Egregoriálno-matričné riadenie
Floridská policajná naháňačka
USA

https://www.foxnews.com/us/florida-police-chase-dramatic-crash-video


24-ročná vodička osobného auta, ktorú polícia identifikovala ako Jennifer Carvajal, teraz čelí DUI a ľahkomyseľným obvineniam z jazdy po havárii v nedeľu ráno v Seffneri neďaleko Tampy. V aute boli s ňou traja pasažieri, z ktorých jeden zomrel.


Carvajal bola v podmienke za predchádzajúce DUI zabitie presvedčenie v tej dobe, v súlade s FOX13 . Na následky zranení neskôr zomrela 22-ročná spolujazdkyňa, ktorá bola odhodená z vozidla.


Stanica hlási, že seržantka FHP ako prvá smerovala Carvajalovú na rýchlosť 111 míľ za hodinu, keď smerovala na západ na Interstate 4, mimo Tampy.
Video z FHP potom ukazuje, ako jej vozidlo robí tvrdé zákruty a po náraze na násyp pozdĺž cesty vyštartuje do vzduchu.


FHP pre agentúru FOX13 uviedol, že seržantka sa pokúšala predbehnúť a zastaviť Carvajalovej vozidlo, ale nakoniec to vyplávalo cez plot a narazilo do nákladného vozidla zaparkovaného v autorizovanom zastúpení Ford vedľa diaľnice.


Carvajalová, ktorá utrpela ľahké zranenia, bola ako jediná vo vozidle pripútaná bezpečnostným pásom, tvrdia vyšetrovatelia. 19-ročný mladík na prednom sedadle spolujazdca bol údajne odhodený do zadnej časti vozidla, zatiaľ čo 20-ročný mladík, ktorý sa vyhodil, dokázal prežiť.


Tá jazda mi ako prvé evokuje "riadenie" juesej a ako skončia.


https://www.foxnews.com/us/florida-police-chase-dramatic-crash-video 24-ročná vodička osobného auta, ktorú polícia identifikovala ako Jennifer Carvajal, teraz čelí DUI a ľahkomyseľným obvineniam z jazdy po havárii v nedeľu ráno v Seffneri neďaleko Tampy. V aute boli s ňou traja pasažieri, z ktorých jeden zomrel. Carvajal bola v podmienke za predchádzajúce DUI zabitie presvedčenie v tej dobe, v súlade s FOX13 . Na následky zranení neskôr zomrela 22-ročná spolujazdkyňa, ktorá bola odhodená z vozidla. Stanica hlási, že seržantka FHP ako prvá smerovala Carvajalovú na rýchlosť 111 míľ za hodinu, keď smerovala na západ na Interstate 4, mimo Tampy. Video z FHP potom ukazuje, ako jej vozidlo robí tvrdé zákruty a po náraze na násyp pozdĺž cesty vyštartuje do vzduchu. FHP pre agentúru FOX13 uviedol, že seržantka sa pokúšala predbehnúť a zastaviť Carvajalovej vozidlo, ale nakoniec to vyplávalo cez plot a narazilo do nákladného vozidla zaparkovaného v autorizovanom zastúpení Ford vedľa diaľnice. Carvajalová, ktorá utrpela ľahké zranenia, bola ako jediná vo vozidle pripútaná bezpečnostným pásom, tvrdia vyšetrovatelia. 19-ročný mladík na prednom sedadle spolujazdca bol údajne odhodený do zadnej časti vozidla, zatiaľ čo 20-ročný mladík, ktorý sa vyhodil, dokázal prežiť. Tá jazda mi ako prvé evokuje "riadenie" juesej a ako skončia.
160
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept