Zahraničná politika
Brazilie zapovida dodavky Sputniku V
Y

Duvod: Chybi „konsistentni a spolehliva data.“
Rozhodnul narodni Urad pro ochranu zdravi (Anvisa).
„Krome toho existuji jen nedostatecna data kontroly kvality, bezpecnosti a ucinnosti.“
Anvisa-Direktor Alex Machado Campos ovsem zduraznil, ze je toto rozhodnuti momentalni snimek.
Na začátku Března Evropská Agentura pro léčivé přípravky EMA začala kontroly pro "Sputnik V" v průběhu tzv. rolling recenze. Výsledky zkoušek jsou již zmapovany, i když nejsou k dispozici všechny údaje a dosud nebyla předložena žádná žádost o schválení. Podle informací z Moskvy je "Sputnik V"již registrován v 60 zemích.
V poslední době Indie udělila nouzové schválení" Sputnik V " poté, co předstihla Brazílii v absolutních číslech, a tak se stala zemí nejvíce postiženou Coronou na celém světě po USA. "Sputnik V" dosud nebyl v EU schválen. Rakousko chce stale koupit vakcínu.
https://www.krone.at/2399843


Duvod: Chybi „konsistentni a spolehliva data.“ Rozhodnul narodni Urad pro ochranu zdravi (Anvisa). „Krome toho existuji jen nedostatecna data kontroly kvality, bezpecnosti a ucinnosti.“ Anvisa-Direktor Alex Machado Campos ovsem zduraznil, ze je toto rozhodnuti momentalni snimek. Na začátku Března Evropská Agentura pro léčivé přípravky EMA začala kontroly pro "Sputnik V" v průběhu tzv. rolling recenze. Výsledky zkoušek jsou již zmapovany, i když nejsou k dispozici všechny údaje a dosud nebyla předložena žádná žádost o schválení. Podle informací z Moskvy je "Sputnik V"již registrován v 60 zemích. V poslední době Indie udělila nouzové schválení" Sputnik V " poté, co předstihla Brazílii v absolutních číslech, a tak se stala zemí nejvíce postiženou Coronou na celém světě po USA. "Sputnik V" dosud nebyl v EU schválen. Rakousko chce stale koupit vakcínu. https://www.krone.at/2399843
Upravené 27. 4. 2021 o 11:31

Bojuje se všude, samozřejmě i v Brazílii.


Bojuje se všude, samozřejmě i v Brazílii.

Taková česká republika, na druhém konci světa . Posloužíme , ať to stojí , co to stojí .


Taková česká republika, na druhém konci světa . Posloužíme , ať to stojí , co to stojí .

@Yori
Včera jsem se na to ptal přítelkyně, je momentálně doma (Sao Paulo) a zuří, že sem nemůže. Protože je po rodičích velkou ctitelkou jednoho bývalého presidenta, který byl ze smíšeného manželství brazilky a čecha (Kubitschek) nebojte se naučil jsem jí to vyslovovat správně (Kubíček) hodně dá na moje názory, protože uznává Čechoslováky jako inteligentní národ (právě podle Kubíčka) a má už obě dávky Sputniku bez jediného sebemenšího problému. Od druhé dávky uplynul jeden týden. Nicméně v Brazilii se Sputnikem očkuje především na soukromých klinikách a za úplatek. Jinak bez úplatku a ve státním je to svinstvo nám všem důvěrně známé. Abych to uvedl přesně, vakcína byla zdarma, platila za lékařský výkon a dala obálku aby se k tomu dostala. Jiný kraj, jiný mrav. Cena obálky logická okolo 100 euro, na úplatek je to celkem málo pro nás, ale tam jsou to prachy.

@Yori Včera jsem se na to ptal přítelkyně, je momentálně doma (Sao Paulo) a zuří, že sem nemůže. Protože je po rodičích velkou ctitelkou jednoho bývalého presidenta, který byl ze smíšeného manželství brazilky a čecha (Kubitschek) nebojte se naučil jsem jí to vyslovovat správně (Kubíček) hodně dá na moje názory, protože uznává Čechoslováky jako inteligentní národ (právě podle Kubíčka) a má už obě dávky Sputniku bez jediného sebemenšího problému. Od druhé dávky uplynul jeden týden. Nicméně v Brazilii se Sputnikem očkuje především na soukromých klinikách a za úplatek. Jinak bez úplatku a ve státním je to svinstvo nám všem důvěrně známé. Abych to uvedl přesně, vakcína byla zdarma, platila za lékařský výkon a dala obálku aby se k tomu dostala. Jiný kraj, jiný mrav. Cena obálky logická okolo 100 euro, na úplatek je to celkem málo pro nás, ale tam jsou to prachy.

Sputnik V
Povoleni nejsou vydavana na Slovensku a v Brazilii. Kontrolni komise si nejsou jiste kvalitou pripravku.
Brazílie a Slovensko, které krize tvrdě zasáhla, vyvolaly v poslední době zvláštní rozruch. Zatímco slovenské zdravotnické úřady souhlas odmítly, protože dodaná vakcína neodpovídala původně předloženým údajům, Brazilský úřad se obává potenciálně nebezpečných nedostatků. Agnes Rasmussen z kanadského institutu očkování a nemocí na Georgetownské univerzitě uvedla, že analýza "zpochybnila spolehlivost výrobního procesu."
Podle brazilského zdravotního úřadu Anvisa nebyl nosný virus během výroby vakcín deaktivován, a proto se může po očkování šířit v těle. Přinejmenším v šarži pro druhé očkování se říká, že došlo k potenciálně nebezpečným nedostatkům.
https://www.krone.at/2402539


Nechteli v Brazilii Sputnik vyrabet nebo nevyrabi uz?
To je to, co rikal Plamen Paskov, ze kvalita bude zalezet na tom, kde se bude vyrabet.


Sputnik V Povoleni nejsou vydavana na Slovensku a v Brazilii. Kontrolni komise si nejsou jiste kvalitou pripravku. Brazílie a Slovensko, které krize tvrdě zasáhla, vyvolaly v poslední době zvláštní rozruch. Zatímco slovenské zdravotnické úřady souhlas odmítly, protože dodaná vakcína neodpovídala původně předloženým údajům, Brazilský úřad se obává potenciálně nebezpečných nedostatků. Agnes Rasmussen z kanadského institutu očkování a nemocí na Georgetownské univerzitě uvedla, že analýza "zpochybnila spolehlivost výrobního procesu." Podle brazilského zdravotního úřadu Anvisa nebyl nosný virus během výroby vakcín deaktivován, a proto se může po očkování šířit v těle. Přinejmenším v šarži pro druhé očkování se říká, že došlo k potenciálně nebezpečným nedostatkům. https://www.krone.at/2402539 Nechteli v Brazilii Sputnik vyrabet nebo nevyrabi uz? To je to, co rikal Plamen Paskov, ze kvalita bude zalezet na tom, kde se bude vyrabet.
Upravené 30. 4. 2021 o 11:08

V podstatě Bolsanorovi je to úplně fuk, kašle na Covid, údajně ho prodělal a prohlásil, že ať si každý dělá co chce, ale: "Jestli se zítra vzbudíte jako krokodýl, tak si ke mě nechoďte stěžovat!"


V podstatě Bolsanorovi je to úplně fuk, kašle na Covid, údajně ho prodělal a prohlásil, že ať si každý dělá co chce, ale: "Jestli se zítra vzbudíte jako krokodýl, tak si ke mě nechoďte stěžovat!"
872
5
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept