Zahraničná politika
Prokuratura prohlásila za nezákonné demolici pomníku Dzeržinského na Lubjanském náměstí v Moskvě

Moskevská prokuratura prohlásila demontáž a přemístění pomníku Felixe Dzeržinského na Lubyanském náměstí za nezákonné. Agenturu TASS o tom informoval šéf všeruské organizace „Důstojníci Ruska“ Sergej Lipovoj.


Podle něj organizace obdržela oficiální odpověď od oddělení na jejich příslušnou žádost.


Dříve bylo oznámeno, že se organizace „Policisté Ruska“ obrátila na generálního prokurátora Ruské federace s žádostí o ověření legality demolice Dzeržinského památníku na Lubyance.


„V souladu s reakcí obdrženou od moskevské prokuratury, která provedla inspekci jménem ruské generální prokuratury, je zcela jasné, že„ úředníci Ruska “mají úplnou pravdu a neexistují žádné právní důvody pro demontáž Dzeržinského pomníku na náměstí Lubyanskaja. Děkujeme moskevské prokuratuře, která důkladně prověřila naše odvolání a zjistila, že neexistují žádné informace o existenci správního aktu orgánů města o demontáži pomníku, “uvedl Lipovoy .
https://tass.ru/obschestvo/11243447


První krok k návratu symbolu epochy byl učiněn. Čekáme na krok druhý - znovu instalaci pomníku na místo, které mu právem náleží.


Moskevská prokuratura prohlásila demontáž a přemístění pomníku Felixe Dzeržinského na Lubyanském náměstí za nezákonné. Agenturu TASS o tom informoval šéf všeruské organizace „Důstojníci Ruska“ Sergej Lipovoj. Podle něj organizace obdržela oficiální odpověď od oddělení na jejich příslušnou žádost. Dříve bylo oznámeno, že se organizace „Policisté Ruska“ obrátila na generálního prokurátora Ruské federace s žádostí o ověření legality demolice Dzeržinského památníku na Lubyance. „V souladu s reakcí obdrženou od moskevské prokuratury, která provedla inspekci jménem ruské generální prokuratury, je zcela jasné, že„ úředníci Ruska “mají úplnou pravdu a neexistují žádné právní důvody pro demontáž Dzeržinského pomníku na náměstí Lubyanskaja. Děkujeme moskevské prokuratuře, která důkladně prověřila naše odvolání a zjistila, že neexistují žádné informace o existenci správního aktu orgánů města o demontáži pomníku, “uvedl Lipovoy . https://tass.ru/obschestvo/11243447 První krok k návratu symbolu epochy byl učiněn. Čekáme na krok druhý - znovu instalaci pomníku na místo, které mu právem náleží.
145
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept