Videá, filmy, knihy
Auta "na vodu" (vodik)

Uz davno je znama technologia, ktora dokaze niekolko nasobne zvysit efektivnost uz existujucich spalovaich motorov, pricom sa znizi spotreba, znizia sa emisie.
https://www.youtube.com/watch?v=EDVC8by8Cok&t=143s


Na case 4:54
Reactor pantone sa to vola. Ide o to, ze ked sa motor zahreje, tak je mozne pouzit jeho teplo na "rozlozenie" vody na kyslik a vodik. Ako vieme aj kyslik aj vodik podporuje horenie. Vlastne sa vyuziva podobny efekt ako ked na horucu panvicu s olejom nalejete vodu. Voda sa vplyvom vysokej teploty ihned rozlozi na kyslik a vodik co ma za nasledok extremne horenie oleja. (To je take zjednodusene vysvetlenie)
Napr https://youtu.be/JfIRx764-88?t=73


Takze cely tento osial okolo vodikovych motorov atd je jednoducho sprostost. Uz davno pozname technologie .... to len takym parazitom ako je Saudska arabia nevyhovuje znizenie spotreby ropy - co je vlastne zrada celej civilizacie.
Existuje kopa prikladov ako ludia sami instalovali do traktorov a aut taketo primitivne "reaktory" znizilo im to spotrebu tak na 30 - 40 %. Videl som to namontovane na polnohospodarskych traktoroch atd ... Nechapem preco sa to nepouziva vo velkom meradle celosevetovo.


Uz davno je znama technologia, ktora dokaze niekolko nasobne zvysit efektivnost uz existujucich spalovaich motorov, pricom sa znizi spotreba, znizia sa emisie. https://www.youtube.com/watch?v=EDVC8by8Cok&t=143s Na case 4:54 Reactor pantone sa to vola. Ide o to, ze ked sa motor zahreje, tak je mozne pouzit jeho teplo na "rozlozenie" vody na kyslik a vodik. Ako vieme aj kyslik aj vodik podporuje horenie. Vlastne sa vyuziva podobny efekt ako ked na horucu panvicu s olejom nalejete vodu. Voda sa vplyvom vysokej teploty ihned rozlozi na kyslik a vodik co ma za nasledok extremne horenie oleja. (To je take zjednodusene vysvetlenie) Napr https://youtu.be/JfIRx764-88?t=73 Takze cely tento osial okolo vodikovych motorov atd je jednoducho sprostost. Uz davno pozname technologie .... to len takym parazitom ako je Saudska arabia nevyhovuje znizenie spotreby ropy - co je vlastne zrada celej civilizacie. Existuje kopa prikladov ako ludia sami instalovali do traktorov a aut taketo primitivne "reaktory" znizilo im to spotrebu tak na 30 - 40 %. Videl som to namontovane na polnohospodarskych traktoroch atd ... Nechapem preco sa to nepouziva vo velkom meradle celosevetovo.
168
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept