Zahraničná politika
Slovinsko je připraveno zakoupit Sputnik V ještě do schválení EMA
Y

„Poradní skupina NJIZ v otázkách očkování doporučila, aby slovinské úřady koupily vakcíny proti covidu-19, které pouze čekají na schválení EMA, včetně ruského Sputniku V,“ cituje vedoucí skupiny Bojanu Beovičovou slovinská agentura STA.
https://cz.sputniknews.com/svet/2021041713494767-slovinsko-je-pripraveno-zakoupit-sputnik-v-jeste-do-schvaleni-ema/


„Poradní skupina NJIZ v otázkách očkování doporučila, aby slovinské úřady koupily vakcíny proti covidu-19, které pouze čekají na schválení EMA, **včetně ruského Sputniku V**,“ cituje vedoucí skupiny Bojanu Beovičovou slovinská agentura STA. https://cz.sputniknews.com/svet/2021041713494767-slovinsko-je-pripraveno-zakoupit-sputnik-v-jeste-do-schvaleni-ema/

Mohol by prosím admin @Neo bloknúť tohto a každého ďalšieho imbecila, čo obsiera toto fórum? Dajú sa rozpoznať veľmi rýchlo. Mimovládky ovládli kedysi obstojné diskusie nan zvedavec.org , a idiot Milancz aka Pirati2 nie je podobne sám vojak v poli. Jeho mínuskovanie fakt nie je riešením.

Mohol by prosím admin @Neo bloknúť tohto a každého ďalšieho imbecila, čo obsiera toto fórum? Dajú sa rozpoznať veľmi rýchlo. Mimovládky ovládli kedysi obstojné diskusie nan zvedavec.org , a idiot Milancz aka Pirati2 nie je podobne sám vojak v poli. Jeho mínuskovanie fakt nie je riešením.

Mohol by prosím admin @Neo bloknúť tohto
Pripájam sa. Síce krásne ukazujú svoju debilitu, ale pre nikoho už nie sú zaujímaví.

[quote="pid:12005, uid:48"]Mohol by prosím admin @Neo bloknúť tohto[/quote]Pripájam sa. Síce krásne ukazujú svoju debilitu, ale pre nikoho už nie sú zaujímaví.

Nebezpečnější je “Jiří.”, který není tak průhledný jako milanizátor.


Nebezpečnější je “Jiří.”, který není tak průhledný jako milanizátor.

Nebezpečnější je “Jiří.”, který není tak průhledný jako milanizátor.


Proč Počtáři? Myslím, že si vzal k srdci méně psát a více číst a učit se. Napíše jen občas a poslední jeho příspěvky nebyly nějak závadové. Pořád si stojím za tím, že jsi si na něj zbytečně zasedl a neprávem ho osočuješ.


[quote="pid:12062, uid:240"]Nebezpečnější je “Jiří.”, který není tak průhledný jako milanizátor.[/quote] Proč Počtáři? Myslím, že si vzal k srdci méně psát a více číst a učit se. Napíše jen občas a poslední jeho příspěvky nebyly nějak závadové. Pořád si stojím za tím, že jsi si na něj zbytečně zasedl a neprávem ho osočuješ.
Upravené 18. 4. 2021 o 22:51

Macron nevidel možnosť použitia vakcíny Sputnik V v Európskej únii


Macron nevidel možnosť použitia vakcíny Sputnik V v Európskej únii
Francúzsky prezident Emmanuel Macron uviedol, že nevidí možnosť použitia ruskej vakcíny Sputnik V v Európskej únii na urýchlenie očkovania, pretože to ešte nebol schválený európskym hygienickým regulačným orgánom. Jeho slová cituje agentúra TASS.


„Ruská vakcína nebola schválená našimi úradmi, takže si nemyslím, že v súčasnosti ide o východisko z hľadiska urýchlenia očkovania, pretože bude trvať nejaký čas, kým získate povolenie od európskej agentúry,“ vysvetlil francúzsky líder.


Predtým v Slovinsku Národný inštitút verejného zdravia (NJIZ) poradil orgánom, aby kúpili ruskú vakcínu Sputnik V pred jej schválením Európskou agentúrou pre lieky. Vysvetlili, že vakcíny budú najskôr v takzvaných karanténnych skladoch.


https://lenta.ru/news/2021/04/18/makron/


Macron nevidel možnosť použitia vakcíny Sputnik V v Európskej únii ================================================================== Macron nevidel možnosť použitia vakcíny Sputnik V v Európskej únii Francúzsky prezident Emmanuel Macron uviedol, že nevidí možnosť použitia ruskej vakcíny Sputnik V v Európskej únii na urýchlenie očkovania, pretože to ešte nebol schválený európskym hygienickým regulačným orgánom. Jeho slová cituje agentúra TASS. „Ruská vakcína nebola schválená našimi úradmi, takže si nemyslím, že v súčasnosti ide o východisko z hľadiska urýchlenia očkovania, pretože bude trvať nejaký čas, kým získate povolenie od európskej agentúry,“ vysvetlil francúzsky líder. Predtým v Slovinsku Národný inštitút verejného zdravia (NJIZ) poradil orgánom, aby kúpili ruskú vakcínu Sputnik V pred jej schválením Európskou agentúrou pre lieky. Vysvetlili, že vakcíny budú najskôr v takzvaných karanténnych skladoch. https://lenta.ru/news/2021/04/18/makron/

Rakouská vláda schválila nákup vakcíny Sputnik V
Rakouská vláda odsouhlasila nákup ruské vakcíny proti koronaviru Sputnik V po registraci Evropskou agenturou pro léčivé přípravky (EMA). Uvedl to kancléř Sebastian Kurz ve svém prohlášení, které má agentura RIA Novosti k dispozici.
„Dohodli jsme se na nákupu jednoho milionu dávek vakcíny Sputnik V, která se používá ve více než 50 zemích. Doufáme, že dojde k brzké registraci ze strany evropského regulátoru EMA, protože každá další vakcína nám pomáhá zachraňovat životy, zachraňovat pracovní místa a rychleji se vracet do normálu,“ uvedl.
Kromě toho uvedl, že rozhodně podporuje nákup vakcíny Sputnik V z Ruska a také připustil možnost registrace této vakcíny na národní úrovni, pokud dojde ke zpoždění schvalovacího postupu ze strany evropského regulačního orgánu.
Zase jen bla, bla, bla .....
https://cz.sputniknews.com/svet/2021041913500965-rakouska-vlada-schvalila-nakup-vakciny-sputnik-v/


Rakouská vláda schválila nákup vakcíny Sputnik V Rakouská vláda odsouhlasila nákup ruské vakcíny proti koronaviru Sputnik V po registraci Evropskou agenturou pro léčivé přípravky (EMA). Uvedl to kancléř Sebastian Kurz ve svém prohlášení, které má agentura RIA Novosti k dispozici. „Dohodli jsme se na nákupu jednoho milionu dávek vakcíny Sputnik V, která se používá ve více než 50 zemích. Doufáme, že dojde k brzké registraci ze strany evropského regulátoru EMA, protože každá další vakcína nám pomáhá zachraňovat životy, zachraňovat pracovní místa a rychleji se vracet do normálu,“ uvedl. Kromě toho uvedl, že rozhodně podporuje nákup vakcíny Sputnik V z Ruska a také připustil možnost registrace této vakcíny na národní úrovni, pokud dojde ke zpoždění schvalovacího postupu ze strany evropského regulačního orgánu. Zase jen bla, bla, bla ..... https://cz.sputniknews.com/svet/2021041913500965-rakouska-vlada-schvalila-nakup-vakciny-sputnik-v/
550
7
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept