Politika v SR
Je veľká šanca, že Biden navštívi Slovensko

Je veľká šanca, že Biden navštívi Slovensko


Šéf Bieleho domu Joe Biden by mohol o dva mesiace priletieť na Slovensko. Exkluzívnu informáciu o možnej ceste získal denník Pravda od nemenovaného predstaviteľa americkej diplomacie vo Washingtone s prísnou zárukou zachovania anonymity tohto zdroja. „Vo východnej časti Európy sú dve možnosti, kam Biden môže zamieriť. Buď to bude Bratislava, alebo nejaký štát na Balkáne,“ spresnil.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/585019-je-velka-sanca-ze-biden-navstivi-slovensko/


**Je veľká šanca, že Biden navštívi Slovensko** Šéf Bieleho domu Joe Biden by mohol o dva mesiace priletieť na Slovensko. Exkluzívnu informáciu o možnej ceste získal denník Pravda od nemenovaného predstaviteľa americkej diplomacie vo Washingtone s prísnou zárukou zachovania anonymity tohto zdroja. „Vo východnej časti Európy sú dve možnosti, kam Biden môže zamieriť. Buď to bude Bratislava, alebo nejaký štát na Balkáne,“ spresnil. https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/585019-je-velka-sanca-ze-biden-navstivi-slovensko/
Upravené 19. 4. 2021 o 17:22

Buď to bude Bratislava, alebo nejaký štát na Balkáne,“
to snad hovoří za vše!


[quote="pid:12269, uid:12"]Buď to bude Bratislava, alebo nejaký štát na Balkáne,“[/quote]to snad hovoří za vše!

Budou mu muset dosypat hlínu do rakve , aby přežil převoz.
V tomto případě bych očekával zásah jiné figury. Třeba staletý Jindra K.


Budou mu muset dosypat hlínu do rakve , aby přežil převoz. V tomto případě bych očekával zásah jiné figury. Třeba staletý Jindra K.

riťolez Zuza


Joea Bidena na návštevu Slovenska pozvala formou listu prezidentka Zuzana Čaputová, informoval hovorca prezidentky Martin Strižinec s tým, že čas odoslania listu bližšie nešpecifikoval. „Ak by prezident USA pozvanie prijal a prišiel by na návštevu SR, bol by to veľký úspech slovenskej diplomacie,“ uviedol Strižinec.


riťolez Zuza Joea Bidena na návštevu Slovenska pozvala formou listu prezidentka Zuzana Čaputová, informoval hovorca prezidentky Martin Strižinec s tým, že čas odoslania listu bližšie nešpecifikoval. „Ak by prezident USA pozvanie prijal a prišiel by na návštevu SR, bol by to veľký úspech slovenskej diplomacie,“ uviedol Strižinec.

Velký úspěch diplomacie, no já mám dost! smile


Velký úspěch diplomacie, no já mám dost! :)

Joea Bidena na návštevu Slovenska pozvala formou listu prezidentka Zuzana Čaputová

To jí poradil papa rímskij?


[quote="pid:12364, uid:12"]Joea Bidena na návštevu Slovenska pozvala formou listu prezidentka Zuzana Čaputová[/quote] To jí poradil papa rímskij?
625
5
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept