Egregoriálno-matričné riadenie
Autonehoda s elektrickým autom Tesla

TASS, 18. apríla. V štáte Texas zahynuli dvaja ľudia v dôsledku nehody elektrického automobilu Tesla, ktorý jazdil v režime autopilota. Informoval o tom v nedeľu denník Wall Street Journal v elektronickej verzii s odvolaním sa na políciu v okrese Harris.
Podľa orgánov činných v trestnom konaní bola jedna obeť na prednom sedadle spolujazdca, druhá na zadnom sedadle. "Predbežné vyšetrovanie ešte nie je ukončené, naznačuje však, že auto neviedol nikto. Týmto sme si na 99% istí," citujú noviny slová okresného strážcu Marka Hermana.


Nehoda sa stala minulú sobotu. Elektrické auto vo vysokej rýchlosti narazilo do stromu, ktorý sa nezmestil do zákruty, a začalo horieť na úseku cesty severne od Houstonu. Orgány okresu Harris objasnili, že uhasenie požiaru trvalo viac ako 121 100 litrov vody a štyri hodiny.


Tesla na žiadosť novín o vyjadrenie nereagoval.
https://tass.ru/proisshestviya/11182517


TASS, 18. apríla. V štáte Texas zahynuli dvaja ľudia v dôsledku nehody elektrického automobilu Tesla, ktorý jazdil v režime autopilota. Informoval o tom v nedeľu denník Wall Street Journal v elektronickej verzii s odvolaním sa na políciu v okrese Harris. Podľa orgánov činných v trestnom konaní bola jedna obeť na prednom sedadle spolujazdca, druhá na zadnom sedadle. "Predbežné vyšetrovanie ešte nie je ukončené, naznačuje však, že auto neviedol nikto. Týmto sme si na 99% istí," citujú noviny slová okresného strážcu Marka Hermana. Nehoda sa stala minulú sobotu. Elektrické auto vo vysokej rýchlosti narazilo do stromu, ktorý sa nezmestil do zákruty, a začalo horieť na úseku cesty severne od Houstonu. Orgány okresu Harris objasnili, že uhasenie požiaru trvalo viac ako 121 100 litrov vody a štyri hodiny. Tesla na žiadosť novín o vyjadrenie nereagoval. https://tass.ru/proisshestviya/11182517
Upravené 19. 4. 2021 o 10:10

uhasenie požiaru trvalo viac ako 121 100 litrov

To už aj bazén vody na Teslu je malý, 10m hlboká voda s rozmermi 2x6m, aby sa tento šrot do toho zmestil.
Pasažieri to mali pravdepodobne aj s kremáciou.


[quote="pid:12159, uid:94"]uhasenie požiaru trvalo viac ako 121 100 litrov[/quote] To už aj bazén vody na Teslu je malý, 10m hlboká voda s rozmermi 2x6m, aby sa tento šrot do toho zmestil. Pasažieri to mali pravdepodobne aj s kremáciou.

v okrese Harris

to je zjevná chyba, je to okres Kamala
;-)


[quote="pid:12159, uid:94"]v okrese Harris[/quote] to je zjevná chyba, je to okres Kamala ;-)

Omezím se na vyjmenování několika zajímavostí...
32000 (us) galonů vody = 121133.177088 litrů ~ 12 11 33
12 ~ dle Atomova matričního číselníku ~ cykly, čas
11 ~ plná funkce řízení
33 ~ tajné spolky, jewrejo-zednáři, mafie, skryté strukturní řízení
čas nehody = 11:25 p.m.
adresa = 18 Hammock Dunes Place
Hammock ~ ham mock
ham ~ šunka, ale i “(záměrně) přehrávat (herec v divadle)”
mock ~ vysmívat se, zesměšňovat, dělat si legraci, imitovat, parodovat, předstírat
dunes ~ písečné duny ~ bažina na suchu
den autonehody = 17.4.2021
datum článku = April 18, 2021 7:06 am
cul-de-sac = slepá ulice, dead end
dead end = slepá ulice, slepá ulička, situace bez východiska, bez budoucnosti
One victim was found in the front passenger seat of a 2019 Model S and the other was in the rear, Harris County Precinct 4 Constable Mark Herman said ~ in the rear, Harris County ~ in the rear Harris ~ Kamala seděla vzadu, je v pozadí, Biden je její zástěrka/rouška/maska
tím pádem Biden ~ One victim was found in the front passenger seat ~ seděl vpředu
no one was driving the vehicle at the time of impact ~ nikdo neřídil
auto ~ státní exekutiva
elektro auto ~ slepá ulička? naleštěná bída? liberální demokracie?
hořelo 4 hodiny ~ bude to dlouhé, ale nakonec zbudou trosky (viz fotky co zbylo z auta)
Tesla...company shares fell 4.4% to $707.34 as of 9:43 a.m. in New York


ale nějak mi tam ten Biden furt chybí, že by to byl fakt už jenom dvojník?
Biden ~ bide ~ čekat na příležitost/svůj čas, vyčkávat


https://www.lupa.cz/aktuality/dva-lide-zemreli-pri-nehode-tesly-v-texasu-policista-tvrdi-ze-auto-nikdo-neridil/


https://www.click2houston.com/news/local/2021/04/18/2-men-dead-after-fiery-tesla-crash-in-spring-officials-say/


https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-04-18/tesla-with-no-one-driving-crashes-in-texas-killing-two-men


Omezím se na vyjmenování několika zajímavostí... 32000 (us) galonů vody = 121133.177088 litrů ~ 12 11 33 12 ~ dle Atomova matričního číselníku ~ cykly, čas 11 ~ plná funkce řízení 33 ~ tajné spolky, jewrejo-zednáři, mafie, skryté strukturní řízení čas nehody = 11:25 p.m. adresa = 18 Hammock Dunes Place Hammock ~ ham mock ham ~ šunka, ale i “(záměrně) přehrávat (herec v divadle)” mock ~ vysmívat se, zesměšňovat, dělat si legraci, imitovat, parodovat, předstírat dunes ~ písečné duny ~ bažina na suchu den autonehody = 17.4.2021 datum článku = April 18, 2021 7:06 am cul-de-sac = slepá ulice, dead end dead end = slepá ulice, slepá ulička, situace bez východiska, bez budoucnosti One victim was found in the front passenger seat of a 2019 Model S and the other was in the rear, Harris County Precinct 4 Constable Mark Herman said ~ in the rear, Harris County ~ in the rear Harris ~ Kamala seděla vzadu, je v pozadí, Biden je její zástěrka/rouška/maska tím pádem Biden ~ One victim was found in the front passenger seat ~ seděl vpředu no one was driving the vehicle at the time of impact ~ nikdo neřídil auto ~ státní exekutiva elektro auto ~ slepá ulička? naleštěná bída? liberální demokracie? hořelo 4 hodiny ~ bude to dlouhé, ale nakonec zbudou trosky (viz fotky co zbylo z auta) Tesla...company shares fell 4.4% to $707.34 as of 9:43 a.m. in New York ale nějak mi tam ten Biden furt chybí, že by to byl fakt už jenom dvojník? Biden ~ bide ~ čekat na příležitost/svůj čas, vyčkávat https://www.lupa.cz/aktuality/dva-lide-zemreli-pri-nehode-tesly-v-texasu-policista-tvrdi-ze-auto-nikdo-neridil/ https://www.click2houston.com/news/local/2021/04/18/2-men-dead-after-fiery-tesla-crash-in-spring-officials-say/ https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-04-18/tesla-with-no-one-driving-crashes-in-texas-killing-two-men
Upravené 20. 4. 2021 o 09:20

v okrese Harris


Harris chce v americkém státu Idaho vybít 90% vlků


Senát ve státě Idaho tento týden schválil návrh zákona, který státu státu umožní snížit tamní vlčí populaci až o 90 procent. Zákon podle svých zastánců pomůže ochránit místní rančery a jejich dobytek. Ochránci zvířat ale upozorňují, že nová pravidla způsobí nekontrolované zabíjení vlků.
„Těchto vlků je v Idahu až moc,” řekl člen idažského senátu Mark Harris z Republikánské strany po dlouhé řeči popisující příběh farmáře jehož živobytí nedávno ohrozila vlčí smečka.


Podle platných předpisů na ochranu vlků má stát povinnost udržovat vlčí populaci alespoň na čísle 150. Harris uvedl, že po posledním sčítání se na území státu potulovalo nejméně 1556 vlků, což je na jeho vkus příliš.
„Ničí farmáře a ničí divokou zvěř,” vysvětloval Harris.


Není ale jasné, proč musí k uvolnění podmínek pro odstřel zvířat dojít. Vlci byli ze státního seznamu ohrožených druhů odstraněni už v roce 2011. Vlky, kteří útočí na hospodářská zvířata, mohou farmáři navíc zabít bez zvláštního povolení už nyní.
Nejkontroverznější částí návrhu je zrušení limitu na počet vlků, které smí lovec zastřelit. To podle ochránců zvířat způsobí neomezený odstřel bez možnosti dohledu.
Návrh zákona musí ještě schválit státní sněmovna a poté podepsat republikánský guvernér Brad Little. Ten zatím neuvedl, jak se k otázce postaví. Jak ale upozorňuje deník New York Times, guvernér minulý rok podpořil zvýšení výdajů na odstřel vlků.
https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/americky-stat-idaho-chce-odstrelit-90-procent-vlku-40358206


Tady si vůbec nejsem jist. Co myslíte, že kdo komu touto snahou chce říci?


[quote="pid:12159, uid:94"]v okrese Harris[/quote] Harris chce v americkém státu Idaho vybít 90% vlků Senát ve státě Idaho tento týden schválil návrh zákona, který státu státu umožní snížit tamní vlčí populaci až o 90 procent. Zákon podle svých zastánců pomůže ochránit místní rančery a jejich dobytek. Ochránci zvířat ale upozorňují, že nová pravidla způsobí nekontrolované zabíjení vlků. „Těchto vlků je v Idahu až moc,” řekl člen idažského senátu Mark Harris z Republikánské strany po dlouhé řeči popisující příběh farmáře jehož živobytí nedávno ohrozila vlčí smečka. Podle platných předpisů na ochranu vlků má stát povinnost udržovat vlčí populaci alespoň na čísle 150. Harris uvedl, že po posledním sčítání se na území státu potulovalo nejméně 1556 vlků, což je na jeho vkus příliš. „Ničí farmáře a ničí divokou zvěř,” vysvětloval Harris. Není ale jasné, proč musí k uvolnění podmínek pro odstřel zvířat dojít. Vlci byli ze státního seznamu ohrožených druhů odstraněni už v roce 2011. Vlky, kteří útočí na hospodářská zvířata, mohou farmáři navíc zabít bez zvláštního povolení už nyní. Nejkontroverznější částí návrhu je zrušení limitu na počet vlků, které smí lovec zastřelit. To podle ochránců zvířat způsobí neomezený odstřel bez možnosti dohledu. Návrh zákona musí ještě schválit státní sněmovna a poté podepsat republikánský guvernér Brad Little. Ten zatím neuvedl, jak se k otázce postaví. Jak ale upozorňuje deník New York Times, guvernér minulý rok podpořil zvýšení výdajů na odstřel vlků. https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/americky-stat-idaho-chce-odstrelit-90-procent-vlku-40358206 Tady si vůbec nejsem jist. Co myslíte, že kdo komu touto snahou chce říci?

vybít 90% vlků

V Yellowstone mali tiez podobne hlupe uvazovanie. Vyhladenie vlka sposobilo ekologicku katastrofu. Zvysenie mnozstva jelenov a pasucej sa zvery ma za nasledok sirenie puste, lebo kazdu novu travu co vyrastie ihned niekto zozere. Ked nei je trva tak nie su ani zvierata, ktore v nej ziju. Potom aj ustupuju dalsi predatori, ktori sa zvili mysami atd co zili v trave ....
Ked sa vlky vratili spat, tak sa vsetko dalo do normalu. Vlk udrzuje rovnovahu v prirode.
https://www.youtube.com/watch?v=ysa5OBhXz-Q


[quote="pid:13344, uid:181"]vybít 90% vlků[/quote] V Yellowstone mali tiez podobne hlupe uvazovanie. Vyhladenie vlka sposobilo ekologicku katastrofu. Zvysenie mnozstva jelenov a pasucej sa zvery ma za nasledok sirenie puste, lebo kazdu novu travu co vyrastie ihned niekto zozere. Ked nei je trva tak nie su ani zvierata, ktore v nej ziju. Potom aj ustupuju dalsi predatori, ktori sa zvili mysami atd co zili v trave .... Ked sa vlky vratili spat, tak sa vsetko dalo do normalu. Vlk udrzuje rovnovahu v prirode. https://www.youtube.com/watch?v=ysa5OBhXz-Q

Harris chce v americkém státu Idaho vybít 90% vlků


Myšlení USA státních elit (obecněji trockistické): "Něco se mi nelibí, tak to bez dlouhého přemýšlení, bez ohledu na celek (Boha) rychle vyřeším (zničím) ať to nepřekáží." Boj s trockisty, to je boj proti okamžitému zisku ve prospěch dlouhodobé udržitelnosti a v další rovině revoluce versus evoluce. A asi je to i odraz procesů a zdroj napětí v psychice (okamžité uspokojení proti trpělivému úsilí).


Poznámka:
To je motiv trockistů: dosažení rychle svých zájmů bez ohledu na většinu. Jejich hlavní metodou je dovedně využít a překroutit k tomu účelu jakoukoliv ideologii.


[quote="pid:13344, uid:181"]Harris chce v americkém státu Idaho vybít 90% vlků[/quote] Myšlení USA státních elit (obecněji trockistické): "Něco se mi nelibí, tak to bez dlouhého přemýšlení, bez ohledu na celek (Boha) rychle vyřeším (zničím) ať to nepřekáží." Boj s trockisty, to je boj proti okamžitému zisku ve prospěch dlouhodobé udržitelnosti a v další rovině revoluce versus evoluce. A asi je to i odraz procesů a zdroj napětí v psychice (okamžité uspokojení proti trpělivému úsilí). Poznámka: To je motiv trockistů: dosažení rychle svých zájmů bez ohledu na většinu. Jejich hlavní metodou je dovedně využít a překroutit k tomu účelu jakoukoliv ideologii.
Upravené 26. 4. 2021 o 07:14
935
6
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept