Zdravie a záhrada
Proti rýchlo mutujúcim RNA vírusom sa účinné vakcíny jednoducho vytvoriť objektívne nedajú

Zaujímavá štúdia bola publikovaná univerzitou v Tel Avive. Podľa nej je preukázané, že po vakcinácii produktom Pfizer určenému proti covid-19 je šanca, že ochoriete na juhoafrickú mutáciu (B.1.351) až 8-násobne vyššia ako u nevakcinovaných. Publikácia neprešla vzhľadom na krátkosť času štandardnou formou pripomienkovania všetkých členov slovenskej občianskej protipandemickej Odbornej komisie. Interpretácia publikácie poukazuje však na nasledovné: Potvrdzuje správnosť tvrdenia MUDr. Jána Lakotu, Csc., že proti rýchlo mutujúcim RNA vírusom sa účinné vakcíny jednoducho vytvoriť objektívne nedajú. Vírus mutuje pomerne rýchlo, imunitný systém „nestíha“. Zároveň hrozí i) prvotný antigénový hriech, a ii) ADE (antibody dependent enhancememt) protilátkami zosilnený (horší, zlý) priebeh infekcie.
Vakcíny proti covid-19 sú a aj budú pri RNA víruse kvôli vyššie spomenutému prakticky neúčinné, naviac môžu priebeh infekcie výrazne zhoršiť a často až do fatálneho „konca“.
https://akw.sk/covid-19/po-vakcine-pfizer-je-8-nasobne-vyssia-sanca-nakazy-juhoafrickym-variantom/


Zaujímavá štúdia bola publikovaná univerzitou v Tel Avive. Podľa nej je preukázané, že po vakcinácii produktom Pfizer určenému proti covid-19 je šanca, že ochoriete na juhoafrickú mutáciu (B.1.351) až 8-násobne vyššia ako u nevakcinovaných. Publikácia neprešla vzhľadom na krátkosť času štandardnou formou pripomienkovania všetkých členov slovenskej občianskej protipandemickej Odbornej komisie. Interpretácia publikácie poukazuje však na nasledovné: Potvrdzuje správnosť tvrdenia MUDr. Jána Lakotu, Csc., že proti rýchlo mutujúcim RNA vírusom sa účinné vakcíny jednoducho vytvoriť objektívne nedajú. Vírus mutuje pomerne rýchlo, imunitný systém „nestíha“. Zároveň hrozí i) prvotný antigénový hriech, a ii) ADE (antibody dependent enhancememt) protilátkami zosilnený (horší, zlý) priebeh infekcie. Vakcíny proti covid-19 sú a aj budú pri RNA víruse kvôli vyššie spomenutému prakticky neúčinné, naviac môžu priebeh infekcie výrazne zhoršiť a často až do fatálneho „konca“. https://akw.sk/covid-19/po-vakcine-pfizer-je-8-nasobne-vyssia-sanca-nakazy-juhoafrickym-variantom/
Upravené 18. 5. 2021 o 16:38
362
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept