Politika v ČR
Česko vyhostí 18 zaměstnanců ruské ambasády

Když klikneš na ten zobrazený tweet ( na text ), a ne na adresu odkazu, tak se to otevře s Kalouskem, Petříčkem,...
Já bych to udělala, ale nevím, jak sem dát obrázek.


Když klikneš na ten zobrazený tweet ( na text ), a ne na adresu odkazu, tak se to otevře s Kalouskem, Petříčkem,... Já bych to udělala, ale nevím, jak sem dát obrázek.
Upravené 21. 4. 2021 o 15:24

Jako když se divam na toho MZ misto Petříčka, nevim zda si ČR pomůže! Kolik ma zkušenosti z diplomacie, kolik mu je 35?! Se poseru z těch našich kádrů. Toto se chce bavit s Lavrovem? Nebo jak?


Jako když se divam na toho MZ misto Petříčka, nevim zda si ČR pomůže! Kolik ma zkušenosti z diplomacie, kolik mu je 35?! Se poseru z těch našich kádrů. Toto se chce bavit s Lavrovem? Nebo jak?
Upravené 21. 4. 2021 o 15:36

když se divam na toho MZ misto Petříčka,


Tím zajímavější je titulek "Jakub Kulhánek je ministrem zahraničí. Rusko podle něj zajistí své zájmy." záznamu ČT 24 prohlášení V.Putina https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3300775-putin-vzkazal-zapadu-na-prekroceni-cervene-linie-odpovime-asymetricky-rychle-a-tvrde
Náhoda ?


[quote="pid:12677, uid:149"]když se divam na toho MZ misto Petříčka,[/quote] Tím zajímavější je titulek "Jakub Kulhánek je ministrem zahraničí. Rusko podle něj zajistí své zájmy." záznamu ČT 24 prohlášení V.Putina https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3300775-putin-vzkazal-zapadu-na-prekroceni-cervene-linie-odpovime-asymetricky-rychle-a-tvrde Náhoda ?

Kliiid, co asi tak mel rict?
Jo zapomínám, že jsou to prodejné divadelní loutky.


[quote="pid:12680, uid:306"]Kliiid, co asi tak mel rict?[/quote] Jo zapomínám, že jsou to prodejné divadelní loutky.

Tady je projev Zemana při jmenování nového ministra zahraničí:
"Je před Vámi, jako před každým ministrem zahraničí, těžký úkol, jehož podstatou je hájení národních zájmů České republiky. Tento pojem je někdy znevažován a někdy se říká, že ti, kdo hájí národní zájmy, jsou populisté, nebo dokonce xenofobové. Neznám ovšem suverénní zemi, která by ve světě nehájila své národní zájmy, a věřím, že pod Vaším vedením Ministerstvo zahraničí bude činit totéž. ......"
https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/projev-prezidenta-republiky-pri-jmenovani-ministra-zahranicnich-veci-15901


Tady je projev Zemana při jmenování nového ministra zahraničí: "Je před Vámi, jako před každým ministrem zahraničí, těžký úkol, jehož podstatou je hájení národních zájmů České republiky. Tento pojem je někdy znevažován a někdy se říká, že ti, kdo hájí národní zájmy, jsou populisté, nebo dokonce xenofobové. Neznám ovšem suverénní zemi, která by ve světě nehájila své národní zájmy, a věřím, že pod Vaším vedením Ministerstvo zahraničí bude činit totéž. ......" https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/projev-prezidenta-republiky-pri-jmenovani-ministra-zahranicnich-veci-15901

Jakub Kulhánek (* 30. června 1984 Mělník) Získal také magisterský titul na Georgetownské univerzitě ve Washingtonu, D.C., hlavním městě USA, kde vystudoval ruská studia. - Tak jak pak ho ti Partňori v USA naučili o tom Rusku? Dali mu ty správné pohledy na Rusko? Uvidíme již brzy!


Jakub Kulhánek (* 30. června 1984 Mělník) Získal také magisterský titul na Georgetownské univerzitě ve Washingtonu, D.C., hlavním městě USA, kde vystudoval ruská studia. - Tak jak pak ho ti Partňori v USA naučili o tom Rusku? Dali mu ty správné pohledy na Rusko? Uvidíme již brzy!

agisterský titul na Georgetownské univerzitě


Takže jezuitský GP kádr?


[quote="pid:12685, uid:149"]agisterský titul na Georgetownské univerzitě[/quote] Takže jezuitský GP kádr?

Nepočítal jsem s tím, kolik pozitivního bude uvedeno mezi řádky v těchto tweetech...
:-)


Nepočítal jsem s tím, kolik pozitivního bude uvedeno mezi řádky v těchto tweetech... :-)
Upravené 21. 4. 2021 o 16:12

Díky, Jano. Ale tento screen je asi z pozdějších reakcí. Původní reakce byli na poplacávání Koudelkou Hamáčka a Babiše, že šli do toho. Následně celá ta sebránka jásala, a blahopřála Koudelkovi, jak se jím to povedlo.


Díky, Jano. Ale tento screen je asi z pozdějších reakcí. Původní reakce byli na poplacávání Koudelkou Hamáčka a Babiše, že šli do toho. Následně celá ta sebránka jásala, a blahopřála Koudelkovi, jak se jím to povedlo.

Když klikneš na ten zobrazený tweet ( na text ), a ne na adresu odkazu, tak se to otevře s Kalouskem, Petříčkem,...
Já bych to udělala, ale nevím, jak sem dát obrázek.


Jsi přihlášená?
Já totiž ne a vidím jen ten plankton. :-)


Každopádně, používám doplněk prohlížeče FireShot, dokáže uložit obrázek celé stránky, výřez části nebo aktuální viditelnou část okna. Dá se i nastavit formát jmen obrázků, takže se ukládá i datum a čas.
Twitter s jeho systémem načítání obsahu je problematický, tam snímek celé stránky nefunguje, jak má, takže jsem nedávno zjistil, že je lepší udělat jen výřez (Capture selection), jet dolů a myšítko nepouštět, dokud neoznačíš vše, co chceš.
Když jde o velkou stránku, tak posouvat se mi osvědčilo šipkou na klávesnici.


[quote="pid:12676, uid:101"]Když klikneš na ten zobrazený tweet ( na text ), a ne na adresu odkazu, tak se to otevře s Kalouskem, Petříčkem,... Já bych to udělala, ale nevím, jak sem dát obrázek.[/quote] Jsi přihlášená? Já totiž ne a vidím jen ten plankton. :-) Každopádně, používám doplněk prohlížeče FireShot, dokáže uložit obrázek celé stránky, výřez části nebo aktuální viditelnou část okna. Dá se i nastavit formát jmen obrázků, takže se ukládá i datum a čas. Twitter s jeho systémem načítání obsahu je problematický, tam snímek celé stránky nefunguje, jak má, takže jsem nedávno zjistil, že je lepší udělat jen výřez (Capture selection), jet dolů a myšítko nepouštět, dokud neoznačíš vše, co chceš. Když jde o velkou stránku, tak posouvat se mi osvědčilo šipkou na klávesnici.

projev Zemana při jmenování nového ministra zahraničí


Větou " A Masaryk říkal, že vlastenectví je láska k vlastnímu národu, zatímco nacionalismus se projevuje především nenávistí k národům jiným." řekl pan prezident k Vrběticím zřejmě vše.


[quote="pid:12684, uid:101"]projev Zemana při jmenování nového ministra zahraničí[/quote] Větou " A Masaryk říkal, že vlastenectví je láska k vlastnímu národu, zatímco nacionalismus se projevuje především nenávistí k národům jiným." řekl pan prezident k Vrběticím zřejmě vše.

Tak pro Tauruse a všecky: tady je aspoň to Kalouskovo vyjádření. Jak už říkal Taurus, Kalousek vlastně prozradil plán koudelkovského demobloku: V případě, že by s Vrbětickou zprávou nevyšli na veřejnost Babiš s Hamáčkem, tak bylo už přichystáno její zveřejnění (čili "proval", jak píše Kalousek) prostřednictvím tradičních BIS kanálů (Kundra, Kroupa atd.) a nastartování českého majdanu. Což se v reálu potvrdilo už jenom tím, že první vrbětický Kundrův článek vyšel v Respektu snad ještě v průběhu té sobotní B+H tiskovky - archive.org/web má uloženou nejstarší verzi toho článku v sobotu 17. dubna 2021 v 18:01:55 hod. Ostatně celý demoblok jede přesně v předem naprogramovaném majdanovém protizemanovském a protibabišovském modu, jako by Babiš nevyhostil 18 ruských diplomatů.


60804d16a95b4


Tak pro Tauruse a všecky: tady je aspoň to Kalouskovo vyjádření. Jak už říkal Taurus, Kalousek vlastně prozradil plán koudelkovského demobloku: V případě, že by s Vrbětickou zprávou nevyšli na veřejnost Babiš s Hamáčkem, tak bylo už přichystáno její zveřejnění (čili "proval", jak píše Kalousek) prostřednictvím tradičních BIS kanálů (Kundra, Kroupa atd.) a nastartování českého majdanu. Což se v reálu potvrdilo už jenom tím, že první vrbětický Kundrův článek vyšel v Respektu snad ještě v průběhu té sobotní B+H tiskovky - archive.org/web má uloženou nejstarší verzi toho článku v sobotu 17. dubna 2021 v 18:01:55 hod. Ostatně celý demoblok jede přesně v předem naprogramovaném majdanovém protizemanovském a protibabišovském modu, jako by Babiš nevyhostil 18 ruských diplomatů. ![60804d16a95b4](serve/attachment&path=60804d16a95b4)

Fidelo

Jinak tady je z twiteru BISky ta blesková pochvala amerického Šér Chána ještě ze soboty 17. dubna 2021:


608051892d527


Jinak tady je z twiteru BISky ta blesková pochvala amerického Šér Chána ještě ze soboty 17. dubna 2021: ![608051892d527](serve/attachment&path=608051892d527)

Fidelo

A tady ještě pochvala britského Šér Chána:


6080538e78908


A tady ještě pochvala britského Šér Chána: ![6080538e78908](serve/attachment&path=6080538e78908)

Fidelo

Ultimátum pro Rusko: Umožněte hned návrat českých diplomatů, jinak vám paralyzujeme ambasádu v Praze


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kulhanek-pred-schuzkou-s-ruskym-velvyslancem-mluvil-s-sefem-nato-40357821#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=YkrYhOnf6La-202104211706&dop_id=40357821&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Ultimátum pro Rusko: Umožněte hned návrat českých diplomatů, jinak vám paralyzujeme ambasádu v Praze https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kulhanek-pred-schuzkou-s-ruskym-velvyslancem-mluvil-s-sefem-nato-40357821#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=YkrYhOnf6La-202104211706&dop_id=40357821&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Umožněte hned návrat českých diplomatů

Samozřejmě, čím méně západních diplomatů, tím menší možnost zasahovat do vnitřních záležitostí Ruska. Proto taková hysterie.
Rusko by mělo Kulhánkovi připomenout, že chytilo za ruku Ruského agenta, který v Rusku pracoval pro naší rozvědku. Naši politici mají moc krátkou paměť.


[quote="pid:12749, uid:307"]Umožněte hned návrat českých diplomatů[/quote] Samozřejmě, čím méně západních diplomatů, tím menší možnost zasahovat do vnitřních záležitostí Ruska. Proto taková hysterie. Rusko by mělo Kulhánkovi připomenout, že chytilo za ruku Ruského agenta, který v Rusku pracoval pro naší rozvědku. Naši politici mají moc krátkou paměť.

Znáte ten starý vtip o zajíci, který po lese zvířátkům vykládá, jak si s medvědem vytřel zadek ?


Znáte ten starý vtip o zajíci, který po lese zvířátkům vykládá, jak si s medvědem vytřel zadek ?

Ultimátum pro Rusko


Mně se to naše "ultimátum" moc nezdá. Otázkou je, zda se spíše nejedná o návrat našich vyhoštěných diplomatů do Moskvy za návrat ruských vyhoštěných diplomatů do Prahy.


[quote="pid:12749, uid:307"]Ultimátum pro Rusko[/quote] Mně se to naše "ultimátum" moc nezdá. Otázkou je, zda se spíše nejedná o návrat našich vyhoštěných diplomatů do Moskvy za návrat ruských vyhoštěných diplomatů do Prahy.

To by bylo myslím optimální řešení ... kdo platí letenky???


To by bylo myslím optimální řešení ... kdo platí letenky???

kdo platí letenky???


Samozřejmě, my...


[quote="pid:12761, uid:311"]kdo platí letenky???[/quote] Samozřejmě, my...
Upravené 21. 4. 2021 o 19:46

Zeman jim pěkně brnká na nervy.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/komentar-tajemne-signaly-z-hradu-znervoznuji-uz-i-babise-151566#seq_no=1&source=hp&dop_id=151566&dop_ab_variant=553400&dop_req_id=C5oksJqYymD-202104211744&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Zeman jim pěkně brnká na nervy. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/komentar-tajemne-signaly-z-hradu-znervoznuji-uz-i-babise-151566#seq_no=1&source=hp&dop_id=151566&dop_ab_variant=553400&dop_req_id=C5oksJqYymD-202104211744&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Kreml se vysmál českému ultimátu. Mluvit takto s Ruskem nemá smysl, oznámil


https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-cesko-diplomacie-kreml-reakce.A210421_194305_zahranicni_tbr


Kulhánek je stejný pitomec jak ten imbecil Hamáček ...


Kreml se vysmál českému ultimátu. Mluvit takto s Ruskem nemá smysl, oznámil https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-cesko-diplomacie-kreml-reakce.A210421_194305_zahranicni_tbr Kulhánek je stejný pitomec jak ten imbecil Hamáček ...

Kulhánek je stejný pitomec jak ten imbecil Hamáček ...

Oni je snad klonují.


[quote="pid:12773, uid:317"]Kulhánek je stejný pitomec jak ten imbecil Hamáček ...[/quote] Oni je snad klonují.

Kulhánek je stejný pitomec jak ten imbecil Hamáček
Jedna společná stáj (aspen), jedna společná infekce ...


[quote="pid:12773, uid:317"]Kulhánek je stejný pitomec jak ten imbecil Hamáček[/quote]Jedna společná stáj (aspen), jedna společná infekce ...
Upravené 21. 4. 2021 o 20:35

Já bych spíše počítal s tím, že Kulhánkovi už někdo “oprášil lupy”.
Proč asi byl VKst dnes na audienci u MZ těsně před vyhlášením ultimáta? viz zde
https://twitter.com/PREZIDENTmluvci/status/1384885582187347974/photo/1


Rovněž doporučuji ctěnému publiku zejména druhou polovinu níže linkovaného článku, která pojednává o “vrátném Matějovi”, kterého MZ použil ve jmenovacím projevu nového ministra zahraničí. Speciální pozornost doporučuji věnovat pasáži, která je ve 3. odstavci od konce článku zahájena větou “Prezidenta se následně rozhodl opravit vysokoškolský pedagog a právník Petr Kolman.”
Počítám s tím, že tato “oprava” je ve skutečnosti (neúmyslným) klíčem k výkladu Zemanova jmenovacího proslovu. A tím pádem i k osvětlení podstaty námi sledovaného spektáklu...
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-fakt-nechteli-Zeman-si-rekl-co-chtel-a-vsude-je-ho-plno-661444


Já bych spíše počítal s tím, že Kulhánkovi už někdo “oprášil lupy”. Proč asi byl VKst dnes na audienci u MZ těsně před vyhlášením ultimáta? viz zde https://twitter.com/PREZIDENTmluvci/status/1384885582187347974/photo/1 Rovněž doporučuji ctěnému publiku zejména druhou polovinu níže linkovaného článku, která pojednává o “vrátném Matějovi”, kterého MZ použil ve jmenovacím projevu nového ministra zahraničí. Speciální pozornost doporučuji věnovat pasáži, která je ve 3. odstavci od konce článku zahájena větou “Prezidenta se následně rozhodl opravit vysokoškolský pedagog a právník Petr Kolman.” Počítám s tím, že tato “oprava” je ve skutečnosti (neúmyslným) klíčem k výkladu Zemanova jmenovacího proslovu. A tím pádem i k osvětlení podstaty námi sledovaného spektáklu... https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-fakt-nechteli-Zeman-si-rekl-co-chtel-a-vsude-je-ho-plno-661444
Upravené 21. 4. 2021 o 21:02

“oprášil lupy”.

Nechápu?


[quote="pid:12782, uid:240"]“oprášil lupy”.[/quote] Nechápu?

Koukám, že s destruktivními nápady se roztrhl pytel a hrozně to spěchá.


Senát označil útok ve Vrběticích za akt státního terorismu proti jednomu členskému státu, a tím celé EU. Vyzval současně vládu, aby vypověděla Rusku smlouvu o přátelství a spolupráci. Až na velvyslance by měla vyhostit z Prahy ostatní pracovníky ruského velvyslanectví. Ministr zahraničí dal ve středu Moskvě ultimátum.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/senat-rusko-velvyslanec-spor-vrbetice-terorismus-stat.A210421_193249_domaci_maka


Koukám, že s destruktivními nápady se roztrhl pytel a hrozně to spěchá. Senát označil útok ve Vrběticích za akt státního terorismu proti jednomu členskému státu, a tím celé EU. Vyzval současně vládu, aby vypověděla Rusku smlouvu o přátelství a spolupráci. Až na velvyslance by měla vyhostit z Prahy ostatní pracovníky ruského velvyslanectví. Ministr zahraničí dal ve středu Moskvě ultimátum. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/senat-rusko-velvyslanec-spor-vrbetice-terorismus-stat.A210421_193249_domaci_maka

Nechápu?

Nenašel jsem úplně přesně to video, kde jsem si toho všiml poprvé. Na druhou stranu jsem tím pádem objevil, že se to nestalo jenom 1x.
Macron na návštěvě u Trumpa.
Doporučuji shlédnout celé video, trvá cca 2 minuty. Oprašování lupů je od 01:35.
https://m.youtube.com/watch?v=hjSaOxavDoc


[quote="pid:12785, uid:312"]Nechápu?[/quote] Nenašel jsem úplně přesně to video, kde jsem si toho všiml poprvé. Na druhou stranu jsem tím pádem objevil, že se to nestalo jenom 1x. Macron na návštěvě u Trumpa. Doporučuji shlédnout celé video, trvá cca 2 minuty. Oprašování lupů je od 01:35. https://m.youtube.com/watch?v=hjSaOxavDoc

Ruské ministerstvo zahraničí reagovalo na český požadavek ohledně diplomatů


"Soudě podle prohlášení některých českých politiků, jde jím o to, aby udělali Kafku realitou." Nabízíme Praze, aby nechala ultimáta pro komunikaci v rámci NATO. S Ruskem je takový tón nepřijatelný. Zítra bude rozhovor s českým velvyslancem pokračovat na ruském ministerstvu zahraničí, “řekla novinářům Zakharova. Její slova cituje RIA Novosti.
https://russian.rt.com/world/news/855395-mid-rossii-ultimatum-chehiya?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Ruské ministerstvo zahraničí reagovalo na český požadavek ohledně diplomatů "Soudě podle prohlášení některých českých politiků, jde jím o to, aby udělali Kafku realitou." Nabízíme Praze, aby nechala ultimáta pro komunikaci v rámci NATO. S Ruskem je takový tón nepřijatelný. Zítra bude rozhovor s českým velvyslancem pokračovat na ruském ministerstvu zahraničí, “řekla novinářům Zakharova. Její slova cituje RIA Novosti. https://russian.rt.com/world/news/855395-mid-rossii-ultimatum-chehiya?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop
Upravené 21. 4. 2021 o 22:35

spíš jako vtip
Možná mu to pošeptal ten doktor s tím divným německým jménem ...


[quote="pid:12808, uid:101"]spíš jako vtip[/quote]Možná mu to pošeptal ten doktor s tím divným německým jménem ...

Přišlo varování pro Zemana od GP? "Pane prezidente, mluvme jedním hlasem."
Kardinál Dominik Duka napsal otevřený dopis prezidentovi Miloši Zemanovi. Konstatoval, že česká veřejnost konečně našla pravdu o tom, co se stalo v roce 2014 a potřebuje se s touto pravdou vyrovnat. Prezident republiky by měl být podle Duky v této těžké situaci národu oporou.


Stejným hlasem jako vláda?
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Duka-k-Vrbeticim-Pane-prezidente-mluvme-jednim-hlasem-Jsme-ohrozeni-661539


Přišlo varování pro Zemana od GP? "Pane prezidente, mluvme jedním hlasem." Kardinál Dominik Duka napsal otevřený dopis prezidentovi Miloši Zemanovi. Konstatoval, že česká veřejnost konečně našla pravdu o tom, co se stalo v roce 2014 a potřebuje se s touto pravdou vyrovnat. Prezident republiky by měl být podle Duky v této těžké situaci národu oporou. Stejným hlasem jako vláda? https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Duka-k-Vrbeticim-Pane-prezidente-mluvme-jednim-hlasem-Jsme-ohrozeni-661539
Upravené 22. 4. 2021 o 11:01

Přišlo varování pro Zemana od GP


Musí to být vážné, když ani "církev svatá" nelení...


[quote="pid:12846, uid:101"]Přišlo varování pro Zemana od GP[/quote] Musí to být vážné, když ani "církev svatá" nelení...

Bidenova válka s Ruskem a „vrbětický objev“. Jaroslav Bašta řadí fakta v čase
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Bidenova-valka-s-Ruskem-a-vrbeticky-objev-Jaroslav-Basta-radi-fakta-v-case-661286


Bidenova válka s Ruskem a „vrbětický objev“. Jaroslav Bašta řadí fakta v čase https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Bidenova-valka-s-Ruskem-a-vrbeticky-objev-Jaroslav-Basta-radi-fakta-v-case-661286

To poselství od Duky se dá přeložit i takto: je nejvyšší čas udělat pořádek.


To poselství od Duky se dá přeložit i takto: je nejvyšší čas udělat pořádek.

To poselství od Duky se dá přeložit i takto: je nejvyšší čas udělat pořádek.

Možná, ale závěrečná věta o tom moc nevypovídá: „Na závěr inspirován prezidentem Václavem Havlem dodávám: 'Sv. Ludmilo' přimlouvej se za nás, budeme to ještě potřebovat.”


[quote="pid:12855, uid:185"]To poselství od Duky se dá přeložit i takto: je nejvyšší čas udělat pořádek.[/quote] Možná, ale závěrečná věta o tom moc nevypovídá: „Na závěr inspirován prezidentem Václavem Havlem dodávám: 'Sv. Ludmilo' přimlouvej se za nás, budeme to ještě potřebovat.”

sledovat tuhle cesko-ruskou scenku

Já se hororů bojím...


[quote="pid:12866, uid:306"]sledovat tuhle cesko-ruskou scenku[/quote] Já se hororů bojím...

Zajímavý detail. Jak píše tuzemská úderka seznam zprávy:
"V okamžiku, kdy vypršelo české „ultimátum“ Rusku, objevil se před Černínským palácem diplomatický vůz ukrajinské ambasády, který pravděpodobně přivezl do centrály české diplomacie velvyslance Ukrajiny."


A už asi počítají s ukončením diplomatických vztahů, zastupovat v Moskvě by nás mohlo Slovensko, Německo, Francie, nabídla se už i .....Británie.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cesko-uprostred-svetove-partie-kdo-zastoupi-ceske-zajmy-v-moskve-151652#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=7yugtksfawM-202104221157&dop_id=151652&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Zajímavý detail. Jak píše tuzemská úderka seznam zprávy: "V okamžiku, kdy vypršelo české „ultimátum“ Rusku, objevil se před Černínským palácem diplomatický vůz ukrajinské ambasády, který pravděpodobně přivezl do centrály české diplomacie velvyslance Ukrajiny." A už asi počítají s ukončením diplomatických vztahů, zastupovat v Moskvě by nás mohlo Slovensko, Německo, Francie, nabídla se už i .....Británie. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cesko-uprostred-svetove-partie-kdo-zastoupi-ceske-zajmy-v-moskve-151652#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=7yugtksfawM-202104221157&dop_id=151652&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Upravené 22. 4. 2021 o 14:01

už asi počítají s ukončením diplomatických vztahů


Ještě mě napadlo: Není to vlastně pozitivní zpráva? Pak se začne od nuly, ale asi jinak, než si bažina myslí.


[quote="pid:12888, uid:372"]už asi počítají s ukončením diplomatických vztahů[/quote] Ještě mě napadlo: Není to vlastně pozitivní zpráva? Pak se začne od nuly, ale asi jinak, než si bažina myslí.

Ruský senátor: Česko si koleduje o ukončení diplomatických vztahů
Ruský senátor Alexej Puškov na Telegramu okomentoval české ultimátum, které včera večer na tiskové konferenci vznesl nový český ministr zahraničí Jakub Kulhánek. Podle Puškova podobný tón může pro Prahu skončit negativními následky.
"„Česko nemůže Rusku diktovat podmínky a vznášet ultimáta.
Koleduje si o snížení úrovně diplomatických vztahů nebo jejich ukončení,“
vysvětlil Puškov.
https://cz.sputniknews.com/20210422/rusky-senator-cesko-si-koleduje-o-ukonceni-diplomatickych-vztahu-14220063.html


Ruský senátor: Česko si koleduje o ukončení diplomatických vztahů Ruský senátor Alexej Puškov na Telegramu okomentoval české ultimátum, které včera večer na tiskové konferenci vznesl nový český ministr zahraničí Jakub Kulhánek. Podle Puškova podobný tón může pro Prahu skončit negativními následky. "„Česko nemůže Rusku diktovat podmínky a vznášet ultimáta. Koleduje si o snížení úrovně diplomatických vztahů nebo jejich ukončení,“ vysvětlil Puškov. https://cz.sputniknews.com/20210422/rusky-senator-cesko-si-koleduje-o-ukonceni-diplomatickych-vztahu-14220063.html

zastupovat v Moskvě by nás mohlo Slovensko,

-ved maju rovnaku adresu ako česke velvyslanectvo v Moskve- ul. J. Fučíka 17/19, 115 127 Moskva, Rusko
-a slovensky velvyslanec sa nechal očkovat Sputnikom


[quote="pid:12888, uid:372"]zastupovat v Moskvě by nás mohlo Slovensko,[/quote] -ved maju rovnaku adresu ako česke velvyslanectvo v Moskve- ul. J. Fučíka 17/19, 115 127 Moskva, Rusko -a slovensky velvyslanec sa nechal očkovat Sputnikom

Po přerušení diplomatických styků mezi Českem a Ruskem budou české zájmy v Rusku hájit skopčáci.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Odhaleno-Nemecko-zasahne-az-nam-Rusko-zavre-ambasadu-661552


Výborně hoši, líp jste to už nemohli udělat ... Z Česka se teď za pomoci domácích zrádců a loutek USA na základě neprokázaných a vylhaných skutečností stal po letech znovu nesvéprávný protektorát "Böhmen und Mähren".


Po přerušení diplomatických styků mezi Českem a Ruskem budou české zájmy v Rusku hájit skopčáci. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Odhaleno-Nemecko-zasahne-az-nam-Rusko-zavre-ambasadu-661552 Výborně hoši, líp jste to už nemohli udělat ... Z Česka se teď za pomoci domácích zrádců a loutek USA na základě neprokázaných a vylhaných skutečností stal po letech znovu nesvéprávný protektorát "Böhmen und Mähren".
Upravené 22. 4. 2021 o 14:32

znovu nesvéprávný protektorát "Böhmen und Mähren".
Taková řečnická: "Kde že končí východní hranice Německa podle konference z roku 1925 v Locarnu?" Správná odpověď je: "Tam kde určí mocnosti svým arbitrážním rozhodnutím."


[quote="pid:12894, uid:317"]znovu nesvéprávný protektorát "Böhmen und Mähren".[/quote]Taková řečnická: "Kde že končí východní hranice Německa podle konference z roku 1925 v Locarnu?" Správná odpověď je: "Tam kde určí mocnosti svým arbitrážním rozhodnutím."
Upravené 27. 4. 2021 o 20:55

Tak vyrovnají počty diplomatů, což znamená, že naše ambasáda končí. Co je ale zajímavé: dali jim čas do konce května.
Hm... třeba už to pak nebude potřeba, věci budou vyřešené. Žádných 24 či 48 hodin, měsíc a půl. Zajímavé....


Tak vyrovnají počty diplomatů, což znamená, že naše ambasáda končí. Co je ale zajímavé: dali jim čas do konce května. Hm... třeba už to pak nebude potřeba, věci budou vyřešené. Žádných 24 či 48 hodin, měsíc a půl. Zajímavé....

Co je ale zajímavé: dali jim čas do konce května.


Do konce května, protože doufají, že Rusko bude stejně "velkorysé" a poskytne jím stejný čas na vyklízení české ambasády.


[quote="pid:12921, uid:372"]Co je ale zajímavé: dali jim čas do konce května.[/quote] Do konce května, protože doufají, že Rusko bude stejně "velkorysé" a poskytne jím stejný čas na vyklízení české ambasády.

Tisková konference Andreje Babiše, Jana Hamáčka a Jakuba Kulhánka s vyjádřením po uplynutí českého ultimáta
V Praze proběhla tisková konference premiéra Andreje Babiše (ANO), vicepremiéra a ministra vnitra Jana Hamáčka (ČSSD) a ministra zahraničních věcí Jakuba Kulhánka (ČSSD) s vyjádřením po uplynutí českého ultimáta Rusku.


https://www.facebook.com/cz.sputnik/videos/786336535324593


Tisková konference Andreje Babiše, Jana Hamáčka a Jakuba Kulhánka s vyjádřením po uplynutí českého ultimáta V Praze proběhla tisková konference premiéra Andreje Babiše (ANO), vicepremiéra a ministra vnitra Jana Hamáčka (ČSSD) a ministra zahraničních věcí Jakuba Kulhánka (ČSSD) s vyjádřením po uplynutí českého ultimáta Rusku. https://www.facebook.com/cz.sputnik/videos/786336535324593

Jen k dokreslení obrázku:


122 cizincům byl zakázán vjezd do Ruska na 40 let kvůli účasti na zakázaných protestech.

https://lenta.ru/news/2021/04/22/soroklet/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Jen k dokreslení obrázku: 122 cizincům byl zakázán vjezd do Ruska na 40 let kvůli účasti na zakázaných protestech.  https://lenta.ru/news/2021/04/22/soroklet/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Slovensko solidárne vyhostí 3 ruské diplomaty. Oznámil Heger.


Slovensko solidárne vyhostí 3 ruské diplomaty. Oznámil Heger.

Praha vrátí do Moskvy 63 Rusů s rodinami. Kreml souhlasí se srovnáním počtů
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/676701/vrbetice-online-praha-vrati-do-moskvy-63-rusu-s-rodinami-kreml-souhlasi-se-srovnanim-poctu.html


Praha vrátí do Moskvy 63 Rusů s rodinami. Kreml souhlasí se srovnáním počtů https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/676701/vrbetice-online-praha-vrati-do-moskvy-63-rusu-s-rodinami-kreml-souhlasi-se-srovnanim-poctu.html

Ještě jednou k časovému sledu událostí:


První vrbětický Kundrův článek https://www.respekt.cz/agenda/za-vybuchem-municniho-skladu-ve-vrbeticich-stoji-rusti-agenti-kteri-se-pokusili-zabit-skripala byl na webu Respektu zveřejněn v sobotu 17. dubna 2021 nejpozději v 18:01 hod. - archive.org/web má uloženou nejstarší verzi toho článku v sobotu 17. dubna 2021 v 18:01:55 hod., viz screenshot.
Krátký tříminutový brífink premiéra Babiše a vicepremiéra Hamáčka, na kterém oznámili vyhoštění 18 ruských diplomatů na základě zjištění bezpečnostních služeb k Vrběticím 2014, proběhl týž den, ale až o hodinu a tři čtvrtě později, v čase od 19:44 do 19:47 - tento brífink přenášela živě např. ČT24, záznam přenosu je např. zde: https://www.youtube.com/watch?v=4vWsxlHwDgQ

.


Takže Zeman s Babišem oním brífingem a vypovězením 18 diplomatů skutečně předešli nastartování českého majdanu možná takřka o minuty. Nebo, přesněji řečeno, svým vystoupením Babiš s Hamáčkem na poslední chvíli otupili ostří již počínajícího majdanu. Všechny připravené akce majdanu totiž v podstatě probíhají bez ohledu na to, že vláda proti Rusku zakročila s maximální razancí: Kečup na ruské ambasádě; demonstrace před ruskou ambasádou; svítící nápis "Velezrada" na hradě; obviňování Zemana a Babiše z pozdní reakce a liknavého proruského postoje; Petříčkovy požadavky, aby vláda vysvětlila, proč nejednala, když věděla o věci už dříve; návrh na zrušení česko-ruské smlouvy o spolupráci; požadavky na vyhoštění prakticky všech zbývajících ruských diplomatů atd.


Jenom díky tomu brífinku se ale celý ten jejich majdan vlamuje do otevřených vrat, takže chybí ten rozhodující střet a vygradování. Proto demoblok tak zuří na Zemanovo mlčení, protože dobře ví, že za týden už emoce opadnou a rusofobní dav vystydne, někteří začnou třeba i přemýšlet. Alespoň do jisté míry. A aby demoblok zabránil přístupu rozumu a zachoval emoční vzepjetí, musí přetahovat strunu, chová se neadekvátně, a jeho neadekvátní chování v důsledku vyvolá adekvátní reakci davu.


Čerstvá zpráva o tom, že Moskva přistoupila na paritu 7+25, svědčí o tom, že Moskva situaci velmi dobře chápe.
Někde jsem zahlédl vyjádření Votápka, který slavil vítězství jejich (tzn. demoblokového) silového přístupu k Rusku a viděl v tom ústupek a důkaz slabosti Ruska (přesně jak o výkladu zdrženlivosti ruské diplomacie šíleným Západem mluvil Pjakin). Pokud budou všichni podpindosi reagovat jako on, tak bude jasné, že naopak oni nechápou vůbec nic a nevšimli si, že nejde o vítězství demobloku, ale o vítězství Babišovy vlády, která jim právě sebrala téma, a oni, protože budou dál jako zombie pokračovat ve své rusofobii, budou překvapeni ztrátou podpory. Normalizaci vztahů začne svým vyjádřením už prezident Zeman.


6081b79f10f81


Ještě jednou k časovému sledu událostí: První vrbětický Kundrův článek https://www.respekt.cz/agenda/za-vybuchem-municniho-skladu-ve-vrbeticich-stoji-rusti-agenti-kteri-se-pokusili-zabit-skripala byl na webu Respektu zveřejněn v sobotu 17. dubna 2021 nejpozději v 18:01 hod. - archive.org/web má uloženou nejstarší verzi toho článku v sobotu 17. dubna 2021 v 18:01:55 hod., viz screenshot. Krátký tříminutový brífink premiéra Babiše a vicepremiéra Hamáčka, na kterém oznámili vyhoštění 18 ruských diplomatů na základě zjištění bezpečnostních služeb k Vrběticím 2014, proběhl týž den, ale až o hodinu a tři čtvrtě později, v čase od 19:44 do 19:47 - tento brífink přenášela živě např. ČT24, záznam přenosu je např. zde: https://www.youtube.com/watch?v=4vWsxlHwDgQ. Takže Zeman s Babišem oním brífingem a vypovězením 18 diplomatů skutečně předešli nastartování českého majdanu možná takřka o minuty. Nebo, přesněji řečeno, svým vystoupením Babiš s Hamáčkem na poslední chvíli otupili ostří již počínajícího majdanu. Všechny připravené akce majdanu totiž v podstatě probíhají bez ohledu na to, že vláda proti Rusku zakročila s maximální razancí: Kečup na ruské ambasádě; demonstrace před ruskou ambasádou; svítící nápis "Velezrada" na hradě; obviňování Zemana a Babiše z pozdní reakce a liknavého proruského postoje; Petříčkovy požadavky, aby vláda vysvětlila, proč nejednala, když věděla o věci už dříve; návrh na zrušení česko-ruské smlouvy o spolupráci; požadavky na vyhoštění prakticky všech zbývajících ruských diplomatů atd. Jenom díky tomu brífinku se ale celý ten jejich majdan vlamuje do otevřených vrat, takže chybí ten rozhodující střet a vygradování. Proto demoblok tak zuří na Zemanovo mlčení, protože dobře ví, že za týden už emoce opadnou a rusofobní dav vystydne, někteří začnou třeba i přemýšlet. Alespoň do jisté míry. A aby demoblok zabránil přístupu rozumu a zachoval emoční vzepjetí, musí přetahovat strunu, chová se neadekvátně, a jeho neadekvátní chování v důsledku vyvolá adekvátní reakci davu. Čerstvá zpráva o tom, že Moskva přistoupila na paritu 7+25, svědčí o tom, že Moskva situaci velmi dobře chápe. Někde jsem zahlédl vyjádření Votápka, který slavil vítězství jejich (tzn. demoblokového) silového přístupu k Rusku a viděl v tom ústupek a důkaz slabosti Ruska (přesně jak o výkladu zdrženlivosti ruské diplomacie šíleným Západem mluvil Pjakin). Pokud budou všichni podpindosi reagovat jako on, tak bude jasné, že naopak oni nechápou vůbec nic a nevšimli si, že nejde o vítězství demobloku, ale o vítězství Babišovy vlády, která jim právě sebrala téma, a oni, protože budou dál jako zombie pokračovat ve své rusofobii, budou překvapeni ztrátou podpory. Normalizaci vztahů začne svým vyjádřením už prezident Zeman. ![6081b79f10f81](serve/attachment&path=6081b79f10f81)

Fidelo

Ještě jednou k časovému sledu událostí:


Tedy klobouk dolů, skvělá analýza!


[quote="pid:12976, uid:294"]Ještě jednou k časovému sledu událostí:[/quote] Tedy klobouk dolů, skvělá analýza!

Tedy klobouk dolů, skvělá analýza!


Přidávám se, dokonce jsem se chystal použít totožnou formulaci.


[quote="pid:12977, uid:372"]Tedy klobouk dolů, skvělá analýza![/quote] Přidávám se, dokonce jsem se chystal použít totožnou formulaci.

Bože můj, to je přímo detektivní práce, Fidele ! Všiml jsem si už tvých předchozích analýz, ale toto je přímo mistrovský kus, ukázka velmi kvalitní analytické práce z veřejně dostupných údajů. hodný Holmese. Logicky to sedí a pěkně do sebe zapadá ! A sám bych si nejradši nafackoval, protože už jsem ve svém okolí rozjel agitaci proti Babišovi ...


Bože můj, to je přímo detektivní práce, Fidele ! Všiml jsem si už tvých předchozích analýz, ale toto je přímo mistrovský kus, ukázka velmi kvalitní analytické práce z veřejně dostupných údajů. hodný Holmese. Logicky to sedí a pěkně do sebe zapadá ! A sám bych si nejradši nafackoval, protože už jsem ve svém okolí rozjel agitaci proti Babišovi ...

První vrbětický Kundrův článek...zveřejněn v sobotu 17. dubna 2021 nejpozději v 18:01 hod. ... Krátký tříminutový brífink premiéra Babiše a vicepremiéra Hamáčka ... až o hodinu a tři čtvrtě později, v čase od 19:44

Tak to bylo první, co mne praštilo do očí. Že AB + H zachraňují na poslední chvíli. Pak už jsem si jenom řekl, aha, tak odtud vítr fouká. A od té doby, co potom zaznělo oficiálně na toto téma, už pro mne byly jenom “narativy”.
Pravda je, že ten zbytek už jsem si tak pěkně jak @Fidelo neposkládal...
Poznámka: to “o hodinu a tři čtvrtě později” bylo možná proto, že AB + H chtěli trefit hlavní TV zpravodajské relace.
ostří již počínajícího majdanu

Tady ještě přihodím jeden střípek: všechno to začalo asi už o den dříve, tj. v pátek 16.4.2021 tímto:
“Nahý Putin před ruskou ambasádou. Aktivisté ho posadili na zlatý záchod”
16.4.2021 15:32
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/putin-je-nahy-kaputin-ruska-ambasada-protest.A210416_144229_domaci_indr
celý ten jejich majdan vlamuje do otevřených vrat

A kdoví, možná si tím AB i zachránil volby. Nikdo už nemůže být více “protiruský” než AB. No schválně, kdo z nás to má?:-)

[quote="pid:12976, uid:294"]První vrbětický Kundrův článek...zveřejněn v sobotu 17. dubna 2021 nejpozději v 18:01 hod. ... Krátký tříminutový brífink premiéra Babiše a vicepremiéra Hamáčka ... až o hodinu a tři čtvrtě později, v čase od 19:44[/quote] Tak to bylo první, co mne praštilo do očí. Že AB + H zachraňují na poslední chvíli. Pak už jsem si jenom řekl, aha, tak odtud vítr fouká. A od té doby, co potom zaznělo oficiálně na toto téma, už pro mne byly jenom “narativy”. Pravda je, že ten zbytek už jsem si tak pěkně jak @Fidelo neposkládal... Poznámka: to “o hodinu a tři čtvrtě později” bylo možná proto, že AB + H chtěli trefit hlavní TV zpravodajské relace. [quote="pid:12976, uid:294"]ostří již počínajícího majdanu[/quote] Tady ještě přihodím jeden střípek: všechno to začalo asi už o den dříve, tj. v pátek 16.4.2021 tímto: “Nahý Putin před ruskou ambasádou. Aktivisté ho posadili na zlatý záchod” 16.4.2021 15:32 https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/putin-je-nahy-kaputin-ruska-ambasada-protest.A210416_144229_domaci_indr [quote="pid:12976, uid:294"]celý ten jejich majdan vlamuje do otevřených vrat[/quote] A kdoví, možná si tím AB i zachránil volby. Nikdo už nemůže být více “protiruský” než AB. No schválně, kdo z nás to má?:-)
Upravené 22. 4. 2021 o 22:14

Nikolaj Starikov k situaci s vyhoštěním diplomatů.

Polopatičtěji už to nejde. Snad tyto technologie oblbování jednou budou průhledné pro každého obyvatele na první pohled.


Ale voda i kámen podemele...


[quote="pid:12992, uid:312"]Nikolaj Starikov k situaci s vyhoštěním diplomatů.[/quote] Polopatičtěji už to nejde. Snad tyto technologie oblbování jednou budou průhledné pro každého obyvatele na první pohled. Ale voda i kámen podemele...

Tak to bylo prvni, co mne praštilo do očí.....



Ano, také jsem zpozorněla a v okamžiku, kdy to Kalousek potvrdil ve svém tweetu v reakci na pochvalu Koudelky vládě to vlastně potvrdil. ( teď nemohu ten tweet na jeho zdi najít)


> Tak to bylo prvni, co mne praštilo do očí..... Ano, také jsem zpozorněla a v okamžiku, kdy to Kalousek potvrdil ve svém tweetu v reakci na pochvalu Koudelky vládě to vlastně potvrdil. ( teď nemohu ten tweet na jeho zdi najít)

Ano, také jsem zpozorněla a v okamžiku, kdy to Kalousek potvrdil ve svém tweetu v reakci na pochvalu Koudelky vládě to vlastně potvrdil. ( teď nemohu ten tweet na jeho zdi najít)


V tomto příspěvku jsem ho měl skopírovaný
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1506/%C4%8Desko-vyhost-iacute-18-zam%C4%9Bstnanc%C5%AF-rusk-eacute-ambas-aacute-dy/10#post-12414


A mezi řádky unikají některé skutečnosti. Třeba zde Kalousek píše:
"Působivý příběh. Nabízím alternativu: Zeman, Babiš i Hamáček měli snahu Vrbětice maximálně ututlat, cesta do Moskvy toho byla součástí. Pod tlakem hrozby “provalu” informace bleskově v sobotu večer informovali raději oni. Jednají ve shodě. Pro mě o důvod víc pro nedůvěru vládě".


A šefredaktor Seznamu Jiří Kubík na to navazuje: "Hamáčkova story o Moskvě: "Původní plán byl, že v neděli oznámíme ruskému velvyslanci, aby se dostavil v pondělí na ministerstvo. Tam bych mu oznámil, že moje cesta do Moskvy neprobíhá."


[quote="pid:13010, uid:214"]Ano, také jsem zpozorněla a v okamžiku, kdy to Kalousek potvrdil ve svém tweetu v reakci na pochvalu Koudelky vládě to vlastně potvrdil. ( teď nemohu ten tweet na jeho zdi najít)[/quote] V tomto příspěvku jsem ho měl skopírovaný https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1506/%C4%8Desko-vyhost-iacute-18-zam%C4%9Bstnanc%C5%AF-rusk-eacute-ambas-aacute-dy/10#post-12414 [quote="pid:12414, uid:158"]A mezi řádky unikají některé skutečnosti. Třeba zde Kalousek píše: "Působivý příběh. Nabízím alternativu: Zeman, Babiš i Hamáček měli snahu Vrbětice maximálně ututlat, cesta do Moskvy toho byla součástí. Pod tlakem hrozby “provalu” informace bleskově v sobotu večer informovali raději oni. Jednají ve shodě. Pro mě o důvod víc pro nedůvěru vládě". A šefredaktor Seznamu Jiří Kubík na to navazuje: "Hamáčkova story o Moskvě: "Původní plán byl, že v neděli oznámíme ruskému velvyslanci, aby se dostavil v pondělí na ministerstvo. Tam bych mu oznámil, že moje cesta do Moskvy neprobíhá."[/quote]

Fidelova analýza se ve čtvrtek probírala i v pořadu "Aktuální komentáře ANS" na Svobodném vysílači (přibližně ke konci pořadu): https://www.svobodny-vysilac.cz/2021-04-22-aktualni-komentare-ans/


Fidelova analýza se ve čtvrtek probírala i v pořadu "Aktuální komentáře ANS" na Svobodném vysílači (přibližně ke konci pořadu): https://www.svobodny-vysilac.cz/2021-04-22-aktualni-komentare-ans/
Upravené 23. 4. 2021 o 00:32

Tady ještě přihodím jeden střípek: všechno to začalo asi už o den dříve, tj. v pátek 16.4.2021 tímto:
“Nahý Putin před ruskou ambasádou. Aktivisté ho posadili na zlatý záchod”

Když si to tak přepočítám na prstech - a co když to začalo ještě o něco dříve: nejdřív jedna nepovedená lyžovačka na Aljašce a potom odstoupení VKml pro “nedostatek energie”...
A ještě předtím: zpomalení Staroměstského orloje...


[quote="pid:12994, uid:240"]Tady ještě přihodím jeden střípek: všechno to začalo asi už o den dříve, tj. v pátek 16.4.2021 tímto: “Nahý Putin před ruskou ambasádou. Aktivisté ho posadili na zlatý záchod”[/quote] Když si to tak přepočítám na prstech - a co když to začalo ještě o něco dříve: nejdřív jedna nepovedená lyžovačka na Aljašce a potom odstoupení VKml pro “nedostatek energie”... A ještě předtím: zpomalení Staroměstského orloje...

Veřejnost nepřesvědčili, mohou za to elfové smile


Dezinformátoři po Vrběticích rozpoutali proruskou e-mailovou smršť
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/dezinformatori-po-vrbeticich-rozpoutali-proruskou-e-mailovou-smrst-151698#dop_ab_variant=553410&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=UF0qyF7kcjg-202104230758&dop_id=151698&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Já bych jím poradil, že nejlepší obrana proti tomu je zveřejnit důkazy, jak slibovali. Oni místo toho se ptají: komu víc věříš Koudelkovi nebo Putinovi? Tak to je potom těžké...smile


Veřejnost nepřesvědčili, mohou za to elfové :) Dezinformátoři po Vrběticích rozpoutali proruskou e-mailovou smršť https://www.seznamzpravy.cz/clanek/dezinformatori-po-vrbeticich-rozpoutali-proruskou-e-mailovou-smrst-151698#dop_ab_variant=553410&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=UF0qyF7kcjg-202104230758&dop_id=151698&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Já bych jím poradil, že nejlepší obrana proti tomu je zveřejnit důkazy, jak slibovali. Oni místo toho se ptají: komu víc věříš Koudelkovi nebo Putinovi? Tak to je potom těžké...:)

Dezinformátoři po Vrběticích rozpoutali proruskou e-mailovou smršť

A jak na potvoru k článku ani neotevřeli diskusi. To mluví za vše.


[quote="pid:13043, uid:158"]Dezinformátoři po Vrběticích rozpoutali proruskou e-mailovou smršť[/quote] A jak na potvoru k článku ani neotevřeli diskusi. To mluví za vše.

nejlepší obrana proti tomu je zveřejnit důkazy,


A já myslel, že pan ministr Zaorálek nám tu "potřebu důkazů" dostatečně vysvětlil:


"Já bych rád řekl Vojtěchu Filipovi, že když holandský ministr tehdy přestoupil před holandský parlament v této kauze, tak také neměl v ruce důkazy, průkazné důkazy toho, co se vlastně tehdy nad Ukrajinou stalo, a přesto holandský parlament k tomu zaujal naprosto jednoznačné stanovisko. A rád bych tady něco řekl o strategii, kterou tehdy Holanďané k celé té věci měli a která měla podle mě výsledek. Ten výsledek možná nebylo to, že by stanuli před soudem ti, kteří to způsobili, ale tím výsledkem tehdy, který začal právě tím sjednoceným postojem holandského parlamentu, byl úspěch Holandska v tom, že se jim dostalo jednak morálního zadostiučinění a jasného mezinárodního odsouzení toho, co se stalo. To znamená, ta strategie vedla k výsledku, i když nebyl žádný soud, ale měla výsledek."


https://www.psp.cz/eknih/2017ps/stenprot/098schuz/s098171.htm#r2


[quote="pid:13043, uid:158"]nejlepší obrana proti tomu je zveřejnit důkazy,[/quote] A já myslel, že pan ministr Zaorálek nám tu "potřebu důkazů" dostatečně vysvětlil: "Já bych rád řekl Vojtěchu Filipovi, že když holandský ministr tehdy přestoupil před holandský parlament v této kauze, tak také neměl v ruce důkazy, průkazné důkazy toho, co se vlastně tehdy nad Ukrajinou stalo, a přesto holandský parlament k tomu zaujal naprosto jednoznačné stanovisko. A rád bych tady něco řekl o strategii, kterou tehdy Holanďané k celé té věci měli a která měla podle mě výsledek. Ten výsledek možná nebylo to, že by stanuli před soudem ti, kteří to způsobili, ale tím výsledkem tehdy, který začal právě tím sjednoceným postojem holandského parlamentu, byl úspěch Holandska v tom, že se jim dostalo jednak morálního zadostiučinění a jasného mezinárodního odsouzení toho, co se stalo. To znamená, ta strategie vedla k výsledku, i když nebyl žádný soud, ale měla výsledek." https://www.psp.cz/eknih/2017ps/stenprot/098schuz/s098171.htm#r2

To je ten výsledek , kdy "vyšetřovací" komis chtěla vydat "nezvratné" důkazy o vině RF a RF jim tři dny před odhalením zločinu tyto důkazy vyvrátila?
Načež následovalo rozpačité hm hm , budeme pokračovat ve vyšetřování . Až na to , že ta připravená novinářská smršť , která už nešla zastavit , informovala o prokázané vině RF , kterou holandská služka anglistánu ,už neměla jak potvrdit.
On je zadolárek hluboký myslitel . Hluboký proto , že vytahuje myšlenky ze dna vyschlé studny .


To je ten výsledek , kdy "vyšetřovací" komis chtěla vydat "nezvratné" důkazy o vině RF a RF jim tři dny před odhalením zločinu tyto důkazy vyvrátila? Načež následovalo rozpačité hm hm , budeme pokračovat ve vyšetřování . Až na to , že ta připravená novinářská smršť , která už nešla zastavit , informovala o prokázané vině RF , kterou holandská služka anglistánu ,už neměla jak potvrdit. On je zadolárek hluboký myslitel . Hluboký proto , že vytahuje myšlenky ze dna vyschlé studny .

Oni místo toho se ptají: komu víc věříš Koudelkovi nebo Putinovi? Tak to je potom těžké..


Těžké to je, samozřejmě. Ale je od toho už jen malý krůček k tomu, že "cílová skupina" ve velkém počtu začne na takovou otázku s klidem odpovídat: "Putinovi, ty troubo !".
Malý dodatek k tomu: Myslím si, že čas tlačí je, ne nás. To proto tak vyvádějí (a dělají při tom chyby), to proto tak tlačí na pilu. Připadá mi to tak, že o budoucnosti našeho území je už rozhodnuto a celý tento spektákl je jen obvyklé anglosaské "kladení min" na místa, odkud budou muset vypadnout. Poslední úkol pro celou, v budoucnu již nepotřebnou, pátou kolonu. Také proto je najednou všechny vyvedli na světlo, nemají v úmyslu je dále vykrmovat. Jen potřebují, aby ještě napáchali co nejvíc škod, zničili vztahy, mezilidské porozumění, aby se zpitomělí dobráci ještě co nejvíc pošpinili tak, aby i do budoucna svou pozici co nejurputněji bránili proti ostatním, omlouvali si tak sami před sebou svojí (někým) zvrácenou, jinak neudržitelnou životní ideu.
Takže myslím, že je nyní nejlepší jít v klidu dál, před jejich nehoráznostmi jednoduše zavírat oči, nenechat se paralyzovat strachem a hnusem který oni chrlí - a v klidu "píchat vlaječky" na "mapové pokrytí" těch min, které už máme k dispozici. Budou se hodit.
A především se nepouštět do zbytečných (jimi připravených a připravovaných) střetů.


[quote="pid:13043, uid:158"]Oni místo toho se ptají: komu víc věříš Koudelkovi nebo Putinovi? Tak to je potom těžké..[/quote] Těžké to je, samozřejmě. Ale je od toho už jen malý krůček k tomu, že "cílová skupina" ve velkém počtu začne na takovou otázku s klidem odpovídat: "Putinovi, ty troubo !". Malý dodatek k tomu: Myslím si, že čas tlačí je, ne nás. To proto tak vyvádějí (a dělají při tom chyby), to proto tak tlačí na pilu. Připadá mi to tak, že o budoucnosti našeho území je už rozhodnuto a celý tento spektákl je jen obvyklé anglosaské "kladení min" na místa, odkud budou muset vypadnout. Poslední úkol pro celou, v budoucnu již nepotřebnou, pátou kolonu. Také proto je najednou všechny vyvedli na světlo, nemají v úmyslu je dále vykrmovat. Jen potřebují, aby ještě napáchali co nejvíc škod, zničili vztahy, mezilidské porozumění, aby se zpitomělí dobráci ještě co nejvíc pošpinili tak, aby i do budoucna svou pozici co nejurputněji bránili proti ostatním, omlouvali si tak sami před sebou svojí (někým) zvrácenou, jinak neudržitelnou životní ideu. Takže myslím, že je nyní nejlepší jít v klidu dál, před jejich nehoráznostmi jednoduše zavírat oči, nenechat se paralyzovat strachem a hnusem který oni chrlí - a v klidu "píchat vlaječky" na "mapové pokrytí" těch min, které už máme k dispozici. Budou se hodit. A především se nepouštět do zbytečných (jimi připravených a připravovaných) střetů.
Upravené 23. 4. 2021 o 10:53

" tak nám chtějí namluvit , že ochlazené vztahy s ruskem nebude mít velké škody "


ČTK
Analytici: Krize s Ruskem by postihla spíš jednotlivé firmy, není třeba bát se o ropu
Současná krize v česko-ruských vztazích by v případě dopadu na vzájemné obchodní vztahy postihla především strojírenské a potravinářské firmy. Celkový dopad na ekonomiku by však nebyl nijak dramatický. Díky nastavení obchodních vztahů, které se týkají celé Evropské unie, není třeba obávat se ani případného zastavení dodávek zemního plynu či ropy z Ruska. Vyplývá to z vyjádření analytiků.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/analytici-dopad-krize-s-ruskem-by-postihl-spise-jen-jednotli/r~9513cadaa38511ebbdfd0cc47ab5f122/


" tak nám chtějí namluvit , že ochlazené vztahy s ruskem nebude mít velké škody " ČTK Analytici: Krize s Ruskem by postihla spíš jednotlivé firmy, není třeba bát se o ropu Současná krize v česko-ruských vztazích by v případě dopadu na vzájemné obchodní vztahy postihla především strojírenské a potravinářské firmy. Celkový dopad na ekonomiku by však nebyl nijak dramatický. Díky nastavení obchodních vztahů, které se týkají celé Evropské unie, není třeba obávat se ani případného zastavení dodávek zemního plynu či ropy z Ruska. Vyplývá to z vyjádření analytiků. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/analytici-dopad-krize-s-ruskem-by-postihl-spise-jen-jednotli/r~9513cadaa38511ebbdfd0cc47ab5f122/

Před chvíli, se šéf FSB Naryškin vyjádřil k České provokaci. Řekl, že jsme se podvolili na ubohou provokaci a nakonec dosáhli toho, co jsme si přáli.


Před chvíli, se šéf FSB Naryškin vyjádřil k České provokaci. Řekl, že jsme se podvolili na ubohou provokaci a nakonec dosáhli toho, co jsme si přáli.
Upravené 23. 4. 2021 o 12:08

Analytici: Krize s Ruskem by postihla spíš jednotlivé firmy, není třeba bát se o ropu


Mám pochybnosti...


[quote="pid:13062, uid:78"]Analytici: Krize s Ruskem by postihla spíš jednotlivé firmy, není třeba bát se o ropu[/quote] Mám pochybnosti...

Moderátor

61.66k
497
59
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept