Politika v ČR
Česko vyhostí 18 zaměstnanců ruské ambasády

Dokument o Vrběticích jsem dostal v pátek


A vy se domníváte, že dokumentu od čučkařů, kterým vadí i české národní obrození v 19.století, bude většina národa věřit ?!


[quote="pid:12009, uid:307"]Dokument o Vrběticích jsem dostal v pátek[/quote] A vy se domníváte, že dokumentu od čučkařů, kterým vadí i české národní obrození v 19.století, bude většina národa věřit ?!
Upravené 18. 4. 2021 o 13:44

Fidelo Áno aj takto sa robia spravodajské hry.


Pričom kľudne to mohli robiť dve skupiny BIS a "BIS".


Pričom tá česká BIS nevidela spravodajskú provokačnú hru tej nečeskej BIS.
A tí ruský hovoriaci pajáci boli len pre záznam a dôkazy.


Fidelo Áno aj takto sa robia spravodajské hry. Pričom kľudne to mohli robiť dve skupiny BIS a "BIS". Pričom tá česká BIS nevidela spravodajskú provokačnú hru tej nečeskej BIS. A tí ruský hovoriaci pajáci boli len pre záznam a dôkazy.

https://www.lidovky.cz/domov/babis-vlada-odtajni-zjisteni-bis-o-zapojeni-ruskych-agentu-ve-vrbeticich-verejnost-si-o-tom-pak-udel.A210418_114322_ln_domov_vag


Zeman bude mlčet celý týden, promluví příští neděli.
Trochu mě mate následující noticka v článku:
"Vrbětice jsou závažný incident, nutno razantně postupovat, informovat spojence v EU a NATO a požádat o solidaritu, řekl šéf zahraničního odboru Hradu."


První část se dá interpretovat podle libosti, ale ta druhá mě zaráží.


Každopádně, stále jsem si kladl otázku, jak chtějí likvidovat podpindos. Teď mám odpověď. Já se nemůžu dočkat, až to praskne. Doslova jako malý dítě.


[quote="pid:12009, uid:307"]https://www.lidovky.cz/domov/babis-vlada-odtajni-zjisteni-bis-o-zapojeni-ruskych-agentu-ve-vrbeticich-verejnost-si-o-tom-pak-udel.A210418_114322_ln_domov_vag[/quote] Zeman bude mlčet celý týden, promluví příští neděli. Trochu mě mate následující noticka v článku: "Vrbětice jsou závažný incident, nutno razantně postupovat, informovat spojence v EU a NATO a požádat o solidaritu, řekl šéf zahraničního odboru Hradu." První část se dá interpretovat podle libosti, ale ta druhá mě zaráží. Každopádně, stále jsem si kladl otázku, jak chtějí likvidovat podpindos. Teď mám odpověď. Já se nemůžu dočkat, až to praskne. Doslova jako malý dítě.
Upravené 18. 4. 2021 o 14:00

Vrbětice skoro ako Gliwice. Celkom sa to rýmuje.
Kolektívny západ(poľsky záchod) pokračuje podľa charty SS.
Rosofóbna, nacistická hnusná politika.


Vrbětice skoro ako Gliwice. Celkom sa to rýmuje. Kolektívny západ(poľsky záchod) pokračuje podľa charty SS. Rosofóbna, nacistická hnusná politika.
Upravené 18. 4. 2021 o 14:20

s touto aférou v muničním skladu byla proruská politika v České republice odepsána
Ty si naozaj v koncoch, Teda vy ste naozaj v koncoch. Karavána vám to napriek berechotu psov nežerie a ide ďalej, tak zúrite a vyhrážate sa. Jednoducho fašistická hnusná banda. Neviem či si Chorvát, či Srb,či Čech,či čo ste, kto ste, ale ste odporní smrdutí fašisti. Norimberk II. už na vás čaká.


[quote="pid:11996, uid:436"]s touto aférou v muničním skladu byla proruská politika v České republice odepsána[/quote]Ty si naozaj v koncoch, Teda vy ste naozaj v koncoch. Karavána vám to napriek berechotu psov nežerie a ide ďalej, tak zúrite a vyhrážate sa. Jednoducho fašistická hnusná banda. Neviem či si Chorvát, či Srb,či Čech,či čo ste, kto ste, ale ste odporní smrdutí fašisti. Norimberk II. už na vás čaká.

Vrbětice skoro ako Gliwice.


Už jsem zaslechl obrat "Vrběti psem".


[quote="pid:12016, uid:394"]Vrbětice skoro ako Gliwice.[/quote] Už jsem zaslechl obrat "Vrběti psem".

@Rusofil - myslím, že dobře vyjadřuješ podstatu problému na staně přijímajících. Bohužel to platí i o většině vzrušených komentů. Z hlkediska schopností vyhodnocovat (jako kobáci) informace je to bída. Nulová ochota a schopnost vyhodnocovat souběžně s kamenem hozeným do vody (tvoří se kola a vlny) také koukat, co se děje nejen na břehu, ale i o kus dál. Jinak by tahle snůška emotivních reakcí na fóru kobáků nerezonovala. To, co se rozeběhlo, muselo přijít. To, že to rozebíhá ČR má také svojí logiku. Scénáře : Boening,Skripal,Navalny1 1 a Navalnyj 2, Bělorusko, Karabach,Ukrajina 2021.
Na nás je, abychom reagovali jako informačně zdatní, nerozšiřovali řady bezradných hysteriků a predikovali, co se asi bude dít za týden a čtrnáct dní...
Nebo počkáme,co nám řekne Valerij Viktorovič ? proboha- berte moc do vlastních rukou a moc jsou především informace. To velmi dobře chápe
ten špiclík Milan CZ,Milan HR,Piráti a Piráti2 a přitápí podle zadání.

@Rusofil - myslím, že dobře vyjadřuješ podstatu problému na staně přijímajících. Bohužel to platí i o většině vzrušených komentů. Z hlkediska schopností vyhodnocovat (jako kobáci) informace je to bída. Nulová ochota a schopnost vyhodnocovat souběžně s kamenem hozeným do vody (tvoří se kola a vlny) také koukat, co se děje nejen na břehu, ale i o kus dál. Jinak by tahle snůška emotivních reakcí na fóru kobáků nerezonovala. To, co se rozeběhlo, muselo přijít. To, že to rozebíhá ČR má také svojí logiku. Scénáře : Boening,Skripal,Navalny1 1 a Navalnyj 2, Bělorusko, Karabach,Ukrajina 2021. Na nás je, abychom reagovali jako informačně zdatní, nerozšiřovali řady bezradných hysteriků a predikovali, co se asi bude dít za týden a čtrnáct dní... Nebo počkáme,co nám řekne Valerij Viktorovič ? proboha- berte moc do vlastních rukou a moc jsou především informace. To velmi dobře chápe ten špiclík Milan CZ,Milan HR,Piráti a Piráti2 a přitápí podle zadání.

s touto aférou v muničním skladu byla proruská politika v České republice odepsána
Ty si naozaj v koncoch, Teda vy ste naozaj v koncoch. Karavána vám to napriek berechotu psov nežerie a ide ďalej, tak zúrite a vyhrážate sa. Jednoducho fašistická hnusná banda. Neviem či si Chorvát, či Srb,či Čech,či čo ste, kto ste, ale ste odporní smrdutí fašisti. Norimberk II. už na vás čaká.
jak jste naivní a hloupí
Končím debatu s tebou, pretože potom by to bolo o dvoch blbcoch. ˇUplne stačí, že si tu ty!


[quote="pid:11996, uid:436"]s touto aférou v muničním skladu byla proruská politika v České republice odepsána[/quote]Ty si naozaj v koncoch, Teda vy ste naozaj v koncoch. Karavána vám to napriek berechotu psov nežerie a ide ďalej, tak zúrite a vyhrážate sa. Jednoducho fašistická hnusná banda. Neviem či si Chorvát, či Srb,či Čech,či čo ste, kto ste, ale ste odporní smrdutí fašisti. Norimberk II. už na vás čaká. [quote="pid:12032, uid:436"]jak jste naivní a hloupí[/quote]Končím debatu s tebou, pretože potom by to bolo o dvoch blbcoch. ˇUplne stačí, že si tu ty!

skutečný znalec informací


Dlužíte mi ty doklady, vy "znalče" !


[quote="pid:12034, uid:436"]skutečný znalec informací[/quote] Dlužíte mi ty doklady, vy "znalče" !

Navalnyj 2


Navalnyj je údajně ve vážném stavu, stihne umřít do 21.dubna do proslovu Putina?


[quote="pid:12031, uid:57"]Navalnyj 2[/quote] Navalnyj je údajně ve vážném stavu, stihne umřít do 21.dubna do proslovu Putina?

První den se pomalu chýlí ke konci a je fascinující, sledovat ten koncert podpindos. Už se dostali do psychózy a začali se předhánět v nástinech pomsty.
Dojde i na slavný jaderný úder Langšádlové? Tenkrát se na něj přímo tetelila.


První den se pomalu chýlí ke konci a je fascinující, sledovat ten koncert podpindos. Už se dostali do psychózy a začali se předhánět v nástinech pomsty. Dojde i na slavný jaderný úder Langšádlové? Tenkrát se na něj přímo tetelila.

ten špiclík Milan CZ,Milan HR,Piráti a Piráti2 a přitápí podle zadání.


Súhlas. Vyzerá že sa "niečo" deje a je potrebné aby skutočná analytika šla stranou a dopredu emócie. Samozrejme z nečelovečného pohľadu.


Už sa to párkrát stalo na tomto aj predchádzajúcom fóre.


[quote="pid:12031, uid:57"]ten špiclík Milan CZ,Milan HR,Piráti a Piráti2 a přitápí podle zadání.[/quote] Súhlas. Vyzerá že sa "niečo" deje a je potrebné aby skutočná analytika šla stranou a dopredu emócie. Samozrejme z nečelovečného pohľadu. Už sa to párkrát stalo na tomto aj predchádzajúcom fóre.
Upravené 18. 4. 2021 o 16:29

Takto se s informacemi nenakládá. Jestli to chtějí vyhrotit, tak to fakt není sranda, obává se generál Blaško


(otázka)"Český premiér Andrej Babiš (ANO) a ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) oznámili Čechům, že za výbuchem skladu ve Vrběticích mohou ruští agenti. Česko teď opouštějí vyhoštění Rusové, navíc server Seznamzpravy.cz uvedly, že podle jejich informací k výbuchu došlo, aby zbraně a vojenský materiál ve skladech nemohl putovat například do bojů do Sýrie nebo na Ukrajinu. Co si o tom všem myslíte?


(gen.Blaško) Vzhledem k tomu, že jsem prostým občanem a mám informace jen z veřejného prostoru a podle mých vlastních poznatků, protože jsem ve Vrběticích byl asi tři měsíce před výbuchem, tak kdyby situace, která dnes panuje, nebyla tak vypjatá, řekl bych, že je úsměvné, co se kolem děje. Ale protože to má širší souvislosti přesahující naši míru znalostí problémů, tak se tomu nesměji ani neusmívám. Jen mě mrazí v zádech.


(otázka) Znamená to, že by klidně mohlo jít o zabránění vyzbrojování cizinců? Domníváte se, že by událost mohla být mnohem složitější a není možné dělat urychlené závěry, protože se nedostaneme k detailnějším informacím?


(gen.Blaško) Přesně tak. Co se včera událo, je akt čilého diletantismu. Pokud je to jen diletantismu, pak by to bylo úsměvné, ale pakliže to není úsměvné, ale je to uděláno se záměrem dál hrotit tak vyhrocenou situaci, je něco shnilého v království dánském.


(otázka) Co označujete za diletantství?


(gen.Blaško) Podle mého názoru se takto s informacemi nenakládá. Jestliže obdržím takovou informaci, je mojí povinností nějak tu informaci zanalyzovat a desetkrát si rozmyslet, než vylezu na podium a začnu vykládat. Čemu to slouží? Komu ta informace prospěla? Prostě ukázka politického a diplomatického diletantismu."


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Takto-se-s-informacemi-nenaklada-Jestli-to-chteji-vyhrotit-tak-to-fakt-neni-sranda-obava-se-general-Blasko-660978


Otázkou je, zda je na těch "informacích", pocházejících zřejmě z "říše fantazie", co analyzovat ?! Teatrálnost jejich zveřejnění tomu napovídá...


Takto se s informacemi nenakládá. Jestli to chtějí vyhrotit, tak to fakt není sranda, obává se generál Blaško (otázka)"Český premiér Andrej Babiš (ANO) a ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) oznámili Čechům, že za výbuchem skladu ve Vrběticích mohou ruští agenti. Česko teď opouštějí vyhoštění Rusové, navíc server Seznamzpravy.cz uvedly, že podle jejich informací k výbuchu došlo, aby zbraně a vojenský materiál ve skladech nemohl putovat například do bojů do Sýrie nebo na Ukrajinu. Co si o tom všem myslíte? (gen.Blaško) Vzhledem k tomu, že jsem prostým občanem a mám informace jen z veřejného prostoru a podle mých vlastních poznatků, protože jsem ve Vrběticích byl asi tři měsíce před výbuchem, tak kdyby situace, která dnes panuje, nebyla tak vypjatá, řekl bych, že je úsměvné, co se kolem děje. Ale protože to má širší souvislosti přesahující naši míru znalostí problémů, tak se tomu nesměji ani neusmívám. Jen mě mrazí v zádech. (otázka) Znamená to, že by klidně mohlo jít o zabránění vyzbrojování cizinců? Domníváte se, že by událost mohla být mnohem složitější a není možné dělat urychlené závěry, protože se nedostaneme k detailnějším informacím? (gen.Blaško) Přesně tak. Co se včera událo, je akt čilého diletantismu. Pokud je to jen diletantismu, pak by to bylo úsměvné, ale pakliže to není úsměvné, ale je to uděláno se záměrem dál hrotit tak vyhrocenou situaci, je něco shnilého v království dánském. (otázka) Co označujete za diletantství? (gen.Blaško) Podle mého názoru se takto s informacemi nenakládá. Jestliže obdržím takovou informaci, je mojí povinností nějak tu informaci zanalyzovat a desetkrát si rozmyslet, než vylezu na podium a začnu vykládat. Čemu to slouží? Komu ta informace prospěla? Prostě ukázka politického a diplomatického diletantismu." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Takto-se-s-informacemi-nenaklada-Jestli-to-chteji-vyhrotit-tak-to-fakt-neni-sranda-obava-se-general-Blasko-660978 Otázkou je, zda je na těch "informacích", pocházejících zřejmě z "říše fantazie", co analyzovat ?! Teatrálnost jejich zveřejnění tomu napovídá...

Služby Stb vás ovládly,


Už máte ty doklady, které jste nám slíbil ?


[quote="pid:12047, uid:436"]Služby Stb vás ovládly,[/quote] Už máte ty doklady, které jste nám slíbil ?
Upravené 18. 4. 2021 o 17:17

Tak co přátelé , už začínáte chápat , že s trolem nemá smysl ztrácet čas?
Zkuste používat stejný způsob jako já . Nečtěte cinty.
Jednodušší už to být nemůže.
A k těm výkřikům pátých kolon . Jen ať se pěkně všichni pospolu odkryjí . Přesně tak , jak to ta sebranka udělala u nosáče Krause , v aféře medajle pro Bradyho.


https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DGu1VTP5zQNo&ved=2ahUKEwiIgbLqiojwAhUVPuwKHcR2CNEQtwJ6BAgJEAI&usg=AOvVaw3uUCtlWdntZxGr_b6IQzbi
Jen si tu sebranku prohlédněte. Stejná svoloč vylézá z kanálů i dnes. Ale stejně tak jako tehdy nechápou, že jsou jen kanónenfutr ve vyšší hře.


Tak co přátelé , už začínáte chápat , že s trolem nemá smysl ztrácet čas? Zkuste používat stejný způsob jako já . Nečtěte cinty. Jednodušší už to být nemůže. A k těm výkřikům pátých kolon . Jen ať se pěkně všichni pospolu odkryjí . Přesně tak , jak to ta sebranka udělala u nosáče Krause , v aféře medajle pro Bradyho. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DGu1VTP5zQNo&ved=2ahUKEwiIgbLqiojwAhUVPuwKHcR2CNEQtwJ6BAgJEAI&usg=AOvVaw3uUCtlWdntZxGr_b6IQzbi Jen si tu sebranku prohlédněte. Stejná svoloč vylézá z kanálů i dnes. Ale stejně tak jako tehdy nechápou, že jsou jen kanónenfutr ve vyšší hře.

Ta fraška je stále absurdnější. Teď BBC (sic!) tvrdí, že si Rusové zažádali o vstup těch dvou agentů do Vrbětic pomocí falešného maiu z Tádžikistánu.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/voditkem-vysetrovatelu-vybuchu-ve-vrbeticich-byl-pry-e-mail-z-tadzikistanu-40357401#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=5a1ppKXvKWR-202104181521&dop_id=40357401&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


"K žádosti byly přiloženy fotografie, které, jak se později zjistilo, se shodovaly se snímky mužů, kteří měli být zodpovědní za otravu Sergeje Skripala v Salisbury."


Tak co? Mail? Nebo je poznal bdělý čučkař na videu? smile Začínají se do toho zamotávat podobně, jako v případu Skripal. Jen houšť a kapky!


Ta fraška je stále absurdnější. Teď BBC (sic!) tvrdí, že si Rusové zažádali o vstup těch dvou agentů do Vrbětic pomocí falešného maiu z Tádžikistánu. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/voditkem-vysetrovatelu-vybuchu-ve-vrbeticich-byl-pry-e-mail-z-tadzikistanu-40357401#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=5a1ppKXvKWR-202104181521&dop_id=40357401&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz "K žádosti byly přiloženy fotografie, které, jak se později zjistilo, se shodovaly se snímky mužů, kteří měli být zodpovědní za otravu Sergeje Skripala v Salisbury." Tak co? Mail? Nebo je poznal bdělý čučkař na videu? :D Začínají se do toho zamotávat podobně, jako v případu Skripal. Jen houšť a kapky!
Upravené 18. 4. 2021 o 17:30

Plne budem podporovať ruských agentov v Česku alebo Slovenaku.


Plne budem podporovať ruských agentov v Česku alebo Slovenaku.
Upravené 18. 4. 2021 o 18:25

Nick "pirati2" tu pastuje kydy Jaroslava Hrocha z irozhlasu....


Nick "pirati2" tu pastuje kydy Jaroslava Hrocha z irozhlasu....

Zasmějte se se mnou , tomu jak lidé v diskusi bourají tuto frašku.
Údajně ma vrchni čučkař fotku !, Essael, 18. 4. 2021 17:07:43
Je na ni zobrazen Putin, kterak odjíždí z Vrbětic na dámském kole značky Ukrajina a potutelně se usmívá...Identifikace trvala tak dlouho, protože rozpoznávací software v Langley měl problém rozeznat v te staré zakrslé černošské ženě Ruského prezidenta, ale nakonec se vše podařilo a velka válka konečně k radosti všech obyvatel planety může začít...
Chce to klid. Ta sebranka si myslela že si prdne a národ začne vyskakovat a rukovat do války na rusa. Ti idioti vůbec nemají představu o tom , jak probíhá řízení pomocí sociální magie.
Lidé mají spoustu svých vlastních starostí a plné zuby covid podvodu. Na tuhle neumětelskou frašku se těm debilům z vysoka vys....
Toto je dobrý způsob jak ztratit řízení a dočkat se hrůzy bez konce.


Zasmějte se se mnou , tomu jak lidé v diskusi bourají tuto frašku. Údajně ma vrchni čučkař fotku !, Essael, 18. 4. 2021 17:07:43 Je na ni zobrazen Putin, kterak odjíždí z Vrbětic na dámském kole značky Ukrajina a potutelně se usmívá...Identifikace trvala tak dlouho, protože rozpoznávací software v Langley měl problém rozeznat v te staré zakrslé černošské ženě Ruského prezidenta, ale nakonec se vše podařilo a velka válka konečně k radosti všech obyvatel planety může začít... Chce to klid. Ta sebranka si myslela že si prdne a národ začne vyskakovat a rukovat do války na rusa. Ti idioti vůbec nemají představu o tom , jak probíhá řízení pomocí sociální magie. Lidé mají spoustu svých vlastních starostí a plné zuby covid podvodu. Na tuhle neumětelskou frašku se těm debilům z vysoka vys.... Toto je dobrý způsob jak ztratit řízení a dočkat se hrůzy bez konce.

@Neo Bylo by prosím možné přidat funkci "ignorovat uživatele" aby se mi příspěvky trolů, které dám do seznamu ignorovaných, vůbec nezobrazovaly?

@Neo Bylo by prosím možné přidat funkci "ignorovat uživatele" aby se mi příspěvky trolů, které dám do seznamu ignorovaných, vůbec nezobrazovaly?

04/18/21 14: 47
Prohlášení ruského ministerstva zahraničí


České orgány učinily bezprecedentní rozhodnutí vykázat 18 zaměstnanců ruského velvyslanectví pod neopodstatněnými a smyšlenými záminkami o zapojení ruských speciálních služeb do výbuchu ve vojenských skladech v obci Vrbětice v roce 2014. Je to o to absurdnější, že české vedení dříve obvinilo z výbuchů firmy, které tyto sklady vlastnily.


Tento nepřátelský krok je pokračováním řady protiruských akcí, které Česká republika podnikla v posledních letech. Nelze také přehlédnout americkou stopu. Ve snaze potěšit Spojené státy na pozadí nedávných amerických sankcí proti Rusku české úřady v tomto ohledu dokonce překonaly své zámořské pány.


Vyjádříme důrazný protest proti českým orgánům. Přijmeme odvetná opatření, díky nimž si autoři této provokace uvědomí plnou odpovědnost za zničení základů normálního vývoje vztahů mezi našimi zeměmi.


https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/-/asset_publisher/cKNonkJE02Bw/content/id/4692513


04/18/21 14: 47 Prohlášení ruského ministerstva zahraničí České orgány učinily bezprecedentní rozhodnutí vykázat 18 zaměstnanců ruského velvyslanectví pod neopodstatněnými a smyšlenými záminkami o zapojení ruských speciálních služeb do výbuchu ve vojenských skladech v obci Vrbětice v roce 2014. Je to o to absurdnější, že české vedení dříve obvinilo z výbuchů firmy, které tyto sklady vlastnily. Tento nepřátelský krok je pokračováním řady protiruských akcí, které Česká republika podnikla v posledních letech. Nelze také přehlédnout americkou stopu. Ve snaze potěšit Spojené státy na pozadí nedávných amerických sankcí proti Rusku české úřady v tomto ohledu dokonce překonaly své zámořské pány. Vyjádříme důrazný protest proti českým orgánům. Přijmeme odvetná opatření, díky nimž si autoři této provokace uvědomí plnou odpovědnost za zničení základů normálního vývoje vztahů mezi našimi zeměmi. https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/-/asset_publisher/cKNonkJE02Bw/content/id/4692513

https://tass.ru/politika/11181221


Zacharovová: vyhlásenia z Prahy mali „blokovať“ údaje o blížiacom sa puči v Minsku.
MOSKVA 18. apríla. / ÚLOHY /. Západ chcel vyhláseniami z Prahy o vyhostení ruských diplomatov „zablokovať“ informácie o pripravovanom štátnom prevrate v Bielorusku. Uviedla to v nedeľu oficiálna zástupkyňa ruského ministerstva zahraničia Maria Zacharová v éteri televízneho kanálu Rusko-1 .
Zacharovová poznamenala satirický charakter situácie. "Nemohli pomôcť, ale nepochopili, aká bude reakcia, pretože ich činy sú karikatúry. Prečo to robia? Pretože za každú cenu musíte odviesť pozornosť od konkrétnych informácií," dodala.


Diplomat tiež poznamenal, že české orgány svojím konaním preukázali absenciu nezávislej línie v medzinárodných záležitostiach a vo vzťahoch s Ruskom.


https://tass.ru/politika/11181221 Zacharovová: vyhlásenia z Prahy mali „blokovať“ údaje o blížiacom sa puči v Minsku. MOSKVA 18. apríla. / ÚLOHY /. Západ chcel vyhláseniami z Prahy o vyhostení ruských diplomatov „zablokovať“ informácie o pripravovanom štátnom prevrate v Bielorusku. Uviedla to v nedeľu oficiálna zástupkyňa ruského ministerstva zahraničia Maria Zacharová v éteri televízneho kanálu Rusko-1 . Zacharovová poznamenala satirický charakter situácie. "Nemohli pomôcť, ale nepochopili, aká bude reakcia, pretože ich činy sú karikatúry. Prečo to robia? Pretože za každú cenu musíte odviesť pozornosť od konkrétnych informácií," dodala. Diplomat tiež poznamenal, že české orgány svojím konaním preukázali absenciu nezávislej línie v medzinárodných záležitostiach a vo vzťahoch s Ruskom.

Diplomat tiež poznamenal, že české orgány svojím konaním preukázali absenciu nezávislej línie v medzinárodných záležitostiach a vo vzťahoch s Ruskom.


Krása toľko nábojov dali zradcovia Rusom.


Vyzerá to že Prezident Zeman túto čučkárčinu podporil, aby to sa poriadne zviditeľnilo a mohli sme s defakto podriadeným postavením niečo urobiť.


[quote="pid:12064, uid:94"]Diplomat tiež poznamenal, že české orgány svojím konaním preukázali absenciu nezávislej línie v medzinárodných záležitostiach a vo vzťahoch s Ruskom.[/quote] Krása toľko nábojov dali zradcovia Rusom. Vyzerá to že Prezident Zeman túto čučkárčinu podporil, aby to sa poriadne zviditeľnilo a mohli sme s defakto podriadeným postavením niečo urobiť.

Teď jsem dočetl diskusi na novinkách. Mlátil jsem se smíchy , jakým způsobem si lidé tu frašku rozebírají ,pomocí selského rozumu.
Nic horšího pro páníčka pátá kolona nemohla udělat. Překlopila veřejné mínění směrem k RF a na páníčka nakydala hnuj.
Tahle truc akce vejde do dějin analytiky řízení sociálních procesů jako způsob , jak se to rozhodně nemá dělat.
Anebo má , pokud nic nechápeme.


Teď jsem dočetl diskusi na novinkách. Mlátil jsem se smíchy , jakým způsobem si lidé tu frašku rozebírají ,pomocí selského rozumu. Nic horšího pro páníčka pátá kolona nemohla udělat. Překlopila veřejné mínění směrem k RF a na páníčka nakydala hnuj. Tahle truc akce vejde do dějin analytiky řízení sociálních procesů jako způsob , jak se to rozhodně nemá dělat. Anebo má , pokud nic nechápeme.

Teď jsem dočetl diskusi na novinkách.


Výstižný diskuzní příspěvek:


Vaclav Hajsman
Před 8 minutami


Pouhý jeden den a už to připomíná blamáž jako s otravou Skripala, Navalného nebo se sestřelením Boeingu nad Ukrajinou... jako občan čekám na zveřejnění zprávy BIS, nejlépe ihned.


[quote="pid:12069, uid:185"]Teď jsem dočetl diskusi na novinkách.[/quote] Výstižný diskuzní příspěvek: Vaclav Hajsman Před 8 minutami Pouhý jeden den a už to připomíná blamáž jako s otravou Skripala, Navalného nebo se sestřelením Boeingu nad Ukrajinou... jako občan čekám na zveřejnění zprávy BIS, nejlépe ihned.

Hamáček: Cesta do Moskvy byla zastírací manévr
Dnes 18:08
alt, Novinky
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/hamacek-cesta-do-moskvy-byla-zastiraci-manevr-40357409#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=53sH3EsWMeQ-202104181649&dop_id=40357409&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Hamáček, to holt je "hlava", ten by se uplatnil i v Putimi.


Hamáček: Cesta do Moskvy byla zastírací manévr Dnes 18:08 alt, Novinky https://www.novinky.cz/domaci/clanek/hamacek-cesta-do-moskvy-byla-zastiraci-manevr-40357409#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=53sH3EsWMeQ-202104181649&dop_id=40357409&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Hamáček, to holt je "hlava", ten by se uplatnil i v Putimi.
Upravené 18. 4. 2021 o 18:52

Na co ještě čekáte, proč se nepohnete přímo do Ruska ... blbec zůstává blbec


Nevím, je zde nutná přítomnost někoho, kdo diskusi záměrně sabotuje a neposouvá vřed? (ban IP) Možná pokud by na něho nešlo reagovat, nebo se záměrně ignoroval, bylo by to ku prospěchu věci. (Omlouvám se za tento vstup mimo téma)


[quote="pid:11989, uid:436"]Na co ještě čekáte, proč se nepohnete přímo do Ruska ... blbec zůstává blbec[/quote] Nevím, je zde nutná přítomnost někoho, kdo diskusi záměrně sabotuje a neposouvá vřed? (ban IP) Možná pokud by na něho nešlo reagovat, nebo se záměrně ignoroval, bylo by to ku prospěchu věci. (Omlouvám se za tento vstup mimo téma)

Mě to přijde jako švejkovština.


Dostaneme za úkol v šiku s Polskem odvolat pár diplomatů.
Ale není to málo? Dva, tři diplomaté ...


A tak:
Odvolá se Petříček, který by tu hru asi nehrál.
Nový ministr se jmenuje až ve středu příští týden, na rozdíl od ministra zdravotnictví, který byl jmenován ihned. Hamáček má dost času.
Tento týden ve středu se vše projedná s ruskou stranou.
Vymyslí se kauza, které uvěří jen pár opravdu skalních.
Obratem zní z demobloku výzvy k vyhlášení války - to není normální reakce. Více se odkopat už nešlo.
Po počátečním překvapení se národ ve většině celé historce vysměje. A když se vysměje, je energie infopole pro válku úplně jiná.
President se vyjádří až za týden. "Máme jeho plnou podporu." No bodojť.
Odvoláme 18 diplomatů, oni na oplátku to samé, tím obměníme celou naši misi v Rusku.
Na vládě to projednáme v pondělí, je víkend, že. Není kam spěchat.


Babiš to sehrál a vypadá to, že ne úplně nadšeně. Takže náš ještěr z Hradu? Smekám, mistře.


Mě to přijde jako švejkovština. Dostaneme za úkol v šiku s Polskem odvolat pár diplomatů. Ale není to málo? Dva, tři diplomaté ... A tak: Odvolá se Petříček, který by tu hru asi nehrál. Nový ministr se jmenuje až ve středu příští týden, na rozdíl od ministra zdravotnictví, který byl jmenován ihned. Hamáček má dost času. Tento týden ve středu se vše projedná s ruskou stranou. Vymyslí se kauza, které uvěří jen pár opravdu skalních. Obratem zní z demobloku výzvy k vyhlášení války - to není normální reakce. Více se odkopat už nešlo. Po počátečním překvapení se národ ve většině celé historce vysměje. A když se vysměje, je energie infopole pro válku úplně jiná. President se vyjádří až za týden. "Máme jeho plnou podporu." No bodojť. Odvoláme 18 diplomatů, oni na oplátku to samé, tím obměníme celou naši misi v Rusku. Na vládě to projednáme v pondělí, je víkend, že. Není kam spěchat. Babiš to sehrál a vypadá to, že ne úplně nadšeně. Takže náš ještěr z Hradu? Smekám, mistře.

Mě to přijde jako švejkovština.


Ta "švejkovina" nás přijde pěkně draho...


Analytici: Situace kolem Vrbětic zřejmě zhorší ekonomické vztahy ČR s Ruskem
Aktualizace: 18.04.2021 16:20
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/analytici-situace-kolem-vrbetic-zrejme-zhorsi-ekonomicke-vztahy-cr-s-ruskem/2023943?utm_source=incomaker&utm_medium=rss&utm_campaign=Ceske+noviny


[quote="pid:12080, uid:432"]Mě to přijde jako švejkovština.[/quote] Ta "švejkovina" nás přijde pěkně draho... Analytici: Situace kolem Vrbětic zřejmě zhorší ekonomické vztahy ČR s Ruskem Aktualizace: 18.04.2021 16:20 https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/analytici-situace-kolem-vrbetic-zrejme-zhorsi-ekonomicke-vztahy-cr-s-ruskem/2023943?utm_source=incomaker&utm_medium=rss&utm_campaign=Ceske+noviny

Nechtěně přiznávají, že je to plánovaná operace.
Vláda prý špatně načasovala tiskovku (o víkendu je málo diváků) a nepodařilo se to prý dobře PRODAT do zahraničí.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zpackana-tiskovka-pribeh-se-poradne-neprodal-v-zahranici-kritizuje-vladu-expertka-151052#dop_ab_variant=553411&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=MjWiJOTRxf1-202104181712&dop_id=151052&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Nechtěně přiznávají, že je to plánovaná operace. Vláda prý špatně načasovala tiskovku (o víkendu je málo diváků) a nepodařilo se to prý dobře PRODAT do zahraničí. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zpackana-tiskovka-pribeh-se-poradne-neprodal-v-zahranici-kritizuje-vladu-expertka-151052#dop_ab_variant=553411&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=MjWiJOTRxf1-202104181712&dop_id=151052&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Tady píšou, že vláda odtajní materiály vrchního čučkaře ...


Rusové ztratí kvůli Vrběticím šanci na Dukovany, vláda odtajní materiál BIS


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jaderna-elektrarna-dukovany-vyrazeni-rusu-rosatom-hamacek-havlicek.A210418_132943_domaci_kop


Sem tedy zvědav ...


P.S.
Zajímalo by mě, proč k této věci došlo. Je to z toho důvodu, který uvedla Zacharovová ... ? Odhalený Západem řízený převrat v Bělorusku ? Není mi pořád jasná úloha Hamáčka, člena Aspenu ... Zeman ho pořád plácá po zádech a okolí dává najevo jakou že dělá dobrou práci ... A stejně také Babiše, rovněž člena Aspenu ... Dozvěděla se vláda, že se chystá tato aféra přes Respekt (zřejmě vybrané médium všech možných protičeských tajných služeb) a rozhodli se do toho aktivně vstoupit a dostat to pod kontrolu a minimalizovat škody ? Nebo to byla jejich vlastní akce ... Zeman se k tomu má vyjádřit až příští neděli ... Chápu, je to prozíravé ... Ale mám zkažený víkend, jak mě to sere ... Nekonečně mě to sere ... Já chápu, že je třeba to brát s chladnou hlavou, ale je to rána za ranou ... socha osvoboditele Prahy Koněva, zmetek Novotný a jeho promiňte "zasraný" pomník vlasovcům, jeho eskapády v ruské televizi rozmazané po celém Rusku a teď toto ... Je to jeden těžký úder za úderem. Nevzdávám to, protože bytostně cítím, že naše přežití, přežití národa závísí na našem vztahu k Rusku. Případ Slávie jasně ukazuje, jaký vztah má Západ k naší zemi a k našemu národu a jak to s námi myslí doopravdy. Proto budu bojovat i když se po podzimních volbách dostane k moci ta pirátská pakáž, která by správně měla viset ... Nevzdám to ! Nikdy to nevzdám ...


Tady píšou, že vláda odtajní materiály vrchního čučkaře ... Rusové ztratí kvůli Vrběticím šanci na Dukovany, vláda odtajní materiál BIS https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jaderna-elektrarna-dukovany-vyrazeni-rusu-rosatom-hamacek-havlicek.A210418_132943_domaci_kop Sem tedy zvědav ... P.S. Zajímalo by mě, proč k této věci došlo. Je to z toho důvodu, který uvedla Zacharovová ... ? Odhalený Západem řízený převrat v Bělorusku ? Není mi pořád jasná úloha Hamáčka, člena Aspenu ... Zeman ho pořád plácá po zádech a okolí dává najevo jakou že dělá dobrou práci ... A stejně také Babiše, rovněž člena Aspenu ... Dozvěděla se vláda, že se chystá tato aféra přes Respekt (zřejmě vybrané médium všech možných protičeských tajných služeb) a rozhodli se do toho aktivně vstoupit a dostat to pod kontrolu a minimalizovat škody ? Nebo to byla jejich vlastní akce ... Zeman se k tomu má vyjádřit až příští neděli ... Chápu, je to prozíravé ... Ale mám zkažený víkend, jak mě to sere ... Nekonečně mě to sere ... Já chápu, že je třeba to brát s chladnou hlavou, ale je to rána za ranou ... socha osvoboditele Prahy Koněva, zmetek Novotný a jeho promiňte "zasraný" pomník vlasovcům, jeho eskapády v ruské televizi rozmazané po celém Rusku a teď toto ... Je to jeden těžký úder za úderem. Nevzdávám to, protože bytostně cítím, že naše přežití, přežití národa závísí na našem vztahu k Rusku. Případ Slávie jasně ukazuje, jaký vztah má Západ k naší zemi a k našemu národu a jak to s námi myslí doopravdy. Proto budu bojovat i když se po podzimních volbách dostane k moci ta pirátská pakáž, která by správně měla viset ... Nevzdám to ! Nikdy to nevzdám ...

Cesta do Moskvy byla zastírací manévr

Cesta do Moskvy byla zastírací manévr
Tak tím vytočí všechny ty, kteří k této cestě vzhlíželi s ohledem na touhu nechat si píchnout Sputnik. Spolu s prohlášeními 3ZK (zhasni, zamkni, zahoď klíče) nebo jak mu říká Boletus "Ceremoniář"...nový ministr zdravotnictví, jeho jméno si nehodlám na tu krátkou chvíli ani zapamatovat, tento soubor předvádí divadelní kus, na který budeme dlouho vzpomínat.


Cesta do Moskvy byla zastírací manévr [quote="pid:12078, uid:270"]Cesta do Moskvy byla zastírací manévr[/quote] Tak tím vytočí všechny ty, kteří k této cestě vzhlíželi s ohledem na touhu nechat si píchnout Sputnik. Spolu s prohlášeními 3ZK (zhasni, zamkni, zahoď klíče) nebo jak mu říká Boletus "Ceremoniář"...nový ministr zdravotnictví, jeho jméno si nehodlám na tu krátkou chvíli ani zapamatovat, tento soubor předvádí divadelní kus, na který budeme dlouho vzpomínat.

Odvoláme 18 diplomatů, oni na oplátku to samé, tím obměníme celou naši misi v Rusku.


I když to tak z vonkajšku vyzerá, není to tak!!!


Většina států zaměstnává na svých velvyslanectvích a konsulátech a všech ostatních odděleních místní (Local Staff). Je to vlastně běžná praxe. Interní směrnice k těmto situacím zastávají nějaká stanoviska. Většinou to bývá, že to nesmí být osoby blízské. (Myšleno manžel-manželka-děti apod.)
To však neplatí u Ruské Federace. Tam jsou všichni od uklízečky až po ambasadora dovezení z RF a to buď na diplomatický nebo služební pas. A je otázka koho poslali domů. Další bod je, že náš úřad v Moskvě není početně tak velký i když s detašovanými konzuláty to nějaký slušný počet asi dá.


Mě z profesionálního hlediska není jasný účel BIS (pokud pominu politický), protože skutečně fungující kontrašpionáž vždycky chytne za ruku, tedy je o krok vepředu a ne o krok vzadu.


Dva příklady za všechny:


https://rusnext.ru/news/1618681085238809
FSB Ruské federace zadržela dvě osoby, které připravovaly převrat v Bělorusku a eliminaci Lukašenka


Za spionaz byl zadrzen konsul Ukrajiny v Petrohradu
https://cz.sputniknews.com/svet/2021041713491689-ruska-fsb-zadrzela-ukrajinskeho-konzula-sosonjuka-v-petrohrade/


Malá ukázka jak pracují profesionálové!!!


[quote="pid:12080, uid:432"]Odvoláme 18 diplomatů, oni na oplátku to samé, tím obměníme celou naši misi v Rusku.[/quote] I když to tak z vonkajšku vyzerá, není to tak!!! Většina států zaměstnává na svých velvyslanectvích a konsulátech a všech ostatních odděleních místní (Local Staff). Je to vlastně běžná praxe. Interní směrnice k těmto situacím zastávají nějaká stanoviska. Většinou to bývá, že to nesmí být osoby blízské. (Myšleno manžel-manželka-děti apod.) To však neplatí u Ruské Federace. Tam jsou všichni od uklízečky až po ambasadora dovezení z RF a to buď na diplomatický nebo služební pas. A je otázka koho poslali domů. Další bod je, že náš úřad v Moskvě není početně tak velký i když s detašovanými konzuláty to nějaký slušný počet asi dá. Mě z profesionálního hlediska není jasný účel BIS (pokud pominu politický), protože skutečně fungující kontrašpionáž vždycky chytne za ruku, tedy je o krok vepředu a ne o krok vzadu. Dva příklady za všechny: https://rusnext.ru/news/1618681085238809 FSB Ruské federace zadržela dvě osoby, které připravovaly převrat v Bělorusku a eliminaci Lukašenka Za spionaz byl zadrzen konsul Ukrajiny v Petrohradu https://cz.sputniknews.com/svet/2021041713491689-ruska-fsb-zadrzela-ukrajinskeho-konzula-sosonjuka-v-petrohrade/ Malá ukázka jak pracují profesionálové!!!

@Nasredin

A stejně také Babiše, rovněž člena Aspenu ...

Bejvávalo...


Ale podle všeho, to byl účel ho profláknout tím Aspenem. Je vlastně otázka zda tam kdy byl a nebo zda admin dostal příkaz vytvořit jeho stránku a po pár dnech ji zlikvidovat.


Jednou to vyplave na povrch, ale možná už bude pozdě!


@Nasredin [quote="pid:12084, uid:317"]A stejně také Babiše, rovněž člena Aspenu ...[/quote] Bejvávalo... Ale podle všeho, to byl účel ho profláknout tím Aspenem. Je vlastně otázka zda tam kdy byl a nebo zda admin dostal příkaz vytvořit jeho stránku a po pár dnech ji zlikvidovat. Jednou to vyplave na povrch, ale možná už bude pozdě!

Provokace a americký vliv, říká Moskva o Vrběticích. Předvolala Pivoňku


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/hamacek-vybuch-gru-rusko-vrbetice-diplomacie-vyhosteni.A210418_120959_domaci_klf


Češi očekávají reciprocitu ? Opravdu ? To si myslí, že si Rusové nechají beztrestně kálet na hlavu ? Vůbec bych se nedivil, že by naše čučkaře reakcí překvapili. Rusové jsou mistři překvapení. Konečně už to naznačila Zacharovová ... Odvolání ruského velvyslance z Česka. Úplné uzavření české ambasády a všech českých konzulátů v Rusku a uzavření Českého domu. Úplné přerušení diplomatických vztahů mezi našimi zeměmi. A hospodářských k tomu. Konec konců rusové už u nás nemají, co ztratit. To by pak bylo zajímavé ! To by se potom čučkař Koudelka musel pěkně zapotit, aby obhájil ty své "vrbětické" důkazy a jejich neprůstřelnost ... A pokud by je neobhájil, pak by letěl ... A nejen on ...


Provokace a americký vliv, říká Moskva o Vrběticích. Předvolala Pivoňku https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/hamacek-vybuch-gru-rusko-vrbetice-diplomacie-vyhosteni.A210418_120959_domaci_klf Češi očekávají reciprocitu ? Opravdu ? To si myslí, že si Rusové nechají beztrestně kálet na hlavu ? Vůbec bych se nedivil, že by naše čučkaře reakcí překvapili. Rusové jsou mistři překvapení. Konečně už to naznačila Zacharovová ... Odvolání ruského velvyslance z Česka. Úplné uzavření české ambasády a všech českých konzulátů v Rusku a uzavření Českého domu. Úplné přerušení diplomatických vztahů mezi našimi zeměmi. A hospodářských k tomu. Konec konců rusové už u nás nemají, co ztratit. To by pak bylo zajímavé ! To by se potom čučkař Koudelka musel pěkně zapotit, aby obhájil ty své "vrbětické" důkazy a jejich neprůstřelnost ... A pokud by je neobhájil, pak by letěl ... A nejen on ...
Upravené 18. 4. 2021 o 19:44

Dozvěděla se vláda, že se chystá tato aféra přes Respekt (zřejmě vybrané médium všech možných protičeských tajných služeb) a rozhodli se do toho aktivně vstoupit a dostat to pod kontrolu a minimalizovat škody ?


To je zajímavá myšlenka. Napovídá tomu načasování tiskovky, řev, že to museli vědět už dříve (Petříček už to řekl...), peskování, že to neprodali ven a fakt, že Respekt o tom přinesl měl jen minuty po tiskovce rozsáhlý článek.


[quote="pid:12084, uid:317"]Dozvěděla se vláda, že se chystá tato aféra přes Respekt (zřejmě vybrané médium všech možných protičeských tajných služeb) a rozhodli se do toho aktivně vstoupit a dostat to pod kontrolu a minimalizovat škody ?[/quote] To je zajímavá myšlenka. Napovídá tomu načasování tiskovky, řev, že to museli vědět už dříve (Petříček už to řekl...), peskování, že to neprodali ven a fakt, že Respekt o tom přinesl měl jen minuty po tiskovce rozsáhlý článek.

A to že by letěl nejen on je možná cílem GP..takhle se znemožní všichni podpindosi co si přiloží polínko do ohně. Ta zápletka s ruskými špióny je totiž tak blbá, že myslím že všichni občané Česka ví své a že je to kravina. Vyšetřovat sedm let výbuch a ještě do toho zaplést Skripala..to je debilita. A názory lidí pod články na Novinkách, kteří se tomu všichni smějí..navíc tohle bude pro GP průšvih . Lidi už to taky vidí jak se řídí pomocí informací a jak ovlivňují a lžou...tohle je odkryté řízení. I když to spustil podle mne GP, tak to prostě podelal. Lidi už toho mají dost vzhledem ke kovidu a nevěří jim už nikdo.


A to že by letěl nejen on je možná cílem GP..takhle se znemožní všichni podpindosi co si přiloží polínko do ohně. Ta zápletka s ruskými špióny je totiž tak blbá, že myslím že všichni občané Česka ví své a že je to kravina. Vyšetřovat sedm let výbuch a ještě do toho zaplést Skripala..to je debilita. A názory lidí pod články na Novinkách, kteří se tomu všichni smějí..navíc tohle bude pro GP průšvih . Lidi už to taky vidí jak se řídí pomocí informací a jak ovlivňují a lžou...tohle je odkryté řízení. I když to spustil podle mne GP, tak to prostě podelal. Lidi už toho mají dost vzhledem ke kovidu a nevěří jim už nikdo.

skutečně fungující kontrašpionáž vždycky chytne za ruku, tedy je o krok vepředu a ne o krok vzadu.


Karlosi, chtěla jsem jen poukázat na jednu z možných variant. Těžko se nám posuzuje, když náme k dispozici jen náznaky. Každopádně jako pozitivní vnímám fakt, že se nepodařilo vytvořit správné válečné infopole.


[quote="pid:12086, uid:311"]skutečně fungující kontrašpionáž vždycky chytne za ruku, tedy je o krok vepředu a ne o krok vzadu.[/quote] Karlosi, chtěla jsem jen poukázat na jednu z možných variant. Těžko se nám posuzuje, když náme k dispozici jen náznaky. Každopádně jako pozitivní vnímám fakt, že se nepodařilo vytvořit správné válečné infopole.

Z tohto bude poriadna opicia pracka pre organizatora tohto divadla.


Z tohto bude poriadna opicia pracka pre organizatora tohto divadla.

@Sara
Jistě já tomu rozumím, nechtěl jsem se nijak dotknout i ve špionáži a kontrašpionáži pracují ženy a bývají dobré. Ženy totiž uvažují více s emocemi a tak jako spolupracovnice mohou odhalit něco, co nám z chlapského pohledu "uniklo" a nebo jsme si to vyložili jinak, po svém. Prostě máte jiný úhel pohledu.

Faktem však je, že mnoha lidem z této branže se dnes nedá věřit, protože jsou více politiky než BISáci.
A já se ptám, kde jsou ty staré dobré časy?


@Sara Jistě já tomu rozumím, nechtěl jsem se nijak dotknout i ve špionáži a kontrašpionáži pracují ženy a bývají dobré. Ženy totiž uvažují více s emocemi a tak jako spolupracovnice mohou odhalit něco, co nám z chlapského pohledu "uniklo" a nebo jsme si to vyložili jinak, po svém. Prostě máte jiný úhel pohledu. Faktem však je, že mnoha lidem z této branže se dnes nedá věřit, protože jsou více politiky než BISáci. A já se ptám, kde jsou ty staré dobré časy?

Z tohto bude poriadna opicia pracka

Taká od King Konga smile


[quote="pid:12097, uid:69"]Z tohto bude poriadna opicia pracka[/quote] Taká od King Konga :D

A názory lidí pod články na Novinkách, kteří se tomu všichni smějí..navíc tohle bude pro GP průšvih . Lidi už to taky vidí jak se řídí pomocí informací a jak ovlivňují a lžou...tohle je odkryté řízení. I když to spustil podle mne GP, tak to prostě podelal.

Nemyslím si, že to GP podělal. Jak se formuje infopole národa? Směrem k Rusku a to třetí kosmickou rychlostí. Naši podpindosové se před národem krásně svlékají do naha - krátce před volbami. To co byla do nedávna pro mnohé konspirace - zpochybňování COVIDu, bude po té nejnovější akcičce mnohem zřetelnější. Nezapomínejme, že Rusko (Putin) bylo pozváno do Davosu (Evropy).


[quote="pid:12093, uid:88"]A názory lidí pod články na Novinkách, kteří se tomu všichni smějí..navíc tohle bude pro GP průšvih . Lidi už to taky vidí jak se řídí pomocí informací a jak ovlivňují a lžou...tohle je odkryté řízení. I když to spustil podle mne GP, tak to prostě podelal.[/quote] Nemyslím si, že to GP podělal. Jak se formuje infopole národa? Směrem k Rusku a to třetí kosmickou rychlostí. Naši podpindosové se před národem krásně svlékají do naha - krátce před volbami. To co byla do nedávna pro mnohé konspirace - zpochybňování COVIDu, bude po té nejnovější akcičce mnohem zřetelnější. Nezapomínejme, že Rusko (Putin) bylo pozváno do Davosu (Evropy).

Podle RT Moskva deklarovala 20 zaměstnanců českého velvyslanectví jako "persona non grata". Z Ruska musí odejít do konce 19. dubna. Ruské ministerstvo zahraničí uvedlo, že prohlášení České republiky o explozích ve Vrběticích, včetně údajných souvislostí incidentu s ruskou speciální službou, bylo plánováno k zablokování informací o hrozícím puči v Bělorusku .


Vida, vida ...
Ještě dodávám, že malopetrovi boys a girls jedou šupito, presto domů.


Podle [RT](https://russian.rt.com/world/news/854175-rossiya-chehiya-diplomaty) Moskva deklarovala 20 zaměstnanců českého velvyslanectví jako "persona non grata". Z Ruska musí odejít do konce 19. dubna. Ruské ministerstvo zahraničí uvedlo, že prohlášení České republiky o explozích ve Vrběticích, včetně údajných souvislostí incidentu s ruskou speciální službou, bylo plánováno k zablokování informací o hrozícím puči v Bělorusku . Vida, vida ... Ještě dodávám, že malopetrovi boys a girls jedou šupito, presto domů.
Upravené 18. 4. 2021 o 20:58

A my čo?! My nič?! Heger nedostal v piatok pokyny?


V pondelok budú prostredníctvom videokonferencie diskutovať na pravidelnom rokovaní ministri zahraničných vecí členských krajín EÚ. „Jan Hamáček, ktorý je dočasne poverený riadením rezortu českej diplomacie, bude o závažnom prípade hovoriť. Dohoda je taká, že vysoký predstaviteľ EÚ pre zahraničnú politiku a bezpečnostné záležitosti Josep Borrell sa zmieni o výbuchu a následne Hamáček požiada o slovo. Bude apelovať na gesto solidarity od ostatných členských štátov," povedal zdroj pod zárukou anonymity.


Podobne podľa neho plánuje Česko postupovať na rokovaní veľvyslancov členských krajín NATO. Tiež bude apelovať na prejav solidarity.


https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/584878-cesko-poziada-o-akt-solidarity-vyhosti-rusov-aj-slovensko/


Mimoparlamentné hnutie Progresívne Slovensko (PS) v tejto súvislosti žiada vyhostenie ruských agentov z ambasády v Bratislave. „Ak sa potvrdia informácie zverejnené českou stranou, bola prekročená ďalšia hranica v správaní vlády Vladimíra Putina. Neviem o obdobnom prípade, že by ruská vojenská rozviedka nastražila bombu, ktorá zničila vojenské zariadenie členskej krajiny NATO, na jej vlastnom území a zabila pri tom dvoch ľudí,“ uviedol poslanec Národnej rady SR a bývalý veľvyslanec SR pri NATO Tomáš Valášek.


607c82807cc02


[quote="pid:12090, uid:335"]A my čo?! My nič?! Heger nedostal v piatok pokyny?[/quote] V pondelok budú prostredníctvom videokonferencie diskutovať na pravidelnom rokovaní ministri zahraničných vecí členských krajín EÚ. „Jan Hamáček, ktorý je dočasne poverený riadením rezortu českej diplomacie, bude o závažnom prípade hovoriť. Dohoda je taká, že vysoký predstaviteľ EÚ pre zahraničnú politiku a bezpečnostné záležitosti Josep Borrell sa zmieni o výbuchu a následne Hamáček požiada o slovo. Bude apelovať na gesto solidarity od ostatných členských štátov," povedal zdroj pod zárukou anonymity. Podobne podľa neho plánuje Česko postupovať na rokovaní veľvyslancov členských krajín NATO. Tiež bude apelovať na prejav solidarity. https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/584878-cesko-poziada-o-akt-solidarity-vyhosti-rusov-aj-slovensko/ Mimoparlamentné hnutie Progresívne Slovensko (PS) v tejto súvislosti žiada vyhostenie ruských agentov z ambasády v Bratislave. „Ak sa potvrdia informácie zverejnené českou stranou, bola prekročená ďalšia hranica v správaní vlády Vladimíra Putina. Neviem o obdobnom prípade, že by ruská vojenská rozviedka nastražila bombu, ktorá zničila vojenské zariadenie členskej krajiny NATO, na jej vlastnom území a zabila pri tom dvoch ľudí,“ uviedol poslanec Národnej rady SR a bývalý veľvyslanec SR pri NATO Tomáš Valášek. ![607c82807cc02](serve/attachment&path=607c82807cc02)

JankA

Upravené 18. 4. 2021 o 21:04

Teď jsem dočetl diskusi na novinkách. Mlátil jsem se smíchy , jakým způsobem si lidé tu frašku rozebírají ,pomocí selského rozumu.


Zato na iděsu je to přesně opačně a rusofobií se to tu jen hemží. Důkazy nedůkazy, to tady vůbec (skoro) nikoho nezajímá, a když už někdo projeví snahu logicky myslet a ptát se - třeba na důkazy, je po zásluze omínusován a je mu nadáváno do trollů a Putinových agentů. Děsná sebranka. ... Že v tomto celém cirkusu jde hlavně o dostavbu JE a Sputnik V, je už asi jasné. Otevřme popkorn, bude to jízda. Jsem např. zvědavý na vyjádření Zemana ohledně "důkazů" od čučkařů. :-)


[quote="pid:12069, uid:185"]Teď jsem dočetl diskusi na novinkách. Mlátil jsem se smíchy , jakým způsobem si lidé tu frašku rozebírají ,pomocí selského rozumu.[/quote] Zato na iděsu je to přesně opačně a rusofobií se to tu jen hemží. Důkazy nedůkazy, to tady vůbec (skoro) nikoho nezajímá, a když už někdo projeví snahu logicky myslet a ptát se - třeba na důkazy, je po zásluze omínusován a je mu nadáváno do trollů a Putinových agentů. Děsná sebranka. ... Že v tomto celém cirkusu jde hlavně o dostavbu JE a Sputnik V, je už asi jasné. Otevřme popkorn, bude to jízda. Jsem např. zvědavý na vyjádření Zemana ohledně "důkazů" od čučkařů. :-)

hael
zverejnil(a) pred 27 min.
Podle RT Moskva deklarovala 20 zaměstnanců českého velvyslanectví jako "persona non grata". Z Ruska musí odejít do konce 19. dubna. Ruské ministerstvo zahraničí uvedlo, že prohlášení České republiky o explozích ve Vrběticích, včetně údajných souvislostí incidentu s ruskou speciální službou, bylo plánováno k zablokování informací o hrozícím puči v Bělorusku .



Že by američani Koudelku obětovali (ale se záměrem nadělání co nejvíce škod ...) kvůli kouřové cloně nad akcí v Bělorusku ?


> hael zverejnil(a) pred 27 min. Podle RT Moskva deklarovala 20 zaměstnanců českého velvyslanectví jako "persona non grata". Z Ruska musí odejít do konce 19. dubna. Ruské ministerstvo zahraničí uvedlo, že prohlášení České republiky o explozích ve Vrběticích, včetně údajných souvislostí incidentu s ruskou speciální službou, bylo plánováno k zablokování informací o hrozícím puči v Bělorusku . Že by američani Koudelku obětovali (ale se záměrem nadělání co nejvíce škod ...) kvůli kouřové cloně nad akcí v Bělorusku ?
Upravené 18. 4. 2021 o 21:34

ta nereciprocita 18:20 je zvláštní a odpovídá i vzorci v Polsku (3:5) A to samotné číslo 18 už vůbec nechápu. proč ne 17 anebo 23 ?
Jinak-doporučuji klid , je to v pořadí Boening ,Skripal,Koněv,Bělorusko,Navalnyj 1, Navalnyj2 a nyni Vrbětice minus sedm - je to už několikátá akce MI6 a podřízené CIA podle stejného scénáře. V Dukovanech nejde o prachy , ale o něcio jiného. Jde o nedostavění Dukovan. Rozdělat a umrtvit. Vše v rámci slabé Evropy. To zajistí )nebo by měl zajistit) dodavtel pžímo řízený Západem.


ta nereciprocita 18:20 je zvláštní a odpovídá i vzorci v Polsku (3:5) A to samotné číslo 18 už vůbec nechápu. proč ne 17 anebo 23 ? Jinak-doporučuji klid , je to v pořadí Boening ,Skripal,Koněv,Bělorusko,Navalnyj 1, Navalnyj2 a nyni Vrbětice minus sedm - je to už několikátá akce MI6 a podřízené CIA podle stejného scénáře. V Dukovanech nejde o prachy , ale o něcio jiného. Jde o nedostavění Dukovan. Rozdělat a umrtvit. Vše v rámci slabé Evropy. To zajistí )nebo by měl zajistit) dodavtel pžímo řízený Západem.

A to samotné číslo 18 už vůbec nechápu. proč ne 17 anebo 23 ?

18=AH


[quote="pid:12113, uid:57"]A to samotné číslo 18 už vůbec nechápu. proč ne 17 anebo 23 ?[/quote] 18=AH

MID RF:


Veľvyslanec Českej republiky v Ruskej federácii bol predvolaný do Ruskej federácie B. Pivo.
Veľvyslanec vyhlásil rozhodujúci protest v súvislosti s nepriateľským činom českých orgánov proti ruskému diplomatickému personálu v Prahe. V. Pivonka uviedol, že dvadsať zamestnancov českého veľvyslanectva v Moskve je vyhlásený za ′′ persona non grata ". Už im bolo nariadené záver dňa 19 apríla 2021 Mesto opustí územie našej krajiny.
Česká strana tiež žiadala, aby v Moskve priniesla počet diplomatických policajtov v kategórii na mieste s počtom zamestnancov rovnakej kategórie Veľvyslanectva Ruska v Česku.
Veľvyslancovi bola odovzdaná primeraná poznámka.


MID RF: Veľvyslanec Českej republiky v Ruskej federácii bol predvolaný do Ruskej federácie B. Pivo. Veľvyslanec vyhlásil rozhodujúci protest v súvislosti s nepriateľským činom českých orgánov proti ruskému diplomatickému personálu v Prahe. V. Pivonka uviedol, že dvadsať zamestnancov českého veľvyslanectva v Moskve je vyhlásený za ′′ persona non grata ". Už im bolo nariadené záver dňa 19 apríla 2021 Mesto opustí územie našej krajiny. Česká strana tiež žiadala, aby v Moskve priniesla počet diplomatických policajtov v kategórii na mieste s počtom zamestnancov rovnakej kategórie Veľvyslanectva Ruska v Česku. Veľvyslancovi bola odovzdaná primeraná poznámka.

Jak by vypadalo, kdyby Česko napadlo Rusko?
Dokonalé, to by měli pouštět v TV ve smyčce, aby i ti největší hlupáci pochopily, o co tady jde!


[quote="pid:12114, uid:317"]Jak by vypadalo, kdyby Česko napadlo Rusko?[/quote] Dokonalé, to by měli pouštět v TV ve smyčce, aby i ti největší hlupáci pochopily, o co tady jde!

"Ruský medvěd se dostává do pozice, kdy se jeho protivníci musí rychle seznámit s vedením boje medvědů."


Jan Campbell: Marnost nad marnost
https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/jan-campbell-marnost-nad-marnost/


"Ruský medvěd se dostává do pozice, kdy se jeho protivníci musí rychle seznámit s vedením boje medvědů." Jan Campbell: Marnost nad marnost https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/jan-campbell-marnost-nad-marnost/

Odkud se řídí Rusko. Kolem 23.minuty. Nové řídící centrum. Putim osobně dovolil, aby novináři zůstali a natočili to tam.
https://www.youtube.com/watch?v=YSVCa0BspzM&ab_channel=%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F24


Odkud se řídí Rusko. Kolem 23.minuty. Nové řídící centrum. Putim osobně dovolil, aby novináři zůstali a natočili to tam. https://www.youtube.com/watch?v=YSVCa0BspzM&ab_channel=%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F24

Nejde jen o Dukovany a Sputnik, ale o válku
Zdroj: https://radimvalencik.pise.cz/9264-nejde-jen-o-dukovany-a-sputnik-ale-o-valku.html
https://radimvalencik.pise.cz/9264-nejde-jen-o-dukovany-a-sputnik-ale-o-valku.html


"Situace je velmi vážná a překvapilo mě, jak naivně se Babiš s Hamáčkem chovají. Posloužili jako užiteční idioti v rozjezdu toho, co může přerůst v globální katastrofu. Člověk, kterého politika ještě nepřipravila o rozum, by si něco takového nevzal na svědomí pod žádnou hrozbou, pod tlakem jakéhokoli vydírání. Přece museli vědět, že okázalost, se kterou posloužili, bude zneužita k masírování veřejného mínění ve všech zemích, které budou obětovány, pokud se to šílenství nepodaří zastavit hlasem normálních lidí."


Nejde jen o Dukovany a Sputnik, ale o válku Zdroj: https://radimvalencik.pise.cz/9264-nejde-jen-o-dukovany-a-sputnik-ale-o-valku.html https://radimvalencik.pise.cz/9264-nejde-jen-o-dukovany-a-sputnik-ale-o-valku.html "Situace je velmi vážná a překvapilo mě, jak naivně se Babiš s Hamáčkem chovají. Posloužili jako užiteční idioti v rozjezdu toho, co může přerůst v globální katastrofu. Člověk, kterého politika ještě nepřipravila o rozum, by si něco takového nevzal na svědomí pod žádnou hrozbou, pod tlakem jakéhokoli vydírání. Přece museli vědět, že okázalost, se kterou posloužili, bude zneužita k masírování veřejného mínění ve všech zemích, které budou obětovány, pokud se to šílenství nepodaří zastavit hlasem normálních lidí."

Nové řídící centrum.

Ved to vyzera ako z nejakeho scifi zapadneho filmu. Co je na zapade nedosiahnutelne scifi to je v rusku realita. Ale najviac by som poukazal na to, ze Ruska civilizacia sa pomaly stava vesmirnou ... takou akou bola aj v minulosti. Mozno to sledovat na pristupe k vesmirnym programom, technologiam. Tiez uplne si uvedomili silu informacie, ze je na nej postaveny cely svet. Preto take obrovske informacne centrum.


[quote="pid:12143, uid:312"]Nové řídící centrum.[/quote] Ved to vyzera ako z nejakeho scifi zapadneho filmu. Co je na zapade nedosiahnutelne scifi to je v rusku realita. Ale najviac by som poukazal na to, ze Ruska civilizacia sa pomaly stava vesmirnou ... takou akou bola aj v minulosti. Mozno to sledovat na pristupe k vesmirnym programom, technologiam. Tiez uplne si uvedomili silu informacie, ze je na nej postaveny cely svet. Preto take obrovske informacne centrum.

Po "zácpě" v Suezu přichází "poprava"?


11 lidí zemřelo severně od Káhiry při nehodě vlaku.


https://www.nytimes.com/2021/04/18/world/middleeast/train-crash-in-egypt-kills-at-least-11.html




EDIT1: Přidán odkaz na knihu v jiné rubrice s komentářem.


EDIT2: Separace částí příspěvku.


Pro dokreslení situace:


https://www.ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1521/Novi%C4%8Dok:%20Kauza%20S.%20a%20J.%20Skripalov%C3%BDch%20-%20L.%20S.


Po "zácpě" v Suezu přichází "poprava"? 11 lidí zemřelo severně od Káhiry při nehodě vlaku. https://www.nytimes.com/2021/04/18/world/middleeast/train-crash-in-egypt-kills-at-least-11.html ___________________________________________________________________________ EDIT1: Přidán odkaz na knihu v jiné rubrice s komentářem. EDIT2: Separace částí příspěvku. Pro dokreslení situace: https://www.ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1521/Novi%C4%8Dok:%20Kauza%20S.%20a%20J.%20Skripalov%C3%BDch%20-%20L.%20S.
Upravené 19. 4. 2021 o 09:51

Hamáček chce trvalé zeštíhlení ruské ambasády v Praze


Hamáček řekl, že ruská odpověď na vyhoštění 18 diplomatů z ruské ambasády v Praze, byla o úroveň tvrdší. Mezi 20 pracovníky české ambasády v Moskvě, které Rusko vyhostilo, je například i zástupce velvyslance.


„Reakce byla velmi silná, byla v podstatě o stupeň výš, protože nejvýše postaveným vyhoštěným byl zástupce velvyslance. To, že nám ho vyhostili, je věc, na kterou by měla České republika reagovat,” uvedl Hamáček s tím, že s premiérem bude diskutovat o dalších krocích.


Na dotaz, zda mezi českými opatřeními může být i trvalé omezení personálního stavu ruské ambasády v ČR, Hamáček odpověděl: „Postup může být i tímto směrem.” Rusko má v ČR mnohem více diplomatů, než Česko v Rusku.


Hamáček zároveň uvedl, že Sputnik V v Česku je mimo hru!


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/brifink-ministra-zahranici-jana-hamacka-40357453#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=AOkATLu3aui-202104190838&dop_id=40357453&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Hamáček chce trvalé zeštíhlení ruské ambasády v Praze Hamáček řekl, že ruská odpověď na vyhoštění 18 diplomatů z ruské ambasády v Praze, byla o úroveň tvrdší. Mezi 20 pracovníky české ambasády v Moskvě, které Rusko vyhostilo, je například i zástupce velvyslance. „Reakce byla velmi silná, byla v podstatě o stupeň výš, protože nejvýše postaveným vyhoštěným byl zástupce velvyslance. To, že nám ho vyhostili, je věc, na kterou by měla České republika reagovat,” uvedl Hamáček s tím, že s premiérem bude diskutovat o dalších krocích. Na dotaz, zda mezi českými opatřeními může být i trvalé omezení personálního stavu ruské ambasády v ČR, Hamáček odpověděl: „Postup může být i tímto směrem.” Rusko má v ČR mnohem více diplomatů, než Česko v Rusku. Hamáček zároveň uvedl, že Sputnik V v Česku je mimo hru! https://www.novinky.cz/domaci/clanek/brifink-ministra-zahranici-jana-hamacka-40357453#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=AOkATLu3aui-202104190838&dop_id=40357453&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Upravené 19. 4. 2021 o 10:41

Babiš: Rusko bylo zapojeno do výbuchu ve Vrběticích


Nie je to žiadna náhoda, teraz bažina zahájila frontálny útok na Rusko a všetci pindosi a podpindosi musia ísť v jednom šíku. Všímajte si a registrujte mená a organizácie. Onedlho budú stáť pred tribunálom. Tomuto sa musí v mene ľudstva už spraviť raz a navždy poriadok, lebo ako aj Ori vraví, na mäkké srdiečka zdochneme.


[quote="pid:11874, uid:101"]Babiš: Rusko bylo zapojeno do výbuchu ve Vrběticích[/quote] Nie je to žiadna náhoda, teraz bažina zahájila frontálny útok na Rusko a všetci pindosi a podpindosi musia ísť v jednom šíku. Všímajte si a registrujte mená a organizácie. Onedlho budú stáť pred tribunálom. Tomuto sa musí v mene ľudstva už spraviť raz a navždy poriadok, lebo ako aj Ori vraví, na mäkké srdiečka zdochneme.

Reakce ruské strany je silnější, než jsme čekali, komentoval Hamáček


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vrbetice-jan-hamacek-rada-pro-zahranicni-veci-rusko-diplomate.A210419_090742_domaci_brzy


Naja,
Hamajda se bude muset rozhodnout, zda to budeme eskalovat až na uzavření ambasád ... Nechtěl bych být v jeho kůži ... Přijít v době postcovidové o kšefty v hospodářsky jdoucím nahoru Rusku zatímco Evropa jde celá hospodářsky do riti a uzavřít si tak nadlouho cestu na tyto trhy ... Skopčáci si teď mnou ruce radostí ...


Reakce ruské strany je silnější, než jsme čekali, komentoval Hamáček https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vrbetice-jan-hamacek-rada-pro-zahranicni-veci-rusko-diplomate.A210419_090742_domaci_brzy Naja, Hamajda se bude muset rozhodnout, zda to budeme eskalovat až na uzavření ambasád ... Nechtěl bych být v jeho kůži ... Přijít v době postcovidové o kšefty v hospodářsky jdoucím nahoru Rusku zatímco Evropa jde celá hospodářsky do riti a uzavřít si tak nadlouho cestu na tyto trhy ... Skopčáci si teď mnou ruce radostí ...

Co pak, u nás, kromě těch dvou už nikdo jiný není

Problém je, že západné "služby" asi doteraz neboli nikoho, okrem vrátnika a jeho striedajúceho na GRU vysliediť a tak ich fotky podľa potreby obiehajú internet. O čučkároch nemám žiadne ilúzie, po 89 šli všetky kvalitné služby kvôli servilnosti k západným do bodu, kde exkrement nachádza trvalé úložisko.


[quote="pid:11939, uid:312"]Co pak, u nás, kromě těch dvou už nikdo jiný není[/quote] Problém je, že západné "služby" asi doteraz neboli nikoho, okrem vrátnika a jeho striedajúceho na GRU vysliediť a tak ich fotky podľa potreby obiehajú internet. O čučkároch nemám žiadne ilúzie, po 89 šli všetky kvalitné služby kvôli servilnosti k západným do bodu, kde exkrement nachádza trvalé úložisko.

Putin se prostřednictvím Lavrova obrátil k Bidenu.


K dialogu vždy musí být minimálně dva. V případě vládní elity USA silně pochybuji, že o nějaký dialog s člověkem, kterého jejich prezident označil za "zabijáka", mají zájem. Představa, že vše vyřeší zastrašováním a silou, jim dlouhá léta vycházela. U nás jim vychází dodnes, "Vrbětice" jsou toho dokladem...


[quote="pid:12171, uid:312"]Putin se prostřednictvím Lavrova obrátil k Bidenu.[/quote] K dialogu vždy musí být minimálně dva. V případě vládní elity USA silně pochybuji, že o nějaký dialog s člověkem, kterého jejich prezident označil za "zabijáka", mají zájem. Představa, že vše vyřeší zastrašováním a silou, jim dlouhá léta vycházela. U nás jim vychází dodnes, "Vrbětice" jsou toho dokladem...

Nemnou, jsou na tom ještě hůře. A vědí to velmi dobře .


Nemnou, jsou na tom ještě hůře. A vědí to velmi dobře .

Ptají se mě Rusové, co říkají naši obyčejní lidé na tuto událost ... Přemýšlím, jak jim mám na to odpovědět ... V tuto chvíli to odhaduji tak půl na půl. Odhaduji, že polovina národa tomu nevěří protože je Rusku nakloněna (vyvozuji tak z odhadu Arenbergera, že až 46 procent Čechů je ochotných k očkování Sputnikem, čili věří nejen vakcíně ale potažmo i Rusku. Ve zbývající polovině vidím tak dvacet procent váhajících (vzpomínáte na první prohlášení Babiše a Hamáčka ? Zaznělo: "Máme jasné a nepochybné důkazy o tom, že Rusko ..." ). Tito lidé váhají právě kvůli tomuto tvrzení vlády a tito lidé si zároveň uvědomují, že probíhá systémový a civilizační střet a že tato událost není náhodná v kontextu dostavby Dukovan a Temelína a vakcíny Sputnik V. Pokud se prokáže, že důkazy v kauze Vrbětice neexistují, bude cca 70 procent národa na straně Ruska. Zbytek jsou nepřátelé Ruska a Rusů už z principu a nemá cenu je nijak přesvědčovat. Jsou to lidé jak antiruští tak zároveň antičestí ... Co myslíte, nejsem moc velký optimista ?


Ptají se mě Rusové, co říkají naši obyčejní lidé na tuto událost ... Přemýšlím, jak jim mám na to odpovědět ... V tuto chvíli to odhaduji tak půl na půl. Odhaduji, že polovina národa tomu nevěří protože je Rusku nakloněna (vyvozuji tak z odhadu Arenbergera, že až 46 procent Čechů je ochotných k očkování Sputnikem, čili věří nejen vakcíně ale potažmo i Rusku. Ve zbývající polovině vidím tak dvacet procent váhajících (vzpomínáte na první prohlášení Babiše a Hamáčka ? Zaznělo: "Máme jasné a nepochybné důkazy o tom, že Rusko ..." ). Tito lidé váhají právě kvůli tomuto tvrzení vlády a tito lidé si zároveň uvědomují, že probíhá systémový a civilizační střet a že tato událost není náhodná v kontextu dostavby Dukovan a Temelína a vakcíny Sputnik V. Pokud se prokáže, že důkazy v kauze Vrbětice neexistují, bude cca 70 procent národa na straně Ruska. Zbytek jsou nepřátelé Ruska a Rusů už z principu a nemá cenu je nijak přesvědčovat. Jsou to lidé jak antiruští tak zároveň antičestí ... Co myslíte, nejsem moc velký optimista ?

Přemýšlím, jak jim mám na to odpovědět ...

Odpověz jim právě tak, jak si to popsal.


[quote="pid:12181, uid:317"]Přemýšlím, jak jim mám na to odpovědět ...[/quote] Odpověz jim právě tak, jak si to popsal.

www.novinky.cz/domaci/clanek/hamacek-debata-o-sputniku-je-vyresena-40357469#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=lvTKoPhXLve-202104191035&dop_id=40357469&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Hamáček nás zřejmě raději nechá "zemřít", jen aby byli jeho "páníčkové" s ním spokojeni !


"Pokud ale například Evropa nebo Německo upřednostňují vysokou nemocnost a úmrtnost, „jen aby obtěžovaly Rusko“, pak je to samozřejmě jejich volba. Ruská federace může jen pokrčit rameny a prodat vakcínu těm, kteří ji potřebují a kteří neporušují takové levné komedie."


https://colonelcassad.livejournal.com/6714195.html


www.novinky.cz/domaci/clanek/hamacek-debata-o-sputniku-je-vyresena-40357469#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=lvTKoPhXLve-202104191035&dop_id=40357469&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Hamáček nás zřejmě raději nechá "zemřít", jen aby byli jeho "páníčkové" s ním spokojeni ! "Pokud ale například Evropa nebo Německo upřednostňují vysokou nemocnost a úmrtnost, „jen aby obtěžovaly Rusko“, pak je to samozřejmě jejich volba. Ruská federace může jen pokrčit rameny a prodat vakcínu těm, kteří ji potřebují a kteří neporušují takové levné komedie." https://colonelcassad.livejournal.com/6714195.html

Zbytek jsou nepřátelé Ruska a Rusů už z principu a nemá cenu je nijak přesvědčovat. Jsou to lidé jak antiruští tak zároveň antičestí ... Co myslíte, nejsem moc velký optimista ?

Myslím, že je 70 procent, které nevěří povídačce. Dále jsou přeplněni protiruskou propagandou, ale to neznamená, že budou proruští. Sázel bych na českého člověka, který nemá rád skopčáky, amíky, ani pšonky a kvůli 68 ani Rusy. Tím českým způsobem - nechte nás na pokoji, všichni. Ale když vidí manipulace a lži, a že jich teď je, tak se mu to nelíbí. Myslím, že optimističtější odhad nebude.


[quote="pid:12181, uid:317"]Zbytek jsou nepřátelé Ruska a Rusů už z principu a nemá cenu je nijak přesvědčovat. Jsou to lidé jak antiruští tak zároveň antičestí ... Co myslíte, nejsem moc velký optimista ?[/quote] Myslím, že je 70 procent, které nevěří povídačce. Dále jsou přeplněni protiruskou propagandou, ale to neznamená, že budou proruští. Sázel bych na českého člověka, který nemá rád skopčáky, amíky, ani pšonky a kvůli 68 ani Rusy. Tím českým způsobem - nechte nás na pokoji, všichni. Ale když vidí manipulace a lži, a že jich teď je, tak se mu to nelíbí. Myslím, že optimističtější odhad nebude.

Tak to je už fraška na druhou.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rusko-agenti-vrbetice-vybuch-hamacek.A210418_232207_domaci_lisv?zdroj=otvirak


Prý tam zazvonili jako zaměstnanci Imexu a za chvíli se ozval výbuch smile


Já nevím, ale nebyli to včera ještě falešní gardisti z Tádžikistánu? Neposlali i fotky do žádosti? smile


To překonává už i Skripala. Je vidět, že MI6 to neumí jinak.


Tak to je už fraška na druhou. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rusko-agenti-vrbetice-vybuch-hamacek.A210418_232207_domaci_lisv?zdroj=otvirak Prý tam zazvonili jako zaměstnanci Imexu a za chvíli se ozval výbuch :D Já nevím, ale nebyli to včera ještě falešní gardisti z Tádžikistánu? Neposlali i fotky do žádosti? :D To překonává už i Skripala. Je vidět, že MI6 to neumí jinak.

vzorci v Polsku (3:5)

Tohle 3:5 vysvetloval Panarin v jednom videu ve svych fantaziich.
Pry to 5 znamena deleni Polska, uz ne na 4 dily, ale na 5.


[quote="pid:12113, uid:57"]vzorci v Polsku (3:5)[/quote] Tohle 3:5 vysvetloval Panarin v jednom videu ve svych fantaziich. Pry to 5 znamena deleni Polska, uz ne na 4 dily, ale na 5.

Panarin je občas i poeta... Podle mně je to jasný signál, kde bude příští centrum řízení kontinentu. A apel - vyměňte si diplomaty, nová doba přichází. Proč má ČR nejvíc ? Bude se stavět "na zelenej louce"... Holt ta vlajka ukazuje, kde je jádro střetu.


Panarin je občas i poeta... Podle mně je to jasný signál, kde bude příští centrum řízení kontinentu. A apel - vyměňte si diplomaty, nová doba přichází. Proč má ČR nejvíc ? Bude se stavět "na zelenej louce"... Holt ta vlajka ukazuje, kde je jádro střetu.

Hyeny ve vedení Prahy už vyjí....


Praha chce od Rusů vrátit kus Stromovky


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zaridte-ze-nam-rusove-vrati-pozemek-ve-stromovce-nabada-vedeni-prahy-vladu-151114#seq_no=2&source=hp&dop_id=151114&dop_ab_variant=0&dop_req_id=PeWeHWoqsFl-202104191340&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Není mi zcela jasné, co má Ruská federace vrátit, když pozemky pod jejich obytnými domy a okolo nich jsou ve vlastnictví České republiky. Česká republika by jim mohla maximálně vypovědět nájemní smlouvu na používané pozemky, pokud to text smlouvy vůbec umožňuje.
A to v případě, že na nich stojí obytné domy ve vlastnictví jiného vlastníka, není právně vůbec jednoduché.


Hyeny ve vedení Prahy už vyjí.... Praha chce od Rusů vrátit kus Stromovky https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zaridte-ze-nam-rusove-vrati-pozemek-ve-stromovce-nabada-vedeni-prahy-vladu-151114#seq_no=2&source=hp&dop_id=151114&dop_ab_variant=0&dop_req_id=PeWeHWoqsFl-202104191340&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Není mi zcela jasné, co má Ruská federace vrátit, když pozemky pod jejich obytnými domy a okolo nich jsou ve vlastnictví České republiky. Česká republika by jim mohla maximálně vypovědět nájemní smlouvu na používané pozemky, pokud to text smlouvy vůbec umožňuje. A to v případě, že na nich stojí obytné domy ve vlastnictví jiného vlastníka, není právně vůbec jednoduché.
Upravené 19. 4. 2021 o 16:35

EU nevyhostí ruské diplomaty, Česko o to nepožádalo


Evropská unie stojí jednotně a solidárně za Českem, které vypovědělo 18 ruských diplomatů kvůli podezření na ruské zapojení do výbuchu v muničním skladu ve Vrběticích v roce 2014, řekl šéf unijní diplomacie Josep Borrell. Země EU se ale nechystají koordinovaně podpořit český postup, Praha o to ani nepožádala, dodal Borrell.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/neprijatelne-vmesovani-ruska-ministri-eu-vyjadruji-podporu-cesku-151188#dop_ab_variant=553410&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=znNv0RVwitT-202104191403&dop_id=151188&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


EU nevyhostí ruské diplomaty, Česko o to nepožádalo Evropská unie stojí jednotně a solidárně za Českem, které vypovědělo 18 ruských diplomatů kvůli podezření na ruské zapojení do výbuchu v muničním skladu ve Vrběticích v roce 2014, řekl šéf unijní diplomacie Josep Borrell. Země EU se ale nechystají koordinovaně podpořit český postup, Praha o to ani nepožádala, dodal Borrell. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/neprijatelne-vmesovani-ruska-ministri-eu-vyjadruji-podporu-cesku-151188#dop_ab_variant=553410&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=znNv0RVwitT-202104191403&dop_id=151188&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
12345 ... 7
61.66k
497
59
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept