Politika v ČR
Projev prezidenta republiky 25.4.2021

Mimořádný projev prezidenta republiky
25.dubna 2021


https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/mimoradny-projev-prezidenta-republiky-15907


"Počkejme tedy bez hysterie a spekulací na výsledky vyšetření a potom teprve rozhodněme."


Mimořádný projev prezidenta republiky 25.dubna 2021 https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/mimoradny-projev-prezidenta-republiky-15907 "Počkejme tedy bez hysterie a spekulací na výsledky vyšetření a potom teprve rozhodněme."
Upravené 25. 4. 2021 o 11:13

Byl to projev, který musel všechny pindosi rozpálit do běla a jejich hrůza bez konce se zhomotňuje! Navíc, řekl důležité sdělení-přání ZVEŘEJNIT závěry šetření! A tománková teď do něj jede dle zadání, mrfka.


Byl to projev, který musel všechny pindosi rozpálit do běla a jejich hrůza bez konce se zhomotňuje! Navíc, řekl důležité sdělení-přání ZVEŘEJNIT závěry šetření! A tománková teď do něj jede dle zadání, mrfka.

Jestli jsem to pochopil správně, tak ZATÍM nemají žádné důkazy, ale jen PODEZŘENÍ ... Nic víc ... To je o "TROCHU" jiné, než co řekl Babiš. Ten řekl, že mají "nezvratitelné důkazy" ...


Jestli jsem to pochopil správně, tak ZATÍM nemají žádné důkazy, ale jen PODEZŘENÍ ... Nic víc ... To je o "TROCHU" jiné, než co řekl Babiš. Ten řekl, že mají "nezvratitelné důkazy" ...

Babiš. Ten řekl, že mají "nezvratitelné důkazy" ...


Známe Babiše, zítra prohlásí, že se "přeřekl"...


[quote="pid:13259, uid:317"]Babiš. Ten řekl, že mají "nezvratitelné důkazy" ...[/quote] Známe Babiše, zítra prohlásí, že se "přeřekl"...

11:00 Mimořádný projev prezidenta republiky
🇨🇿
na TV Prima, CNN Prima News a TV NOVA.


Nemal by prezident mať prejav na ČT?
a.) Dáva najavo, že ČT nie je verejnoprávna televízia.
b.) Bojí sa , aby ho neodstrihli uprostred prejavu, ako Trumpa.
c.) Doplňte si.


11:00 Mimořádný projev prezidenta republiky

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Nemal by prezident mať prejav na ČT?
Takto je to u nás už několik let, že Prezident není na ČT.


[quote="pid:13263, uid:84"]Nemal by prezident mať prejav na ČT?[/quote]Takto je to u nás už několik let, že Prezident není na ČT.

Zeman chce další důkazy o zapojení GRU ve Vrběticích. Podezření je podle něj vážné ...


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-40358190


Hmm, velmi zajímavá interpretace toho, co Zeman opravdu řekl ...


Zeman chce další důkazy o zapojení GRU ve Vrběticích. Podezření je podle něj vážné ... https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-40358190 Hmm, velmi zajímavá interpretace toho, co Zeman opravdu řekl ...

Zeman chce další důkazy o zapojení GRU ve Vrběticích. Podezření je podle něj vážné ...


V diskusi pod článkem se mi zobrazila reklama:


TRUMF - renovace a sanace s.r.o.
Odvlhčení zdiva
stavební a zednické práce


....náhoda??
(Nic podobného jsem na internetu nehledal, snad jedině pojem Trump :-)


[quote="pid:13267, uid:317"]Zeman chce další důkazy o zapojení GRU ve Vrběticích. Podezření je podle něj vážné ...[/quote] V diskusi pod článkem se mi zobrazila reklama: TRUMF - renovace a sanace s.r.o. Odvlhčení zdiva stavební a zednické práce ....náhoda?? (Nic podobného jsem na internetu nehledal, snad jedině pojem Trump :-)
Upravené 25. 4. 2021 o 11:59

Ovšem Partie je výživná, p. Vondráček a Vystrčil, je vidět jak Vystrčil vytrhavá věci z kontextu a navíc fabuluje, a střilí se do noh. Říká: Pan president neřekl vše k důkazům které jsou a zároveň dodal, že jsou to informace podléhající utajení. Takže kdo dal tajné informace Novinářům?!Byl to tenhle pitomec ze Senatu? Hrozne snad lidi vidí co za kurvy nám vládnou!!


Ovšem Partie je výživná, p. Vondráček a Vystrčil, je vidět jak Vystrčil vytrhavá věci z kontextu a navíc fabuluje, a střilí se do noh. Říká: Pan president neřekl vše k důkazům které jsou a zároveň dodal, že jsou to informace podléhající utajení. Takže kdo dal tajné informace Novinářům?!Byl to tenhle pitomec ze Senatu? Hrozne snad lidi vidí co za kurvy nám vládnou!!

Rozhovor prezidenta republiky pro pořad TV Prima Partie Terezie Tománkové
25.dubna 2021


https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/rozhovor-prezidenta-republiky-pro-porad-tv-prima-partie-terezie-tomankove-15908


Rozhovor prezidenta republiky pro pořad TV Prima Partie Terezie Tománkové 25.dubna 2021 https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/rozhovor-prezidenta-republiky-pro-porad-tv-prima-partie-terezie-tomankove-15908
Upravené 25. 4. 2021 o 12:09

Já myslím, že tam padaly bomby.
Především - chybí důkazy! BIS nezmínila Vrbětice ani JEDNOU. Rosatom je zřejmě stále ve hře. Pokud se nepotvrdí podezření (jakože nepotvrdí), bude to mít dalekosáhlí vnitropolitické důsledky.
Narážky na CIA a její roli v irácké válce. Odmítnutí povýšení Koudelky.
A na jednu věc upozornil Kotrba, což je jinak tak trochu pitomec (viz jeho covidové výplody).
Pokud to byl vojenský objekt, nebylo do toho BISce NIC, spadá to pod vojenské zpravodajství.
Přijde odtud TA rána?


Mám dnes mnohem lepší náladu smile


Já myslím, že tam padaly bomby. Především - chybí důkazy! BIS nezmínila Vrbětice ani JEDNOU. Rosatom je zřejmě stále ve hře. Pokud se nepotvrdí podezření (jakože nepotvrdí), bude to mít dalekosáhlí vnitropolitické důsledky. Narážky na CIA a její roli v irácké válce. Odmítnutí povýšení Koudelky. A na jednu věc upozornil Kotrba, což je jinak tak trochu pitomec (viz jeho covidové výplody). Pokud to byl vojenský objekt, nebylo do toho BISce NIC, spadá to pod vojenské zpravodajství. Přijde odtud TA rána? Mám dnes mnohem lepší náladu :)

Pokud to byl vojenský objekt, nebylo do toho BISce NIC


Sklad ve Vrběticích zřejmě v roce 2014 nebyl vojenský objekt spravovaný Armádou ČR, ale objekt, který po uvolnění armádou, byl pronajímán příslušnou organizací rezortu MO (VTU,s.p. - Vojenský technický ústav, státní podnik) pronajímán k dalšímu využití soukromým subjektům. Je tak otázkou, která z našich tajných služeb měla tento sklad "na starosti" ?
Teoreticky to nemusela být žádná z nich... !


http://www.generals.cz/en/node/146


[quote="pid:13312, uid:372"]Pokud to byl vojenský objekt, nebylo do toho BISce NIC[/quote] Sklad ve Vrběticích zřejmě v roce 2014 nebyl vojenský objekt spravovaný Armádou ČR, ale objekt, který po uvolnění armádou, byl pronajímán příslušnou organizací rezortu MO (VTU,s.p. - Vojenský technický ústav, státní podnik) pronajímán k dalšímu využití soukromým subjektům. Je tak otázkou, která z našich tajných služeb měla tento sklad "na starosti" ? Teoreticky to nemusela být žádná z nich... ! http://www.generals.cz/en/node/146

Slutsky: Česká republika by sa mala ospravedlniť Rusku, ak má stále samostatnosť
Šéf výboru Štátnej dumy pre medzinárodné záležitosti sa vyjadril k vyhláseniam prezidenta republiky Miloša Zemana


Česká republika by sa mala Rusku aspoň ospravedlniť za kroky podniknuté na zhoršenie vzťahov, obnovenie dialógu s Moskvou môže teraz trvať roky. Toto stanovisko v nedeľu vyjadril šéf Výboru pre medzinárodné záležitosti Štátnej dumy Leonid Slutský, ktorý sa vyjadril k vyjadreniam českého prezidenta Miloša Zemana.


Po tomto všetkom by sa Česká republika mala minimálne ospravedlniť, ak si samozrejme Praha pri rozhodovaní zachová zvyšky nezávislosti, “povedal Slutský novinárom.


Podľa jeho slov „rusko-české vzťahy boli znížené o niekoľko rádov, rokovania o dodávkach vakcíny Sputnik V boli ukončené a obnovenie dialógu môže trvať roky“.


„Vyhlásenie českého prezidenta Miloša Zemana opäť dokazuje, že Praha nemá skutočné dôvody a dôkazy na vznesenie obvinenia proti Rusku, natož aby vyhostila ruských diplomatov,“ pokračoval Slutský. „Všetky tieto kroky zjavne slúžili ako informačná opona na odvrátenie pozornosti svetové spoločenstvo z pokusu o štátny prevrat v Bielorusku “.


"Кому-то опять понадобилась маленькая "победоносная" дипломатическая война, чтобы скрыть истинное лицо США и всего коллективного запада. Однако проигравшей здесь скорее оказалась чешская сторона, которой был дан жесткий и мгновенный ответ со стороны России", - резюмировал глава комитета.


https://tass.ru/politika/11240217


**Slutsky: Česká republika by sa mala ospravedlniť Rusku, ak má stále samostatnosť** Šéf výboru Štátnej dumy pre medzinárodné záležitosti sa vyjadril k vyhláseniam prezidenta republiky Miloša Zemana Česká republika by sa mala Rusku aspoň ospravedlniť za kroky podniknuté na zhoršenie vzťahov, obnovenie dialógu s Moskvou môže teraz trvať roky. Toto stanovisko v nedeľu vyjadril šéf Výboru pre medzinárodné záležitosti Štátnej dumy Leonid Slutský, ktorý sa vyjadril k vyjadreniam českého prezidenta Miloša Zemana. Po tomto všetkom by sa Česká republika mala minimálne ospravedlniť, ak si samozrejme Praha pri rozhodovaní zachová zvyšky nezávislosti, “povedal Slutský novinárom. Podľa jeho slov „rusko-české vzťahy boli znížené o niekoľko rádov, rokovania o dodávkach vakcíny Sputnik V boli ukončené a obnovenie dialógu môže trvať roky“. „Vyhlásenie českého prezidenta Miloša Zemana opäť dokazuje, že Praha nemá skutočné dôvody a dôkazy na vznesenie obvinenia proti Rusku, natož aby vyhostila ruských diplomatov,“ pokračoval Slutský. „Všetky tieto kroky zjavne slúžili ako informačná opona na odvrátenie pozornosti svetové spoločenstvo z pokusu o štátny prevrat v Bielorusku “. "Кому-то опять понадобилась маленькая "победоносная" дипломатическая война, чтобы скрыть истинное лицо США и всего коллективного запада. Однако проигравшей здесь скорее оказалась чешская сторона, которой был дан жесткий и мгновенный ответ со стороны России", - резюмировал глава комитета. https://tass.ru/politika/11240217
Upravené 25. 4. 2021 o 18:12

Volodin: ČR se nafukováním kauzy Vrbětic trestá sama a začíná si to uvědomovat
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/volodin-cr-se-nafukovanim-kauzy-vrbetic-tresta-sama-a-zacina-si-to-uvedomovat/2027704?utm_source=incomaker&utm_medium=rss&utm_campaign=Ceske+noviny


Pozoruhodné, že by ČTK změnila infopole ?!


Volodin: ČR se nafukováním kauzy Vrbětic trestá sama a začíná si to uvědomovat https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/volodin-cr-se-nafukovanim-kauzy-vrbetic-tresta-sama-a-zacina-si-to-uvedomovat/2027704?utm_source=incomaker&utm_medium=rss&utm_campaign=Ceske+noviny Pozoruhodné, že by ČTK změnila infopole ?!

Novinky.cz
Moderátorka bude potřebovat léčbu posttraumatické poruchy.” Zemanovo chování znechutilo internet"


No ono to tak bývá, když máte napsány otázky předem a neumíte reagovat na to co druhá osoba říká. A ano Prezident byl dnes nekompromisní, ale je třeba si uvědomit, že ty otázky se snažili vmanévrovat Zemana tam kam nechtěl. Ač se moderátorka snažila sebe víc, ale také jsem v jejím projevu zaznamenal vysokou míru nervozity a jisté obavy, nevím co myslíte vy? Já si myslím, že to nezvládla a ví to. Tedy nezvládla naplnit "objednávku".


Novinky.cz Moderátorka bude potřebovat léčbu posttraumatické poruchy.” Zemanovo chování znechutilo internet" No ono to tak bývá, když máte napsány otázky předem a neumíte reagovat na to co druhá osoba říká. A ano Prezident byl dnes nekompromisní, ale je třeba si uvědomit, že ty otázky se snažili vmanévrovat Zemana tam kam nechtěl. Ač se moderátorka snažila sebe víc, ale také jsem v jejím projevu zaznamenal vysokou míru nervozity a jisté obavy, nevím co myslíte vy? Já si myslím, že to nezvládla a ví to. Tedy nezvládla naplnit "objednávku".

Slutsky:

Spíše bych napsal Sluckij. Nikoliv Slutsky, což evokuje jedno anglické slovíčko nepěkného významu.
Nutno podotknout, že mi prohlížeč jeho jméno přeložil taky jako Slutsky.


Když jsem ale zalovil ve vodách ruského internetu, našel jsem něco zcela jiného...
https://names.neolove.ru/last_names/17/sl/sluckijj.html
"Фамилия Слуцкий восходит к названию города Слуцк, расположенного в Белоруссии."


Strojový překlad:
Co znamená příjmení Slutsky? Slutskyho příjmení sahá až ke jménu města Slutsk, které se nachází v Bělorusku. Toto město bylo poprvé zmíněno v roce 1116. Později se stala centrem nezávislého knížectví a později - součástí Litvy a Polska. Od roku 1793 je Slutsk součástí minské provincie jako součást Ruského impéria. Po sovětně-polské válce zůstalo město v běloruském SSSR. Na tomto základě lze předpokládat, že předchůdce majitele tohoto jména byl obyvatelem Slutsk.


[quote="pid:13319, uid:12"]Slutsky:[/quote] Spíše bych napsal Sluckij. Nikoliv Slutsky, což evokuje jedno anglické slovíčko nepěkného významu. Nutno podotknout, že mi prohlížeč jeho jméno přeložil taky jako Slutsky. Když jsem ale zalovil ve vodách ruského internetu, našel jsem něco zcela jiného... https://names.neolove.ru/last_names/17/sl/sluckijj.html "Фамилия Слуцкий восходит к названию города Слуцк, расположенного в Белоруссии." Strojový překlad: Co znamená příjmení Slutsky? Slutskyho příjmení sahá až ke jménu města Slutsk, které se nachází v Bělorusku. Toto město bylo poprvé zmíněno v roce 1116. Později se stala centrem nezávislého knížectví a později - součástí Litvy a Polska. Od roku 1793 je Slutsk součástí minské provincie jako součást Ruského impéria. Po sovětně-polské válce zůstalo město v běloruském SSSR. Na tomto základě lze předpokládat, že předchůdce majitele tohoto jména byl obyvatelem Slutsk.
Upravené 25. 4. 2021 o 22:40

Nese to plody:


Německý ministr zahraničních věcí Heiko Maas uvedl, že Berlín nemá zapotřebí se „zapojovat do konfrontačního humbuku“ proti Moskvě.


„Chceme vést s Ruskem dialog a udržovat dobré sousedské vztahy,“ řekl v pořadu televizního kanálu Das Erste.


https://cz.sputniknews.com/20210425/nemecky-ministr-zahranici-varoval-pred-konfrontaci-s-ruskem-14273823.html


Nese to plody: Německý ministr zahraničních věcí Heiko Maas uvedl, že Berlín nemá zapotřebí se „zapojovat do konfrontačního humbuku“ proti Moskvě. „Chceme vést s Ruskem dialog a udržovat dobré sousedské vztahy,“ řekl v pořadu televizního kanálu Das Erste. https://cz.sputniknews.com/20210425/nemecky-ministr-zahranici-varoval-pred-konfrontaci-s-ruskem-14273823.html

Německý ministr zahraničních věcí Heiko Maas uvedl, že Berlín nemá zapotřebí se „zapojovat do konfrontačního humbuku“ proti Moskvě.


Pjakin 19.4.2021
Spojeným státům nevyšel ten první tah…
Vzpomínáte? Putin je zabiják.
Protože měla následovat vlna, jenže
ta se nerozběhla, protože svět už je jiný.
Oni si mysleli, že přijdou a budou řídit postaru.
Jak byli zvyklí řídit v celém světě.
Jenže ten svět už je jiný.
Už je zcela jinak zdrojově zajištěn.
Všichni už si uvědomují, že USA pro ně nejsou záštitou,
že ta situace už je jiná, že už nejde o konfrontaci se SSSR,
že to je situace, ve které
je velmi mnoho neznámých.
A proto se nikdo za USA jen tak pro nic za nic stavět nebude.
Namítnou mi: „Jak to, že nebudou? Polsko vyhostilo diplomaty, Česko také. Poslušně se řadí do jedné linie…“
Ale to se stalo až nyní proto, že aby toho dosáhli, potřebovali čas
a museli samostatně
pracovat s jednotlivými státy.
A tam, kde se jim to povedlo,
kde to dokázali, tam to protlačili.
Ten problém spočívá v nezpůsobilosti USA,
nedokázaly to prosadit v celém světě, prostě nedokázaly.
A to je pro ně katastrofální situace.
Nedokázaly vnutit vůli celému světu, a to znamená, že jejich vliv jako pohlavára, jako světového četníka se hroutí.


Česko splnilo zadanie US ambasády, ale vyhostením Ruských diplomatov z iných dôvodov pomohlo USA zachovať si tvár a krajinám EU príležitosť na zamaskovanie neuposlúchnutia Bídena. Nevyhostili diplomatov, lebo o to požiadala ČR. Aké ďalšie hry sa teraz rozohrajú okolo skladu, predaja zbraní, výbušnín a raketového paliva? Podarí sa vďaka tejto afére potopiť Kiskovcov? To ukáže čas.


[quote="pid:13343, uid:372"]Německý ministr zahraničních věcí Heiko Maas uvedl, že Berlín nemá zapotřebí se „zapojovat do konfrontačního humbuku“ proti Moskvě.[/quote] Pjakin 19.4.2021 Spojeným státům nevyšel ten první tah… Vzpomínáte? Putin je zabiják. Protože měla následovat vlna, jenže ta se nerozběhla, protože svět už je jiný. Oni si mysleli, že přijdou a budou řídit postaru. Jak byli zvyklí řídit v celém světě. Jenže ten svět už je jiný. Už je zcela jinak zdrojově zajištěn. Všichni už si uvědomují, že USA pro ně nejsou záštitou, že ta situace už je jiná, že už nejde o konfrontaci se SSSR, že to je situace, ve které je velmi mnoho neznámých. A proto se nikdo za USA jen tak pro nic za nic stavět nebude. Namítnou mi: „Jak to, že nebudou? Polsko vyhostilo diplomaty, Česko také. Poslušně se řadí do jedné linie…“ Ale to se stalo až nyní proto, že aby toho dosáhli, potřebovali čas a museli samostatně pracovat s jednotlivými státy. A tam, kde se jim to povedlo, kde to dokázali, tam to protlačili. Ten problém spočívá v nezpůsobilosti USA, nedokázaly to prosadit v celém světě, prostě nedokázaly. A to je pro ně katastrofální situace. Nedokázaly vnutit vůli celému světu, a to znamená, že jejich vliv jako pohlavára, jako světového četníka se hroutí. Česko splnilo zadanie US ambasády, ale vyhostením Ruských diplomatov z iných dôvodov pomohlo USA zachovať si tvár a krajinám EU príležitosť na zamaskovanie neuposlúchnutia Bídena. Nevyhostili diplomatov, lebo o to požiadala ČR. Aké ďalšie hry sa teraz rozohrajú okolo skladu, predaja zbraní, výbušnín a raketového paliva? Podarí sa vďaka tejto afére potopiť Kiskovcov? To ukáže čas.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 26. 4. 2021 o 09:06

Wikipedia je už pár rokov dozadu veľmi nespoľahlivý zdroj info. Hocikto sa prihlasi cez proxy a upravi udaje o hocičom a hocikom podľa ľubovole. IP adresa bude napr.z Bolivie....


Preto wikipediu zaradzujem pomaly uz pod bulvarne info.


Wikipedia je už pár rokov dozadu veľmi nespoľahlivý zdroj info. Hocikto sa prihlasi cez proxy a upravi udaje o hocičom a hocikom podľa ľubovole. IP adresa bude napr.z Bolivie.... Preto wikipediu zaradzujem pomaly uz pod bulvarne info.

Když se podíváte do historie, tak to tam 3x dal nějaký Jan Špička. Pravděpodobně žertík.


Když se podíváte do historie, tak to tam 3x dal nějaký Jan Špička. Pravděpodobně žertík.

Jak co nejlépe diskreditovat WIKI ? Takhle...


Jak co nejlépe diskreditovat WIKI ? Takhle...

Já začínám mít pocit, že ten majdan se měl týkat jen Zemana a vládu přitlačili, že se buď přidají, nebo shoří s ním. A oni souhlasili, neradi, zoufalí....


Já začínám mít pocit, že ten majdan se měl týkat jen Zemana a vládu přitlačili, že se buď přidají, nebo shoří s ním. A oni souhlasili, neradi, zoufalí....

Reakce protistrany na včerejší projev pana prezidenta je okamžitá:


Obžalujte Zemana z velezrady
https://www.blisty.cz/art/103570-obzalujte-zemana-z-velezrady.html?fbclid=IwAR1fDovcvAi5Ckmn8uFAtyJnH3mcUvJZe8W2PHzpftSzXMKAPX5iTyMqPrs


"Pozoruhodné" je zdůvodnění:
"Ve svém projevu k veřejnosti dne 25. 4. 2021 zpochybnil výsledky šetření okolností útoku na muniční sklad ve Vrběticích, dle informací vlády ČR, BIS, ÚSZI organizovaného vojenskými složkami Ruské federace."


Ony byly nějaké výsledky šetření ? Je zajímavé, že občané ČR o nich nic nevědí ?!


Reakce protistrany na včerejší projev pana prezidenta je okamžitá: Obžalujte Zemana z velezrady https://www.blisty.cz/art/103570-obzalujte-zemana-z-velezrady.html?fbclid=IwAR1fDovcvAi5Ckmn8uFAtyJnH3mcUvJZe8W2PHzpftSzXMKAPX5iTyMqPrs "Pozoruhodné" je zdůvodnění: "Ve svém projevu k veřejnosti dne 25. 4. 2021 zpochybnil výsledky šetření okolností útoku na muniční sklad ve Vrběticích, dle informací vlády ČR, BIS, ÚSZI organizovaného vojenskými složkami Ruské federace." Ony byly nějaké výsledky šetření ? Je zajímavé, že občané ČR o nich nic nevědí ?!

Velmi podobně to vidím. I když s tou vládou to nebude tak jednoznačné . I ta je silně rozdělená. Domácí scéna je a bude velmi turbulentní a všichni chápavější cíti, že klíče do Strakovky leží u starouše... Ale tohle má Miloš nejraději. To hned o 10 let omládne.


Velmi podobně to vidím. I když s tou vládou to nebude tak jednoznačné . I ta je silně rozdělená. Domácí scéna je a bude velmi turbulentní a všichni chápavější cíti, že klíče do Strakovky leží u starouše... Ale tohle má Miloš nejraději. To hned o 10 let omládne.

Lavrov uviedol, že v skladoch vo Vrbetici môžu byť porušené medzinárodné normy


Podľa šéfa ruského ministerstva zahraničia by sa EÚ mala zaoberať verziami toho, čo sa stalo v roku 2014 v sklade v českej dedine.
Je na Európskej únii, aby sa zaoberala verziami toho, čo sa stalo v roku 2014, v sklade v českej obci Vrbetice. Oznámil to v pondelok na tlačovej konferencii ruský minister zahraničia Sergej Lavrov.


"Všetky tieto zmätené komentáre a vyhlásenia, ktoré by boli emocionálne nie veľmi rozumné, by som povedal, pravdepodobne pri tomto všetkom, ako aj pri iných otázkach týkajúcich sa tohto príbehu, by EÚ mala rozumieť. Všetko sa to stalo na jej území," uviedol odpovedanie na otázku TASS.


Ako poznamenal šéf ruského ministerstva zahraničia, skladovanie munície vo Vrbetici by mohlo byť v rozpore s mnohými medzinárodnými dohodami. „Pokiaľ môžeme predpokladať, súdiac podľa pripomienok odborníkov, k tomu všetkému došlo v rozpore s mnohými normami a pravidlami, ktoré platia v EÚ,“ zdôraznil minister. - Existujú značné náznaky, že boli porušené aj medzinárodné dohovory, vrátane Ottawského dohovoru, ktorý zakazuje protipechotné míny, a takzvanej zmluvy o obchode so zbraňami, ktorej účastníkmi sú, ak tomu rozumiem, všetci členovia EÚ. “


Lavrov dodal, že „teraz je najvyšší čas, aby Brusel vysvetlil, čo sa deje na území jeho členských krajín“.


https://tass.ru/politika/11245789


Lavrov uviedol, že v skladoch vo Vrbetici môžu byť porušené medzinárodné normy ------------------------------------------------------------------------------ Podľa šéfa ruského ministerstva zahraničia by sa EÚ mala zaoberať verziami toho, čo sa stalo v roku 2014 v sklade v českej dedine. Je na Európskej únii, aby sa zaoberala verziami toho, čo sa stalo v roku 2014, v sklade v českej obci Vrbetice. Oznámil to v pondelok na tlačovej konferencii ruský minister zahraničia Sergej Lavrov. "Všetky tieto zmätené komentáre a vyhlásenia, ktoré by boli emocionálne nie veľmi rozumné, by som povedal, pravdepodobne pri tomto všetkom, ako aj pri iných otázkach týkajúcich sa tohto príbehu, by EÚ mala rozumieť. Všetko sa to stalo na jej území," uviedol odpovedanie na otázku TASS. Ako poznamenal šéf ruského ministerstva zahraničia, skladovanie munície vo Vrbetici by mohlo byť v rozpore s mnohými medzinárodnými dohodami. „Pokiaľ môžeme predpokladať, súdiac podľa pripomienok odborníkov, k tomu všetkému došlo v rozpore s mnohými normami a pravidlami, ktoré platia v EÚ,“ zdôraznil minister. - Existujú značné náznaky, že boli porušené aj medzinárodné dohovory, vrátane Ottawského dohovoru, ktorý zakazuje protipechotné míny, a takzvanej zmluvy o obchode so zbraňami, ktorej účastníkmi sú, ak tomu rozumiem, všetci členovia EÚ. “ Lavrov dodal, že „teraz je najvyšší čas, aby Brusel vysvetlil, čo sa deje na území jeho členských krajín“. https://tass.ru/politika/11245789

je najvyšší čas, aby Brusel vysvetlil, čo sa deje na území jeho členských krajín“.


Tak to jsme se zásluhou Babiše, Hamáčka, Koudelky, předchozích vlád, které věděli o kupčení se zbraněmi ve Vrběticích, a dalších osob, stali opravdu "slavnými"....
Rusku nahráli v podstatě "na smeč" !!!


[quote="pid:13423, uid:12"]je najvyšší čas, aby Brusel vysvetlil, čo sa deje na území jeho členských krajín“.[/quote] Tak to jsme se zásluhou Babiše, Hamáčka, Koudelky, předchozích vlád, které věděli o kupčení se zbraněmi ve Vrběticích, a dalších osob, stali opravdu "slavnými".... Rusku nahráli v podstatě "na smeč" !!!
Upravené 26. 4. 2021 o 16:14

Babiše, Hamáčka, Koudelky

a taky:
Známe Babiše, zítra prohlásí, že se "přeřekl"...


Zase Anti-Babis? Pomerne frekventoavne prezentovany Tvuj nazor. Mne to neprijde moc konstruktivni. Je to schema Obet-Vinik a potes panbu, kdyz se to spoji s malomyslnosti. Pisu Ti to proto, ze uz kdyz vidim Ludvik, tak se snazim prispevky preskakovat, protoze se v nich krome osobni nevrazivosti k Babisovi, popr. dalsim clenum vlady moc jineho nedozvim. Uz jsme to chtel napsat asi dvacetkrat, ale odpustil jsem si to.


[quote="pid:13431, uid:270"]Babiše, Hamáčka, Koudelky[/quote] a taky: Známe Babiše, zítra prohlásí, že se "přeřekl"... Zase Anti-Babis? Pomerne frekventoavne prezentovany Tvuj nazor. Mne to neprijde moc konstruktivni. Je to schema Obet-Vinik a potes panbu, kdyz se to spoji s malomyslnosti. Pisu Ti to proto, ze uz kdyz vidim Ludvik, tak se snazim prispevky preskakovat, protoze se v nich krome osobni nevrazivosti k Babisovi, popr. dalsim clenum vlady moc jineho nedozvim. Uz jsme to chtel napsat asi dvacetkrat, ale odpustil jsem si to.

tak se snazim prispevky preskakovat


To mne mrzí, nenutím vás ale mé příspěvky číst. Každý z nás má na věc zřejmě jiný názor, v podstatě je to dobře...


[quote="pid:13436, uid:93"]tak se snazim prispevky preskakovat[/quote] To mne mrzí, nenutím vás ale mé příspěvky číst. Každý z nás má na věc zřejmě jiný názor, v podstatě je to dobře...

Při pročítání ruské diskuze o případu ve Vrběticích a o projevu Zemana jsem natrefil na pár zajímavých příspěvků z jiných úhlů pohledu, které mi přišly zajímavé:


"Češi, takříkajíc, kolektivní Češi, všichni společně, od vlády až do prezidenta, nakonec zahráli klasickou roli odvážného vojáka Švejka ve vztahu k jejich západním šéfům. - Usilovně jsme plnili rozkaz kolektivního „poručíka Lukaše“, ale nakonec to z nějakého důvodu dopadlo hůř (pro úřady), než kdybychom nedělali nic.


Ještě v hloupější situaci se ocitly Slovensko, Estonsko, Litva, Lotyšsko, jelikož si pospíšily předvést solidaritu se Švejkem. Jak se z toho mohou dostat ven? Teď už nijak. Pouze zabalit".


"Na detailech nezáleží. Hlavní věci je, že na úrovni obecně přijímaného obrazu představitele státu, ve scénáři neopodstatněných politických obvinění Ruska byla proražená díra. Hlava státu (v tomto případě České republiky) požádala o důkazy.


Hlava státu v rámci bloku NATO. Uvnitř bloku, ve kterém USA a Británie zahájily scénář, ve kterém je Rusko neprokázaně obviněno (ve Spojených státech ze zasahování do voleb, kybernetických útoků atd., V Británii z otravy Skripalových), ale zároveň když je téma důkazů nejvyššími úředníky zemí blokováno.


A český prezident Zeman o důkazy požádal. Je to rána do samotných základů scénáře politické informační technologie."


Při pročítání ruské diskuze o případu ve Vrběticích a o projevu Zemana jsem natrefil na pár zajímavých příspěvků z jiných úhlů pohledu, které mi přišly zajímavé: "Češi, takříkajíc, kolektivní Češi, všichni společně, od vlády až do prezidenta, nakonec zahráli klasickou roli odvážného vojáka Švejka ve vztahu k jejich západním šéfům. - Usilovně jsme plnili rozkaz kolektivního „poručíka Lukaše“, ale nakonec to z nějakého důvodu dopadlo hůř (pro úřady), než kdybychom nedělali nic. Ještě v hloupější situaci se ocitly Slovensko, Estonsko, Litva, Lotyšsko, jelikož si pospíšily předvést solidaritu se Švejkem. Jak se z toho mohou dostat ven? Teď už nijak. Pouze zabalit". "Na detailech nezáleží. Hlavní věci je, že na úrovni obecně přijímaného obrazu představitele státu, ve scénáři neopodstatněných politických obvinění Ruska byla proražená díra. Hlava státu (v tomto případě České republiky) požádala o důkazy. Hlava státu v rámci bloku NATO. Uvnitř bloku, ve kterém USA a Británie zahájily scénář, ve kterém je Rusko neprokázaně obviněno (ve Spojených státech ze zasahování do voleb, kybernetických útoků atd., V Británii z otravy Skripalových), ale zároveň když je téma důkazů nejvyššími úředníky zemí blokováno. A český prezident Zeman o důkazy požádal. Je to rána do samotných základů scénáře politické informační technologie."
Upravené 26. 4. 2021 o 18:45

Milion chvilek již na čtvrtek svolal demonstrace po celé zemi proti Zemanovi. Majdan ještě není zažehnán.


Milion chvilek již na čtvrtek svolal demonstrace po celé zemi proti Zemanovi. Majdan ještě není zažehnán.

Majdan ještě není zažehnán.


To je sice pravda, ale nyní je to již nepravděpodobné, nebo, výrazně méně pravděpodobné. Zeman tomu vzal energii, teď už pálí spíše slepými.
A chlívkaři to myslím nesvolali až teď, nebo, jistě je to nenapadlo až teď, to bylo určitě součástí plánu na původní podobu majdanu.


[quote="pid:13456, uid:307"]Majdan ještě není zažehnán.[/quote] To je sice pravda, ale nyní je to již nepravděpodobné, nebo, výrazně méně pravděpodobné. Zeman tomu vzal energii, teď už pálí spíše slepými. A chlívkaři to myslím nesvolali až teď, nebo, jistě je to nenapadlo až teď, to bylo určitě součástí plánu na původní podobu majdanu.
Upravené 26. 4. 2021 o 19:51

Milion chvilek již na čtvrtek svolal demonstrace


Milion chvilek už zase dostal od "neznámého dárce" dotace na svou činnost a tak může svolávat a organizovat demonstrace proti prezidentu republiky ? Opravdu pozoruhodné...


[quote="pid:13456, uid:307"]Milion chvilek již na čtvrtek svolal demonstrace[/quote] Milion chvilek už zase dostal od "neznámého dárce" dotace na svou činnost a tak může svolávat a organizovat demonstrace proti prezidentu republiky ? Opravdu pozoruhodné...

„Obrat v protiruském spiknutí“. Zemanův projev zaujal i čínská média


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/obrat-v-protiruskem-spiknuti-zemanuv-projev-zaujal-i-cinska-media-152183#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=PzzpJfs3sm8-202104261803&dop_id=152183&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


"Čínský komentátor státního média Global Times Liou Jü-pcheng pro server Hexun napsal o obrovském obratu, ke kterému po Zemanově projevu mělo v Praze dojít. „25. dubna promluvil český prezident Zeman ve speciálním televizním projevu. Klíčovým obsahem jeho řeči bylo popření, že by existovaly důkazy o účasti ruských agentů na výbuchu v českém arsenálu v roce 2014. Zeman doufá, že se vztahy mezi Ruskem a Českou republikou obnoví.“


Autor pak dále citoval ruská média, podle kterých je Zeman „tím nejvhodnějším mluvčím“. „Zběhnutí České republiky je nepochybně těžkou ranou pro protiruskou sjednocenou frontu na Západě. Když minulý týden slavný ruský opoziční aktivista Navalnyj oznámil konec hladovky, protiruské drama v režii Spojených států se ocitlo v rozpacích – s hladovkou počítaly a chystaly scénář nespravedlivého úmrtí v ruském vězení. Necítí se teď trapně?“ uvádí komentátor Global Times.


Jakkoli kauza Vrbětice zasáhla i západní média, dle serveru Hexun se „po Zemanově projevu téměř všechna americká média poprvé rozhodla mlčet“. Jako prezident je odpovědný pouze za reprezentaci země před vnějším světem, v členských státech NATO a EU je považován za významného tvůrce veřejného mínění, stojí dále v textu o české hlavě státu. Doslova hold jí vzdávají i citovaní ruští představitelé. Předseda ruské Státní dumy Vyacheslav Volodin Zemanovu řeč o bombovém útoku označil za „velmi objektivní“. „Musíme Zemanovi vzdát hold. Jeho řeč byla v obtížné situaci, kdy se většina přiklání ke Spojeným státům, velice objektivní,“ uvedl dle Hexun Volodin."


„Obrat v protiruském spiknutí“. Zemanův projev zaujal i čínská média https://www.seznamzpravy.cz/clanek/obrat-v-protiruskem-spiknuti-zemanuv-projev-zaujal-i-cinska-media-152183#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=PzzpJfs3sm8-202104261803&dop_id=152183&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz "Čínský komentátor státního média Global Times Liou Jü-pcheng pro server Hexun napsal o obrovském obratu, ke kterému po Zemanově projevu mělo v Praze dojít. „25. dubna promluvil český prezident Zeman ve speciálním televizním projevu. Klíčovým obsahem jeho řeči bylo popření, že by existovaly důkazy o účasti ruských agentů na výbuchu v českém arsenálu v roce 2014. Zeman doufá, že se vztahy mezi Ruskem a Českou republikou obnoví.“ Autor pak dále citoval ruská média, podle kterých je Zeman „tím nejvhodnějším mluvčím“. „Zběhnutí České republiky je nepochybně těžkou ranou pro protiruskou sjednocenou frontu na Západě. Když minulý týden slavný ruský opoziční aktivista Navalnyj oznámil konec hladovky, protiruské drama v režii Spojených států se ocitlo v rozpacích – s hladovkou počítaly a chystaly scénář nespravedlivého úmrtí v ruském vězení. Necítí se teď trapně?“ uvádí komentátor Global Times. Jakkoli kauza Vrbětice zasáhla i západní média, dle serveru Hexun se „po Zemanově projevu téměř všechna americká média poprvé rozhodla mlčet“. Jako prezident je odpovědný pouze za reprezentaci země před vnějším světem, v členských státech NATO a EU je považován za významného tvůrce veřejného mínění, stojí dále v textu o české hlavě státu. Doslova hold jí vzdávají i citovaní ruští představitelé. Předseda ruské Státní dumy Vyacheslav Volodin Zemanovu řeč o bombovém útoku označil za „velmi objektivní“. „Musíme Zemanovi vzdát hold. Jeho řeč byla v obtížné situaci, kdy se většina přiklání ke Spojeným státům, velice objektivní,“ uvedl dle Hexun Volodin."

Milion chvilek už zase dostal od "neznámého dárce"


To je úplně v pořádku. Z našeho hlediska je to nejlepší možný organizátor majdanu u nás. Ono spousta věcí může být jinak, než se na první pohled zdá. To platí i o debatě výše o Babišovi a Hamáčkovi. A dávat je do jedné řady s Koudelkou byl opravdu nesmysl.


[quote="pid:13459, uid:270"]Milion chvilek už zase dostal od "neznámého dárce"[/quote] To je úplně v pořádku. Z našeho hlediska je to nejlepší možný organizátor majdanu u nás. Ono spousta věcí může být jinak, než se na první pohled zdá. To platí i o debatě výše o Babišovi a Hamáčkovi. A dávat je do jedné řady s Koudelkou byl opravdu nesmysl.

Tak už i Babiš mele o jedné vyšetřovací verzi.

Neměli bychom brát informace tak osobně. Vždyť fakt existence pouze jedné (navíc zjevně nevěrohodné a nepodložené) vyšetřovací verze může úplně stejně znamenat, že někdo tímto způsobem vedl a vede vyšetřování (z nekompetentnosti nebo možná úmyslně) do slepé uličky nebo falešného výsledku.
A pak je jen malý krůček k tomu, aby třeba Hamáček na nějaké další tiskovce chlapsky zatlačil slzu a řekl zlomeným hlasem ".. A já mu tak věřil ..".


[quote="pid:13462, uid:372"]Tak už i Babiš mele o jedné vyšetřovací verzi.[/quote] Neměli bychom brát informace tak osobně. Vždyť fakt existence pouze jedné (navíc zjevně nevěrohodné a nepodložené) vyšetřovací verze může úplně stejně znamenat, že někdo tímto způsobem vedl a vede vyšetřování (z nekompetentnosti nebo možná úmyslně) do slepé uličky nebo falešného výsledku. A pak je jen malý krůček k tomu, aby třeba Hamáček na nějaké další tiskovce chlapsky zatlačil slzu a řekl zlomeným hlasem ".. A já mu tak věřil ..".

A dávat je do jedné řady s Koudelkou byl opravdu nesmysl

Tak už i Babiš mele o jedné vyšetřovací verzi.

Neco se nejak prezentuje, ale realita muze byt uplne jina. Tajne zpravy od BISu oficialne dostava pouze premier Babis a prezident Zeman. Takze prezentovany nazor ministra Hamacka, ktery z principu ty tajne informace nemuze oficialne mit je nerelevantni. Duo MZ + AB podle mne jede porad v tandemu a prezentuji veci v ramci mozneho.
Nevim, proc Jiri rika, ze "Babis mele". V jeho kuzi nikdy nebyl, tak by mozna bylo fajn si tenhleten opovrzlivy ton odpustit.


[quote="pid:13463, uid:292"]A dávat je do jedné řady s Koudelkou byl opravdu nesmysl[/quote] [quote="pid:13462, uid:372"]Tak už i Babiš mele o jedné vyšetřovací verzi.[/quote] Neco se nejak prezentuje, ale realita muze byt uplne jina. Tajne zpravy od BISu oficialne dostava pouze premier Babis a prezident Zeman. Takze prezentovany nazor ministra Hamacka, ktery z principu ty tajne informace nemuze oficialne mit je nerelevantni. Duo MZ + AB podle mne jede porad v tandemu a prezentuji veci v ramci mozneho. Nevim, proc Jiri rika, ze "Babis mele". V jeho kuzi nikdy nebyl, tak by mozna bylo fajn si tenhleten opovrzlivy ton odpustit.

Nevim, proc Jiri rika, ze "Babis mele". V jeho kuzi nikdy nebyl


Tak, musíme si uvědomit, že jen a pouze takové "mletí" umožnilo týden nato provést Zemanovi ten fantastický manévr, ze kterého se podpindosové už zřejmě nevyhrabou. Bez toho by šly události úplně jiným směrem.


[quote="pid:13467, uid:93"]Nevim, proc Jiri rika, ze "Babis mele". V jeho kuzi nikdy nebyl[/quote] Tak, musíme si uvědomit, že jen a pouze takové "mletí" umožnilo týden nato provést Zemanovi ten fantastický manévr, ze kterého se podpindosové už zřejmě nevyhrabou. Bez toho by šly události úplně jiným směrem.

V jeho kuzi nikdy nebyl, tak by mozna bylo fajn si tenhleten opovrzlivy ton odpustit.


ono je zcela vyloučené, že bych se ocitl v kůži Babiše. Nejsem sice hater jako kavárníci, ale Babiš činí některá přijatelná rozhodnutí jen proto, že si ho ochočil Miloš Zeman. Bohužel, ne tak dobře, kříž nad ním udělal po sérii sviňáren, které nebyly nutné.
Babiš lavíruje na všechny strany a celá jeho kariéra svědčí o tom, že je prostě hajzl. Fakt, že je situačním spojencem Zemana z něj nedělá bytost, ze které by se normálnímu člověku nezvedl žaludek.
A nezmění to ani fakt, že oproti bažině je to pořád mílius. Ale v jejich případě se už nebavíme o lidech.


[quote="pid:13467, uid:93"]V jeho kuzi nikdy nebyl, tak by mozna bylo fajn si tenhleten opovrzlivy ton odpustit.[/quote] ono je zcela vyloučené, že bych se ocitl v kůži Babiše. Nejsem sice hater jako kavárníci, ale Babiš činí některá přijatelná rozhodnutí jen proto, že si ho ochočil Miloš Zeman. Bohužel, ne tak dobře, kříž nad ním udělal po sérii sviňáren, které nebyly nutné. Babiš lavíruje na všechny strany a celá jeho kariéra svědčí o tom, že je prostě hajzl. Fakt, že je situačním spojencem Zemana z něj nedělá bytost, ze které by se normálnímu člověku nezvedl žaludek. A nezmění to ani fakt, že oproti bažině je to pořád mílius. Ale v jejich případě se už nebavíme o lidech.

Bez toho by šly události úplně jiným směrem.


Já myslím, že to bylo to užitečné mletí PŘED prohlášením Zemana. Poté je to už zcela zbytečné.


[quote="pid:13468, uid:292"]Bez toho by šly události úplně jiným směrem.[/quote] Já myslím, že to bylo to užitečné mletí PŘED prohlášením Zemana. Poté je to už zcela zbytečné.

Já z projevu Zemana nejsem vůbec nadšený. Spíš to vypadalo, že si nechce proti sobě popudit lidi, kteří jsou nakloněni Rusku. Ale jinak to bylo proti Ruské tažení. Je to podobný obrat, jako když se obrátil proti Trumpu.
Zdá se, že se realizuje scénář, jediného velvyslanectví v Rusku, kterým bude velvyslanectví EU a jednotlivé státy tam své zastoupení mít nebudou. Je to další krok k federální Evropě. Sorry, ale tak to vidím.


Já z projevu Zemana nejsem vůbec nadšený. Spíš to vypadalo, že si nechce proti sobě popudit lidi, kteří jsou nakloněni Rusku. Ale jinak to bylo proti Ruské tažení. Je to podobný obrat, jako když se obrátil proti Trumpu. Zdá se, že se realizuje scénář, jediného velvyslanectví v Rusku, kterým bude velvyslanectví EU a jednotlivé státy tam své zastoupení mít nebudou. Je to další krok k federální Evropě. Sorry, ale tak to vidím.

je prostě hajzl

nedělá bytost, ze které by se normálnímu člověku nezvedl žaludek.


by mozna bylo fajn si tenhleten opovrzlivy ton odpustit.


.... Douška: máte pravdu. Já jsem docela emocionální člověk a souhlasím, že sem emoce nepatří. Nicméně... na meritu věci to nemění nic.


[quote="pid:13469, uid:372"]je prostě hajzl[/quote] [quote="pid:13469, uid:372"]nedělá bytost, ze které by se normálnímu člověku nezvedl žaludek.[/quote] [quote="pid:13467, uid:93"]by mozna bylo fajn si tenhleten opovrzlivy ton odpustit.[/quote] .... Douška: máte pravdu. Já jsem docela emocionální člověk a souhlasím, že sem emoce nepatří. Nicméně... na meritu věci to nemění nic.
Upravené 26. 4. 2021 o 21:27

Klobúk dole, pán prezident Miloš Zeman. Kiež by sme aj my mali hlavu štátu, ktorá hovorí pravdu a nešíri nenávisť voči Rusku. Toto je odkaz zo Slovenska - ďakujeme Vám za odvahu a múdrosť!
Klobúk dole, pán prezident Miloš Zeman. Kiež by sme aj my mali hlavu štátu, ktorá hovorí pravdu a nešíri nenávisť voči Rusku. Toto je odkaz zo Slovenska - ďakujeme Vám za odvahu a múdrosť!


https://www.facebook.com/LBlaha/videos/293799978863819


Klobúk dole, pán prezident Miloš Zeman. Kiež by sme aj my mali hlavu štátu, ktorá hovorí pravdu a nešíri nenávisť voči Rusku. Toto je odkaz zo Slovenska - ďakujeme Vám za odvahu a múdrosť! Klobúk dole, pán prezident Miloš Zeman. Kiež by sme aj my mali hlavu štátu, ktorá hovorí pravdu a nešíri nenávisť voči Rusku. Toto je odkaz zo Slovenska - ďakujeme Vám za odvahu a múdrosť! https://www.facebook.com/LBlaha/videos/293799978863819

@Rusofil nějak mi v tom schází jakýkoliv motiv buď Zemana anebo toho, kdo řídí Zemana. To, co píšeš, je totální protimluv . Federální Evropa ? A kdo ji bude tvořit ? A proč by v roce2021 měl někdo jen trochu významný oprašovat Federální Evropu, když všichni účastníci přemýšlejí o tom, jak z ní vybruslit?
Tohle by hrálo (trochu) v tom roce 2014, kdy to bouchlo, ale teď ?

@Rusofil nějak mi v tom schází jakýkoliv motiv buď Zemana anebo toho, kdo řídí Zemana. To, co píšeš, je totální protimluv . Federální Evropa ? A kdo ji bude tvořit ? A proč by v roce2021 měl někdo jen trochu významný oprašovat Federální Evropu, když všichni účastníci přemýšlejí o tom, jak z ní vybruslit? Tohle by hrálo (trochu) v tom roce 2014, kdy to bouchlo, ale teď ?

Zdá se, že se realizuje scénář, jediného velvyslanectví v Rusku, kterým bude velvyslanectví EU a jednotlivé státy tam své zastoupení mít nebudou. Je to další krok k federální Evropě. Sorry, ale tak to vidím.

Já to vidím úplně obráceně. Zeman pomáhá oddělit bývalé soc. státy od zbytku EU (plní tím zadání GP) a akci využívá k vymetení domácího dvorku (totální odhalení všech skutečných vlastizrádců). Většina V4 se přidala k ČR. Polsko a Pobaltí taky, ale na povel bažiny. A jediné Maďarsko zůstává stranou (možný vyjednávač). Pindosi by rádi zformovali sanitární koridor, GP nové RU2.


[quote="pid:13473, uid:312"]Zdá se, že se realizuje scénář, jediného velvyslanectví v Rusku, kterým bude velvyslanectví EU a jednotlivé státy tam své zastoupení mít nebudou. Je to další krok k federální Evropě. Sorry, ale tak to vidím.[/quote] Já to vidím úplně obráceně. Zeman pomáhá oddělit bývalé soc. státy od zbytku EU (plní tím zadání GP) a akci využívá k vymetení domácího dvorku (totální odhalení všech skutečných vlastizrádců). Většina V4 se přidala k ČR. Polsko a Pobaltí taky, ale na povel bažiny. A jediné Maďarsko zůstává stranou (možný vyjednávač). Pindosi by rádi zformovali sanitární koridor, GP nové RU2.

Obě verzze uspořádání východni postsocialistické Evropy(Trojmoří nebo RU II) je přijatelné a zajímavé jak pro GP (pokud bude mít charakter KONGLOMERÁTU), tak i pro Rusko (které mu bude nabízet formu BLOKU).
Proto zatím běží procesy tak, jak běží. Společné jak GP, tak i Rusko, mají snahu "odtrhnout" tuto část Evropy od degenerující staré atlantické Evropy. Ta je víceméně ponechávána svému osudu a to, zda se zachrání, je dáno poměrem sil vnitřních elit. Nejlépe to dokumentuje Německo a jeho zdánlivě "nečitelná", ale ve skutečnosti velmi pragmatická vnější politika.
Ani nás nebude nikdo zvenčí zachraňovat. Je to na nás.


Obě verzze uspořádání východni postsocialistické Evropy(Trojmoří nebo RU II) je přijatelné a zajímavé jak pro GP (pokud bude mít charakter KONGLOMERÁTU), tak i pro Rusko (které mu bude nabízet formu BLOKU). Proto zatím běží procesy tak, jak běží. Společné jak GP, tak i Rusko, mají snahu "odtrhnout" tuto část Evropy od degenerující staré atlantické Evropy. Ta je víceméně ponechávána svému osudu a to, zda se zachrání, je dáno poměrem sil vnitřních elit. Nejlépe to dokumentuje Německo a jeho zdánlivě "nečitelná", ale ve skutečnosti velmi pragmatická vnější politika. Ani nás nebude nikdo zvenčí zachraňovat. Je to na nás.

Ta je víceméně ponechávána svému osudu a to, zda se zachrání, je dáno poměrem sil vnitřních elit.


https://www.hlavnespravy.sk/generali-varuju-macrona-pred-obcianskou-vojnou-vo-francuzsku/2517320


áno, vo Francúzsku už to začína vrieť. V žiadnom prípade nie je možná vojna. Nie je to v ničom záujme okrem bažiny v USA. Západ bude pravdepodobne vojnu riešiť, ale nie na území Ruska. Alebo si vybojujú vlastné územie späť a zapoja sa do bloku (a budú žiť ako ľudia a nie ako paraziti celej zemegule), alebo budú moslimským konglomerátom (a klesne ich spotreba). Myslím, že teoreticky obe varianty budú GP vyhovovať. Bude na nich samotných, čo budú chcieť. Vlastne asi som asi povedala to isté čo Ty, len inak smile.


[quote="pid:13662, uid:57"]Ta je víceméně ponechávána svému osudu a to, zda se zachrání, je dáno poměrem sil vnitřních elit.[/quote] https://www.hlavnespravy.sk/generali-varuju-macrona-pred-obcianskou-vojnou-vo-francuzsku/2517320 áno, vo Francúzsku už to začína vrieť. V žiadnom prípade nie je možná vojna. Nie je to v ničom záujme okrem bažiny v USA. Západ bude pravdepodobne vojnu riešiť, ale nie na území Ruska. Alebo si vybojujú vlastné územie späť a zapoja sa do bloku (a budú žiť ako ľudia a nie ako paraziti celej zemegule), alebo budú moslimským konglomerátom (a klesne ich spotreba). Myslím, že teoreticky obe varianty budú GP vyhovovať. Bude na nich samotných, čo budú chcieť. Vlastne asi som asi povedala to isté čo Ty, len inak :D.

Ten francouzský příklad je dobrý indikátor a je to nepochybně krok podpory Makronovi ze strany GP. Nejde ani tak o Makrona samotného, to je polokádr pro všechny, ale jeho výrazné odstřižení od atlantistů. Restaurace gaulizmu, o to tu běží


Ten francouzský příklad je dobrý indikátor a je to nepochybně krok podpory Makronovi ze strany GP. Nejde ani tak o Makrona samotného, to je polokádr pro všechny, ale jeho výrazné odstřižení od atlantistů. Restaurace gaulizmu, o to tu běží

Ani nás nebude nikdo zvenčí zachraňovat. Je to na nás.

Ano, jen vnější prostředí/okolnosti, které Vrbětice značně ovlivnily (zesilovač) nás budou tlačit jasným směrem. Takže pokud chceme přežít, moc na výběr nemáme, naše podpindosí sebranka musí z kola ven.


[quote="pid:13662, uid:57"]Ani nás nebude nikdo zvenčí zachraňovat. Je to na nás.[/quote] Ano, jen vnější prostředí/okolnosti, které Vrbětice značně ovlivnily (zesilovač) nás budou tlačit jasným směrem. Takže pokud chceme přežít, moc na výběr nemáme, naše podpindosí sebranka musí z kola ven.

Benešová: Verzí ve Vrběticích je dokonce ještě víc
Dnes 5:47


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/benesova-verzi-ve-vrbeticich-je-dokonce-jeste-vic-40358630#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=vSF0NrQkisB-202104290534&dop_id=40358630&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Tak se nám to začíná pomalu "klubat", dokonce i na novinkách.cz...


Benešová: Verzí ve Vrběticích je dokonce ještě víc Dnes 5:47 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/benesova-verzi-ve-vrbeticich-je-dokonce-jeste-vic-40358630#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=vSF0NrQkisB-202104290534&dop_id=40358630&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Tak se nám to začíná pomalu "klubat", dokonce i na novinkách.cz...

Tak se nám to začíná pomalu "klubat", dokonce i na novinkách.cz...


je to rozhovor z deníku Právo, Novinky.cz ho jen převzaly.
Každopádně je důležitý. Jako headline byl jen chvíli, pak asi někdo zavolal do redakce ať ho dají níže.


[quote="pid:13802, uid:270"]Tak se nám to začíná pomalu "klubat", dokonce i na novinkách.cz...[/quote] je to rozhovor z deníku Právo, Novinky.cz ho jen převzaly. Každopádně je důležitý. Jako headline byl jen chvíli, pak asi někdo zavolal do redakce ať ho dají níže.

Benešová: Verzí ve Vrběticích je dokonce ještě víc

M.Benešová je konzistentní - její postoj není překvapením.


Kam se přesouvá těžiště boje naznačuje její vyjádření k nejvyššími státnímu žalobci Pavlu Zemanovi, který se na vládu, kde se Vrbětice řešili, dle M.Benešové "přichomejt", ač tam neměl co dělat (podle zákona budou kauzu dozorovat jiní).


K Pavlu Zemanovi říká:
"Nejvyšší žalobce Zeman se už delší dobu spíš stará o své budoucí uplatnění, než o soustavu státního zastupitelství."
a taky:
"Pořád ještě zkoumáme rozsah, v jakém bude zřejmě podána kárná žaloba." (Nejvyšší státní zástupce se v roce 2014 sešel s mladoboleslavským soudcem Janem Czerninem, jehož příbuzný Karl Eugen Czernin vedl restituční spor se Zemanovým přítelem Petrem Habersbergerem. Podle svých slov chtěl jako soukromá osoba zprostředkovat smír – pozn. red.)"


[quote="pid:13802, uid:270"]Benešová: Verzí ve Vrběticích je dokonce ještě víc[/quote] M.Benešová je konzistentní - její postoj není překvapením. Kam se přesouvá těžiště boje naznačuje její vyjádření k nejvyššími státnímu žalobci Pavlu Zemanovi, který se na vládu, kde se Vrbětice řešili, dle M.Benešové "přichomejt", ač tam neměl co dělat (podle zákona budou kauzu dozorovat jiní). K Pavlu Zemanovi říká: "Nejvyšší žalobce Zeman se už delší dobu spíš stará o své budoucí uplatnění, než o soustavu státního zastupitelství." a taky: "Pořád ještě zkoumáme rozsah, v jakém bude zřejmě podána kárná žaloba." (Nejvyšší státní zástupce se v roce 2014 sešel s mladoboleslavským soudcem Janem Czerninem, jehož příbuzný Karl Eugen Czernin vedl restituční spor se Zemanovým přítelem Petrem Habersbergerem. Podle svých slov chtěl jako soukromá osoba zprostředkovat smír – pozn. red.)"

Zeman oživuje spjaščije : Hašek a nyní Benešová . Kmoníček asi taky nezahálí.


Zeman oživuje spjaščije : Hašek a nyní Benešová . Kmoníček asi taky nezahálí.

„Sklad byl v 90. letech vyvezen a od té doby chátral.“ Generál Blaško o Vrběticích a konverzi zbraní
https://cz.sputniknews.com/20210430/sklad-byl-v-90-letech-vyvezen-a-od-te-doby-chatral-general-blasko-o-vrbeticich-a-konverzi-zbrani-14332839.html


„Sklad byl v 90. letech vyvezen a od té doby chátral.“ Generál Blaško o Vrběticích a konverzi zbraní https://cz.sputniknews.com/20210430/sklad-byl-v-90-letech-vyvezen-a-od-te-doby-chatral-general-blasko-o-vrbeticich-a-konverzi-zbrani-14332839.html

Zřejmě začal úklid v nejvyšších policejních kruzích. Souvislost s Vrběticemi a projevem prezidenta?


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Ozraly-jak-pr-se-Policiste-resi-velkou-ostudu-my-zname-nepeknou-vec-z-pozadi-662584


Zřejmě začal úklid v nejvyšších policejních kruzích. Souvislost s Vrběticemi a projevem prezidenta? https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Ozraly-jak-pr-se-Policiste-resi-velkou-ostudu-my-zname-nepeknou-vec-z-pozadi-662584

Vrtá mi hlavou jedna věc. Pokud vláda pracovala v součinnosti se Zemanem, proč to téma dále víří? Naposledy včera Babiš, dnes Hamáček.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/otazky-vaclava-moravce-ivan-bartos-jan-hamacek-dana-drabova.A210502_114224_domaci_misl


Předpokládal bych, že to ve spolupráci se Zemanem "vykopnou" a pak nechají demoblok a různý podpindos vřeštět a odhalovat se. Takto vzniká dojem, že v tom puči jedou taky. Považuji to za zbytečné přisazování polínka do ohně, což by měl být "úkol" podpindosů.


P.S.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-si-predvolal-ministryni-benesovou-kvuli-vyrokum-o-vrbeticich-40358943#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=WHwTtgVbw5g-202105021228&dop_id=40358943&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Vrtá mi hlavou jedna věc. Pokud vláda pracovala v součinnosti se Zemanem, proč to téma dále víří? Naposledy včera Babiš, dnes Hamáček. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/otazky-vaclava-moravce-ivan-bartos-jan-hamacek-dana-drabova.A210502_114224_domaci_misl Předpokládal bych, že to ve spolupráci se Zemanem "vykopnou" a pak nechají demoblok a různý podpindos vřeštět a odhalovat se. Takto vzniká dojem, že v tom puči jedou taky. Považuji to za zbytečné přisazování polínka do ohně, což by měl být "úkol" podpindosů. P.S. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-si-predvolal-ministryni-benesovou-kvuli-vyrokum-o-vrbeticich-40358943#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=WHwTtgVbw5g-202105021228&dop_id=40358943&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Upravené 2. 5. 2021 o 14:29

"Předseda Pirátů dále kritizoval také týdenní prodlevu. „Nepředpokládám, že si prezident dělal odborné rešerše. Řekl, že jsou dvě verze, nebyla to pravda. Vtáhl do toho soud z roku 2016, taky to nebyla pravda,“ dodal."


Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/otazky-vaclava-moravce-ivan-bartos-jan-hamacek-dana-drabova.A210502_114224_domaci_misl


Z Bartoše "genialita" jen prší. Tak to se máme na co těšit, občané...


"Předseda Pirátů dále kritizoval také týdenní prodlevu. „Nepředpokládám, že si prezident dělal odborné rešerše. Řekl, že jsou dvě verze, nebyla to pravda. Vtáhl do toho soud z roku 2016, taky to nebyla pravda,“ dodal." Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/otazky-vaclava-moravce-ivan-bartos-jan-hamacek-dana-drabova.A210502_114224_domaci_misl Z Bartoše "genialita" jen prší. Tak to se máme na co těšit, občané...

@Jiří - běží logická reakce na Zemanův projev. Ti,co se namočili, nemají zatím dostatečný přehled o míře svého znečištění a snaží se tu špínu setřít anebo alespoń zamaskovat . Ti hodně hloupí se s tou špínou chlubí před stejně hodně hloupými. No a režisér mlčí a jak je známo, když mlčí, tak nejvíc pracuje a je tudíž i nejnebezpečnější.
Průběh se hodně podobá Koněvovi.Munice byla vystřílena a co teď?
Zatím je jedna věc zřejmá : Babiš už je politicky nepoužitelný a jde o to, zda s sebou stáhne i ANO, anebo nastoupí nějaký korunní princ. Totéž platí o Hamejdovi.

@Jiří - běží logická reakce na Zemanův projev. Ti,co se namočili, nemají zatím dostatečný přehled o míře svého znečištění a snaží se tu špínu setřít anebo alespoń zamaskovat . Ti hodně hloupí se s tou špínou chlubí před stejně hodně hloupými. No a režisér mlčí a jak je známo, když mlčí, tak nejvíc pracuje a je tudíž i nejnebezpečnější. Průběh se hodně podobá Koněvovi.Munice byla vystřílena a co teď? Zatím je jedna věc zřejmá : Babiš už je politicky nepoužitelný a jde o to, zda s sebou stáhne i ANO, anebo nastoupí nějaký korunní princ. Totéž platí o Hamejdovi.

anebo nastoupí nějaký korunní princ.


Žeby Havlíček?


Naproti tomu Hašek asi ČSSD nezachrání....


[quote="pid:14213, uid:57"]anebo nastoupí nějaký korunní princ.[/quote] Žeby Havlíček? Naproti tomu Hašek asi ČSSD nezachrání....

Babiš už je politicky nepoužitelný a jde o to, zda s sebou stáhne i ANO, anebo nastoupí nějaký korunní princ. Totéž platí o Hamejdovi.


Myslím si, že dôležitá otázka je, že či Babiš na túto hru pristúpil z hlúposti alebo ako dopredu dohodnutý obetný baránok, ktorý týmto v podstate skončí politickú kariéru a vráti sa k originálnemu poslaniu. A tu leží odpoveď na tvoju jednu otázku.


[quote="pid:14213, uid:57"]Babiš už je politicky nepoužitelný a jde o to, zda s sebou stáhne i ANO, anebo nastoupí nějaký korunní princ. Totéž platí o Hamejdovi.[/quote] Myslím si, že dôležitá otázka je, že či Babiš na túto hru pristúpil z hlúposti alebo ako dopredu dohodnutý obetný baránok, ktorý týmto v podstate skončí politickú kariéru a vráti sa k originálnemu poslaniu. A tu leží odpoveď na tvoju jednu otázku.

Moderátor

a vráti sa k originálnemu poslaniu. A tu leží odpoveď na tvoju jednu otázku.


Otázkou je, zda mu to bude umožněno. Petr Kellner také měl svoje plány a představy...


[quote="pid:14217, uid:7"]a vráti sa k originálnemu poslaniu. A tu leží odpoveď na tvoju jednu otázku.[/quote] Otázkou je, zda mu to bude umožněno. Petr Kellner také měl svoje plány a představy...

Petr Kellner také měl svoje plány a představy...


Stále sa môže zatváriť ako hlupák bez toho potopil ANO...


[quote="pid:14218, uid:270"]Petr Kellner také měl svoje plány a představy...[/quote] Stále sa môže zatváriť ako hlupák bez toho potopil ANO...

Moderátor

Hodně záleží na tom, která témata jako poutače na voliče budou na stole na konci léta a na začátku podzimu. Jde o správně namíchaný koktejl manipulující rozhodování voličů. Odhadnout
to nebude jednoduché.
Stačí si vzpomenout na "zázračný obrat" Igora Matoviče těsně před volbami . Může se to zopakovat.


Hodně záleží na tom, která témata jako poutače na voliče budou na stole na konci léta a na začátku podzimu. Jde o správně namíchaný koktejl manipulující rozhodování voličů. Odhadnout to nebude jednoduché. Stačí si vzpomenout na "zázračný obrat" Igora Matoviče těsně před volbami . Může se to zopakovat.

Jestli někoho napadne, není-li to brutální vměšování.


Bez obav, zdejší příznivci Andreje Babiše nám to jistě "vysvětlí".


[quote="pid:14232, uid:372"]Jestli někoho napadne, není-li to brutální vměšování.[/quote] Bez obav, zdejší příznivci Andreje Babiše nám to jistě "vysvětlí".

Bez obav, zdejší příznivci Andreje Babiše nám to jistě "vysvětlí".


Měl jsem na mysli hlavně ty amíky.
„Ministr Blinken vyjádřil solidaritu USA s Českou republikou při její odvážné odpovědi ruským podvratným a vražedným činnostem na českém území. Ministr Blinken a předseda vlády Babiš se shodli na potřebě pokračující jednoty a rozhodnosti v odpovědi na destabilizující akce Ruska,“ uvedlo Ministerstvo zahraničí USA."


„Rozhodnutí české vlády vyloučit Rosatom z jaderného tendru Dukovany a dramatické snížení ruské zpravodajské přítomnosti v Praze zvýšilo bezpečnost České republiky a spojenců v NATO,“ dodalo americké ministerstvo."


Jsou opravdu vtipní. Mám obavu, že Babiš netuší, která bije. On je podpindos, do nějakých přijatelných rozhodnutí ho dotlačil Zeman, aby ho Babiš vzápětí bodnul do zad. Zeman se zřejmě pokoušel ho zasvětit do globální politiky, ale myslím, že nepochopil, nebo nechtěl pochopit vůbec nic.


[quote="pid:14233, uid:270"]Bez obav, zdejší příznivci Andreje Babiše nám to jistě "vysvětlí".[/quote] Měl jsem na mysli hlavně ty amíky. „Ministr Blinken vyjádřil solidaritu USA s Českou republikou při její odvážné odpovědi ruským podvratným a vražedným činnostem na českém území. Ministr Blinken a předseda vlády Babiš se shodli na potřebě pokračující jednoty a rozhodnosti v odpovědi na destabilizující akce Ruska,“ uvedlo Ministerstvo zahraničí USA." „Rozhodnutí české vlády vyloučit Rosatom z jaderného tendru Dukovany a dramatické snížení ruské zpravodajské přítomnosti v Praze zvýšilo bezpečnost České republiky a spojenců v NATO,“ dodalo americké ministerstvo." Jsou opravdu vtipní. Mám obavu, že Babiš netuší, která bije. On je podpindos, do nějakých přijatelných rozhodnutí ho dotlačil Zeman, aby ho Babiš vzápětí bodnul do zad. Zeman se zřejmě pokoušel ho zasvětit do globální politiky, ale myslím, že nepochopil, nebo nechtěl pochopit vůbec nic.

myslím, že nepochopil, nebo nechtěl pochopit vůbec nic.


Je možné, že chtěl pochopit, ale k tomu musíte mít za sebou "čistý štít", podstatně omezující vydírání. A to je otázkou ?!


[quote="pid:14235, uid:372"]myslím, že nepochopil, nebo nechtěl pochopit vůbec nic.[/quote] Je možné, že chtěl pochopit, ale k tomu musíte mít za sebou "čistý štít", podstatně omezující vydírání. A to je otázkou ?!

Můj názor je, že Babiš ví, že přišel jeho konec, tak se snaží zachránit aspoň sebe a svůj majetek a firmy. Babiš byl vydíratelný od samého počátku, co vstoupil do politiky a nejvíce to bylo vidět po volbách, kdy původně chtěl sestavit koalici s SPD, ale baba Merkel mu to zakázala. Chemička v Německu? :-)


Můj názor je, že Babiš ví, že přišel jeho konec, tak se snaží zachránit aspoň sebe a svůj majetek a firmy. Babiš byl vydíratelný od samého počátku, co vstoupil do politiky a nejvíce to bylo vidět po volbách, kdy původně chtěl sestavit koalici s SPD, ale baba Merkel mu to zakázala. Chemička v Německu? :-)

@Jiří Zemana bodnout do zad Babiš nemohl.Vždy stál o schůdek níž.
Jeho éru nemá smysl hodnotit jen podle posledních měsíců. Byl vybrán jako stabilizátor a tandemista k Zemanovi, ale v nových nastávajících časech nemají Babišové šanci. To platí i o dalších politicích éry 2010-2020. Na Slovensku je RF jasný politický lídr Putinovského střihu . V ČR podobné eso nemáme. Anebo je držené v zákulisí a do startovacích bloků ještě nezaklekl (a).

@Jiří Zemana bodnout do zad Babiš nemohl.Vždy stál o schůdek níž. Jeho éru nemá smysl hodnotit jen podle posledních měsíců. Byl vybrán jako stabilizátor a tandemista k Zemanovi, ale v nových nastávajících časech nemají Babišové šanci. To platí i o dalších politicích éry 2010-2020. Na Slovensku je RF jasný politický lídr Putinovského střihu . V ČR podobné eso nemáme. Anebo je držené v zákulisí a do startovacích bloků ještě nezaklekl (a).

Anebo je držené v zákulisí a do startovacích bloků ještě nezaklekl (a).


V to upřímně doufám. Ale myslím si, mohu se mýlit, že Babiš byl vybrán úplně jinými klany a Zeman se ho snažil ochočit a leccos vysvětlit. Někdy úspěšně, někdy méně. A dobrá, bodal ho do kotníků, to je asi přiléhavější.


P.S. podaří se Ficovi návrat? Řadu lidí může ošálit Pellegrini...


[quote="pid:14245, uid:57"]Anebo je držené v zákulisí a do startovacích bloků ještě nezaklekl (a).[/quote] V to upřímně doufám. Ale myslím si, mohu se mýlit, že Babiš byl vybrán úplně jinými klany a Zeman se ho snažil ochočit a leccos vysvětlit. Někdy úspěšně, někdy méně. A dobrá, bodal ho do kotníků, to je asi přiléhavější. P.S. podaří se Ficovi návrat? Řadu lidí může ošálit Pellegrini...
Upravené 2. 5. 2021 o 20:18

podaří se Ficovi návrat? Řadu lidí může ošálit Pellegrini...


Podľa všetkého áno, a čoraz viac ľudí vidí Pellegriniho ako marketingový ťah (hoci prieskumy robia mu reklamu a vytvárajú falošný obraz).


[quote="pid:14246, uid:372"]podaří se Ficovi návrat? Řadu lidí může ošálit Pellegrini...[/quote] Podľa všetkého áno, a čoraz viac ľudí vidí Pellegriniho ako marketingový ťah (hoci prieskumy robia mu reklamu a vytvárajú falošný obraz).

Moderátor

Hráli jsme box, Rusové hráli judo, říká k vývoji vrbětické kauzy politolog Oskar Krejčí


https://www.youtube.com/watch?v=5XO9Wdz3BRw


Hráli jsme box, Rusové hráli judo, říká k vývoji vrbětické kauzy politolog Oskar Krejčí https://www.youtube.com/watch?v=5XO9Wdz3BRw
12
8.36k
75
21
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept