História
Miliony a miliony rokov ... alebo nie?

Dnesna veda ma tendenciu vo vsetko vidiet proces dlhy niekolko milionov rokov a to co realne trvalo miliony rokov.... to ani nevnimaju.
Avsak obcas sa aj najde dokaz, ktory tie miliony rokov hadze spat na nemudre hlavy speudovedcom.
https://www.youtube.com/watch?v=u3plw3NdKqE


http://www.origins.org.ua/page.php?id_story=652
Vo videu priblizne na 3 tej minute autor vysvetluje, ze v roku 1942 havarovalo lietadlo niekde na vychodnom pobrezi Gronska. Piloti prezili ale lietadla tam nechali. Samozrejme ze lietadlo pokryl sneh a neskor aj lad. V roku 1980 par ludi si spomenulo, ze tam niekde pristalo nudzovo lietadlo a sli ho hladat. Nasli ho 75 metrov pod ladom. Tjs za 38 rokov sa nad lietadlom vytvorilo 75 metrov ladu. Podla vedcov na vytvorenie takej hrubky ladu je potrebnych zevraj 37 tisic rokov ..... Tiez si spomenme ako vedci chodia na sibir, tam vrtaju lad a z toho vestia tisice a tisice rokov. Ze mamuty zamrznute v lade to su statisice rokov (pricom to je maximalne 6 tis rokov).


Dnesna veda ma tendenciu vo vsetko vidiet proces dlhy niekolko milionov rokov a to co realne trvalo miliony rokov.... to ani nevnimaju. Avsak obcas sa aj najde dokaz, ktory tie miliony rokov hadze spat na nemudre hlavy speudovedcom. https://www.youtube.com/watch?v=u3plw3NdKqE http://www.origins.org.ua/page.php?id_story=652 Vo videu priblizne na 3 tej minute autor vysvetluje, ze v roku 1942 havarovalo lietadlo niekde na vychodnom pobrezi Gronska. Piloti prezili ale lietadla tam nechali. Samozrejme ze lietadlo pokryl sneh a neskor aj lad. V roku 1980 par ludi si spomenulo, ze tam niekde pristalo nudzovo lietadlo a sli ho hladat. Nasli ho 75 metrov pod ladom. Tjs za 38 rokov sa nad lietadlom vytvorilo 75 metrov ladu. Podla vedcov na vytvorenie takej hrubky ladu je potrebnych zevraj 37 tisic rokov ..... Tiez si spomenme ako vedci chodia na sibir, tam vrtaju lad a z toho vestia tisice a tisice rokov. Ze mamuty zamrznute v lade to su statisice rokov (pricom to je maximalne 6 tis rokov).
302
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept