Zahraničná politika
Nova vesmirno-narodna stanica ruska

Odborník ve videu říká, nelze dopustit jakékoliv pauzy, pak dochází k ničení kompetencí. Jak ukazuje světová praxe, přerušení intenzivní práce na náročných programech vytvářejících nové neprozkoumané náročné technologie vede k degradaci, jako například u lunárního programu.


( mezi řádky jenom nekompetentní vedení nás zastavilo v dobývání vesmíru, to je hlavní a klíčová překážka a také navíc řečeno (pro trochu zorientované) v USA nikdy vlastní plnohodnotný kosmický program neměli )


Takže další kamínek potvrzující odepsání USA (nad)státních elit globálním prediktorem. Co mohou USA teď dělat ? Sabotovat Ruské projekty a vytvářet imitační činnost, ale bez podpory GP, který zajistil, aby Ruští odborníci a Ruské znalosti sloužili jim, jsou USA statní elity bez možnosti něco nového vytvořit.


Odborník ve videu říká, nelze dopustit jakékoliv pauzy, pak dochází k ničení kompetencí. Jak ukazuje světová praxe, přerušení intenzivní práce na náročných programech vytvářejících nové neprozkoumané náročné technologie vede k degradaci, jako například u lunárního programu. ( mezi řádky jenom nekompetentní vedení nás zastavilo v dobývání vesmíru, to je hlavní a klíčová překážka a také navíc řečeno (pro trochu zorientované) v USA nikdy vlastní plnohodnotný kosmický program neměli ) Takže další kamínek potvrzující odepsání USA (nad)státních elit globálním prediktorem. Co mohou USA teď dělat ? Sabotovat Ruské projekty a vytvářet imitační činnost, ale bez podpory GP, který zajistil, aby Ruští odborníci a Ruské znalosti sloužili jim, jsou USA statní elity bez možnosti něco nového vytvořit.
Upravené 26. 4. 2021 o 15:51

Výborne. Opustiť ISS čo najskôr.

Je to tak. ,...kdo bude ovladat vesmir...ten bude ovladat planetu ZEMI....rusove jsou ve vedeni a tak GP se s nimi stale vice sblizuje a odstavuje kolonii GB....USA na vedlejsi kolej.


[quote="pid:13370, uid:394"]Výborne. Opustiť ISS čo najskôr.[/quote] Je to tak. ,...kdo bude ovladat vesmir...ten bude ovladat planetu ZEMI....rusove jsou ve vedeni a tak GP se s nimi stale vice sblizuje a odstavuje kolonii GB....USA na vedlejsi kolej.
644
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept