Zahraničná politika
Merkelová robí z nezaočkovaných ľudí občanov druhej kategórie

Nemecká kancelárka Angela Merkelová pred pondelňajšou videokonferenciou s premiérmi 16 spolkových krajín, ktorej témou bude aj možné zavedenie väčších slobôd pre osoby zaočkované proti koronavírusu či pre ľudí s negatívnym výsledkom testu, varovala pred tým, aby boli tieto skupiny dávané na jednu úroveň.


https://www.infovojna.sk/article/merkelova-robi-z-nezackovanych-ludi-obcanov-druhej-kategorie


Nemecká kancelárka Angela Merkelová pred pondelňajšou videokonferenciou s premiérmi 16 spolkových krajín, ktorej témou bude aj možné zavedenie väčších slobôd pre osoby zaočkované proti koronavírusu či pre ľudí s negatívnym výsledkom testu, varovala pred tým, aby boli tieto skupiny dávané na jednu úroveň. https://www.infovojna.sk/article/merkelova-robi-z-nezackovanych-ludi-obcanov-druhej-kategorie
Upravené 18. 5. 2021 o 17:43

Merkelová tento rok má končiť vo funkcii


Merkelová tento rok má končiť vo funkcii

pre ľudí s negatívnym výsledkom testu, varovala pred tým, aby boli tieto skupiny dávané na jednu úroveň.
To jsme přece věděli, že je cílem a bude se to dít, diskriminace a ostarkizace nezaočkovaných, ono to není povinné, ale...


Nemůžete do krámu, do kina, do restaurace, do práce atd... Ale ne není to povinné.


Zrovna se to řeší u nás v práci, no jsem z toho značně nervozní, jelikož kolem mě je spousta "oveček" co se chtějí nechat očkovat, a dokonce se ptají, kdy že už budou na řadě, no jímá mě hrůza. Dneska mi známá říkala, jak je to super, že ona už očkovaná je a že žádné vedlejší účiny nemá (Pfizer) No bůh s námi a zlé pryč...


Aktualizace:
No a jelikož je to dnes, mít test nebo být očkován, tak předpokládám, že jakmile bude dostupné očkování pro širokou veřejnost, odmítnou firmy dále provádět testy, jelikož to stojí nemalé peníze, takže tlak na zaočkování se znásobí a bude oboustranný, tedy jak stát, tak zaměstnavatel. Nebude úniku, lidi budou muset povstat, jinak to nevidím, omlouvám se, za radikální úvahu. Ale čerpám z vývoje v nadnárodní korporátu, kde je vždy vše o krůček dříve, než ve zbytku firem a firmiček v ČR.


[quote="pid:13437, uid:111"]pre ľudí s negatívnym výsledkom testu, varovala pred tým, aby boli tieto skupiny dávané na jednu úroveň.[/quote] To jsme přece věděli, že je cílem a bude se to dít, diskriminace a ostarkizace nezaočkovaných, ono to není povinné, ale... Nemůžete do krámu, do kina, do restaurace, do práce atd... Ale ne není to povinné. Zrovna se to řeší u nás v práci, no jsem z toho značně nervozní, jelikož kolem mě je spousta "oveček" co se chtějí nechat očkovat, a dokonce se ptají, kdy že už budou na řadě, no jímá mě hrůza. Dneska mi známá říkala, jak je to super, že ona už očkovaná je a že žádné vedlejší účiny nemá (Pfizer) No bůh s námi a zlé pryč... Aktualizace: No a jelikož je to dnes, mít test nebo být očkován, tak předpokládám, že jakmile bude dostupné očkování pro širokou veřejnost, odmítnou firmy dále provádět testy, jelikož to stojí nemalé peníze, takže tlak na zaočkování se znásobí a bude oboustranný, tedy jak stát, tak zaměstnavatel. Nebude úniku, lidi budou muset povstat, jinak to nevidím, omlouvám se, za radikální úvahu. Ale čerpám z vývoje v nadnárodní korporátu, kde je vždy vše o krůček dříve, než ve zbytku firem a firmiček v ČR.
Upravené 26. 4. 2021 o 17:35

Také nám dnes z personálního přišel "motivační" email, že by bylo dobré udělat tečku za koronavirem a propagandistické kydy ohledně očkování a jak je to jediná cesta se toho víru zbavit a odkaz na nějakou kampaň. Jedná se o pobočku německé nadnárodní firmy. A na odlehčení personální vybídla zaměstnance, ať jí napíšou, jak si představují oni tečku za koronavirem. No napsal jsem patřičnou odpověď na všechny mejly, tak uvidíme, jaké budou následky. Ale vody jsem rozvířil a přišlo několik podpůrných emailů. Myslím, že jsem jim trochu hodil vidle do kampaně nebo v to aspoň doufám. :-) Tak držte palce.


Také nám dnes z personálního přišel "motivační" email, že by bylo dobré udělat tečku za koronavirem a propagandistické kydy ohledně očkování a jak je to jediná cesta se toho víru zbavit a odkaz na nějakou kampaň. Jedná se o pobočku německé nadnárodní firmy. A na odlehčení personální vybídla zaměstnance, ať jí napíšou, jak si představují oni tečku za koronavirem. No napsal jsem patřičnou odpověď na všechny mejly, tak uvidíme, jaké budou následky. Ale vody jsem rozvířil a přišlo několik podpůrných emailů. Myslím, že jsem jim trochu hodil vidle do kampaně nebo v to aspoň doufám. :-) Tak držte palce.
Upravené 26. 4. 2021 o 17:44

Slniečká povstanú alebo radšej pôjdu do krčmy a tie mestké do fitka?


https://www.lupa.cz/aktuality/hospodarska-komora-chysta-aplikaci-pro-potvrzovani-bezinfekcnosti-podniku-i-zakazniku/


Prituhuje nie len v Nemecku.


Slniečká povstanú alebo radšej pôjdu do krčmy a tie mestké do fitka? https://www.lupa.cz/aktuality/hospodarska-komora-chysta-aplikaci-pro-potvrzovani-bezinfekcnosti-podniku-i-zakazniku/ Prituhuje nie len v Nemecku.

aké nám dnes z personálního přišel "motivační" email,

Nevím, u nás to takto položeno nebylo, ale pokud Vaše firma to napsala stylem, co vy na to milí zaměstnanci, tak ještě není vše ztraceno. Je to spíše taková sonda a lakmus, bych řekl. U nás to bylo napsáno sice informativně, ale kam to směřuje je z toho cítit. No zítra budu sondovat kdo a jak to vnímá, ale obávám se, jak uvádím výše, že spousta lidi to neřeší a klidně se očkovat nechají. Když jim to ještě firma zaplatí, že...
No věděl jsem celou dobu, že to jednoho dne příjde, bohužel svině drží pandemii pořád v permanenci, i když to slábne to vidíme všichni. No je třeba to ještě natahovat a snad budou obstrukce s dodávkami vakcín, vyhoří nějaké fabriky atd. Sputnik je asi pasé v ČR, snad Němci budou chytří a označí ten Německý sputník nějak prozápadně - Třeba appolo a budu se tím moci zaočkovat, když bude sakra nejhůř a stát zaklekne.


[quote="pid:13443, uid:19"]aké nám dnes z personálního přišel "motivační" email,[/quote] Nevím, u nás to takto položeno nebylo, ale pokud Vaše firma to napsala stylem, co vy na to milí zaměstnanci, tak ještě není vše ztraceno. Je to spíše taková sonda a lakmus, bych řekl. U nás to bylo napsáno sice informativně, ale kam to směřuje je z toho cítit. No zítra budu sondovat kdo a jak to vnímá, ale obávám se, jak uvádím výše, že spousta lidi to neřeší a klidně se očkovat nechají. Když jim to ještě firma zaplatí, že... No věděl jsem celou dobu, že to jednoho dne příjde, bohužel svině drží pandemii pořád v permanenci, i když to slábne to vidíme všichni. No je třeba to ještě natahovat a snad budou obstrukce s dodávkami vakcín, vyhoří nějaké fabriky atd. Sputnik je asi pasé v ČR, snad Němci budou chytří a označí ten Německý sputník nějak prozápadně - Třeba appolo a budu se tím moci zaočkovat, když bude sakra nejhůř a stát zaklekne.
Upravené 26. 4. 2021 o 17:51

Info o Sputniku - do konce května ho EMA schválí na úrovni EU, pak jen záleží na tom jestli a kolik ho kdo doveze. Informační pramen neveřejný.
Sputnik vyráběný kdekoliv mimo RF není pro mě důvěryhodný, můžou do toho zapančovat to samé co je v ostatních svinstvech.


Info o Sputniku - do konce května ho EMA schválí na úrovni EU, pak jen záleží na tom jestli a kolik ho kdo doveze. Informační pramen neveřejný. Sputnik vyráběný kdekoliv mimo RF není pro mě důvěryhodný, můžou do toho zapančovat to samé co je v ostatních svinstvech.

Trochu nechapem preco sa tak bojite testov, ockovania a kadejakych inych vydobytkov moderneho socialneho inzinierstva. Ved ked chcu papier, tak si papier vytlacim. Ked chcu preukaz ockovania, tak podplatim doktorku. Ako samozrejme, je tu problem tych co relane sa ockovat daju ... ze by sa im dalo pomoct... ale otazka je "A dalo by sa im pomoct? Co robili doteraz ked nepochopili o co ide?" Mam doma rodicov okolo 60 a ani jeden sa nehodla dat ockovat. Treba zapojit tvorivost a mysliet za hranice systemu. System je tupa kopia realneho sveta, ma milion dier. Je to ako windows, tu diera tam diera, staci cez nejaku uniknut.


Este k ockovaniu ... ako vieme R1A haploskupina vznikla 20 - 25 tis rokov dozadu. Haploskupina R1B (ta co splodila zapadnu kulturu likvidacie vsetkeho) umelo vznikla priblizne 4.5 tis rokov pred nasim letopoctom niekde na juznom urale kde bola aj umelo vytvorena civilizacia Ubaid. Kto bol autorom toho diela sa da pekne vycitat z vykopavok, dame si do googla slovo Ubaid a tu hla
60871619c5918


A teraz sme tu, nova doba, vieme co robia vakciny s genofondom cloveka. Zrejme zapad chcel spravit dalsiu zmenu do genofondu ale pekne vidime, ze Rusko pekne zakontrovalo Sputnikom. By ma zaujimalo na kolko sa zmeni genofond cloveka o 10 rokov po tomto divokom obdobi genetickych experimentov. Co sa stane s ludmi ockovanymi Sputnikom a co s ludmi ockovanymi astrou a inym hnojom. Ci nahodou Sputnik nie je prave na opravu haploskupiny R1B. [ale to uz je tuha konspiracia smile , ale aj taka je moznost, Rusi tupi nie su a niektori vedia o tom ako vznikla civilizacia Ubaid a R1B]


Len pripomeniem, ze R1B na rozdiel od R1A chyba intuicia (nedokazu sa spojit s informacnym polom planety, nedokazu si stiahnut niektore podstatne informacie ... preto len zapad vsetko destruuje, neciti hlas Stvoritela v sebe )


Trochu nechapem preco sa tak bojite testov, ockovania a kadejakych inych vydobytkov moderneho socialneho inzinierstva. Ved ked chcu papier, tak si papier vytlacim. Ked chcu preukaz ockovania, tak podplatim doktorku. Ako samozrejme, je tu problem tych co relane sa ockovat daju ... ze by sa im dalo pomoct... ale otazka je "A dalo by sa im pomoct? Co robili doteraz ked nepochopili o co ide?" Mam doma rodicov okolo 60 a ani jeden sa nehodla dat ockovat. Treba zapojit tvorivost a mysliet za hranice systemu. System je tupa kopia realneho sveta, ma milion dier. Je to ako windows, tu diera tam diera, staci cez nejaku uniknut. Este k ockovaniu ... ako vieme R1A haploskupina vznikla 20 - 25 tis rokov dozadu. Haploskupina R1B (ta co splodila zapadnu kulturu likvidacie vsetkeho) umelo vznikla priblizne 4.5 tis rokov pred nasim letopoctom niekde na juznom urale kde bola aj umelo vytvorena civilizacia Ubaid. Kto bol autorom toho diela sa da pekne vycitat z vykopavok, dame si do googla slovo Ubaid a tu hla ![60871619c5918](serve/attachment&path=60871619c5918) A teraz sme tu, nova doba, vieme co robia vakciny s genofondom cloveka. Zrejme zapad chcel spravit dalsiu zmenu do genofondu ale pekne vidime, ze Rusko pekne zakontrovalo Sputnikom. By ma zaujimalo na kolko sa zmeni genofond cloveka o 10 rokov po tomto divokom obdobi genetickych experimentov. Co sa stane s ludmi ockovanymi Sputnikom a co s ludmi ockovanymi astrou a inym hnojom. Ci nahodou Sputnik nie je prave na opravu haploskupiny R1B. [ale to uz je tuha konspiracia :D , ale aj taka je moznost, Rusi tupi nie su a niektori vedia o tom ako vznikla civilizacia Ubaid a R1B] Len pripomeniem, ze R1B na rozdiel od R1A chyba intuicia (nedokazu sa spojit s informacnym polom planety, nedokazu si stiahnut niektore podstatne informacie ... preto len zapad vsetko destruuje, neciti hlas Stvoritela v sebe )

u nás napr. prinútia ovce, aby si za test zaplatili .......a zaplatia?...jasneééé !!.....smile
verím tomu, že áno....už im siahajú na peniaze a znižujú obsadenosť MOM.......niektorí sa na to vykašlú a niektorí vydolujú čo sa dá.... a tí čo sa budú búriť, pôjdu na jeseň do ulíc...tí poslušní zacvakajú.....verím tomu, že sa takí nájdu
https://www.noviny.sk/slovensko/597157-prispevky-pre-mom-ky-budu-nizsie-kolko-ich-zostane-otvorenych-v-aprili-je-otazne


u nás napr. prinútia ovce, aby si za test zaplatili .......a zaplatia?...jasneééé !!.....|( verím tomu, že áno....už im siahajú na peniaze a znižujú obsadenosť MOM.......niektorí sa na to vykašlú a niektorí vydolujú čo sa dá.... a tí čo sa budú búriť, pôjdu na jeseň do ulíc...tí poslušní zacvakajú.....verím tomu, že sa takí nájdu https://www.noviny.sk/slovensko/597157-prispevky-pre-mom-ky-budu-nizsie-kolko-ich-zostane-otvorenych-v-aprili-je-otazne
Upravené 26. 4. 2021 o 21:51

Trochu nechapem preco sa tak bojite testov, ockovania a kadejakych inych vydobytkov moderneho socialneho inzinierstva. Ved ked chcu papier, tak si papier vytlacim.
Myslíš si, že to bude tak jednoduché, s tím ta banda dávno počítá... Může se stát, že budou dělat testy na přítomnost protilátek či co já vím. Určitě jim je jasné, že to lidi budou chtít obejít.


[quote="pid:13476, uid:106"]Trochu nechapem preco sa tak bojite testov, ockovania a kadejakych inych vydobytkov moderneho socialneho inzinierstva. Ved ked chcu papier, tak si papier vytlacim.[/quote] Myslíš si, že to bude tak jednoduché, s tím ta banda dávno počítá... Může se stát, že budou dělat testy na přítomnost protilátek či co já vím. Určitě jim je jasné, že to lidi budou chtít obejít.

Testy na protilatky su uplne nepouzitelne. Ludia co sa sa dali ockovat realne protilatky nemaju. Jedine, zeby realne menili genofond. Ale na to aby doslo k tomu, ze od teba takyto test budu pozadovat musi existovat podozrenie. A ked ma papier tak kto ta posle na test na protilatky? Alebo azda ked mas papier tak ti este niekde budu aj tak robit test? A ohladom ockovania, aj dneska vela ludi nedava ockovat deti. Stoji to tak od 0 do 300 E. Nedavaju ockovat lebo napriklad ockovanie proti obrne sposobuje 90 % pripadov. Sa dohodnes s mudrou doktorkou ze chces peciatku a nie je problem. System nie je dokonaly. A ked uz bude s tym realne problem tak sa rozrastie cierny trh a to je pre ockovacie firmy a staty este horsie ako ked by malo par jednotlivcov ostat neockovanych. Podla mna skor je to ockovanie mierene na starsich ludi, "na urychlenie ich staroby". Stale sa staty zdrahaju ockovat strednu pracujucu triedu. Dokonca co som pozeral tak hlavne v zapadnych statoch prestavaju ockovat. V amerike viac ako 10 statov zakazlo kovid pasy. Ludia sprosty nie su!
Ved hlavu hore! Este ste sa nezacali bat vlastnych negativnych myslienok?
[na zlepsenie nalady https://www.youtube.com/watch?v=mB0se8uAQ1c

]


Testy na protilatky su uplne nepouzitelne. Ludia co sa sa dali ockovat realne protilatky nemaju. Jedine, zeby realne menili genofond. Ale na to aby doslo k tomu, ze od teba takyto test budu pozadovat musi existovat podozrenie. A ked ma papier tak kto ta posle na test na protilatky? Alebo azda ked mas papier tak ti este niekde budu aj tak robit test? A ohladom ockovania, aj dneska vela ludi nedava ockovat deti. Stoji to tak od 0 do 300 E. Nedavaju ockovat lebo napriklad ockovanie proti obrne sposobuje 90 % pripadov. Sa dohodnes s mudrou doktorkou ze chces peciatku a nie je problem. System nie je dokonaly. A ked uz bude s tym realne problem tak sa rozrastie cierny trh a to je pre ockovacie firmy a staty este horsie ako ked by malo par jednotlivcov ostat neockovanych. Podla mna skor je to ockovanie mierene na starsich ludi, "na urychlenie ich staroby". Stale sa staty zdrahaju ockovat strednu pracujucu triedu. Dokonca co som pozeral tak hlavne v zapadnych statoch prestavaju ockovat. V amerike viac ako 10 statov zakazlo kovid pasy. Ludia sprosty nie su! Ved hlavu hore! Este ste sa nezacali bat vlastnych negativnych myslienok? [na zlepsenie nalady https://www.youtube.com/watch?v=mB0se8uAQ1c ]
Upravené 26. 4. 2021 o 22:16

Trochu nechapem preco sa tak bojite testov, ockovania a kadejakych inych vydobytkov moderneho socialneho inzinierstva. Ved ked chcu papier, tak si papier vytlacim.

áno, do obchodu, na poštu stačí vytlačený, ale do školy nie, lebo tam sa to zapisuje a zaznamenáva, teda si to môžu overiť.
Tak isto aj prechod cez hranice, tam je tiež risk ísť s takýmto. Teda niekde sa dá,niekde nie.


[quote="pid:13476, uid:106"]Trochu nechapem preco sa tak bojite testov, ockovania a kadejakych inych vydobytkov moderneho socialneho inzinierstva. Ved ked chcu papier, tak si papier vytlacim.[/quote] áno, do obchodu, na poštu stačí vytlačený, ale do školy nie, lebo tam sa to zapisuje a zaznamenáva, teda si to môžu overiť. Tak isto aj prechod cez hranice, tam je tiež risk ísť s takýmto. Teda niekde sa dá,niekde nie.

Otázka zní proč to dělá ?


Asi nějak manévruje (dle mého dohadu ve velmi omezených mantinelech kancléřského paktu v zájmu německého národa) a ty tlaky na ní jsou obrovské (USA (nad)statní elity, GP a Německé průmyslové elity). Konkrétní řídící manévr nedokáži přesněji určit, možná to co nejvíce zviditelnit. Ona přetáhla i migraci, aby na to bylo co nejvíce vidět (asi - hodnotím to tak).


Co se týká očkování a covid fašismu celé to stojí na chatrných základech, když zatím není ani izolovaný virus (komedie na n-tou). Nesmysly (jako třeba zvonečky na nose z filmu Kin-Dza-Dza) a jakékoliv imitace předstírající falešnou skutečnost (vlastně i jakýkoliv fašismus) lze mít nějaký čas pouze pokud to lze dotovat a zdroje nyní USA (nad)staním elitám rychle docházejí. Mimoto jejich politická kultura při klanových bojích je taková, že jakmile zdroje dojdou, tak se servou jak vzteklí psi o zbytky a to už brzo nastane. Nicméně je to GP a Ruskem bržděno co to jenom jde, aby se servali až už budou dostatečně oslabení, aby nemohli způsobit pro celý svět katastrofální těžko napravitelné škody.


Očkovat chtějí USA (nad)státní elity co obrovský kšeft a možnost získat významné zdroje, GP to brzdí a bude brzdit co to jde. Druhá otázka je, jaké má plány GP až zvítězí nad USA (nad)státní elitou a jestli je bude schopen realizovat ? A nebo mu Rusko už konečně zatne tipec. Podle poémy Ruslan a Ludmila vezme Rusko znalosti řízení do svých rukou - Ruslan chytne vousy (znalosti) čaroděje Černomora (GP), který tedy Ludmilu (národy) nezotročí a nebudou mu sloužit a rodit kádry toužící po iluzi osobní moci (což ve skutečnosti znamená být nástrojem našeho zotročení).


Otázka zní proč to dělá ? Asi nějak manévruje (dle mého dohadu ve velmi omezených mantinelech kancléřského paktu v zájmu německého národa) a ty tlaky na ní jsou obrovské (USA (nad)statní elity, GP a Německé průmyslové elity). Konkrétní řídící manévr nedokáži přesněji určit, možná to co nejvíce zviditelnit. Ona přetáhla i migraci, aby na to bylo co nejvíce vidět (asi - hodnotím to tak). Co se týká očkování a covid fašismu celé to stojí na chatrných základech, když zatím není ani izolovaný virus (komedie na n-tou). Nesmysly (jako třeba zvonečky na nose z filmu Kin-Dza-Dza) a jakékoliv imitace předstírající falešnou skutečnost (vlastně i jakýkoliv fašismus) lze mít nějaký čas pouze pokud to lze dotovat a zdroje nyní USA (nad)staním elitám rychle docházejí. Mimoto jejich politická kultura při klanových bojích je taková, že jakmile zdroje dojdou, tak se servou jak vzteklí psi o zbytky a to už brzo nastane. Nicméně je to GP a Ruskem bržděno co to jenom jde, aby se servali až už budou dostatečně oslabení, aby nemohli způsobit pro celý svět katastrofální těžko napravitelné škody. Očkovat chtějí USA (nad)státní elity co obrovský kšeft a možnost získat významné zdroje, GP to brzdí a bude brzdit co to jde. Druhá otázka je, jaké má plány GP až zvítězí nad USA (nad)státní elitou a jestli je bude schopen realizovat ? A nebo mu Rusko už konečně zatne tipec. Podle poémy Ruslan a Ludmila vezme Rusko znalosti řízení do svých rukou - Ruslan chytne vousy (znalosti) čaroděje Černomora (GP), který tedy Ludmilu (národy) nezotročí a nebudou mu sloužit a rodit kádry toužící po iluzi osobní moci (což ve skutečnosti znamená být nástrojem našeho zotročení).
Upravené 26. 4. 2021 o 23:28

Len pripomeniem, ze R1B na rozdiel od R1A chyba intuicia
....много мухоморов??


[quote="pid:13476, uid:106"]Len pripomeniem, ze R1B na rozdiel od R1A chyba intuicia[/quote] ....много мухоморов??

Vedi.Vini......

tak podplatim doktorku
...sotva jsme dospěli a už rozdáváme rady po kýblech. Zákon žertvy, říká ti to něco??


[quote="pid:13476, uid:106"]tak podplatim doktorku[/quote]...sotva jsme dospěli a už rozdáváme rady po kýblech. Zákon žertvy, říká ti to něco??

Vedi.Vini......

....много мухоморов??

Ale tak sudurh, taketo reakcie na informacie tebe nic nehovoriace su tolerovane na platkoch typu dennikN atd ... tu je ocakavane argumentacne vyvratit nazor autora a nie len ho urazit ze pojedol vela divych hub. Ved predsa vieme, ze to co znie sialene nie je hned loz, len to nezapada do okruhu nasich vedomosti, co ma v tebe vyvolat tuzbu vediet viac a studovat! Nabuduce sa prosim ta zdrz nic nehovoriacich a urazajucich komentarov.


Zákon žertvy, říká ti to něco

Aky zakon obete? Poznam vela zakonov ale ani jeden sa takto nevola. Komu co obetujes?


[quote="pid:13487, uid:190"]....много мухоморов??[/quote] Ale tak sudurh, taketo reakcie na informacie tebe nic nehovoriace su tolerovane na platkoch typu dennikN atd ... tu je ocakavane argumentacne vyvratit nazor autora a nie len ho urazit ze pojedol vela divych hub. Ved predsa vieme, ze to co znie sialene nie je hned loz, len to nezapada do okruhu nasich vedomosti, **co ma v tebe vyvolat tuzbu vediet viac a studovat**! Nabuduce sa prosim ta zdrz nic nehovoriacich a urazajucich komentarov. [quote="pid:13491, uid:190"]Zákon žertvy, říká ti to něco[/quote] Aky zakon obete? Poznam vela zakonov ale ani jeden sa takto nevola. Komu co obetujes?

Sa dohodnes s mudrou doktorkou ze chces peciatku a nie je problem.


Nevím jak u vás, ale tady vzhledem k úplatnosti je to problém. U očkování mimo lekaře dva svědci, kteří podpisují úkon!!!!


A očkuje se jen ve státním zařízení k tomuto účelu zřízeném.


[quote="pid:13482, uid:106"]Sa dohodnes s mudrou doktorkou ze chces peciatku a nie je problem.[/quote] Nevím jak u vás, ale tady vzhledem k úplatnosti je to problém. U očkování mimo lekaře dva svědci, kteří podpisují úkon!!!! A očkuje se jen ve státním zařízení k tomuto účelu zřízeném.
Upravené 27. 4. 2021 o 06:40

A očkuje se jen ve státním zařízení k tomuto účelu zřízeném.

Nie je mozne, aby cez nejaky statny ustav preslo 5 mil Slovakov, kde ich budu po jednom ockovat. To moze trvat aj roky. A take nieco ako ockovacie centra vytvorit nemozu, lebo pichat injekcie nemoze len tak kade kto (pchat tycinky do nosa mohol). Preto cakam kedy tu zodpovednost presunu na standardnych lekarov. A tam uz zacina byt pre system problem. Co ked lekar s ockovanim sam nesuhlasi? A viem si predstavit ze tak 30 % lekarov naozaj s tym nesuhlasi a na triko si to nevezme. Vtedy poviem lekarke, bud mi da peciatku alebo si po nu pojdem niekde inde. Kde je vola tam je cesta.
Ale vezmime si realny stav ... nebudes mat peciatku o ockovani a co? Nepustia ta do roboty? Vies si nieco take predstavit? Jedna vec je prianie satanistov ale druha vec je fizicka realizacia. A ked sa nahodou niekto nedostavi na ockovanie tak co ? Budu ho nahanat po celej republike? Dalsia vec su ludia s oslabenou imunitou. Co tak vybavit si peciatku od doktora ze mas oslabenu imunitu a lekarka neodporuca ockovanie. Co potom spravi system? Obesi ta lebo mas napr bilirubin? Teraz pre zmenu ty mi najdi v systeme klucku ktoru by si vyuzil na vyhnutie sa ockovaniu. Ja som ti uz dal prikladov dost, teraz je tvoriva cinnost na tebe. Cakam...


[quote="pid:13501, uid:311"]A očkuje se jen ve státním zařízení k tomuto účelu zřízeném.[/quote] Nie je mozne, aby cez nejaky statny ustav preslo 5 mil Slovakov, kde ich budu po jednom ockovat. To moze trvat aj roky. A take nieco ako ockovacie centra vytvorit nemozu, lebo pichat injekcie nemoze len tak kade kto (pchat tycinky do nosa mohol). Preto cakam kedy tu zodpovednost presunu na standardnych lekarov. A tam uz zacina byt pre system problem. Co ked lekar s ockovanim sam nesuhlasi? A viem si predstavit ze tak 30 % lekarov naozaj s tym nesuhlasi a na triko si to nevezme. Vtedy poviem lekarke, bud mi da peciatku alebo si po nu pojdem niekde inde. Kde je vola tam je cesta. Ale vezmime si realny stav ... nebudes mat peciatku o ockovani a co? Nepustia ta do roboty? Vies si nieco take predstavit? Jedna vec je prianie satanistov ale druha vec je fizicka realizacia. A ked sa nahodou niekto nedostavi na ockovanie tak co ? Budu ho nahanat po celej republike? Dalsia vec su ludia s oslabenou imunitou. Co tak vybavit si peciatku od doktora ze mas oslabenu imunitu a lekarka neodporuca ockovanie. Co potom spravi system? Obesi ta lebo mas napr bilirubin? Teraz pre zmenu ty mi najdi v systeme klucku ktoru by si vyuzil na vyhnutie sa ockovaniu. Ja som ti uz dal prikladov dost, teraz je tvoriva cinnost na tebe. Cakam...

Nabuduce sa prosim ta zdrz nic nehovoriacich a urazajucich komentarov.
Myslím si, že jsem byl ještě dost slušnýna to, jakou hovadinu jsi napsal.
. Komu co obetujes?
Sebe tomu kdo má zájem....ve fyzice akce a reakce


[quote="pid:13499, uid:106"]Nabuduce sa prosim ta zdrz nic nehovoriacich a urazajucich komentarov.[/quote]Myslím si, že jsem byl ještě dost slušnýna to, jakou hovadinu jsi napsal. [quote="pid:13499, uid:106"]. Komu co obetujes?[/quote]Sebe tomu kdo má zájem....ve fyzice akce a reakce

Vedi.Vini......

Zákon žertvy...je tím myšleno že když zaočkuji někoho kdo to nechce že se mu to vrátí.? Tak to nefunguje...protože pokud s tím člověk nakonec souhlasí a nechá si to píchnout, tak je to jeho svobodná vůle. Leda by ho fyzicky drželi a násilím mu to vpíchli. Akt násilí vyvolá karmu.


Zákon žertvy...je tím myšleno že když zaočkuji někoho kdo to nechce že se mu to vrátí.? Tak to nefunguje...protože pokud s tím člověk nakonec souhlasí a nechá si to píchnout, tak je to jeho svobodná vůle. Leda by ho fyzicky drželi a násilím mu to vpíchli. Akt násilí vyvolá karmu.

Milá Jano z Arku...svobodná vůle a karma jsou dva odlišné systémy.

Zákon žertvy...je tím myšleno že když zaočkuji někoho kdo to nechce že se mu to vrátí.?
jestli jsi toto vydedukovala z mých reakcí, tak je to minimálně na pováženou
protože pokud s tím člověk nakonec souhlasí a nechá si to píchnout, tak je to jeho svobodná vůle
Je to trochu složitější. Na vědomé úrovni si lidé nejsou rovni. Míra poznání je to co určuje míru odpovědnosti.


Milá Jano z Arku...svobodná vůle a karma jsou dva odlišné systémy. [quote="pid:13519, uid:88"]Zákon žertvy...je tím myšleno že když zaočkuji někoho kdo to nechce že se mu to vrátí.?[/quote] jestli jsi toto vydedukovala z mých reakcí, tak je to minimálně na pováženou [quote="pid:13519, uid:88"]protože pokud s tím člověk nakonec souhlasí a nechá si to píchnout, tak je to jeho svobodná vůle[/quote]Je to trochu složitější. Na vědomé úrovni si lidé nejsou rovni. Míra poznání je to co určuje míru odpovědnosti.

Vedi.Vini......

Fery: aj testovanie aj ockovanie sa zaznamenava do systemu a da sa tak skontrolovat. Takze nie je problem, ze si vytlacis nieco, ale problem je, ze musis mat niekoho, kto to do systemu zada....a kedze sa ockuje vo velkych centrach, tak uz vidim, ako tam niekoho uplatis (nehovoriac o tom, ze riskujes falsovanie verejneho dokumentu, alebo ako sa to vola). A ono sa to v tych systemoch aj kontroluje a je len otazkou casu, kedy sa to este viac pritvrdi a bude viac kontrolovat. Povie sa, ze ten kto nie je ockovany, umoznuje virusu mutovat (samozrejme totalna blbost, ale to zlyhanie ockovania, ktore je pred namit, sa na nieco hodit musi a Pfizer ci Astra-Zeneca to nebudu).


Fery: aj testovanie aj ockovanie sa zaznamenava do systemu a da sa tak skontrolovat. Takze nie je problem, ze si vytlacis nieco, ale problem je, ze musis mat niekoho, kto to do systemu zada....a kedze sa ockuje vo velkych centrach, tak uz vidim, ako tam niekoho uplatis (nehovoriac o tom, ze riskujes falsovanie verejneho dokumentu, alebo ako sa to vola). A ono sa to v tych systemoch aj kontroluje a je len otazkou casu, kedy sa to este viac pritvrdi a bude viac kontrolovat. Povie sa, ze ten kto nie je ockovany, umoznuje virusu mutovat (samozrejme totalna blbost, ale to zlyhanie ockovania, ktore je pred namit, sa na nieco hodit musi a Pfizer ci Astra-Zeneca to nebudu).

Já přece Archal vím co je to svobodná vůle. Je to schopnost člověka se rozhodnout sám a něco zrealizovat . Karma je následek činů člověka, vrací se mu to, co udělal špatně. A míru zodpovědnosti dle mého určuje charakter a svědomí. Míra poznání také k tomu patří. A osobní hodnocení že je na pováženou že jsem něco vydedukovala se mi nelíbí. Dotklo se mě to. Já to jen opsala z předchozího příspěvku.


Já přece Archal vím co je to svobodná vůle. Je to schopnost člověka se rozhodnout sám a něco zrealizovat . Karma je následek činů člověka, vrací se mu to, co udělal špatně. A míru zodpovědnosti dle mého určuje charakter a svědomí. Míra poznání také k tomu patří. A osobní hodnocení že je na pováženou že jsem něco vydedukovala se mi nelíbí. Dotklo se mě to. Já to jen opsala z předchozího příspěvku.

Svobodná vůle:

Je to schopnost člověka se rozhodnout sám a něco zrealizovat .


Karmu co termín nepoužívám, byl zneužit elitami na zotročení (ve stylu je tvoje karma z předchozích životů být nižší kastou, když se vzdáš svobodné vůle a budeš nám bezvýhradně sloužit, příště se narodíš do vyšší kasty) a máme v českém jazyce dost možností popsat o co jde i bez tohoto slova.


Takže naše rozhodnutí mají nějakou odezvu v okolí, v prostředí - nějaké následky. Tyto následky představují inteligentní odpověď Boha (vyšší inteligence - která stvořila prostředí k našemu učení, k našemu růstu, případně k dalším účelům o kterých nevím, kde ale důvěřuji Bohu, že tyto účely vedou k nejvyššímu dobru) - to je jinak řečeno jazyk životních okolností (mnohem výstižnější než karma).


Míra zodpovědnosti (schopnost adekvátně odpovídat na životní okolnosti) je pak daná morálkou, znalostmi a svědomím. Úspěšná odpověď bytosti (bez nepříznivých následků - nepohodlí duše - lze dočasně zvládat fyzické i psychické útrapy bez ztráty radosti z tvoření a života) je možná pouze pokud bytost má všechny tyto tři hlavní kvality na dostatečné úrovni.


Nízká morálka a nebo nízké svědomí a nebo slabé znalosti vedou k tomu, že takovéto bytosti zajímá jak bude tato odpověď pro ně samotné bolestivá. Vyšší morálka a vyšší svědomí se pak zajímá o obecné blaho, jaká radost a jaká blaženost z jejich odpovědí pro všechny zúčastněné vznikne (včetně sebe sama, protože přinášet radost nese radost i nositeli radosti).


Svobodná vůle: [quote="pid:13557, uid:88"]Je to schopnost člověka se rozhodnout sám a něco zrealizovat .[/quote] Karmu co termín nepoužívám, byl zneužit elitami na zotročení (ve stylu je tvoje karma z předchozích životů být nižší kastou, když se vzdáš svobodné vůle a budeš nám bezvýhradně sloužit, příště se narodíš do vyšší kasty) a máme v českém jazyce dost možností popsat o co jde i bez tohoto slova. Takže naše rozhodnutí mají nějakou odezvu v okolí, v prostředí - nějaké následky. Tyto následky představují inteligentní odpověď Boha (vyšší inteligence - která stvořila prostředí k našemu učení, k našemu růstu, případně k dalším účelům o kterých nevím, kde ale důvěřuji Bohu, že tyto účely vedou k nejvyššímu dobru) - to je jinak řečeno jazyk životních okolností (mnohem výstižnější než karma). Míra zodpovědnosti (schopnost adekvátně odpovídat na životní okolnosti) je pak daná morálkou, znalostmi a svědomím. Úspěšná odpověď bytosti (bez nepříznivých následků - nepohodlí duše - lze dočasně zvládat fyzické i psychické útrapy bez ztráty radosti z tvoření a života) je možná pouze pokud bytost má všechny tyto tři hlavní kvality na dostatečné úrovni. Nízká morálka a nebo nízké svědomí a nebo slabé znalosti vedou k tomu, že takovéto bytosti zajímá jak bude tato odpověď pro ně samotné bolestivá. Vyšší morálka a vyšší svědomí se pak zajímá o obecné blaho, jaká radost a jaká blaženost z jejich odpovědí pro všechny zúčastněné vznikne (včetně sebe sama, protože přinášet radost nese radost i nositeli radosti).
Upravené 27. 4. 2021 o 15:19

Dotklo se mě to
Buď si jista, že po přečtení mě mé svědomí začalo trochu trápit, co jsem to za blba. Je to z tvého textu cítit. Jediné co mohu, je nabídnout ti omluvu. Jestli jí příjmeš a nebo ne, to přísluší jen tvé svobodné vůli.


[quote="pid:13557, uid:88"]Dotklo se mě to[/quote] Buď si jista, že po přečtení mě mé svědomí začalo trochu trápit, co jsem to za blba. Je to z tvého textu cítit. Jediné co mohu, je nabídnout ti omluvu. Jestli jí příjmeš a nebo ne, to přísluší jen tvé svobodné vůli.

Vedi.Vini......

Omluvu přijímám. Vím, že několika větami se hůře vysvětluje a dochazi k nepochopení. Nebo člověk to nevidí ve všech souvislostech nebo prostě nestačí zareagovat na vše důležité. Jw lepší vždy osobní komunikace. Tady to nejde. Ale chápeme se už navzájem a došlo k obohacení. A to je klíčové.


Omluvu přijímám. Vím, že několika větami se hůře vysvětluje a dochazi k nepochopení. Nebo člověk to nevidí ve všech souvislostech nebo prostě nestačí zareagovat na vše důležité. Jw lepší vždy osobní komunikace. Tady to nejde. Ale chápeme se už navzájem a došlo k obohacení. A to je klíčové.

Míra zodpovědnosti (schopnost adekvátně odpovídat na životní okolnosti) je pak daná morálkou, znalostmi a svědomím.
Nesouhlasím....ta tojjedinost je v mém chápání procesů intuice-vědomí-svědomí (pod-vědomí, vědomí, nad-vědomí). Je to dar, který dostáváme při zrození (materializaci). Kulturou jej můžeme evolučně rozvíjet a nebo degradovat. Morálka je jen sociální podsystém, soubor hodnot té či oné kultury.
kde ale důvěřuji Bohu, že tyto účely vedou k nejvyššímu dobru
Tady ti položím ne-otázku. Jakého boha myslíš? Toho který nám nabídl jablko poznání dobra a zla a nebo toho, který nám daroval svobodnou vůli, bez které by toto poznání nebylo asi možné.


[quote="pid:13560, uid:426"]Míra zodpovědnosti (schopnost adekvátně odpovídat na životní okolnosti) je pak daná morálkou, znalostmi a svědomím.[/quote]Nesouhlasím....ta tojjedinost je v mém chápání procesů intuice-vědomí-svědomí (pod-vědomí, vědomí, nad-vědomí). Je to dar, který dostáváme při zrození (materializaci). Kulturou jej můžeme evolučně rozvíjet a nebo degradovat. Morálka je jen sociální podsystém, soubor hodnot té či oné kultury. [quote="pid:13560, uid:426"]kde ale důvěřuji Bohu, že tyto účely vedou k nejvyššímu dobru[/quote]Tady ti položím ne-otázku. Jakého boha myslíš? Toho který nám nabídl jablko poznání dobra a zla a nebo toho, který nám daroval svobodnou vůli, bez které by toto poznání nebylo asi možné.

Vedi.Vini......

Upravené 27. 4. 2021 o 16:09

Morálka je jen sociální podsystém, soubor hodnot té či oné kultury.


K morálce nemám přiřazen tento význam, to co popisuješ mám zaškatulkováno do pojmu etika.


Morálka je spíše (dle mého přiřazení) odhodlání, spíše síla vůle, schopnost nerozptylovat se od zvoleného cíle. Používám vojenské hledisko, vojsko s nízkou morálkou (s nízkým odhodláním) spíše prohraje. Lupič může mít vysokou morálku vzhledem k své činnosti, jen díky své morálce schopen dosáhnout cíle, ale chybí mu svědomí, pak ještě potřebuje znalosti, např. jak otevřít trezor, zde mu vysoká morálka okamžitě nepomůže (nepřímo kdy díky morálce si tyto znalosti osvojí). Tahle jsem to mínil.


Poznámka:
Se zpožděním jsem si uvědomil, že jsem se dostal v předchozím příspěvku mimo téma. Dále zde již tímto směrem v diskuzi nebudu pokračovat.


[quote="pid:13567, uid:190"]Morálka je jen sociální podsystém, soubor hodnot té či oné kultury.[/quote] K morálce nemám přiřazen tento význam, to co popisuješ mám zaškatulkováno do pojmu etika. Morálka je spíše (dle mého přiřazení) odhodlání, spíše síla vůle, schopnost nerozptylovat se od zvoleného cíle. Používám vojenské hledisko, vojsko s nízkou morálkou (s nízkým odhodláním) spíše prohraje. Lupič může mít vysokou morálku vzhledem k své činnosti, jen díky své morálce schopen dosáhnout cíle, ale chybí mu svědomí, pak ještě potřebuje znalosti, např. jak otevřít trezor, zde mu vysoká morálka okamžitě nepomůže (nepřímo kdy díky morálce si tyto znalosti osvojí). Tahle jsem to mínil. Poznámka: Se zpožděním jsem si uvědomil, že jsem se dostal v předchozím příspěvku mimo téma. Dále zde již tímto směrem v diskuzi nebudu pokračovat.

Morálka

Upřednostňuji pojem mravnost, který je zdánlivým synonymem pojmu morálka.


[quote="pid:13588, uid:426"]Morálka[/quote] Upřednostňuji pojem mravnost, který je zdánlivým synonymem pojmu morálka.

Upřednostňuji pojem mravnost, který je zdánlivým synonymem pojmu morálka.

Pokusím se o svůj vlastní odpočet založený převážně na pocitech. (konec konců nějak musí být tyto pojmy lépe definovány v KSB, doufám, že někde nedělím nulou...)
Všechny pojmy hovoří podle mne o tomtéž, ale z jiných pohledů.


svědomí ~ algoritmy v hlavě člověka dovolující rozlišovat "dobro" a "zlo" (podmíněno dědičností, výchovou/kulturou společnosti, případně tzv. "minulými životy" ) (něco, co by v nějaké formě mělo být přítomno i u jedince, kdyby se narodil a žil sám na pustém ostrově)


mravnost ~ totéž na úrovni sociální skupiny (v podstatě jak říká Archal: soubor hodnot té či oné kultury)


morálka ~ jak mi plyne z etymologického rozboru tohoto slova, jedná se o duální, ale "pokřivený", pojem k pojmu 'mravnost'; beru to za pojem spjatý s mechanismy davo-elitární kultury; všimněme si, že na rozdíl od 'mravnosti' je pojem 'morálka' často používán i v pejorativním významu, což dle mne podprahově odkazuje na skutečný/původní význam pojmu 'morálka'
(nebo k Atomovu příkladu s lupičem: lupič má dobrou morálku = dobře/profesionálně/často krade, lupič má dobrou mravnost = ???, nemá...)


etika ~ věda o mravnosti (čili mezi mravností a etikou je pro mne takový rozdíl jako mezi ekonomikou a ekonomií)


[quote="pid:13589, uid:240"]Upřednostňuji pojem mravnost, který je zdánlivým synonymem pojmu morálka.[/quote] Pokusím se o svůj vlastní odpočet založený převážně na pocitech. (konec konců nějak musí být tyto pojmy lépe definovány v KSB, doufám, že někde nedělím nulou...) Všechny pojmy hovoří podle mne o tomtéž, ale z jiných pohledů. svědomí ~ algoritmy v hlavě člověka dovolující rozlišovat "dobro" a "zlo" (podmíněno dědičností, výchovou/kulturou společnosti, případně tzv. "minulými životy" ) (něco, co by v nějaké formě mělo být přítomno i u jedince, kdyby se narodil a žil sám na pustém ostrově) mravnost ~ totéž na úrovni sociální skupiny (v podstatě jak říká Archal: soubor hodnot té či oné kultury) morálka ~ jak mi plyne z etymologického rozboru tohoto slova, jedná se o duální, ale "pokřivený", pojem k pojmu 'mravnost'; beru to za pojem spjatý s mechanismy davo-elitární kultury; všimněme si, že na rozdíl od 'mravnosti' je pojem 'morálka' často používán i v pejorativním významu, což dle mne podprahově odkazuje na skutečný/původní význam pojmu 'morálka' (nebo k Atomovu příkladu s lupičem: lupič má dobrou morálku = dobře/profesionálně/často krade, lupič má dobrou mravnost = ???, nemá...) etika ~ věda o mravnosti (čili mezi mravností a etikou je pro mne takový rozdíl jako mezi ekonomikou a ekonomií)
Upravené 27. 4. 2021 o 18:04

Přeci jenom krátce, souhlasím s Počtářem s používáním slova mravnost místo morálka, kde je to vhodné.


Napravuji svoji subjektivitu směrem k objektivitě: Slovo morálka používám pouze v odvozeném významu (morálka mužstva nebo jednotlivce k dosažení cíle) ne v hlavním významu dle wiki (správné chování). Příliš jsem si na to zvykl, že jsem přestal vnímat ostatní významy. Budu se již slovu morálka vyhýbat, po přečtení popisu na wiki považuji slovo za poněkud přetížené a v kontextech často s nejednoznačným významem.


morálka ~ celková představa správného jednání ve společnosti
morálka mužstva ~ odhodlání ~ síla vůle
svědomí ~ mravnost, která je vlastně následováním svědomí
etiketa ~ zdvořilé chování, to je pouze forma vystupování, ten kdo ji ovládá a používá může být nemravný, často se využívá k předstírání mravnosti
etika ~ je věda o aplikaci svědomí do života společnosti (z wiki: mravní rozměr existence)


Poznámka:
Dílo "Morálka paní Dulské" by se spíše mohlo jmenovat "Mravnost paní Dulské".


Přeci jenom krátce, souhlasím s Počtářem s používáním slova mravnost místo morálka, kde je to vhodné. Napravuji svoji subjektivitu směrem k objektivitě: Slovo morálka používám pouze v odvozeném významu (morálka mužstva nebo jednotlivce k dosažení cíle) ne v hlavním významu dle wiki (správné chování). Příliš jsem si na to zvykl, že jsem přestal vnímat ostatní významy. Budu se již slovu morálka vyhýbat, po přečtení popisu na wiki považuji slovo za poněkud přetížené a v kontextech často s nejednoznačným významem. morálka ~ celková představa správného jednání ve společnosti morálka mužstva ~ odhodlání ~ síla vůle svědomí ~ mravnost, která je vlastně následováním svědomí etiketa ~ zdvořilé chování, to je pouze forma vystupování, ten kdo ji ovládá a používá může být nemravný, často se využívá k předstírání mravnosti etika ~ je věda o aplikaci svědomí do života společnosti (z wiki: mravní rozměr existence) Poznámka: Dílo "Morálka paní Dulské" by se spíše mohlo jmenovat "Mravnost paní Dulské".
Upravené 27. 4. 2021 o 18:13

@Ferry

Nie je mozne, aby cez nejaky statny ustav preslo 5 mil Slovakov, kde ich budu po jednom ockovat.

V tom souhlasím a proto jste relativně šťastní. Nás je tady 861000 tedy ani ne milion a jsme rozdělený cca na 8 nemocnic podle spádové oblasti. Jak jsem již dříve předeslal, od 27.12.2020 kdy byla otevřena platforma na "očkování" se z přihlášených osob, který měli určený den a hodinu nedostavilo přes 106 tisíc. Včera jsem byl u kolegy v Pafosu a tomu přišla SMS s datem a hodinou. Volal a začal zjišťovat a nahlásil ho zaměstnavatel na Pfizer. (asi z toho bude soud). NIcméně vyhláška říká, že od 10.5. kdo nemá test (doba platnosti 72 hodin), očkování alespoň týden po 1 dávce, nebo potvrzení o prodělání choroby COVID-19 nesmí ani do supermarketu, ani do práce, ani do MHD prostě nikam pod pokutou 2000 (dva tisíce ) přičemž platy v současné době se pohybují okolo 300 tří set. Zaměstnavatelé od částky 2000 do 20000 podle počtu zaměstnanců a pokud je to opakované tak násobek 2( při každém opakování).

@Ferry [quote="pid:13510, uid:106"]Nie je mozne, aby cez nejaky statny ustav preslo 5 mil Slovakov, kde ich budu po jednom ockovat.[/quote] V tom souhlasím a proto jste relativně šťastní. Nás je tady 861000 tedy ani ne milion a jsme rozdělený cca na 8 nemocnic podle spádové oblasti. Jak jsem již dříve předeslal, od 27.12.2020 kdy byla otevřena platforma na "očkování" se z přihlášených osob, který měli určený den a hodinu nedostavilo přes 106 tisíc. Včera jsem byl u kolegy v Pafosu a tomu přišla SMS s datem a hodinou. Volal a začal zjišťovat a nahlásil ho zaměstnavatel na Pfizer. (asi z toho bude soud). NIcméně vyhláška říká, že od 10.5. kdo nemá test (doba platnosti 72 hodin), očkování alespoň týden po 1 dávce, nebo potvrzení o prodělání choroby COVID-19 nesmí ani do supermarketu, ani do práce, ani do MHD prostě nikam pod pokutou 2000 (dva tisíce ) přičemž platy v současné době se pohybují okolo 300 tří set. Zaměstnavatelé od částky 2000 do 20000 podle počtu zaměstnanců a pokud je to opakované tak násobek 2( při každém opakování).

Zkoušejí reakce , jako třeba zde.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bez-testu-nesmis-do-supermarketu-Pravnicka-by-vedeni-firmy-s-gustem-zavrela-662119
Za sebe to vidím takto . Pokud obchod nechce fungovat pro zákazníky , tak je nejvyšší čas tento obchod tím , nebo oním způsobem zlikvidovat .
MY jsme zde doma .


Zkoušejí reakce , jako třeba zde. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bez-testu-nesmis-do-supermarketu-Pravnicka-by-vedeni-firmy-s-gustem-zavrela-662119 Za sebe to vidím takto . Pokud obchod nechce fungovat pro zákazníky , tak je nejvyšší čas tento obchod tím , nebo oním způsobem zlikvidovat . MY jsme zde doma .

"Len pripomeniem, ze R1B na rozdiel od R1A chyba intuicia (nedokazu sa spojit s informacnym polom planety, nedokazu si stiahnut niektore podstatne informacie ... preto len zapad vsetko destruuje, neciti hlas Stvoritela v sebe )"


Takže jsou lidé na Západě podřadní (ani se mi to nechce psát)? Tak hlavně, že to lid v Česku, Slovensku, Polsku, na Ukrajině, v Rusku... má k dispozici.


"Z Ruska nikdy nic dobrého nepřišlo." - řekl hurázápaďák
"Na Západě nikdy nic dobrého nevzniklo." - řekl hurárusák


Člověk, který se alespoñ matně zamýšlel nad Životem dle mého názoru nemůže přijít s takovým tvrzením, které ne jen, že vůbec nic neřeší, ale naopak škodí tím, že pomáhá vytvářet sváry mezi národy. Zamlouvá se vám marxistický "střet protikladů" za vzniku "něčeho nového"?


Trochu ironie: "Otázka, jestli to tam na tom Západě nemají zapíchnout a uvolnit místo vyvoleným."


Genetika svůj význam má, ale ne takový, jak si mnozí představují.


"Len pripomeniem, ze R1B na rozdiel od R1A chyba intuicia (nedokazu sa spojit s informacnym polom planety, nedokazu si stiahnut niektore podstatne informacie ... preto len zapad vsetko destruuje, neciti hlas Stvoritela v sebe )" Takže jsou lidé na Západě podřadní (ani se mi to nechce psát)? Tak hlavně, že to lid v Česku, Slovensku, Polsku, na Ukrajině, v Rusku... má k dispozici. "Z Ruska nikdy nic dobrého nepřišlo." - řekl hurázápaďák "Na Západě nikdy nic dobrého nevzniklo." - řekl hurárusák Člověk, který se alespoñ matně zamýšlel nad Životem dle mého názoru nemůže přijít s takovým tvrzením, které ne jen, že vůbec nic neřeší, ale naopak škodí tím, že pomáhá vytvářet sváry mezi národy. Zamlouvá se vám marxistický "střet protikladů" za vzniku "něčeho nového"? Trochu ironie: "Otázka, jestli to tam na tom Západě nemají zapíchnout a uvolnit místo vyvoleným." Genetika svůj význam má, ale ne takový, jak si mnozí představují.

A zpět k tématu. Pokud neznáte Peter McCullough senát státu Texas....pomalá destrukce dvojí lži. Covid jde léčit interně, trvalá imunita, vakcinace nic neřeší...atd.
Na kecy o lidech druhý kategorie doporučuji kombinaci zápaďácký medicíny z pera Alduse Huxleye Konec civilizace a vykostěnou upgrade verzi na CGI stereoidech seriál Brave New World z produkce Netflix. Co nás čeká a nemine, když budeme jen békat.


Peter McCullough
https://www.youtube.com/watch?v=QAHi3lX3oGM


Brave New World
https://www.youtube.com/watch?v=As2sMgm0Szo


A zpět k tématu. Pokud neznáte Peter McCullough senát státu Texas....pomalá destrukce dvojí lži. Covid jde léčit interně, trvalá imunita, vakcinace nic neřeší...atd. Na kecy o lidech druhý kategorie doporučuji kombinaci zápaďácký medicíny z pera Alduse Huxleye Konec civilizace a vykostěnou upgrade verzi na CGI stereoidech seriál Brave New World z produkce Netflix. Co nás čeká a nemine, když budeme jen békat. _Peter McCullough_ https://www.youtube.com/watch?v=QAHi3lX3oGM _Brave New World_ https://www.youtube.com/watch?v=As2sMgm0Szo

Vedi.Vini......

Upravené 28. 4. 2021 o 00:13

Upřednostňuji pojem mravnost, který je zdánlivým synonymem pojmu morálka.


Poznámečka: Vzpomněl jsem si na starý český film (přímo klasiku) "Mravnost nade vše", který dobře vystihuje rozdíl mezi předstíranou a skutečnou mravností (která otevřeně přijme i dřívější chyby a poklesky).


[quote="pid:13589, uid:240"]Upřednostňuji pojem mravnost, který je zdánlivým synonymem pojmu morálka.[/quote] Poznámečka: Vzpomněl jsem si na starý český film (přímo klasiku) "Mravnost nade vše", který dobře vystihuje rozdíl mezi předstíranou a skutečnou mravností (která otevřeně přijme i dřívější chyby a poklesky).

Nemusíte to s tou mravností tolik komplikovat. Stačí Zlaté pravidlo jednání v pozitivní formě: "jednej s jinými tak, jak chceš, aby jednali oni s tebou"
Ale pro hloubavější jedince doporučuji rodáka z Kaliningradu (Königsberg) Immanuela Kanta, Základy metafyziky mravů...imperativ kategorický.


Nemusíte to s tou mravností tolik komplikovat. Stačí Zlaté pravidlo jednání v pozitivní formě: "jednej s jinými tak, jak chceš, aby jednali oni s tebou" Ale pro hloubavější jedince doporučuji rodáka z Kaliningradu (Königsberg) Immanuela Kanta, Základy metafyziky mravů...imperativ kategorický.

Vedi.Vini......

Neviem prečo sa vymýšľajú iné definície.


Morálka je postoj ku hlasu svedomia.


Svedomie (hlas) je tá časť informácií ktorá prichádza od Boha do vedomia (je to náboženský cit priameho spojenia s Bohom), ktoré nám hovorí (dáva nám Rozlíšenie) čo je dobré a čo je zlé.
Hlas svedomia sa dá potlačiť, nepočúvať, deformovať jeho vnímanie (napríklad pomocou kultúry), ale nie získať z kultúry.


Neviem prečo sa vymýšľajú iné definície. Morálka je postoj ku hlasu svedomia. Svedomie (hlas) je tá časť informácií ktorá prichádza od Boha do vedomia (je to náboženský cit priameho spojenia s Bohom), ktoré nám hovorí (dáva nám Rozlíšenie) čo je dobré a čo je zlé. Hlas svedomia sa dá potlačiť, nepočúvať, deformovať jeho vnímanie (napríklad pomocou kultúry), ale nie získať z kultúry.

Neviem prečo sa vymýšľajú iné definície.

A v čem jsou tyhle moje počty
Pokusím se o svůj vlastní odpočet založený převážně na pocitech. (konec konců nějak musí být tyto pojmy lépe definovány v KSB, doufám, že někde nedělím nulou...)

v rozporu s tím, co píšeš Ty?


Rýpavá poznámka: slovo 'náboženský' odkazuje na 'náboženství', tedy druh ideologie resp. formu idealistického ateismu...


[quote="pid:13675, uid:202"]Neviem prečo sa vymýšľajú iné definície.[/quote] A v čem jsou tyhle moje počty [quote="pid:13594, uid:240"]Pokusím se o svůj vlastní odpočet založený převážně na pocitech. (konec konců nějak musí být tyto pojmy lépe definovány v KSB, doufám, že někde nedělím nulou...)[/quote] v rozporu s tím, co píšeš Ty? Rýpavá poznámka: slovo 'náboženský' odkazuje na 'náboženství', tedy druh ideologie resp. formu idealistického ateismu...

svědomí ~ algoritmy v hlavě člověka dovolující rozlišovat "dobro" a "zlo" (podmíněno dědičností, výchovou/kulturou společnosti, případně tzv. "minulými životy" )


S týmto som nesúhlasil.


Skús to porovnať s tým čo som napísal.


[quote="pid:13594, uid:240"]svědomí ~ algoritmy v hlavě člověka dovolující rozlišovat "dobro" a "zlo" (podmíněno dědičností, výchovou/kulturou společnosti, případně tzv. "minulými životy" ) [/quote] S týmto som nesúhlasil. Skús to porovnať s tým čo som napísal.

S týmto som nesúhlasil.
Skús to porovnať s tým čo som napísal.

Tušil jsem to, ale mně to furt vychází, že to s Tvým příspěvkem není v rozporu.
Pouze nezmiňuju, odkud se to bere.
To 'podmíněno' chápu jak's psal
Hlas svedomia sa dá potlačiť, nepočúvať, deformovať jeho vnímanie (napríklad pomocou kultúry), ale nie získať z kultúry.


Připomínám, čím jsem svou úvahu uvedl:

Pokusím se o svůj vlastní odpočet založený převážně na pocitech. (konec konců nějak musí být tyto pojmy lépe definovány v KSB, doufám, že někde nedělím nulou...)


[quote="pid:13755, uid:202"]S týmto som nesúhlasil. Skús to porovnať s tým čo som napísal.[/quote] Tušil jsem to, ale mně to furt vychází, že to s Tvým příspěvkem není v rozporu. Pouze nezmiňuju, odkud se to bere. To 'podmíněno' chápu jak's psal [quote="pid:13675, uid:202"]Hlas svedomia sa dá potlačiť, nepočúvať, deformovať jeho vnímanie (napríklad pomocou kultúry), ale nie získať z kultúry.[/quote] Připomínám, čím jsem svou úvahu uvedl: [quote="pid:13594, uid:240"]Pokusím se o svůj vlastní odpočet založený převážně na pocitech. (konec konců nějak musí být tyto pojmy lépe definovány v KSB, doufám, že někde nedělím nulou...)[/quote]
2.79k
41
18
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept