám prostredníctvom asistentky povedal, že na nás nie je dosť času. Boli vyhlásení štyria Krymčania, dali jeden, aby prehovoril, a potom trikrát prerušili. “, - povedali Chegrinets.


Vysvetlil, že nemôže hovoriť, rovnako ako predseda mládežníckeho parlamentu Krymskej republiky Maxim Pokatayev, predseda „Ukrajinského spoločenstva Krym“ Anastasia Gridchina. Slovo dostal iba Ervin Musaev, zástupca mestskej rady Bakhchisarai.


https://tass.ru/obschestvo/11259307?fbclid=IwAR2y9_ietCvw8718m2HQK6MdgLb45eVhN7ZQLbDS1BwlSQrH6MEWEOJsCDc


Podmienky pre návštevu misie OBSE pomenovanej na Kryme


Roman Chegrinets, spolupredseda Zhromaždenia slovanských národov krymskej oblasti, pozval misiu Organizácie pre bezpečnosť a spoluprácu v Európe (OBSE) na návštevu krymskej oblasti, pretože podľa neho neexistujú žiadne prekážky, treba sa len dohodnúť na formáte a termínoch návštevy s ruským ministerstvom zahraničia.


https://ria.ru/20210428/krym-1730240123.html?chat_room_id=1730240123&fbclid=IwAR2UR1y6YlTHRKH3Px3qKwMlKxvi73V4GCJn-szFtWEfWg1wXWv_oeZUFos


**Krymsk&iacute; občania nesmeli predložiť tri zo &scaron;tyroch spr&aacute;v na str&aacute;nke OBSE** Organiz&aacute;tori zasadnutia v are&aacute;li OBSE nedovolili vyst&uacute;piť trom zo &scaron;tyroch predstaviteľov Krymu, uviedol v utorok pre agent&uacute;ru TASS Roman Chegrinets, predseda n&aacute;rodno-kult&uacute;rnej auton&oacute;mie &bdquo;Bielorusi na Kryme&ldquo;. Akcia sa konala online. &quot;Prihl&aacute;sili sme sa na predstavenie, čakali sme viac ako p&auml;ť hod&iacute;n, nedostali sme slovo. &lt;...&gt; Moder&aacute;tor n&aacute;m prostredn&iacute;ctvom asistentky povedal, že na n&aacute;s nie je dosť času. Boli vyhl&aacute;sen&iacute; &scaron;tyria Krymčania, dali jeden, aby prehovoril, a potom trikr&aacute;t preru&scaron;ili. &ldquo;, - povedali Chegrinets. Vysvetlil, že nem&ocirc;že hovoriť, rovnako ako predseda ml&aacute;dežn&iacute;ckeho parlamentu Krymskej republiky Maxim Pokatayev, predseda &bdquo;Ukrajinsk&eacute;ho spoločenstva Krym&ldquo; Anastasia Gridchina. Slovo dostal iba Ervin Musaev, z&aacute;stupca mestskej rady Bakhchisarai. https://tass.ru/obschestvo/11259307?fbclid=IwAR2y9_ietCvw8718m2HQK6MdgLb45eVhN7ZQLbDS1BwlSQrH6MEWEOJsCDc Podmienky pre n&aacute;v&scaron;tevu misie OBSE pomenovanej na Kryme Roman Chegrinets, spolupredseda Zhromaždenia slovansk&yacute;ch n&aacute;rodov krymskej oblasti, pozval misiu Organiz&aacute;cie pre bezpečnosť a spolupr&aacute;cu v Eur&oacute;pe (OBSE) na n&aacute;v&scaron;tevu krymskej oblasti, pretože podľa neho neexistuj&uacute; žiadne prek&aacute;žky, treba sa len dohodn&uacute;ť na form&aacute;te a term&iacute;noch n&aacute;v&scaron;tevy s rusk&yacute;m ministerstvom zahraničia. https://ria.ru/20210428/krym-1730240123.html?chat_room_id=1730240123&amp;fbclid=IwAR2UR1y6YlTHRKH3Px3qKwMlKxvi73V4GCJn-szFtWEfWg1wXWv_oeZUFos
Upravené 28. 4. 2021 o 11:10
116
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept