Zahraničná politika
Ruským olympijským vítězům zahrají Čajkovského

Ruským vítězům budou na olympijských hrách v Tokiu hrát místo zakázané státní hymny úryvek z klavírního koncertu Petra Iljiče Čajkovského. Ruský olympijský výbor uvedl, že jeho výběr Mezinárodní olympijský výbor (MOV) schválil.


https://www.idnes.cz/oh/tokio-2021/rusko-vylouceni-ze-soutezi-zakaz-hymny-cajkovskij.A210422_184000_olympiada-tokio-2020_ten


Ruským vítězům budou na olympijských hrách v Tokiu hrát místo zakázané státní hymny úryvek z klavírního koncertu Petra Iljiče Čajkovského. Ruský olympijský výbor uvedl, že jeho výběr Mezinárodní olympijský výbor (MOV) schválil. https://www.idnes.cz/oh/tokio-2021/rusko-vylouceni-ze-soutezi-zakaz-hymny-cajkovskij.A210422_184000_olympiada-tokio-2020_ten

Vyjádření vlasovské krysy z odkazovaného článku idnes:
„K dnešku tak má náš olympijský tým všechny prvky své identity,“ uvedl v tiskovém prohlášení prezident Ruského olympijského výboru Stanislav Pozdňakov. „Máme vlajku Ruského olympijského výboru s naší trikolórou, naši oficiální výstroj - lehce rozpoznatelnou našimi krajany a fanoušky z jiných zemí - bez nápisu a nyní máme i hudební doprovod,“ pochvaloval si.


Vyjádření vlasovské krysy z odkazovaného článku idnes: „K dnešku tak má náš olympijský tým všechny prvky své identity,“ uvedl v tiskovém prohlášení prezident Ruského olympijského výboru Stanislav Pozdňakov. „Máme vlajku Ruského olympijského výboru s naší trikolórou, naši oficiální výstroj - lehce rozpoznatelnou našimi krajany a fanoušky z jiných zemí - bez nápisu a nyní máme i hudební doprovod,“ pochvaloval si.

Fidelo

nepochybuji o tom, že potkan zapláče. Zrada se bude trestat ne všech postech, akorát ne některých ještě neslyšeli tam - tam z Manéže... Nu což.
Sport je významný účastník vyšších priorit řízení (3. až 1.) a podle toho bude řídící subjekt i postupovat. Ostatně - nejinak se to jeví i v kauze "Slavia".


nepochybuji o tom, že potkan zapláče. Zrada se bude trestat ne všech postech, akorát ne některých ještě neslyšeli tam - tam z Manéže... Nu což. Sport je významný účastník vyšších priorit řízení (3. až 1.) a podle toho bude řídící subjekt i postupovat. Ostatně - nejinak se to jeví i v kauze "Slavia".
562
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept