Zahraničná politika
Šojgu nařídil připravit se na „nepříznivý vývoj“ cvičení NATO

Šojgu nařídil připravit se na „nepříznivý vývoj“ cvičení NATO


https://lenta.ru/news/2021/04/22/nato/


Ruská rozvědka zřejmě obdržela nějaké závažné informace. Když vezmu do úvahy ty dnešní manévry kolem ruské ambasády a to nedávné výstražné zatýkání "prorusky" vojenských veteránů, tak bych řekl, že zahájení vojenských akcí ze strany NATO směrem do Běloruska a Ukrajiny je na spadnutí ... A to připravované zavraždění Lukašenka mělo zřejmě za cíl vyvolat chaos v běloruském směru.


Šojgu nařídil připravit se na „nepříznivý vývoj“ cvičení NATO https://lenta.ru/news/2021/04/22/nato/ Ruská rozvědka zřejmě obdržela nějaké závažné informace. Když vezmu do úvahy ty dnešní manévry kolem ruské ambasády a to nedávné výstražné zatýkání "prorusky" vojenských veteránů, tak bych řekl, že zahájení vojenských akcí ze strany NATO směrem do Běloruska a Ukrajiny je na spadnutí ... A to připravované zavraždění Lukašenka mělo zřejmě za cíl vyvolat chaos v běloruském směru.

Šojgu nařídil připravit se na „nepříznivý vývoj“ cvičení NATO


Písal som to včera, pripravuje sa false flag kedy dôjde k fingovanému útoku na vojakov NATO pri cvičení !
Roky dozadu si nájdite kedy vo veľkom USA a spol hľadali rusky hovoriace osoby pre úlohy v USA armáde.
Každá vojna potrebuje zámienku.


V tomto prípade to bude mať ale dramatický spád.


napoviem Vám :


Staršie vyhlásenie RF :
...útok na Bielorusko bude útokom na Rusko ! ...


..už nikdy sa vojny nebudú robiť na ruskom území..


...všetkých našich nepriateľov vidíme a počujeme aj keď si myslia, že ich nevidíme a nepočujeme...


...keď som ako malý chlapec videl, že sa bezprostredne schyľuje k bitke tak som udrel ako prvý .Vladimír Putin.


a aby Rusko ešte viacej zmiatlo nepriateľov tak :


Šojgu se rozhodl ukončit překvapivou kontrolu v jižních a západních vojenských okruzích
Šojgu nařídil do 1. května tohoto roku návrat na místa trvalého nasazení vojákům, kteří byli zapojeni do cvičení na jihu Ruska. „Do 1. května 2021 se vrátit vojáci 58. armády Jižního vojenského okruhu, 41. armády ústředního vojenského okruhu, 7., 76. výsadkového útočené divize a 98. výsadkové divize na místa trvalého nasazení.“ , - vydal rozkaz Šojgu ve čtvrtek na setkání na Krymu.


V důsledku setkání nařídil velitelům vojenských okruhů, aby „podrobně plánovali návrat vojsk do míst trvalého nasazení“. „Zároveň zajistili bezpečnostní opatření a předcházely nehodám během přesunu,“ uvedl ministr.


Kromě toho poznamenal, že vybavení a zbraně vojsk 41. vševojskové armády, které mají být použity při strategických cvičeních Zapad-2021, zůstanou umístěny v polních prostorech na polygonu Pogonovo a má byt zajištěna jejich údržba a spolehlivá ochrana.
https://tass.ru/armiya-i-opk/11218263


[quote="pid:12913, uid:317"]Šojgu nařídil připravit se na „nepříznivý vývoj“ cvičení NATO[/quote] Písal som to včera, pripravuje sa false flag kedy dôjde k fingovanému útoku na vojakov NATO pri cvičení ! Roky dozadu si nájdite kedy vo veľkom USA a spol hľadali rusky hovoriace osoby pre úlohy v USA armáde. Každá vojna potrebuje zámienku. V tomto prípade to bude mať ale dramatický spád. napoviem Vám : Staršie vyhlásenie RF : ...útok na Bielorusko bude útokom na Rusko ! ... ..už nikdy sa vojny nebudú robiť na ruskom území.. ...všetkých našich nepriateľov vidíme a počujeme aj keď si myslia, že ich nevidíme a nepočujeme... ...keď som ako malý chlapec videl, že sa bezprostredne schyľuje k bitke tak som udrel ako prvý .Vladimír Putin. a aby Rusko ešte viacej zmiatlo nepriateľov tak : Šojgu se rozhodl ukončit překvapivou kontrolu v jižních a západních vojenských okruzích Šojgu nařídil do 1. května tohoto roku návrat na místa trvalého nasazení vojákům, kteří byli zapojeni do cvičení na jihu Ruska. „Do 1. května 2021 se vrátit vojáci 58. armády Jižního vojenského okruhu, 41. armády ústředního vojenského okruhu, 7., 76. výsadkového útočené divize a 98. výsadkové divize na místa trvalého nasazení.“ , - vydal rozkaz Šojgu ve čtvrtek na setkání na Krymu. V důsledku setkání nařídil velitelům vojenských okruhů, aby „podrobně plánovali návrat vojsk do míst trvalého nasazení“. „Zároveň zajistili bezpečnostní opatření a předcházely nehodám během přesunu,“ uvedl ministr. Kromě toho poznamenal, že vybavení a zbraně vojsk 41. vševojskové armády, které mají být použity při strategických cvičeních Zapad-2021, zůstanou umístěny v polních prostorech na polygonu Pogonovo a má byt zajištěna jejich údržba a spolehlivá ochrana. https://tass.ru/armiya-i-opk/11218263

Říká se: lepší hrůzný konec, než hrůza bez konce. Zatím Rusko snášelo hrůzu bez konce, teď bažině zřejmě připraví hrůzný konec.
Tragedie je, že při tom zemře sposta nevinných lidí. Nový tribunál je myslím nevyhnutelný.


Stále však doufám, že se to obejde beze zbraní.


Říká se: lepší hrůzný konec, než hrůza bez konce. Zatím Rusko snášelo hrůzu bez konce, teď bažině zřejmě připraví hrůzný konec. Tragedie je, že při tom zemře sposta nevinných lidí. Nový tribunál je myslím nevyhnutelný. Stále však doufám, že se to obejde beze zbraní.

Šojgu nařídil připravit se na „nepříznivý vývoj“ cvičení NATO

Z tohoto pohledu vypadá odchod Ruských diplomatů v úplně jiném světle. Co když jde o jejich záchranu? Pokud se něco chystá, tak bude jen dobře, když budu Rusové doma.
Před chvíli jsem poslouchal Šojgu, a tem zmínil i Prahu, jako sídle nepřátelského vysílání proti Rusku. Zřejmě měl na mysli Rádio svobodná Evropa.


[quote="pid:12913, uid:317"]Šojgu nařídil připravit se na „nepříznivý vývoj“ cvičení NATO[/quote] Z tohoto pohledu vypadá odchod Ruských diplomatů v úplně jiném světle. Co když jde o jejich záchranu? Pokud se něco chystá, tak bude jen dobře, když budu Rusové doma. Před chvíli jsem poslouchal Šojgu, a tem zmínil i Prahu, jako sídle nepřátelského vysílání proti Rusku. Zřejmě měl na mysli Rádio svobodná Evropa.

Zřejmě měl na mysli Rádio svobodná Evropa.

toto rádio bolo u nás na webe Eurorespektu, resp. jej majiteľ, meno si nespomínam(Macháč?) zapojený do prípravy prevratu a diskreditacie R.Fica, v bare Next Apache. ak to nie je ono tak sa ospravedlnujem


[quote="pid:12958, uid:312"]Zřejmě měl na mysli Rádio svobodná Evropa.[/quote] toto rádio bolo u nás na webe Eurorespektu, resp. jej majiteľ, meno si nespomínam(Macháč?) zapojený do prípravy prevratu a diskreditacie R.Fica, v bare Next Apache. ak to nie je ono tak sa ospravedlnujem
986
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept