Zahraničná politika
Tlak na likvidaci policie pokračuje

To, že Bidenova administrativa, ale i EU chce lidem vzít zbraně, aby se nemohli bránit a zároveň pracuje na tom, aby lidé policii nesnášeli, už víme.


Floyd sice zapůsobil na část černošského obyvatelstva a na některá sluníčka, nicméně, efekt byl asi nedostatečný a tudíž teď vyrukovali s (bílou) stařenkou.


Video samotného zákroku je dole na konci článku v odkazu.


https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/americti-policiste-se-bavili-jak-to-luplo-kdyz-stare-pani-zlomili-kost-40358396


Víte, na jednu stranu lámat někomu, kdo narozdíl od vysokého a silného Floyda je nejspíše velice slabý, není zrovna moc dobré, ale...
Narozdíl od obrazu prezentovaného v médiích, mám jiný názor, jak se asi událost mohla odehrát...


Babka šla do obchodu, tam něco ukradla, když ji chytili, tak dělala hloupou, možná se hádala, odmítala zaplatit a utekla pryč.
Když přijela policie, tak opakovaně ignorovala výzvy policistů a zbytek už jsme viděli.


A že byla chudák a dementní? Nebyl bych si tak jist...


Nedávno jsem stál v supermarketu frontu u pokladen a najednou se přede mě "nenápadně" začala cpát nějaké stará paní s nákupním vozíkem.
Když jsem ji na to slušně upozornil, začala se rozčilovat, že tam byla první a že já ji předbíhám.
Jiná paní, která skutečně stála přede mnou, se otočila a zastala se mě.
Načež "předbíhačka" se začala vztekat, že i ona paní, která přišla přede mnou, ji předběhla. Což byla sprostá a bohapustá lež.
Nakonec se zařadila v pořadí, kam patřila, ale pointa je, že jen proto, že někdo je starý, neznamená, že nekradl, nelhal a nebránil se výzvám policie.


Na závěr bych ještě podotkl, že když se někdo slušně zeptá, rád člověka, který je v časové tísni nebo sotva stojí, pustím.


To, že Bidenova administrativa, ale i EU chce lidem vzít zbraně, aby se nemohli bránit a zároveň pracuje na tom, aby lidé policii nesnášeli, už víme. Floyd sice zapůsobil na část černošského obyvatelstva a na některá sluníčka, nicméně, efekt byl asi nedostatečný a tudíž teď vyrukovali s (bílou) stařenkou. Video samotného zákroku je dole na konci článku v odkazu. https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/americti-policiste-se-bavili-jak-to-luplo-kdyz-stare-pani-zlomili-kost-40358396 Víte, na jednu stranu lámat někomu, kdo narozdíl od vysokého a silného Floyda je nejspíše velice slabý, není zrovna moc dobré, ale... Narozdíl od obrazu prezentovaného v médiích, mám jiný názor, jak se asi událost mohla odehrát... Babka šla do obchodu, tam něco ukradla, když ji chytili, tak dělala hloupou, možná se hádala, odmítala zaplatit a utekla pryč. Když přijela policie, tak opakovaně ignorovala výzvy policistů a zbytek už jsme viděli. A že byla chudák a dementní? Nebyl bych si tak jist... Nedávno jsem stál v supermarketu frontu u pokladen a najednou se přede mě "nenápadně" začala cpát nějaké stará paní s nákupním vozíkem. Když jsem ji na to slušně upozornil, začala se rozčilovat, že tam byla první a že já ji předbíhám. Jiná paní, která skutečně stála přede mnou, se otočila a zastala se mě. Načež "předbíhačka" se začala vztekat, že i ona paní, která přišla přede mnou, ji předběhla. Což byla sprostá a bohapustá lež. Nakonec se zařadila v pořadí, kam patřila, ale pointa je, že jen proto, že někdo je starý, neznamená, že nekradl, nelhal a nebránil se výzvám policie. Na závěr bych ještě podotkl, že když se někdo slušně zeptá, rád člověka, který je v časové tísni nebo sotva stojí, pustím.
Upravené 27. 4. 2021 o 13:49
232
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept