Egregoriálno-matričné riadenie
U areálu Škody v Mladé Boleslavi srazilo auto v rychlosti chodce, k nehodě došlo před 22. hodinou u 11. brány areálu.

Nevím zda je to matriční zpráva, vypadá, že ano.


K nehodě došlo před 22. hodinou u 11. brány areálu Škoda Auto v Mladé Boleslavi. Podle svědků se tam řidič volkswagenu přiřítil vyšší rychlostí a bez brzdění naboural do vjezdové brány, přičemž porazil dva lidi, kteří se u vstupu do areálu tou dobou pohybovali.


https://www.novinky.cz/krimi/clanek/ridic-u-arealu-skody-v-mlade-boleslavi-narazil-do-brany-a-srazil-dva-lidi-40358499


Nevím zda je to matriční zpráva, vypadá, že ano. K nehodě došlo před 22. hodinou u 11. brány areálu Škoda Auto v Mladé Boleslavi. Podle svědků se tam řidič volkswagenu přiřítil vyšší rychlostí a bez brzdění naboural do vjezdové brány, přičemž porazil dva lidi, kteří se u vstupu do areálu tou dobou pohybovali. https://www.novinky.cz/krimi/clanek/ridic-u-arealu-skody-v-mlade-boleslavi-narazil-do-brany-a-srazil-dva-lidi-40358499

Plány GP nabúrajú Nemci/Rakúšania?


Plány GP nabúrajú Nemci/Rakúšania?

Moderátor

Plány GP nabúrajú Nemci/Rakúšania?


Skôr Nemci v Česku narazili. VW narazil do škodovky. A narazili na bránu, teda na vstup cez hranicu. Niekto ich nechce pustiť do východného bloku?


[quote="pid:13670, uid:7"]Plány GP nabúrajú Nemci/Rakúšania?[/quote] Skôr Nemci v Česku narazili. VW narazil do škodovky. A narazili na bránu, teda na vstup cez hranicu. Niekto ich nechce pustiť do východného bloku?

Skôr Nemci v Česku narazili. VW narazil do škodovky. A narazili na bránu, teda na vstup cez hranicu.


Nie, lebo:

bez brzdění naboural do vjezdové brány, přičemž porazil dva lidi


Pretože nemecké elity budú chamtivý a nedočkaví:

řidič volkswagenu přiřítil vyšší rychlostí


Niekto ich nechce pustiť do východného bloku?


Však nikto ich nepustil sem lebo narazili:


řidič volkswagenu přiřítil vyšší rychlostí a bez brzdění naboural


Dodávam, že GP plánoval sem natlačiť t.j. k V4/R-U II/Trojmoriu Nemcov, čo je pre nás dosť nebezpečné lebo by sa to dopadlo ako nemecký metropolis-my ako kolónia (dokonca aj Rakúšania sú z tohto pohľadu nebezpečný), ale Nemecko/Rakúsko-Rusko už môže fungovať bez problémov lebo sú dosť veľký...


[quote="pid:13680, uid:45"]Skôr Nemci v Česku narazili. VW narazil do škodovky. A narazili na bránu, teda na vstup cez hranicu.[/quote] Nie, lebo: [quote="pid:13663, uid:307"]bez brzdění naboural do vjezdové brány, přičemž porazil dva lidi[/quote] Pretože nemecké elity budú chamtivý a nedočkaví: [quote="pid:13663, uid:307"]řidič volkswagenu přiřítil vyšší rychlostí[/quote] [quote="pid:13680, uid:45"]Niekto ich nechce pustiť do východného bloku?[/quote] Však nikto ich nepustil sem lebo narazili: [quote="pid:13663, uid:307"]řidič volkswagenu přiřítil vyšší rychlostí a bez brzdění naboural[/quote] Dodávam, že GP plánoval sem natlačiť t.j. k V4/R-U II/Trojmoriu Nemcov, čo je pre nás dosť nebezpečné lebo by sa to dopadlo ako nemecký metropolis-my ako kolónia (dokonca aj Rakúšania sú z tohto pohľadu nebezpečný), ale Nemecko/Rakúsko-Rusko už môže fungovať bez problémov lebo sú dosť veľký...

Moderátor

Tak ja nevim, jestli je to stejna zprava, nebot se na Novinky nedostanu, ale na cz.sputniknews.com stoji tohle:


Pri vazne dopravni nehode u tovarny Skoda Auto v Mlade Boleslavi byli zraneni 3 lide. Policie ridice zadrzela
Včera večer poblíž továrny automobilky Škoda Auto došlo k dopravní nehodě, při které byly zraněny 3 osoby.
Představitelé společnosti přitom tvrdí, že zranění utrpěli 4 zaměstnanci firmy,
1 žena byla přepravena do pražské nemocnice. Řidič, který autem najel do skupiny lidi, byl zadržen policií. Zadny alkohol nebo drogy nebyly zjisteny.
Podle místní policie zraněny 3 osoby, 1 prevezena vrtulnikem do Prahy.
Řidič osobního vozidla Volkswagen Passat z dosud nezjištěných příčin vjel ve vysoké rychlosti do skupiny chodců, a to přímo u 11. brány automobilového výrobního podniku,”
Ridičem 42-lety muž.
Beloruske sankce proti Skoda Auto
Běloruská vláda se rozhodla zakázat dovoz výrobků řady firem, a to včetně české automobilky Škoda Auto.
Podle oficiálních informací se příčinou zavedených sankcí stala potřeba zabezpečit národní zájmy a v neposlední řadě svou roli zřejmě sehrála i pozice vedení firmy vůči hokejovému mistrovství světa, které se původně mělo konat v Bělorusku.
V dokumentu se přímo neuvádí, že zákaz dovozu výrobků výše uvedených firem souvisí s jejich postojem vůči mistrovství světa v hokeji, které mělo proběhnout letos v Bělorusku a Lotyšsku. Připomeňme však, že Škoda Auto na začátku letošního roku dala jasně najevo, že nebude sponzorovat turnaj, pokud se bude konat právě v této zemi. Členům vedení české automobilky totiž vadila situace ohledně porušování lidských práv během protestů v republice, které vypukly po loňských prezidentských volbách. Obdobné stanovisko zaujaly i firmy Liqui Moly a Nivea.
Společnost Škoda Auto připravuje také i svou reakci. Sdělil to agentuře zástupce společnosti Martin Ježek. Ježek uvedl, že v tuto chvíli Škoda Auto zjišťuje další podrobnosti (o vzniklé situaci) a monitoruje. Podle jeho slov v blízké budoucnosti budou připraveny informace o reakci společnosti na danou situaci.
https://cz.sputniknews.com/20210428/pri-vazne-dopravni-nehode-u-tovarny-skoda-auto-byli-zraneni-tri-lide-policie-ridice-zadrzela-14302374.html


Tak ja nevim, jestli je to stejna zprava, nebot se na Novinky nedostanu, ale na cz.sputniknews.com stoji tohle: **Pri vazne dopravni nehode u tovarny Skoda Auto v Mlade Boleslavi byli zraneni 3 lide. Policie ridice zadrzela** Včera večer poblíž továrny automobilky Škoda Auto došlo k dopravní nehodě, při které byly **zraněny 3 osoby**. **Představitelé společnosti přitom tvrdí, že zranění utrpěli 4 zaměstnanci firmy,** **1 žena byla přepravena do pražské nemocnice**. Řidič, který autem najel do skupiny lidi, byl zadržen policií. Zadny alkohol nebo drogy nebyly zjisteny. **Podle místní policie zraněny 3 osoby**, 1 prevezena vrtulnikem do Prahy. „**Řidič** osobního vozidla Volkswagen** Passat** z dosud nezjištěných příčin **vjel ve vysoké rychlosti do skupiny chodců, a to přímo u 11. brány** automobilového výrobního podniku,” **Ridičem 42-lety muž.** **Beloruske sankce proti Skoda Auto** Běloruská vláda se rozhodla zakázat dovoz výrobků řady firem, a to včetně české automobilky Škoda Auto. Podle oficiálních informací se příčinou zavedených sankcí stala potřeba zabezpečit národní zájmy a v neposlední řadě svou roli zřejmě sehrála i pozice vedení firmy vůči hokejovému mistrovství světa, které se původně mělo konat v Bělorusku. V dokumentu se přímo neuvádí, že zákaz dovozu výrobků výše uvedených firem souvisí s jejich postojem vůči mistrovství světa v hokeji, které mělo proběhnout letos v Bělorusku a Lotyšsku. Připomeňme však, že Škoda Auto na začátku letošního roku dala jasně najevo, že nebude sponzorovat turnaj, pokud se bude konat právě v této zemi. Členům vedení české automobilky totiž vadila situace ohledně porušování lidských práv během protestů v republice, které vypukly po loňských prezidentských volbách. Obdobné stanovisko zaujaly i firmy Liqui Moly a Nivea. Společnost Škoda Auto připravuje také i svou reakci. Sdělil to agentuře zástupce společnosti Martin Ježek. Ježek uvedl, že v tuto chvíli Škoda Auto zjišťuje další podrobnosti (o vzniklé situaci) a monitoruje. Podle jeho slov v blízké budoucnosti budou připraveny informace o reakci společnosti na danou situaci. https://cz.sputniknews.com/20210428/pri-vazne-dopravni-nehode-u-tovarny-skoda-auto-byli-zraneni-tri-lide-policie-ridice-zadrzela-14302374.html
Upravené 28. 4. 2021 o 12:04

vjel ve vysoké rychlosti do skupiny chodců, a to přímo u 11. brány automobilového výrobního podniku


z cehoz vyplyva, ze do zadne brany v plne rychlosti nevjel.
Vjel u brany c. 11 do skupinky lidi. Bylo mu 42 (6) let.


[quote="pid:13703, uid:68"]vjel ve vysoké rychlosti do skupiny chodců, a to přímo u 11. brány automobilového výrobního podniku[/quote] z cehoz vyplyva, ze do zadne brany v plne rychlosti nevjel. Vjel **u brany c. 11** do skupinky lidi. Bylo mu 42 (6) let.

V kontextu zprávy je zajímavé dění poslední doby ohledně ŠKODA AUTO v. VW GROUP.


Byl vyměněn "ředitel" divize? Škoda Auto Bernhard Maier, protože se Škoda pod jeho vedením až příliš posunula a začala být přímo konkurentem VW. Přiliš kopal za zájmy Škoda Auto, tak byl odstunut.


https://www.carscoops.com/2020/08/skodas-new-ceo-is-thomas-schafer-the-former-head-of-vw-group-south-africa/


Lidé si (zejména na Západě) mnohem častěji při výběru aut volili Škodovku před VW. Ředitel byl tedy vyměněn a dosazen nový s úkolem vrátit Škodovku "k tomu co umí nejlépe - výroba levných a dostupných vozů", aby byla konkurentem Dacie a dalším podobným. Nově zvolený ředitel sám ale prohlásil, že vždy kope za tým, jehož je členem.... no.


V ČR se mimochodem hraje i o výstavbu gigafactory pro Volkswagen Group. Má se zde těžit a zpracovávat lithium a následně se mají vyrábět akumulátory. To bude ruku v ruce s budování technologického know-how zde u nás.


https://www.autocar.co.uk/car-news/electric-cars/skoda-campaigns-vw-group-gigafactory-czech-republic


V kontextu zprávy je zajímavé dění poslední doby ohledně ŠKODA AUTO v. VW GROUP. Byl vyměněn "ředitel" divize? Škoda Auto Bernhard Maier, protože se Škoda pod jeho vedením až příliš posunula a začala být přímo konkurentem VW. Přiliš kopal za zájmy Škoda Auto, tak byl odstunut. https://www.carscoops.com/2020/08/skodas-new-ceo-is-thomas-schafer-the-former-head-of-vw-group-south-africa/ Lidé si (zejména na Západě) mnohem častěji při výběru aut volili Škodovku před VW. Ředitel byl tedy vyměněn a dosazen nový s úkolem vrátit Škodovku "k tomu co umí nejlépe - výroba levných a dostupných vozů", aby byla konkurentem Dacie a dalším podobným. Nově zvolený ředitel sám ale prohlásil, že vždy kope za tým, jehož je členem.... no. V ČR se mimochodem hraje i o výstavbu gigafactory pro Volkswagen Group. Má se zde těžit a zpracovávat lithium a následně se mají vyrábět akumulátory. To bude ruku v ruce s budování technologického know-how zde u nás. https://www.autocar.co.uk/car-news/electric-cars/skoda-campaigns-vw-group-gigafactory-czech-republic
640
6
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept