Zahraničná politika
Zelenský chce změnit Minsk II

Financial Times píše:


Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenský vyzval k předělání dohody z roku 2015 Minsk II, jejímž cílem je nastolit mír ve válkou zmítaném regionu Donbas s větší diplomatickou rolí pro USA, Velkou Británii a Kanadu při ukončení konfliktu.


V rozhovoru pro Financial Times, zrovna když Rusko začalo stahovat své síly z hranic s Ukrajinou, Zelensky vyzval západ, aby podpořil změny takzvané dohody Minsk II mezi Kyjevem a Moskvou. Dohoda měla ukončit válku mezi ukrajinskými a ruskými silami v odtržených oblastech na východní Ukrajině, ale dostala se do slepé uličky.


"Nyní se účastním procesu, který byl navržen před mým příchodem," řekl bývalý komik herec, který byl zvolen v roce 2019 s příslibem ukončení války. "Minský proces by měl být v této situaci pružnější." Mělo by to sloužit účelům dnes, ne minulosti. “


Financial Times píše: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenský vyzval k předělání dohody z roku 2015 Minsk II, jejímž cílem je nastolit mír ve válkou zmítaném regionu Donbas s větší diplomatickou rolí pro USA, Velkou Británii a Kanadu při ukončení konfliktu. V rozhovoru pro Financial Times, zrovna když Rusko začalo stahovat své síly z hranic s Ukrajinou, Zelensky vyzval západ, aby podpořil změny takzvané dohody Minsk II mezi Kyjevem a Moskvou. Dohoda měla ukončit válku mezi ukrajinskými a ruskými silami v odtržených oblastech na východní Ukrajině, ale dostala se do slepé uličky. "Nyní se účastním procesu, který byl navržen před mým příchodem," řekl bývalý komik herec, který byl zvolen v roce 2019 s příslibem ukončení války. "Minský proces by měl být v této situaci pružnější." Mělo by to sloužit účelům dnes, ne minulosti. “

Promlouvá skutečný velikán. A ostatní si ho prohlížejí pod LUPOU..
Ale vážně. Započal reverzní chod a Zelenej Láďa vráží nevědomky výrazný klín mezi zájmy
Kontinentu (Německo+Francie) a zájmy Zámoří (Londýn+Washington). A ze shora si to diriguje GP přes obe křídla atlantistů a Euroasijců a občas si tam přihodí nějaké polínko i chytrý Vláďa.
Ukrajina chce čas.


Promlouvá skutečný velikán. A ostatní si ho prohlížejí pod LUPOU.. Ale vážně. Započal reverzní chod a Zelenej Láďa vráží nevědomky výrazný klín mezi zájmy Kontinentu (Německo+Francie) a zájmy Zámoří (Londýn+Washington). A ze shora si to diriguje GP přes obe křídla atlantistů a Euroasijců a občas si tam přihodí nějaké polínko i chytrý Vláďa. Ukrajina chce čas.

Neskutočný hlupák, nie Zelenský (ten je tupý komediant), ale ten, kto toto mu dal do úst...


Edit: Boletus to vysvetlil.


Neskutočný hlupák, nie Zelenský (ten je tupý komediant), ale ten, kto toto mu dal do úst... Edit: Boletus to vysvetlil.

Moderátor

Upravené 26. 4. 2021 o 10:57
327
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept