Politika v ČR
Česko vyhostí 18 zaměstnanců ruské ambasády

Tady je dobře naznačen další proces, ke kterému vše směřuje:


Evropský trojský kůň? Maďarské vztahy s Ruskem blokují celoevropský postoj
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/evropsky-trojsky-kun-madarske-vztahy-s-ruskem-blokuji-celoevropsky-postoj-152243


Zlatý rytíř s rudým pozadím na úvodní fotografii Viktora O.


Maďarsko jako „příklad toho, jak lze úspěšně kombinovat evropské a euroatlantické závazky se vzájemně výhodným partnerstvím s Ruskem“. Budapešť nepodporuje „diplomacii ultimát“ a „neopodstatněných sankcí“.


V neděli maďarské úřady zveřejnily statistiky o očkování, ze kterých vyplývá, že čínská vakcína Sinopharm a ruský Sputnik V jsou mnohem účinnější než západní vakcíny.


Ruský velvyslanec Stanislavov považuje za klíčové i to, že jdou podle plánu přípravy na rozšíření maďarské jaderné elektrárny Paks. Vláda Viktora Orbána zadala zakázku bez výběrového řízení ruskému koncernu Rosatom a v roce 2014 si na základě mezivládní dohody na stavbu vypůjčila peníze od Ruska. Státní půjčka až 10 miliard eur (cca 260 miliard korun) má krýt 80 procent investičních nákladů na Paks II.


Tady je dobře naznačen další proces, ke kterému vše směřuje: **Evropský trojský kůň? Maďarské vztahy s Ruskem blokují celoevropský postoj** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/evropsky-trojsky-kun-madarske-vztahy-s-ruskem-blokuji-celoevropsky-postoj-152243 Zlatý rytíř s rudým pozadím na úvodní fotografii Viktora O. Maďarsko jako „příklad toho, jak lze úspěšně kombinovat evropské a euroatlantické závazky se vzájemně výhodným partnerstvím s Ruskem“. Budapešť nepodporuje „diplomacii ultimát“ a „neopodstatněných sankcí“. V neděli maďarské úřady zveřejnily statistiky o očkování, ze kterých vyplývá, že čínská vakcína Sinopharm a ruský Sputnik V jsou mnohem účinnější než západní vakcíny. Ruský velvyslanec Stanislavov považuje za klíčové i to, že jdou podle plánu přípravy na rozšíření maďarské jaderné elektrárny Paks. Vláda Viktora Orbána zadala zakázku bez výběrového řízení ruskému koncernu Rosatom a v roce 2014 si na základě mezivládní dohody na stavbu vypůjčila peníze od Ruska. Státní půjčka až 10 miliard eur (cca 260 miliard korun) má krýt 80 procent investičních nákladů na Paks II.

Bude to proces v několika etapách . Nejprve geopolitický a na konci konceptuální. Je to i názor Pjakina, který dobře hodnotí posloupnost dílčích cílů.
RUII může přejít do malé EU II, ale také do malé RVHP II. Tedy Konglomerátu anebo Bloku. Myslím, že si to dobře uvědomuje i Putin , ale určitě nepředbíhá a nezapřahá vůz před koně.


Bude to proces v několika etapách . Nejprve geopolitický a na konci konceptuální. Je to i názor Pjakina, který dobře hodnotí posloupnost dílčích cílů. RUII může přejít do malé EU II, ale také do malé RVHP II. Tedy Konglomerátu anebo Bloku. Myslím, že si to dobře uvědomuje i Putin , ale určitě nepředbíhá a nezapřahá vůz před koně.

Bohužel, počítám s poslední nepěknou úlohou AB. Ta mu byla vložena do jeho politické tornyjako časovaná mina už na začátku. A to je rozehrání protislovenského postoje v části českých "patriotickýcjh" elit. Zase nás Slovák dovedl ke špatnému konci.
Tohle Londýn vždy uměl.


Bohužel, počítám s poslední nepěknou úlohou AB. Ta mu byla vložena do jeho politické tornyjako časovaná mina už na začátku. A to je rozehrání protislovenského postoje v části českých "patriotickýcjh" elit. Zase nás Slovák dovedl ke špatnému konci. Tohle Londýn vždy uměl.

RUII může přejít do malé EU II, ale také do malé RVHP II.
Věřím, že RUII začne jako konglomerát, který za čas přejde do vyšší kvality - tedy do bloku. Ruská konceptuální moc tomu napomůže.


[quote="pid:14329, uid:57"]RUII může přejít do malé EU II, ale také do malé RVHP II.[/quote]Věřím, že RUII začne jako konglomerát, který za čas přejde do vyšší kvality - tedy do bloku. Ruská konceptuální moc tomu napomůže.

Bohužel, počítám s poslední nepěknou úlohou AB. Ta mu byla vložena do jeho politické tornyjako časovaná mina už na začátku. A to je rozehrání protislovenského postoje v části českých "patriotickýcjh" elit. Zase nás Slovák dovedl ke špatnému konci.
Tohle Londýn vždy uměl.


Je to výhodné i pro globalisty. Vrbětice i Andrej (časovaná mina CS vztahů) omezují potenciál naší společné státnosti - pokus o nabourání obnovy ČSR. Nemáme překážet při skládání RUII. Nebo lépe řečeno - bude se skládat podle jiných subjektivních not než našich.


[quote="pid:14331, uid:57"]Bohužel, počítám s poslední nepěknou úlohou AB. Ta mu byla vložena do jeho politické tornyjako časovaná mina už na začátku. A to je rozehrání protislovenského postoje v části českých "patriotickýcjh" elit. Zase nás Slovák dovedl ke špatnému konci. Tohle Londýn vždy uměl.[/quote] Je to výhodné i pro globalisty. Vrbětice i Andrej (časovaná mina CS vztahů) omezují potenciál naší společné státnosti - pokus o nabourání obnovy ČSR. Nemáme překážet při skládání RUII. Nebo lépe řečeno - bude se skládat podle jiných subjektivních not než našich.

@hael - mně to tak vychází.Rozvojový potenciál má jen jedna Koncepce. Ta druhá pouze stagnuje a mění barvy.

@hael - mně to tak vychází.Rozvojový potenciál má jen jedna Koncepce. Ta druhá pouze stagnuje a mění barvy.

ČSR se bude obnovovat přirozenou cestou jako nejkoheznější spojení v rámci Bloku. Ale bude to chtít čas.Překážky na cestě budou. Stačí se podívat na Východ. Dnes už nikdo soudný nepochybuje o tom, že se postupně znovusjednotí i SSSR II, samozřejmě ve formě odpovídající 21.století.


ČSR se bude obnovovat přirozenou cestou jako nejkoheznější spojení v rámci Bloku. Ale bude to chtít čas.Překážky na cestě budou. Stačí se podívat na Východ. Dnes už nikdo soudný nepochybuje o tom, že se postupně znovusjednotí i SSSR II, samozřejmě ve formě odpovídající 21.století.

Zlatý rytíř s rudým pozadím na úvodní fotografii Viktora O.

Proč rovnou zlatý?
Já vidím žlutý kov...
Hmm. Rudá a na tom nějaké žluté nástroje, kde jsem to jenom viděl?:-)


[quote="pid:14327, uid:177"]Zlatý rytíř s rudým pozadím na úvodní fotografii Viktora O.[/quote] Proč rovnou zlatý? Já vidím žlutý kov... Hmm. Rudá a na tom nějaké žluté nástroje, kde jsem to jenom viděl?:-)

Zase nás Slovák dovedl ke špatnému konci.

Sice nejsu Slovák, ale tady se mi na chvíli zadřelo počítadlo. Až pak jsem pochopil, že to je citace patrijelit.
(páč sem žádného Slováka, který by nás dovedl ke špatnému konci, nějak nemohl načapat ...:-)


[quote="pid:14331, uid:57"]Zase nás Slovák dovedl ke špatnému konci.[/quote] Sice nejsu Slovák, ale tady se mi na chvíli zadřelo počítadlo. Až pak jsem pochopil, že to je citace patrijelit. (páč sem žádného Slováka, který by nás dovedl ke špatnému konci, nějak nemohl načapat ...:-)

Další perly...
Svědectví: Hamáček chtěl v Moskvě vyměnit Vrbětice za milion Sputniků
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/svedectvi-hamacek-chtel-v-moskve-vymenit-vrbetice-za-milion-sputniku-152959#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=w5RtuA3HY8h-202105040402&dop_id=152959&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


"Ministr vnitra, který byl v inkriminované době pověřen řízením ministerstva zahraničí, totiž ve skutečnosti podle řady svědků chtěl do Moskvy odjet s plánem vyměnit mezinárodní skandál související s útokem za dodávky vakcíny Sputnik V a za možnost, že by se v Praze uskutečnil vrcholný politický summit Joe Bidena a Vladimíra Putina."


Má nános domácího informačního bahna zakrýt vnější řízení incidentu? A zároveň utvrdit teorii bez důkazů (které neexistují), že to byli skutečně Rusové, kdo vyhodil do vzduchu Vrbětice. Očekávám pokračování s dalším propojením na prezidenta - ruského agenta.


Další perly... **Svědectví: Hamáček chtěl v Moskvě vyměnit Vrbětice za milion Sputniků** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/svedectvi-hamacek-chtel-v-moskve-vymenit-vrbetice-za-milion-sputniku-152959#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=w5RtuA3HY8h-202105040402&dop_id=152959&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz "Ministr vnitra, který byl v inkriminované době pověřen řízením ministerstva zahraničí, totiž ve skutečnosti podle řady svědků chtěl do Moskvy odjet s plánem vyměnit mezinárodní skandál související s útokem za dodávky vakcíny Sputnik V a za možnost, že by se v Praze uskutečnil vrcholný politický summit Joe Bidena a Vladimíra Putina." Má nános domácího informačního bahna zakrýt vnější řízení incidentu? A zároveň utvrdit teorii bez důkazů (které neexistují), že to byli skutečně Rusové, kdo vyhodil do vzduchu Vrbětice. Očekávám pokračování s dalším propojením na prezidenta - ruského agenta.

Má nános domácího informačního bahna zakrýt vnější řízení incidentu? A zároveň utvrdit teorii bez důkazů (které neexistují), že to byli skutečně Rusové, kdo vyhodil do vzduchu Vrbětice. Očekávám pokračování s dalším propojením na prezidenta - ruského agenta.


a čo keď to naozaj chcel spraviť. Namiesto Vrbetic rovno SPutnik. To nikto zo zadadu nemohol dovoliť. Museli ho riadne priskripnut. To ale znamená, že Rusi vedia, ako to Česi sami chceli. To je dobrá správa.


[quote="pid:14404, uid:177"]Má nános domácího informačního bahna zakrýt vnější řízení incidentu? A zároveň utvrdit teorii bez důkazů (které neexistují), že to byli skutečně Rusové, kdo vyhodil do vzduchu Vrbětice. Očekávám pokračování s dalším propojením na prezidenta - ruského agenta.[/quote] a čo keď to naozaj chcel spraviť. Namiesto Vrbetic rovno SPutnik. To nikto zo zadadu nemohol dovoliť. Museli ho riadne priskripnut. To ale znamená, že Rusi vedia, ako to Česi sami chceli. To je dobrá správa.

Museli ho riadne priskripnut


To ustojí. Dohodování Sputniku nemělo ale z hlediska řízení velký význam. Mohlo tedy jít také o to, že to byl špek, krok vzad, který umožnil dobře zmapovat díry odkud myši, kterých má zřejmě plný barák, pro ten špek polezou. Také proto se v tom článku odvolávají na různá "svědectví". A ty díry pak zalít betonem před rozhodujícím střetnutím. Jednu z těch myší přece před časem "vykopnul směrem vzhůru" - na MZV. Místo sice formálně vyšší, ale pro možnost ovlivnění očekávaných událostí do značné míry impotentní. A jeho místo zaplnil někým jiným. Domnívám se, že ten tam plní roli styčné důvěryhodné osoby pro zbytek vlasteneckých ( a zrádci zatím hermeticky obestoupených) sil v policii a na vnitru. Tolik k jeho cestě do Moskvy.
A co se týče článku na "Seznamu" - myslím, že čučkaři jen hysterčí - nemají v ruce pravděpodobně nic, nevědí kudy kam - a tak vyšli s "náhradní kauzou" - překrytí a dovedení do ztracena té původní. To se samozřejmě nemůže povést, jen nic lepšího neumějí a tak budou čekat na zázrak.


[quote="pid:14411, uid:45"]Museli ho riadne priskripnut[/quote] To ustojí. Dohodování Sputniku nemělo ale z hlediska řízení velký význam. Mohlo tedy jít také o to, že to byl špek, krok vzad, který umožnil dobře zmapovat díry odkud myši, kterých má zřejmě plný barák, pro ten špek polezou. Také proto se v tom článku odvolávají na různá "svědectví". A ty díry pak zalít betonem před rozhodujícím střetnutím. Jednu z těch myší přece před časem "vykopnul směrem vzhůru" - na MZV. Místo sice formálně vyšší, ale pro možnost ovlivnění očekávaných událostí do značné míry impotentní. A jeho místo zaplnil někým jiným. Domnívám se, že ten tam plní roli styčné důvěryhodné osoby pro zbytek vlasteneckých ( a zrádci zatím hermeticky obestoupených) sil v policii a na vnitru. Tolik k jeho cestě do Moskvy. A co se týče článku na "Seznamu" - myslím, že čučkaři jen hysterčí - nemají v ruce pravděpodobně nic, nevědí kudy kam - a tak vyšli s "náhradní kauzou" - překrytí a dovedení do ztracena té původní. To se samozřejmě nemůže povést, jen nic lepšího neumějí a tak budou čekat na zázrak.

To ustojí.

U části veřejnosti mu to dokonce přihrává body.


[quote="pid:14421, uid:292"]To ustojí.[/quote] U části veřejnosti mu to dokonce přihrává body.

Petrov a Boširov vyhodili do vzduchu Ukrajinu
https://colonelcassad.livejournal.com/6747614.html


"Nyní nám bylo řečeno, že všechny sklady na Ukrajině byly vyhozeny do vzduchu Ruskem, ignorujíce dokonce i výsledky ukrajinských vyšetřování na toto téma, které popíraly zapojení Ruska. To však není problém - realita se znovu ohýbá podle pokynů propagandy. A víte, co vám řeknu - to není zdaleka poslední země, kde Petrov a Boširov vyhodili do vzduchu sklady a pokusili se někoho otrávit novičokem. Zákazník zaplatil za celou sezónu této série, takže nové epizody o strašných sabotérech GRU, otrávených novičokem a dalších zlých lidech ze strašného Ruska jsou již na cestě."


Podobnost s Vrběticemi čistě náhodná....


Petrov a Boširov vyhodili do vzduchu Ukrajinu https://colonelcassad.livejournal.com/6747614.html "Nyní nám bylo řečeno, že všechny sklady na Ukrajině byly vyhozeny do vzduchu Ruskem, ignorujíce dokonce i výsledky ukrajinských vyšetřování na toto téma, které popíraly zapojení Ruska. To však není problém - realita se znovu ohýbá podle pokynů propagandy. A víte, co vám řeknu - to není zdaleka poslední země, kde Petrov a Boširov vyhodili do vzduchu sklady a pokusili se někoho otrávit novičokem. Zákazník zaplatil za celou sezónu této série, takže nové epizody o strašných sabotérech GRU, otrávených novičokem a dalších zlých lidech ze strašného Ruska jsou již na cestě." Podobnost s Vrběticemi čistě náhodná....

Svědectví: Hamáček chtěl v Moskvě vyměnit Vrbětice za milion Sputniků

“konkurenční” titulek je ještě lepší:
“Hamáček měl v Moskvě plánovat výměnu Vrbětic za vakcínu Sputnik a summit”
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/hamacek-mel-v-moskve-planovat-vymenu-vrbetic-za-vakcinu-sputnik-a-summit-40359099


Vrbětice byla slušná pohádka. Ale toto už je fraška! Za Sputnik a za summit? Za summit?
To je tak dobré do scénáře “Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky”.


[quote="pid:14404, uid:177"]Svědectví: Hamáček chtěl v Moskvě vyměnit Vrbětice za milion Sputniků[/quote] “konkurenční” titulek je ještě lepší: “Hamáček měl v Moskvě plánovat výměnu Vrbětic za vakcínu Sputnik a summit” https://www.novinky.cz/domaci/clanek/hamacek-mel-v-moskve-planovat-vymenu-vrbetic-za-vakcinu-sputnik-a-summit-40359099 Vrbětice byla slušná pohádka. Ale toto už je fraška! Za Sputnik a za summit? Za summit? To je tak dobré do scénáře “Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky”.

Hamáček údajně chtěl vyměnit Vrbětice za Sputnik. Ať odstoupí, žádá opozice
4.května 2021 8:56
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/hamacek-vrbetice-sputnik-vymena-skandal-rusko-putin-biden.A210504_084412_domaci_remy


Babiš: Žádné letadlo jsem nepodepsal, o schůzce na vnitru jsem se dozvěděl z médií
Dnes 10:54
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-zadne-letadlo-jsem-nepodepsal-o-ceste-do-moskvy-jsem-se-dozvedel-z-medii-40359133#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=kKYHQgWBlFE-202105040903&dop_id=40359133&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Už došlo i na Hamáčka, předsedu ČSSD ?!


Petr Hampl:
"Obávám se ale, že Hamáček nic podobného nechystal. Místo toho se stal ilustrací základního a univerzálně platného pravidla současné západní společnosti: KDOKOLIV COKOLIV ROZBĚHNE, VYMKNE SE MU TO Z RUKOU. Hamáček roky podporoval průmysl výroby protičeských a protiruských lží, teď se psi obrátili proti němu."


https://www.facebook.com/sociologpetrhampl/posts/2814254048836900


Hamáček údajně chtěl vyměnit Vrbětice za Sputnik. Ať odstoupí, žádá opozice 4.května 2021 8:56 Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/hamacek-vrbetice-sputnik-vymena-skandal-rusko-putin-biden.A210504_084412_domaci_remy Babiš: Žádné letadlo jsem nepodepsal, o schůzce na vnitru jsem se dozvěděl z médií Dnes 10:54 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-zadne-letadlo-jsem-nepodepsal-o-ceste-do-moskvy-jsem-se-dozvedel-z-medii-40359133#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=kKYHQgWBlFE-202105040903&dop_id=40359133&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Už došlo i na Hamáčka, předsedu ČSSD ?! Petr Hampl: "Obávám se ale, že Hamáček nic podobného nechystal. Místo toho se stal ilustrací základního a univerzálně platného pravidla současné západní společnosti: KDOKOLIV COKOLIV ROZBĚHNE, VYMKNE SE MU TO Z RUKOU. Hamáček roky podporoval průmysl výroby protičeských a protiruských lží, teď se psi obrátili proti němu." https://www.facebook.com/sociologpetrhampl/posts/2814254048836900
Upravené 4. 5. 2021 o 14:26

Už se všiváci žerou mezi sebou . A to je jen začátek , kdy se teprve rozstřelují . Až i těm pitomějším dojde , že jde o krk za genocidu , záměrné vraždy obyvatel a vlastizradu , tak vypukne teprve bugr .
Všimněte si tohoto článku .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/-Nechtel-bych-byt-v-jejich-kuzi-Erik-Best-Vladni-covid-experti-bojte-se-Zakrok-proti-vam-662813
Já si ohledně Besta nedělám iluze , i on je řízen . Ale to co napsal , je jasná výhružka jedné skupiny těm ostatním . A není to první tohoto druhu . Od Klause-TrikoLóry zazněla jiná výhružka , kdy budou padat žaloby na stát a ten škody bude vymáhat na jednotlivcích- ministrech a to i ve výši sta milionů .
A jak by to mohlo vypadat v jednotlivých zemích , až dojde k procesům před mimořádným tribunálem , hned po zahájení Norimberského procesu II ?
Trest smrti každému , kdo se podílel na podvodu , vraždách , vlastizradě a genocidě obyvatel ČR a to i formou napomáhání . Bez vyjímky !
Rodině a nejbližším příbuzným takto potrestaných , bude znárodněno 100% majetku . Bez vyjímky !
Všem , kterým byl znárodněn majetek , bude zrušeno České občanství a budou bez náhrady trvale vyhoštěni z území ČR . Bez možnosti návratu a to i po smrti . Bez vyjímky !
A rázem dojde k rozbití generačně parazitických klanů , které zde škodí už stovky let .


Už se všiváci žerou mezi sebou . A to je jen začátek , kdy se teprve rozstřelují . Až i těm pitomějším dojde , že jde o krk za genocidu , záměrné vraždy obyvatel a vlastizradu , tak vypukne teprve bugr . Všimněte si tohoto článku . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/-Nechtel-bych-byt-v-jejich-kuzi-Erik-Best-Vladni-covid-experti-bojte-se-Zakrok-proti-vam-662813 Já si ohledně Besta nedělám iluze , i on je řízen . Ale to co napsal , je jasná výhružka jedné skupiny těm ostatním . A není to první tohoto druhu . Od Klause-TrikoLóry zazněla jiná výhružka , kdy budou padat žaloby na stát a ten škody bude vymáhat na jednotlivcích- ministrech a to i ve výši sta milionů . A jak by to mohlo vypadat v jednotlivých zemích , až dojde k procesům před mimořádným tribunálem , hned po zahájení Norimberského procesu II ? Trest smrti každému , kdo se podílel na podvodu , vraždách , vlastizradě a genocidě obyvatel ČR a to i formou napomáhání . Bez vyjímky ! Rodině a nejbližším příbuzným takto potrestaných , bude znárodněno 100% majetku . Bez vyjímky ! Všem , kterým byl znárodněn majetek , bude zrušeno České občanství a budou bez náhrady trvale vyhoštěni z území ČR . Bez možnosti návratu a to i po smrti . Bez vyjímky ! A rázem dojde k rozbití generačně parazitických klanů , které zde škodí už stovky let .

Jak může syn nebo dcera za prasárny svých rodičů? Vyhostit kam? Zase brzděte člověče. :-) Se zbytkem ale souhlas...


Jak může syn nebo dcera za prasárny svých rodičů? Vyhostit kam? Zase brzděte člověče. :-) Se zbytkem ale souhlas...

Proč rovnou zlatý?
Já vidím žlutý kov...
Hmm. Rudá a na tom nějaké žluté nástroje, kde jsem to jenom viděl?:-)

Každého napadne sovětská vlajka - rudá se žlutým srpem a kladivem, ale rudá byla i vlajka Velké Moravy a to dává ve spojení s Viktorem větší smysl.
A ten zlatý/žlutý rytíř v popředí? To je otázka, co má symbolizovat. Možná toho, kdo bude Velké Moravě vládnout.
viz. zde publikovaný článek o vlakách:
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1785/dmk-blog-a-n%C3%A1zory/post-14321#post-14321


[quote="pid:14371, uid:240"]Proč rovnou zlatý? Já vidím žlutý kov... Hmm. Rudá a na tom nějaké žluté nástroje, kde jsem to jenom viděl?:-)[/quote] Každého napadne sovětská vlajka - rudá se žlutým srpem a kladivem, ale rudá byla i vlajka Velké Moravy a to dává ve spojení s Viktorem větší smysl. A ten zlatý/žlutý rytíř v popředí? To je otázka, co má symbolizovat. Možná toho, kdo bude Velké Moravě vládnout. viz. zde publikovaný článek o vlakách: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1785/dmk-blog-a-n%C3%A1zory/post-14321#post-14321

Trest smrti každému , kdo se podílel na podvodu , vraždách , vlastizradě a genocidě obyvatel ČR a to i formou napomáhání . Bez vyjímky !

Toho bych se bál. Bylo by to jako "stalinské čistky" nebo "politické procesy z 50-tých let" opět po čase použito k otočení vývoje proti lidem.
Navíc, řada těch co se podíleli jsou jen hlupáci co to nedomysleli. Skuteční organizátoři za nic nenesou formální odpovědnost = žádný současný soud je neodsoudí. Formálně to na sebe vzali konkrétní ministři, manažeři, ředitelé škol... hlupáci, snaživci, prospěcháři...


[quote="pid:14449, uid:185"]Trest smrti každému , kdo se podílel na podvodu , vraždách , vlastizradě a genocidě obyvatel ČR a to i formou napomáhání . Bez vyjímky ![/quote] Toho bych se bál. Bylo by to jako "stalinské čistky" nebo "politické procesy z 50-tých let" opět po čase použito k otočení vývoje proti lidem. Navíc, řada těch co se podíleli jsou jen hlupáci co to nedomysleli. Skuteční organizátoři za nic nenesou formální odpovědnost = žádný současný soud je neodsoudí. Formálně to na sebe vzali konkrétní ministři, manažeři, ředitelé škol... hlupáci, snaživci, prospěcháři...

Souhlas s Putinovcem. Satanisté vždy počítali s tím a i si k tomu připravovali odpovídající infopole . "Přeci (tedy MY) nepoužijí naše metody a nezničí nám naše pečlivě po tisíciletí budované "kruhy". Zamyslete se nad tím, kdo zrušil jediné možné a účinné odstranění zla z lidské komunity ? Kdo pomocí plánovaných otvírek Overtonových oken budoval trvalé uchovávání semínek zla v chladničkách a ve vhodnou dobu je dával do živných roztoků a substrátů ? Zrušili jsme trest smrti. Proč? Abychom genom mezilidského Zla uchovali. Aještě nás za to globalisté pochválili.není přeci dostatečně liberální fyzicky zlikvidovat OSOBNOST, která bez problémů likviduje kolemstojící jiné osobnosti. Co nám vždy opakovali Havlovi pohůnci na náměstích ? NEJSME JAKO ONI . A nebyli jsme a prohráváme. Zlo nepřevychováte, zlo musíte odstranit i s kořeny . Jinak odstraní to Zlo nás. Zkuste se zeptat pamětníků z bitvy o Stalingrad, jak často rozjímali, zda útočícímu vojákovi wehrmachtu "příliš neublíží" ? Už velmi dobře věděli, kdo proti ni stojí.
Dávat sem příklad čistek konce 30.let v SSSR je pitomost. Najděte způsob,jak definitivně paralyzovat toto věčně klíčící sémě zla ( pokud má vhodné prostředí) a pak ho sem dejte. Nekritizujte Putinovce, který na facku zleva nenastaví hned pravou tvář, ale použije pěst a útočníka pošle k zemi. je to nikoliv projev Ducha, ale projev omezené sociální inteligence.


**Souhlas s Putinovcem.** Satanisté vždy počítali s tím a i si k tomu připravovali odpovídající infopole . "Přeci (tedy MY) nepoužijí naše metody a nezničí nám naše pečlivě po tisíciletí budované "kruhy". Zamyslete se nad tím, kdo zrušil jediné možné a účinné odstranění zla z lidské komunity ? Kdo pomocí plánovaných otvírek Overtonových oken budoval trvalé uchovávání semínek zla v chladničkách a ve vhodnou dobu je dával do živných roztoků a substrátů ? Zrušili jsme trest smrti. Proč? Abychom genom mezilidského Zla uchovali. Aještě nás za to globalisté pochválili.není přeci dostatečně liberální fyzicky zlikvidovat OSOBNOST, která bez problémů likviduje kolemstojící jiné osobnosti. Co nám vždy opakovali Havlovi pohůnci na náměstích ? NEJSME JAKO ONI . A nebyli jsme a prohráváme. Zlo nepřevychováte, zlo musíte odstranit i s kořeny . Jinak odstraní to Zlo nás. Zkuste se zeptat pamětníků z bitvy o Stalingrad, jak často rozjímali, zda útočícímu vojákovi wehrmachtu "příliš neublíží" ? Už velmi dobře věděli, kdo proti ni stojí. Dávat sem příklad čistek konce 30.let v SSSR je pitomost. Najděte způsob,jak definitivně paralyzovat toto věčně klíčící sémě zla ( pokud má vhodné prostředí) a pak ho sem dejte. Nekritizujte Putinovce, který na facku zleva nenastaví hned pravou tvář, ale použije pěst a útočníka pošle k zemi. je to nikoliv projev Ducha, ale projev omezené sociální inteligence.

Zkuste se zeptat pamětníků z bitvy o Stalingrad, jak často rozjímali, zda útočícímu vojákovi wehrmachtu "příliš neublíží" ?


Zde se mi vybavil článek z perodika Dotyk o tom, jak ti skvělí vojáci Wehrmachtu u Stalingradu kamarádsky slavili Vánoce a ti zlí Rusové neváhali ÚTOČIT (tak to tam bylo napsáno!) i o svátcích, kdy Němci drželi tradice.
Zkusím to najít, tehdy jsem málem spadnul ze židle.


Jinak souhlas, žádný samet.


[quote="pid:14464, uid:57"]Zkuste se zeptat pamětníků z bitvy o Stalingrad, jak často rozjímali, zda útočícímu vojákovi wehrmachtu "příliš neublíží" ?[/quote] Zde se mi vybavil článek z perodika Dotyk o tom, jak ti skvělí vojáci Wehrmachtu u Stalingradu kamarádsky slavili Vánoce a ti zlí Rusové neváhali ÚTOČIT (tak to tam bylo napsáno!) i o svátcích, kdy Němci drželi tradice. Zkusím to najít, tehdy jsem málem spadnul ze židle. Jinak souhlas, žádný samet.
Upravené 4. 5. 2021 o 14:14

Z FB Davida Martínka:
Dnešní zpráva Seznam zprávy s názvem "Hamáček chtěl v Moskvě vyměnit Vrbětice za milion Sputniků" stojí za zaznamenání.
Je samozřejmě naprosto absurdní.
Je třeba k ní přistupovat klidně a věcně.
Důvod pro zveřejnění je prostý. Úvodní šok z odhalení agentů vyprchal.
Veřejnost, ale opatrně i některá média začínají zkoumat podstatu kauzy. Důkazy, motivy, časové osy případu, souvislosti, vliv a jednání jednotlivých aktérů. To je velmi důležité. Kauza Vrbětice má příliš mnoho bílých míst.
Myslím, že přesně v okamžiku, kdy si novináři sami začnou dávat do souvislosti dění v jednotlivých zemích a pochopí, jak probíhá, ve všech případech, tzv. proces ztotožnění, jim zároveň i dojde, o co vlastně v kauze jde. Pak už je na nich samotných, jak se rozhodnou pokračovat.
Je jisté, že vláda byla pod obrovským tlakem.
Zpráva Seznamu je klamný cíl. Jeho smyslem je odvést pozornost. Rychle přispěchat s novou šokující zprávou, která odvede pozornost.
Myslím, že Seznam Zprávy by měl být neprodleně zařazen na seznam dezinformačních webů.
Když dáte miliardáři bez znalosti skutečné podstaty médií hračku v podobě názorového média, udělá z ní obratem nebezpečnou hlásnou troubu na ovlivňování veřejného mínění.
https://www.facebook.com/david.martinek1/posts/10224800472499945


Z FB Davida Martínka: Dnešní zpráva Seznam zprávy s názvem "Hamáček chtěl v Moskvě vyměnit Vrbětice za milion Sputniků" stojí za zaznamenání. Je samozřejmě naprosto absurdní. Je třeba k ní přistupovat klidně a věcně. Důvod pro zveřejnění je prostý. Úvodní šok z odhalení agentů vyprchal. Veřejnost, ale opatrně i některá média začínají zkoumat podstatu kauzy. Důkazy, motivy, časové osy případu, souvislosti, vliv a jednání jednotlivých aktérů. To je velmi důležité. Kauza Vrbětice má příliš mnoho bílých míst. Myslím, že přesně v okamžiku, kdy si novináři sami začnou dávat do souvislosti dění v jednotlivých zemích a pochopí, jak probíhá, ve všech případech, tzv. proces ztotožnění, jim zároveň i dojde, o co vlastně v kauze jde. Pak už je na nich samotných, jak se rozhodnou pokračovat. Je jisté, že vláda byla pod obrovským tlakem. Zpráva Seznamu je klamný cíl. Jeho smyslem je odvést pozornost. Rychle přispěchat s novou šokující zprávou, která odvede pozornost. Myslím, že Seznam Zprávy by měl být neprodleně zařazen na seznam dezinformačních webů. Když dáte miliardáři bez znalosti skutečné podstaty médií hračku v podobě názorového média, udělá z ní obratem nebezpečnou hlásnou troubu na ovlivňování veřejného mínění. https://www.facebook.com/david.martinek1/posts/10224800472499945

Zkusím to najít, tehdy jsem málem spadnul ze židle.


Je to toto, článek působí jako převzatý z dobového Völkische Beobachter


https://www.dotyk.cz/magazin/vanoce-stalingrad-nemecka-armada-20201209.html


Naprosté dno. Dotyk patří Pentě.


[quote="pid:14468, uid:372"]Zkusím to najít, tehdy jsem málem spadnul ze židle.[/quote] Je to toto, článek působí jako převzatý z dobového Völkische Beobachter https://www.dotyk.cz/magazin/vanoce-stalingrad-nemecka-armada-20201209.html Naprosté dno. Dotyk patří Pentě.

5.kolona je na tom všude stejně blbě. Tohle je práce ruského oligarchy Děripasky 2.května 2021, 76 let po vztyčení vlajky vítězů nad Reichstagem..


https://sell-off.livejournal.com/47743484.html
Žádný rozdíl .


5.kolona je na tom všude stejně blbě. Tohle je práce ruského oligarchy Děripasky 2.května 2021, 76 let po vztyčení vlajky vítězů nad Reichstagem.. https://sell-off.livejournal.com/47743484.html Žádný rozdíl .

Tohle je práce ruského oligarchy Děripasky


Doufám, že si kope hrob.


[quote="pid:14496, uid:57"]Tohle je práce ruského oligarchy Děripasky[/quote] Doufám, že si kope hrob.

Nový pokus o puč? Nebo kontrapuč?


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/hamackova-vrbeticka-afera-otrasa-ceskou-politikou-odejde-ministr-vnitra-153083#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=xm4OWZmI7FY-202105041513&dop_id=153083&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Přišli všichni.


Nový pokus o puč? Nebo kontrapuč? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/hamackova-vrbeticka-afera-otrasa-ceskou-politikou-odejde-ministr-vnitra-153083#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=xm4OWZmI7FY-202105041513&dop_id=153083&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Přišli všichni.

Zkusím to najít, tehdy jsem málem spadnul ze židle.

Můžeš to sem nakopírovat, chce to po mně poplatek.


[quote="pid:14468, uid:372"]Zkusím to najít, tehdy jsem málem spadnul ze židle.[/quote] Můžeš to sem nakopírovat, chce to po mně poplatek.

Můžeš to sem nakopírovat, chce to po mně poplatek.


Já to taky otevřel jen v mobilu, ale tady mi to blokuje Kaspersky a adblock. Vše jsem nakonec vypnul, tak tady je ta "nádhera".


Jak vypadaly Vánoce vojáků v obleženém Stalingradu: Mráz, hlad a smrt


Třicetistupňový mráz, poslední zbytky chleba a všude kolem sovětští ostřelovači. Takto vypadaly Vánoce německých divizí, které se v roce 1942 ocitly v ledové pasti Stalingradu. Počátkem prosince se přitom vojáci upínali ke svátkům jako k naději na zázrak.


Za války bylo tradicí, že němečtí generálové posílali o Vánocích svým mužům na frontu lahve vína, koňaku a sektu, dále pak také cigarety a nějakou tu čokoládu. Do Stalingradu, obklíčeného jak Rudou armádou, tak třeskutým mrazem, však zásoby nemohly dorazit včas. Vojáci se dělili o chabé zásoby nudlí a vzájemně si nadělovali své poslední cigarety.
Sovětská strana zaútočila ráno na Boží hod. Přímé palbě toho dne čelily například 16. tanková i 60. motorizovaná divize.


Jednotky, u nichž o svátcích panoval jakžtakž klid, se snažily navodit vánoční atmosféru pletením věnců ze stepní trávy a společným zpíváním písně Tichá noc. "O Štědrém dnu jsem vyhrabal ze sněhu malou borovici. V bunkru se nás sešlo asi patnáct. Myslím, že jsme byli široko daleko jediní, kdo měl vánoční stromeček," poznamenal si do deníku dvacetiletý Hans-Erdmann Schonbeck z 24. tankové divize.
Poručík Kurt Reuber, vojenský lékař a pastor ze 16. tankové divize, připomněl vojákům význam Vánoc vlastnoruční kresbou Madonny, kterou načrtl na zadní stranu sovětské mapy. "Měl to být symbol bezpečí a mateřské lásky," napsal Reuber. "Vojáci byli při pohledu na obrázek tak dojati, že ani nemohli mluvit."


Ačkoli Reuber o dva roky později zemřel v sovětském zajetí, jeho kresba je dodnes vystavena v berlínském kostele císaře Viléma.


Teprve 26. prosince 1942 dorazily německým vojákům u Stalingradu vymodlené zásoby, včetně deseti tun vánočního cukroví. Pro většinu mužů však tato opožděná nadílka měla spíš hořkou příchuť: mnozí jejich druhové v předchozích dnech zahynuli, přeživší trpěli omrzlinami, ale nesměli být evakuováni, protože je jejich nadřízení podezírali z hypochondrie. Pověstná ruská zima navíc ještě zdaleka nekončila - naopak šlo spíš o začátek utrpení.


[quote="pid:14509, uid:312"]Můžeš to sem nakopírovat, chce to po mně poplatek.[/quote] Já to taky otevřel jen v mobilu, ale tady mi to blokuje Kaspersky a adblock. Vše jsem nakonec vypnul, tak tady je ta "nádhera". **Jak vypadaly Vánoce vojáků v obleženém Stalingradu: Mráz, hlad a smrt** **Třicetistupňový mráz, poslední zbytky chleba a všude kolem sovětští ostřelovači. Takto vypadaly Vánoce německých divizí, které se v roce 1942 ocitly v ledové pasti Stalingradu.** Počátkem prosince se přitom vojáci upínali ke svátkům jako k naději na zázrak. Za války bylo tradicí, že němečtí generálové posílali o Vánocích svým mužům na frontu lahve vína, koňaku a sektu, dále pak také cigarety a nějakou tu čokoládu. **Do Stalingradu, obklíčeného jak Rudou armádou, tak třeskutým mrazem**, však zásoby nemohly dorazit včas. Vojáci se dělili o chabé zásoby nudlí a vzájemně si nadělovali své poslední cigarety. **Sovětská strana zaútočila ráno na Boží hod.** Přímé palbě toho dne čelily například 16. tanková i 60. motorizovaná divize. Jednotky, u nichž o svátcích panoval jakžtakž klid, se snažily navodit vánoční atmosféru pletením věnců ze stepní trávy a společným zpíváním písně Tichá noc. "O Štědrém dnu jsem vyhrabal ze sněhu malou borovici. V bunkru se nás sešlo asi patnáct. Myslím, že jsme byli široko daleko jediní, kdo měl vánoční stromeček," poznamenal si do deníku dvacetiletý Hans-Erdmann Schonbeck z 24. tankové divize. Poručík Kurt Reuber, vojenský lékař a pastor ze 16. tankové divize, připomněl vojákům význam Vánoc vlastnoruční kresbou Madonny, kterou načrtl na zadní stranu sovětské mapy. "Měl to být symbol bezpečí a mateřské lásky," napsal Reuber. "Vojáci byli při pohledu na obrázek tak dojati, že ani nemohli mluvit." Ačkoli Reuber o dva roky později zemřel v sovětském zajetí, jeho kresba je dodnes vystavena v berlínském kostele císaře Viléma. Teprve 26. prosince 1942 dorazily německým vojákům u Stalingradu vymodlené zásoby, včetně deseti tun vánočního cukroví. Pro většinu mužů však tato opožděná nadílka měla spíš hořkou příchuť: mnozí jejich druhové v předchozích dnech zahynuli, přeživší trpěli omrzlinami, ale nesměli být evakuováni, protože je jejich nadřízení podezírali z hypochondrie. Pověstná ruská zima navíc ještě zdaleka nekončila - naopak šlo spíš o začátek utrpení.
Upravené 4. 5. 2021 o 18:02

Z FB Davida Martínka:

Souhlas.
Až na
Myslím, že přesně v okamžiku, kdy si novináři sami začnou dávat do souvislosti dění v jednotlivých zemích a pochopí, jak probíhá, ve všech případech, tzv. proces ztotožnění, jim zároveň i dojde, o co vlastně v kauze jde.

Nejde o jejich nepochopení, novináři jsou součástí plánu.
A až na
Když dáte miliardáři bez znalosti skutečné podstaty médií hračku v podobě názorového média, udělá z ní obratem nebezpečnou hlásnou troubu na ovlivňování veřejného mínění.

Nejde o miliardářovu neznalost. Protože to, co se jedné skupině lidí jeví jako chyba řízení, to je pro jinou skupinu lidí cílem...


[quote="pid:14480, uid:101"]Z FB Davida Martínka:[/quote] Souhlas. Až na [quote="pid:14480, uid:101"]Myslím, že přesně v okamžiku, kdy si novináři sami začnou dávat do souvislosti dění v jednotlivých zemích a pochopí, jak probíhá, ve všech případech, tzv. proces ztotožnění, jim zároveň i dojde, o co vlastně v kauze jde.[/quote] Nejde o jejich nepochopení, novináři jsou součástí plánu. A až na [quote="pid:14480, uid:101"]Když dáte miliardáři bez znalosti skutečné podstaty médií hračku v podobě názorového média, udělá z ní obratem nebezpečnou hlásnou troubu na ovlivňování veřejného mínění.[/quote] Nejde o miliardářovu neznalost. Protože to, co se jedné skupině lidí jeví jako chyba řízení, to je pro jinou skupinu lidí cílem...

A Henry si mne ruce,jak to vosí hnízdo pěkně rozdráždil. To jsem zvědav , s jakými pí-ovinami ještě ta sebranka přijde . A Koudelka si opakuje svého "ricínového agenta" a Kundra mu přitakává.
Vypadá to na kontrahru i v mediálním prostředí (role j. Kroupy?)
Ale nejdůležitější vzkaz poslal těm hovňouskům Erik Best v nezvykle dlouhém komentáři v Parlamentních listech. Sice pohovořil o COVIDu, ale vzkaz to byl jasně všem podpindosům. "Nechtěl bych být ve vaší kůži, experti..."


A Henry si mne ruce,jak to vosí hnízdo pěkně rozdráždil. To jsem zvědav , s jakými pí-ovinami ještě ta sebranka přijde . A Koudelka si opakuje svého "ricínového agenta" a Kundra mu přitakává. Vypadá to na kontrahru i v mediálním prostředí (role j. Kroupy?) Ale nejdůležitější vzkaz poslal těm hovňouskům Erik Best v nezvykle dlouhém komentáři v Parlamentních listech. Sice pohovořil o COVIDu, ale vzkaz to byl jasně všem podpindosům. "Nechtěl bych být ve vaší kůži, experti..."

Ale nejdůležitější vzkaz poslal těm hovňouskům Erik Best v nezvykle dlouhém komentáři v Parlamentních listech.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/-Nechtel-bych-byt-v-jejich-kuzi-Erik-Best-Vladni-covid-experti-bojte-se-Zakrok-proti-vam-662813
Těch mojžíšů jsem si před časem taky všiml.
MeSES.
https://en.wikipedia.org/wiki/Moses
Vzhledem k tomu, že jewrejům na nějaké samohlásce moc nesejde, nejde jim upřít určitý smysl pro hu-mor.
Podle Starého zákona, kniha Genesis, na počátku bylo slovo.
To ale tentokrát nebylo dodrženo: na počátku byl Pavel Řehák a excel.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Pavel_Řehák_(manažer)


Dodatek:
Uf, článeček je vskutku silně výživný...
Tenhle MeSES mi připomíná šablonu SOHR.


[quote="pid:14527, uid:57"]Ale nejdůležitější vzkaz poslal těm hovňouskům Erik Best v nezvykle dlouhém komentáři v Parlamentních listech.[/quote] https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/-Nechtel-bych-byt-v-jejich-kuzi-Erik-Best-Vladni-covid-experti-bojte-se-Zakrok-proti-vam-662813 Těch mojžíšů jsem si před časem taky všiml. MeSES. https://en.wikipedia.org/wiki/Moses Vzhledem k tomu, že jewrejům na nějaké samohlásce moc nesejde, nejde jim upřít určitý smysl pro hu-mor. Podle Starého zákona, kniha Genesis, na počátku bylo slovo. To ale tentokrát nebylo dodrženo: na počátku byl Pavel Řehák a excel. https://cs.wikipedia.org/wiki/Pavel_Řehák_(manažer) Dodatek: Uf, článeček je vskutku silně výživný... Tenhle MeSES mi připomíná šablonu SOHR.
Upravené 4. 5. 2021 o 21:41

A Henry si mne ruce,jak to vosí hnízdo pěkně rozdráždil. To jsem zvědav , s jakými pí-ovinami ještě ta sebranka přijde .


zajímavé je, že Bakalovo média dnešní kauzu se Seznamem nehrála. Téměř se tomu nevěnovali. Prokoukli to?


Až teď je na aktualne.cz článek s titulkem "Zástupci tajnýc služeb ve sněmovně nepromluvili. Styděl jsem se, jak to probíhalo, řekl k jednání ve sněmovně nejvyšší státní zástupce."


https://zpravy.aktualne.cz/domaci/snemovna-hamacek/r~f7f7c8b4acda11ebb234ac1f6b220ee8/


Hamáček: A co jsem měl Rusům slíbit? Že přesvědčím nezávislé médium, aby to nenapsalo?!


Celé to podle Hamáčka slouží Rusku. „Přečtěte si ruské noviny. Ještě před pár hodinami, než tento článek vyšel, tak v hlavních zprávách v Rusku byla má citace, že „Rusové ví, že víme, že to udělali, jen neví, co na ně máme“. V Rusku jsem byl za jestřába, byl jsem tam portrétován skoro jako americký agent. A po článku Kroupy, který nepřináší žádné přímé důkazy a přímé citace, jsem v Rusku líčen jako vlastizrádce, kterého soudí vlastní národ,“ uvedl.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Witowska-v-CT-tlacila-na-Hamacka-A-pak-to-prislo-A-co-jsem-mel-Rusum-slibit-Ze-presvedcim-nezavisle-medium-aby-to-nenapsalo-662894


[quote="pid:14527, uid:57"]A Henry si mne ruce,jak to vosí hnízdo pěkně rozdráždil. To jsem zvědav , s jakými pí-ovinami ještě ta sebranka přijde .[/quote] zajímavé je, že Bakalovo média dnešní kauzu se Seznamem nehrála. Téměř se tomu nevěnovali. Prokoukli to? Až teď je na aktualne.cz článek s titulkem "Zástupci tajnýc služeb ve sněmovně nepromluvili. Styděl jsem se, jak to probíhalo, řekl k jednání ve sněmovně nejvyšší státní zástupce." https://zpravy.aktualne.cz/domaci/snemovna-hamacek/r~f7f7c8b4acda11ebb234ac1f6b220ee8/ Hamáček: A co jsem měl Rusům slíbit? Že přesvědčím nezávislé médium, aby to nenapsalo?! Celé to podle Hamáčka slouží Rusku. „Přečtěte si ruské noviny. Ještě před pár hodinami, než tento článek vyšel, tak v hlavních zprávách v Rusku byla má citace, že „Rusové ví, že víme, že to udělali, jen neví, co na ně máme“. V Rusku jsem byl za jestřába, byl jsem tam portrétován skoro jako americký agent. A po článku Kroupy, který nepřináší žádné přímé důkazy a přímé citace, jsem v Rusku líčen jako vlastizrádce, kterého soudí vlastní národ,“ uvedl. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Witowska-v-CT-tlacila-na-Hamacka-A-pak-to-prislo-A-co-jsem-mel-Rusum-slibit-Ze-presvedcim-nezavisle-medium-aby-to-nenapsalo-662894
Upravené 4. 5. 2021 o 21:37

Hamáček


Na mě to dělá dojem, že to je akce Pocheho a spol.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/hamackova-vrbeticka-afera-otrasa-ceskou-politikou-odejde-ministr-vnitra-153083#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=66oo7pl2GG4-202105041945&dop_id=153083&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Zítra tiskovka ČSSD bez Hamáčka, zato s Onderkou, Maláčovou, Veselým a Birkem.


[quote="pid:14543, uid:307"]Hamáček[/quote] Na mě to dělá dojem, že to je akce Pocheho a spol. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/hamackova-vrbeticka-afera-otrasa-ceskou-politikou-odejde-ministr-vnitra-153083#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=66oo7pl2GG4-202105041945&dop_id=153083&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Zítra tiskovka ČSSD bez Hamáčka, zato s Onderkou, Maláčovou, Veselým a Birkem.

Pochva je malý pán , takový maroder , okrádač mrtvol . Puče organizuje přímá spojka západních velvyslanectví , starý Kolář . To je ta šedá eminence , před kterou stojí v pozoru ministři .
Zřejmě má pod palcem i rozdělování třiceti stříbrných , pro krysí sebranku .


Pochva je malý pán , takový maroder , okrádač mrtvol . Puče organizuje přímá spojka západních velvyslanectví , starý Kolář . To je ta šedá eminence , před kterou stojí v pozoru ministři . Zřejmě má pod palcem i rozdělování třiceti stříbrných , pro krysí sebranku .

starý Kolář


Ano, ten organizuje každé svinstvo, které se zde odehraje. Vůbec, některý rodinky jsou obzvláště vypečené, Kolářové, Kroupové....


[quote="pid:14557, uid:185"]starý Kolář[/quote] Ano, ten organizuje každé svinstvo, které se zde odehraje. Vůbec, některý rodinky jsou obzvláště vypečené, Kolářové, Kroupové....

Osvědčená stará Henriho metoda. Zakalíme vodu v rybníčku a začneme lovit.
Politická scéna se rozdvojila, mediální taktéž. A přitom už dávno není slyšet ozvěna petard z Vrbětic. Špinaví se momentálně perou o to, kdo je míň a kdo víc. A vědí, že vůbec největší průser pro mnohé jejich kurátory hrozí z toho, že se události z let 2006 až 2014 fakt vyšetří. To už začíná nervóznět Mirda i s Topolem a celá ta sebranka, která tenhle kšeftík se zbraněmi připravovala coby vládní garnitura. Hlavní průser neleží ve výbuchu, ale v minulosti skladů.


Osvědčená stará Henriho metoda. Zakalíme vodu v rybníčku a začneme lovit. Politická scéna se rozdvojila, mediální taktéž. A přitom už dávno není slyšet ozvěna petard z Vrbětic. Špinaví se momentálně perou o to, kdo je míň a kdo víc. A vědí, že vůbec největší průser pro mnohé jejich kurátory hrozí z toho, že se události z let 2006 až 2014 fakt vyšetří. To už začíná nervóznět Mirda i s Topolem a celá ta sebranka, která tenhle kšeftík se zbraněmi připravovala coby vládní garnitura. Hlavní průser neleží ve výbuchu, ale v minulosti skladů.

Jde to znamenitě. Tohle bude původce bolet. Hamáček podává trestní oznámení a požaduje 10 milionů.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/hamacek-vrbetice-moskva-cesta-tajne-sluzby-bis-gru-rozvedka.A210505_085510_domaci_remy


Z kauzy zůstává směšná fraška a bažina se už bije mezi sebou


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vrazi-Koudelkova-hra-Po-show-Hamacka-novy-vybuch-kauzy-Kroupa-662967


Baví mě to mlčení Zemana. Napřed mlčel týden a pak jim pár větama rozbil bábovičku. Teď už mlčí skoro 14 dní a ti pitomci do ní dál šlapou. Taky se tak těšíte, až Zeman opět promluví?


Jde to znamenitě. Tohle bude původce bolet. Hamáček podává trestní oznámení a požaduje 10 milionů. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/hamacek-vrbetice-moskva-cesta-tajne-sluzby-bis-gru-rozvedka.A210505_085510_domaci_remy Z kauzy zůstává směšná fraška a bažina se už bije mezi sebou https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vrazi-Koudelkova-hra-Po-show-Hamacka-novy-vybuch-kauzy-Kroupa-662967 Baví mě to mlčení Zemana. Napřed mlčel týden a pak jim pár větama rozbil bábovičku. Teď už mlčí skoro 14 dní a ti pitomci do ní dál šlapou. Taky se tak těšíte, až Zeman opět promluví?

Z kauzy zůstává směšná fraška


Neuvěřitelný to "kolotoč", jeden lhář označí jiného také za lháře, ke kterému se přidali další lháři s perspektivou finanční pokuty od soudu...


[quote="pid:14611, uid:372"]Z kauzy zůstává směšná fraška[/quote] Neuvěřitelný to "kolotoč", jeden lhář označí jiného také za lháře, ke kterému se přidali další lháři s perspektivou finanční pokuty od soudu...

největší průser pro mnohé jejich kurátory hrozí z toho, že se události z let 2006 až 2014 fakt vyšetří.


Nic se zřejmě vyšetřovat nebude. Už i nejvyšší státní zástupce mluví o tom, "že nelze vyloučit, že trestní řízení skončí odložením věci. Pokud se nám nepodaří oba podezřelé vyslechnout nebo zajistit jejich přítomnost. Takový je zákonný postup,“


Označit někoho za podezřelého, když k tomu zřejmě nemá důkazy, to už neřeší...


https://cz.sputniknews.com/20210504/nejvyssi-statni-zastupce-zeman-vrbetice-mozna-skonci-odlozenim-pripadu-14376038.html


Trestnímu stíhání už čelí i policejní prezident...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/policejni-prezident-oznamil-ze-celi-trestnimu-rizeni-153290#seq_no=1&source=hp&dop_id=153290&dop_ab_variant=0&dop_req_id=IjoLyEpcfBe-202105051158&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


[quote="pid:14587, uid:57"]největší průser pro mnohé jejich kurátory hrozí z toho, že se události z let 2006 až 2014 fakt vyšetří.[/quote] Nic se zřejmě vyšetřovat nebude. Už i nejvyšší státní zástupce mluví o tom, "že nelze vyloučit, že trestní řízení skončí odložením věci. Pokud se nám nepodaří oba podezřelé vyslechnout nebo zajistit jejich přítomnost. Takový je zákonný postup,“ Označit někoho za podezřelého, když k tomu zřejmě nemá důkazy, to už neřeší... https://cz.sputniknews.com/20210504/nejvyssi-statni-zastupce-zeman-vrbetice-mozna-skonci-odlozenim-pripadu-14376038.html Trestnímu stíhání už čelí i policejní prezident... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/policejni-prezident-oznamil-ze-celi-trestnimu-rizeni-153290#seq_no=1&source=hp&dop_id=153290&dop_ab_variant=0&dop_req_id=IjoLyEpcfBe-202105051158&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Upravené 5. 5. 2021 o 15:13

Žeby tím "zdrojem" byl policejní prezident?
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/policejni-prezident-oznamil-ze-celi-trestnimu-rizeni-153290#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=9BGdGGiMpFv-202105051219&dop_id=153290&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Žeby tím "zdrojem" byl policejní prezident? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/policejni-prezident-oznamil-ze-celi-trestnimu-rizeni-153290#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=9BGdGGiMpFv-202105051219&dop_id=153290&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Šetřit se samozřejmě nebudou virtuální Petrov+Baširov, ale reální Kalousek+Topolánek (případně nějaký ten krycí přicmrndálek za černoprdelníky).
Stále zajímavější totiž bude minulost Vrbětic, než ta jejich řachanda. A tohle je oblíbené téma GP. Když správně zabere, shoří podpindosí agentura v jednom vyšetřovacím "ohni" Tuhá baba Maruš tam nevsoupila jen tak náhodou. Nejlíp se
vyjednává, když má protějšek kudlu na krkavici....


Šetřit se samozřejmě nebudou virtuální Petrov+Baširov, ale reální Kalousek+Topolánek (případně nějaký ten krycí přicmrndálek za černoprdelníky). Stále zajímavější totiž bude minulost Vrbětic, než ta jejich řachanda. A tohle je oblíbené téma GP. Když správně zabere, shoří podpindosí agentura v jednom vyšetřovacím "ohni" Tuhá baba Maruš tam nevsoupila jen tak náhodou. Nejlíp se vyjednává, když má protějšek kudlu na krkavici....

Stále zajímavější totiž bude minulost Vrbětic


To nepochybně. Mimochodem, německý Welt ve svém článku napsal doslova:
"Das Munitionslager wurde von kommerziellen Rüstungsfirmen genutzt. Gelagert waren dort unter anderem Hunderte Antipersonenminen."


Čili: "Muniční skald byl využíván komerčními zbrojařskými firmami. Skladovány tam byly mimo jiné stovky protipěchotních min".


https://www.welt.de/politik/ausland/article230471697/Tschechien-weist-wegen-Explosion-18-russische-Botschaftsmitarbeiter-aus.html?cid=onsite.onsitesearch


[quote="pid:14627, uid:57"]Stále zajímavější totiž bude minulost Vrbětic[/quote] To nepochybně. Mimochodem, německý Welt ve svém článku napsal doslova: "Das Munitionslager wurde von kommerziellen Rüstungsfirmen genutzt. Gelagert waren dort unter anderem Hunderte Antipersonenminen." Čili: "Muniční skald byl využíván komerčními zbrojařskými firmami. **Skladovány tam byly mimo jiné stovky protipěchotních min". ** https://www.welt.de/politik/ausland/article230471697/Tschechien-weist-wegen-Explosion-18-russische-Botschaftsmitarbeiter-aus.html?cid=onsite.onsitesearch

Benešová podá kvůli Vrběticím kárnou žalobu na Pavla Zemana
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/benesova-poda-kvuli-vrbeticim-karnou-zalobu-na-pavla-zemana-40359334#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=jbvZeYxGSn0-202105060428&dop_id=40359334&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
"Ministryně spravedlnosti Marie Benešová (za ANO) se rozhodla podat kárnou žalobu na nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana. Tu by řešil Nejvyšší správní soud a mohla by skončit i jeho odvoláním z funkce. Ve středu to Benešová potvrdila Právu s tím, že musí tento krok učinit mimo jiné i na základě nedávného postupu Zemana v kauze Vrbětice."
"Benešová: Nemá co předjímat." Kárná žaloba se týká více kauz


**Benešová podá kvůli Vrběticím kárnou žalobu na Pavla Zemana** https://www.novinky.cz/domaci/clanek/benesova-poda-kvuli-vrbeticim-karnou-zalobu-na-pavla-zemana-40359334#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=jbvZeYxGSn0-202105060428&dop_id=40359334&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz "Ministryně spravedlnosti Marie Benešová (za ANO) se rozhodla podat kárnou žalobu na nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana. Tu by řešil Nejvyšší správní soud a mohla by skončit i jeho odvoláním z funkce. Ve středu to Benešová potvrdila Právu s tím, že musí tento krok učinit mimo jiné i na základě nedávného postupu Zemana v kauze Vrbětice." "Benešová: Nemá co předjímat." Kárná žaloba se týká více kauz

Schůzka na vnitru: Přivezu Sputniky a zachráním ČSSD, říkal Hamáček
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/schuzka-na-vnitru-privezu-sputniky-a-zachranim-cssd-rikal-hamacek-153362#seq_no=1&source=hp&dop_id=153362&dop_ab_variant=0&dop_req_id=vtU1wXrQ7H5-202105060452&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


„Já jsem se ho na to ptal a on říkal: Přivezu milion Sputniků a mám to tam všechno domluvený,“ sdělil v rozhovoru s reportérem Seznam Zpráv Hamáčkův stranický kolega.
Vicepremiér Jan Hamáček se v polovině dubna chystal na cestu do Moskvy s plánem, že zajistí vakcíny Sputnik V, s jejich pomocí proočkuje Českou republiku a získá tím voliče pro sociální demokracii.


Máme uvěřit tomu že Hamáček má svatozář? Zakonzervování kádru, který může být následně znovu použit? Přeskupení ČSSD?


**Schůzka na vnitru: Přivezu Sputniky a zachráním ČSSD, říkal Hamáček **https://www.seznamzpravy.cz/clanek/schuzka-na-vnitru-privezu-sputniky-a-zachranim-cssd-rikal-hamacek-153362#seq_no=1&source=hp&dop_id=153362&dop_ab_variant=0&dop_req_id=vtU1wXrQ7H5-202105060452&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz „Já jsem se ho na to ptal a on říkal: Přivezu milion Sputniků a mám to tam všechno domluvený,“ sdělil v rozhovoru s reportérem Seznam Zpráv Hamáčkův stranický kolega. Vicepremiér Jan Hamáček se v polovině dubna chystal na cestu do Moskvy s plánem, že zajistí vakcíny Sputnik V, s jejich pomocí proočkuje Českou republiku a získá tím voliče pro sociální demokracii. Máme uvěřit tomu že Hamáček má svatozář? Zakonzervování kádru, který může být následně znovu použit? Přeskupení ČSSD?

Sputnik V, s jejich pomocí proočkuje Českou republiku a získá tím voliče pro sociální demokracii.
Já stále nechápu, proč si někdo myslí, že je přímá úměra v tom, že když něco nějaký papaláš udělá "pro lidi", čti pro záchranu své strany, tak že mu to přihraje voliče, to jako jsou lidé tak hloupý, nebo si Hamáček myslí, že jsou tak hloupí, nebo on Sám je hlupákem?


Pominu-li, že ten výrok je s největší pravděpodobností lež.
Každopádně, se neskutečně bavím tím, co se děje "po Vrběticích". Všichni se odkopávají a ukazují svůj pravý ge-zicht! Tedy pro ty, co ty masky ještě neprokoukli.


[quote="pid:14713, uid:177"]Sputnik V, s jejich pomocí proočkuje Českou republiku a získá tím voliče pro sociální demokracii.[/quote] Já stále nechápu, proč si někdo myslí, že je přímá úměra v tom, že když něco nějaký papaláš udělá "pro lidi", čti pro záchranu své strany, tak že mu to přihraje voliče, to jako jsou lidé tak hloupý, nebo si Hamáček myslí, že jsou tak hloupí, nebo on Sám je hlupákem? Pominu-li, že ten výrok je s největší pravděpodobností lež. Každopádně, se neskutečně bavím tím, co se děje "po Vrběticích". Všichni se odkopávají a ukazují svůj pravý ge-zicht! Tedy pro ty, co ty masky ještě neprokoukli.
Upravené 6. 5. 2021 o 07:23

Schůzka na vnitru: Přivezu Sputniky a zachráním ČSSD, říkal Hamáček


To je čím dál veselejší taškařice.


Kroupa včera: Máme důkazy a svědka, který potvrdí naše tvrzení. Tj., že Hamáček chtěl na schůzce s tajnými vyměnit Vrbětice za Sputniky a summit.


Kroupa dnes: Takže Netolický se setkal s Hamáčkem a ten mu řekl, že má v Moskvě domluvený Sputniky. O Vrběticích ani slovo.


To je zralý na ten pověstný popcorn.


[quote="pid:14713, uid:177"]Schůzka na vnitru: Přivezu Sputniky a zachráním ČSSD, říkal Hamáček[/quote] To je čím dál veselejší taškařice. Kroupa včera: Máme důkazy a svědka, který potvrdí naše tvrzení. Tj., že Hamáček chtěl na schůzce s tajnými vyměnit Vrbětice za Sputniky a summit. Kroupa dnes: Takže Netolický se setkal s Hamáčkem a ten mu řekl, že má v Moskvě domluvený Sputniky. O Vrběticích ani slovo. To je zralý na ten pověstný popcorn.

Máme uvěřit tomu že Hamáček má svatozář?

Boj uvnitř ČSSD. Netolický je z Pocheho křídla.


[quote="pid:14713, uid:177"]Máme uvěřit tomu že Hamáček má svatozář?[/quote] Boj uvnitř ČSSD. Netolický je z Pocheho křídla.

tak je pravdepodobne, ze Hamacek chcel doviezt Sputnik aj kvoli volbam....stale tu je problem mensieho blbca. Ak skrtnem cely demoblok, Ano tak toho ostava malo....a par ludom by sa mohlo stat, ze ked nic, tak aspon drobne, teda ked nic ine, tak aspon ten Sputnik. No, nic z toho nevyslo, vedlajsi ucinok je zisk pre Westinghouse, ale to uz tak obcas dopadne....u nas vladna rosada, u vas pomaly obvinenie z vlastizrady:-)


tak je pravdepodobne, ze Hamacek chcel doviezt Sputnik aj kvoli volbam....stale tu je problem mensieho blbca. Ak skrtnem cely demoblok, Ano tak toho ostava malo....a par ludom by sa mohlo stat, ze ked nic, tak aspon drobne, teda ked nic ine, tak aspon ten Sputnik. No, nic z toho nevyslo, vedlajsi ucinok je zisk pre Westinghouse, ale to uz tak obcas dopadne....u nas vladna rosada, u vas pomaly obvinenie z vlastizrady:-)

Kolář se vyjádřil k Hamáčkovi = určující stanovisko pro zbytek 5-té kolony. Potvrzuje, že Hamáček nepracoval pro ně, a že si nepřejí, aby ČSSD uspěla ve volbách - dostala se do sněmovny.
"Kolář o Hamáčkovi: Trumbera a nedouk. Ztrapnil nás před celým světem"
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kolar-o-hamackovi-trumbera-a-nedouk-ztrapnil-nas-pred-celym-svetem-153441#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=pv5LxBJ3JXG-202105070350&dop_id=153441&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Jak celou kauzu vnímá bývalý velvyslanec v Rusku? „Stydím se za to, že máme vůbec takovouhle kauzu a musíme tím hodně mást své spojence. Že v Moskvě si říkají, že kdybychom Hamáčka neměli, museli bychom si ho vymyslet. On to interpretuje tak, že v Moskvě bouchají šampaňské, protože po něm jdou novináři. Přitom on tady udělal něco naprosto neuvěřitelného, totální fiasko, ostudu. Projev totální nekompetence,“ komentoval exdilomat.


Kolář se vyjádřil k Hamáčkovi = určující stanovisko pro zbytek 5-té kolony. Potvrzuje, že Hamáček nepracoval pro ně, a že si nepřejí, aby ČSSD uspěla ve volbách - dostala se do sněmovny. "Kolář o Hamáčkovi: Trumbera a nedouk. Ztrapnil nás před celým světem" https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kolar-o-hamackovi-trumbera-a-nedouk-ztrapnil-nas-pred-celym-svetem-153441#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=pv5LxBJ3JXG-202105070350&dop_id=153441&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Jak celou kauzu vnímá bývalý velvyslanec v Rusku? „Stydím se za to, že máme vůbec takovouhle kauzu a musíme tím hodně mást své spojence. Že v Moskvě si říkají, že kdybychom Hamáčka neměli, museli bychom si ho vymyslet. On to interpretuje tak, že v Moskvě bouchají šampaňské, protože po něm jdou novináři. Přitom on tady udělal něco naprosto neuvěřitelného, totální fiasko, ostudu. Projev totální nekompetence,“ komentoval exdilomat.

Šedá eminence Kolář dostal noty , tak je přerozdává . Chápe , že to vzájemné všežrání je zlikviduje .
Ale největší problém je v tom , že se akce zasekla a hrozí následky pro zapáchatele . O to víc , že páníček tu sebranku rád obětuje , ku prospěchu své věci .


Šedá eminence Kolář dostal noty , tak je přerozdává . Chápe , že to vzájemné všežrání je zlikviduje . Ale největší problém je v tom , že se akce zasekla a hrozí následky pro zapáchatele . O to víc , že páníček tu sebranku rád obětuje , ku prospěchu své věci .

Babiš na summitu Evropské rady požádal spojence o vyhoštění ruských diplomatů.


Český premiér Andrej Babiš na páteční večeři požádal spojence, aby zvážili vyhoštění alespoň jednoho ruského diplomata kvůli kauze Vrbětice.


Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/evropska-rada-porto-summit-andrej-babis.A210508_002551_domaci_knn


Babiš na summitu Evropské rady požádal spojence o vyhoštění ruských diplomatů. Český premiér Andrej Babiš na páteční večeři požádal spojence, aby zvážili vyhoštění alespoň jednoho ruského diplomata kvůli kauze Vrbětice. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/evropska-rada-porto-summit-andrej-babis.A210508_002551_domaci_knn

Babiš na summitu Evropské rady požádal spojence o vyhoštění ruských diplomatů.


Zřejmě už ze zoufalství...


„Slušná“ ČR v ofsajdu aneb jak vyšachovat sama sebe
http://www.ceskenarodnilisty.cz/clanky2/slusna.htm


[quote="pid:14999, uid:307"]Babiš na summitu Evropské rady požádal spojence o vyhoštění ruských diplomatů.[/quote] Zřejmě už ze zoufalství... „Slušná“ ČR v ofsajdu aneb jak vyšachovat sama sebe http://www.ceskenarodnilisty.cz/clanky2/slusna.htm
Upravené 8. 5. 2021 o 11:41

Babiš na summitu Evropské rady požádal spojence o vyhoštění ruských diplomatů


.. a oni mu (s výjimkou banderovského Polska a pobaltí) řeknou to, co Zeman - že by v tak "závažné" věci rádi viděli některý z těch důkazů "jaké svět neviděl" ..
Takže jen další komplikace pro čučkaře. Scénář měl jistě probíhat úplně jinak.


[quote="pid:14999, uid:307"]Babiš na summitu Evropské rady požádal spojence o vyhoštění ruských diplomatů[/quote] .. a oni mu (s výjimkou banderovského Polska a pobaltí) řeknou to, co Zeman - že by v tak "závažné" věci rádi viděli některý z těch důkazů "jaké svět neviděl" .. Takže jen další komplikace pro čučkaře. Scénář měl jistě probíhat úplně jinak.

Vrbětická aféra běží podle plánu. Zahraničně-politický dosah malý a spíše opačný , vnitropoliticky velký. Čistí se scéna a připravuje na volby . Málokdo pochopil roli Babiše i Hamáčka . Jsou to čističi , kteří tvoří dostatečný prostor pro novou povolební mapu.


Vrbětická aféra běží podle plánu. Zahraničně-politický dosah malý a spíše opačný , vnitropoliticky velký. Čistí se scéna a připravuje na volby . Málokdo pochopil roli Babiše i Hamáčka . Jsou to čističi , kteří tvoří dostatečný prostor pro novou povolební mapu.

Zahraničně-politický dosah malý


Ne tak úplně, řekl bych. Spojili to pevně (sám nechápu proč vlastně - někdo jim "dobře" poradil?) s těmi "kdo mažou bojové otravné plyny na kliky". Takže s vysokou mírou pravděpodobnosti jejich britští kurátoři a mentoři budou zachraňovat nadřazený proces - svou "pohádku ze Salisbury" .. a budou muset "něco" obětovat, ukázat prstem na viníka.
No - mají se ti naši chlapci na co těšit ..


[quote="pid:15008, uid:57"]Zahraničně-politický dosah malý[/quote] Ne tak úplně, řekl bych. Spojili to pevně (sám nechápu proč vlastně - někdo jim "dobře" poradil?) s těmi "kdo mažou bojové otravné plyny na kliky". Takže s vysokou mírou pravděpodobnosti jejich britští kurátoři a mentoři budou zachraňovat nadřazený proces - svou "pohádku ze Salisbury" .. a budou muset "něco" obětovat, ukázat prstem na viníka. No - mají se ti naši chlapci na co těšit ..

Dobrá zpráva, podpindos šílí.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/smrt-ve-vrbeticich-diplomaticka-valka-velvyslanec-pivonka-i-tak-jde-na-prehlidku-153717#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=GGDcpmxadNU-202105081813&dop_id=153717&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Pivoňka se zúčastní zítřejší přehlídky!


Dobrá zpráva, podpindos šílí. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/smrt-ve-vrbeticich-diplomaticka-valka-velvyslanec-pivonka-i-tak-jde-na-prehlidku-153717#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=GGDcpmxadNU-202105081813&dop_id=153717&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Pivoňka se zúčastní zítřejší přehlídky!

"„Česká republika provokuje EU k nové diplomatické krizi ve vztazích s Ruskem. Demarše na prázdném místě jako projev solidarity s další „highly likely“ show bude jen dalším krokem k omezení dialogu s Moskvou. Doufám, že si to v Bruselu uvědomí,“ napsal dnes Sluckij na svém Twitteru."


https://cz.sputniknews.com/20210508/vyhostete-alespon-jednoho-ruskeho-diplomata-vyzval-babis-evropske-lidry-k-solidarite-14409787.html


"„Česká republika provokuje EU k nové diplomatické krizi ve vztazích s Ruskem. Demarše na prázdném místě jako projev solidarity s další „highly likely“ show bude jen dalším krokem k omezení dialogu s Moskvou. Doufám, že si to v Bruselu uvědomí,“ napsal dnes Sluckij na svém Twitteru." https://cz.sputniknews.com/20210508/vyhostete-alespon-jednoho-ruskeho-diplomata-vyzval-babis-evropske-lidry-k-solidarite-14409787.html

V nadcházejících volbách jsem rozhodnutý volit SPD, ale budu na kandidátce škrtat Radka Kotena, který jak se zdá byl k Okamurovi nasazen jako agent opozicí nebo některou tajnou službou ...-


https://aeronet.cz/news/volici-spd-zase-naleteli-predseda-bezpecnostniho-vyboru-radek-koten-spd-a-clen-predsednictva-spd-radovan-vich-hlasovali-na-tajnem-jednani-bezpecnostniho-vyboru-ps-pro-usneseni-proti-ruske-federaci/


Až teď s touto zkušeností oceňuji politickou prozíravost prvorepublikových komunistů, kteří právě z tohoto důvodu trvali na masovosti členské základny.


V nadcházejících volbách jsem rozhodnutý volit SPD, ale budu na kandidátce škrtat Radka Kotena, který jak se zdá byl k Okamurovi nasazen jako agent opozicí nebo některou tajnou službou ...- https://aeronet.cz/news/volici-spd-zase-naleteli-predseda-bezpecnostniho-vyboru-radek-koten-spd-a-clen-predsednictva-spd-radovan-vich-hlasovali-na-tajnem-jednani-bezpecnostniho-vyboru-ps-pro-usneseni-proti-ruske-federaci/ Až teď s touto zkušeností oceňuji politickou prozíravost prvorepublikových komunistů, kteří právě z tohoto důvodu trvali na masovosti členské základny.

Mně se celá ta kauza nějak nezdá. K přijetí té zprávy přeci není potřeba jednomyslného souhlasu a kdyby ti 2 byli "krtci", proč by se takhle hloupě a zbytečně demaskovali půl roku před volbami?


Mně se celá ta kauza nějak nezdá. K přijetí té zprávy přeci není potřeba jednomyslného souhlasu a kdyby ti 2 byli "krtci", proč by se takhle hloupě a zbytečně demaskovali půl roku před volbami?

Koudelka bude brzy odejit

Před pěti léty bylo pozdě !!!


[quote="pid:14801, uid:306"]Koudelka bude brzy odejit[/quote] Před pěti léty bylo pozdě !!!

jsem rozhodnutý volit SPD, ale budu na kandidátce škrtat Radka Kotena

Nic proti škrtání.
Ale než začneš škrtat kvůli aeronetu, tak si nejdřív počti
Zákeřný a slizký aeronet znovu útočí!
Koho zasáhne tentokrát jeho nesmlouvavé “padni-komu-padni”.
Správně, zase SPD. Jak nečekané - těsně před volbami.


Panu VK tentokrát stačilo jenom málo: při přepisu 18-ti sekundové nahrávky (přiložená v aeronetím članku) řeči jednoho obdivovatele vlasovců z ODS (link zde https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vlasovci-reporyje-vlasov-praha-pomnik-pavel-zacek-rozhovor.A191212_174015_domaci_nea
nebo si od něj můžeš rovnou koupit knihu https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/vlasovci-v-boji-za-prahu-22192280 )
vypustit slovíčka “v prvním kole” a důkaz je na světě...
Ale kdo by se zdržoval poslechem tak dlouhé nahrávky, navíc ještě drmolené skorogovorkou...


Je vidět, že mnou založené téma
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1075/konec-aeronetu-v-čech-aacute-ch-aneb-čučka-sem-čučka-tam/1&str=
je opravdu potřebné.
Zvlášť, když zde na fóru působí nick “Jiří.”


[quote="pid:15066, uid:317"]jsem rozhodnutý volit SPD, ale budu na kandidátce škrtat Radka Kotena[/quote] Nic proti škrtání. Ale než začneš škrtat **kvůli aeronetu**, tak si nejdřív počti [quote="pid:14956, uid:240"]Zákeřný a slizký aeronet znovu útočí! Koho zasáhne tentokrát jeho nesmlouvavé “padni-komu-padni”. Správně, zase SPD. Jak nečekané - těsně před volbami.[/quote] Panu VK tentokrát stačilo jenom málo: při přepisu 18-ti sekundové nahrávky (přiložená v aeronetím članku) řeči jednoho obdivovatele vlasovců z ODS (link zde https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vlasovci-reporyje-vlasov-praha-pomnik-pavel-zacek-rozhovor.A191212_174015_domaci_nea nebo si od něj můžeš rovnou koupit knihu https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/vlasovci-v-boji-za-prahu-22192280 ) vypustit slovíčka “v prvním kole” a důkaz je na světě... Ale kdo by se zdržoval poslechem tak dlouhé nahrávky, navíc ještě drmolené skorogovorkou... Je vidět, že mnou založené téma https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1075/konec-aeronetu-v-čech-aacute-ch-aneb-čučka-sem-čučka-tam/1&str= je opravdu potřebné. Zvlášť, když zde na fóru působí nick “Jiří.”

Chce to trpělivost .Vrbětice jsou už skoro výlučně předvolební kauzou a každá ze zainteresovaných stran (zdaleka ne jen politických) bude v zakaleném rybníčku lovit. Vodu "zakalil" prezident velmi kvalitním řídícím tahem a v podstatě džudisticky nasměroval energii útoku "svým" směrem, tedy k došetření PŘEDEVŠÍM historie a pozadí Vrbětic.** A nechává běžet i ruskou stopu, protože ví, že ruské tajné služby mají dostatek informací právě o pozadí těhle kšeftíků česko-moravsko-slovenské zbrojní mafie. Kořeny budou sahat ještě do devadesátek , kdy byl rezort "přidělen" lidovcům a odeesákům.
Vrbětice se mohou nakonec projevit jako nejefektivnější lakmus na celou rozlezlou pátou kolonu.
Nevím, jestli právě o tomhle nedebatoval pří své hradní schůzce Zeman s Klausem . Ten se totiž v těhle kšftech nevezl, to byly kšefty Topola a Mirdy a byly určitě manažerovány v předstihu a čekaly právěna odchod Klause do politického ústraní. Ale Klaus může mít dostatek informací právě zpočáteční doby.A podle všeho si ho stáhli pod sebe globalisté.
Celé to mohlo být připraveno dávno dopředu s cílem odkrytí těchto významných aktivit a protipěchotní miny jsou tou správnou MINOU v celé kauze.Nejdou zamést pod koberec, protože jsou v Ottawské dohodě , a ta sedí vysoko nad nějakými domluvami mezi IMEXem a MO ČR. Vypadá to, že IMEX byl jen bílý kůň úplně jiné partičky, než to "zvonka vyzerá". A celá partička nehovoří jen česky, ale i anglicky.


Chce to trpělivost .Vrbětice jsou už skoro výlučně předvolební kauzou a každá ze zainteresovaných stran (zdaleka ne jen politických) bude v zakaleném rybníčku lovit. Vodu "zakalil" prezident **velmi kvalitním řídícím tahem** a v podstatě džudisticky nasměroval energii útoku "svým" směrem, tedy k došetření PŘEDEVŠÍM** historie a pozadí Vrbětic.****** A nechává běžet i ruskou stopu, protože ví, že ruské tajné služby mají dostatek informací právě o pozadí těhle kšeftíků česko-moravsko-slovenské zbrojní mafie. Kořeny budou sahat ještě do devadesátek , kdy byl rezort "přidělen" lidovcům a odeesákům. Vrbětice se mohou nakonec projevit jako nejefektivnější lakmus na celou rozlezlou pátou kolonu. Nevím, jestli právě o tomhle nedebatoval pří své hradní schůzce Zeman s Klausem . Ten se totiž v těhle kšftech nevezl, to byly kšefty Topola a Mirdy a byly určitě manažerovány v předstihu a čekaly právěna odchod Klause do politického ústraní. Ale Klaus může mít dostatek informací právě zpočáteční doby.A podle všeho si ho stáhli pod sebe globalisté. Celé to mohlo být připraveno dávno dopředu s cílem odkrytí těchto významných aktivit a **protipěchotní miny** jsou tou správnou MINOU v celé kauze.Nejdou zamést pod koberec, protože jsou v Ottawské dohodě , a ta sedí vysoko nad nějakými domluvami mezi IMEXem a MO ČR. Vypadá to, že IMEX byl jen bílý kůň úplně jiné partičky, než to "zvonka vyzerá". A celá partička nehovoří jen česky, ale i anglicky.

K přijetí té zprávy přeci není potřeba jednomyslného souhlasu a kdyby ti 2 byli "krtci"

No konečně dobrý postřeh.
A když si navíc všimneme těch ofocených dokumentů přiložených v aeronetím článku, tak je vidět, že se 2 členové zdrželi hlasování.
A taky je potřeba si pečlivě poslechnout tu 18-ti sekundovou, v článku rovněž přiloženou, nahrávku vlasovce Žáčka a všimnout si v jeho drmolení slov “v prvním kole”.
A argument, že se nakonec pod to všechno Koten podepsal a hlasoval “pro” dokument jako celek, taky obstojí jen u neznalého výborových procedur.
Jo, to že odhlasuji dokument jako celek “určitě” znamená souhlas s důkazy - a proto jsem se u 2 bodů o těch důkazech předtím, zdržel hlasování. (pro jistotu: to byla ironie ;-)


[quote="pid:15072, uid:402"]K přijetí té zprávy přeci není potřeba jednomyslného souhlasu a kdyby ti 2 byli "krtci"[/quote] **No konečně dobrý postřeh.** A když si navíc všimneme těch ofocených dokumentů přiložených v aeronetím článku, tak je vidět, že se 2 členové zdrželi hlasování. A taky je potřeba si pečlivě poslechnout tu 18-ti sekundovou, v článku rovněž přiloženou, nahrávku vlasovce Žáčka a všimnout si v jeho drmolení slov “v prvním kole”. A argument, že se nakonec pod to všechno Koten podepsal a hlasoval “pro” dokument jako celek, taky obstojí jen u neznalého výborových procedur. Jo, to že odhlasuji dokument jako celek “určitě” znamená souhlas s důkazy - a proto jsem se u 2 bodů o těch důkazech předtím, zdržel hlasování. (pro jistotu: to byla ironie ;-)

Zvlášť, když zde na fóru působí nick “Jiří.”


Naštěstí nás zde před nickem Jiří. chrání neomylný nick Počtář. Děkujeme!


[quote="pid:15077, uid:240"]Zvlášť, když zde na fóru působí nick “Jiří.”[/quote] Naštěstí nás zde před nickem Jiří. chrání neomylný nick Počtář. Děkujeme!

Nic proti škrtání.
Ale než začneš škrtat kvůli aeronetu, tak si nejdřív počti



Pana VK jsem neposlouchal nicméně je pro mě důležitější přiložený dokument Bezpečnostního výboru sněmovny ve kterém jsou tyto pasáže:


  • III. odsuzuje útok spáchaný na území České republiky příslušníky GRU ...
  • IV. souhlasi s vyhoštěním 18 diplomatů ...

Dokument je bez podpisu, nicméně je téměř jisté, že ho Koten podepsal ...


Ta zpráva je zcela jasná a bez podmiňovacího tónu použitým prezidentem Zemanem a šéfem SPD Okamury, kteří měli tytéž zdroje informací jako bezpečnostní výbor jehož je Koten členem ...


Chápu, že každý může pod tlakem udělat chybu, ale neslyšel jsem, že by Koten toto vyjádření později v tomto smyslu měnil ...


> Nic proti škrtání. Ale než začneš škrtat kvůli aeronetu, tak si nejdřív počti Pana VK jsem neposlouchal nicméně je pro mě důležitější přiložený dokument Bezpečnostního výboru sněmovny ve kterém jsou tyto pasáže: - III. odsuzuje útok spáchaný na území České republiky příslušníky GRU ... - IV. souhlasi s vyhoštěním 18 diplomatů ... Dokument je bez podpisu, nicméně je téměř jisté, že ho Koten podepsal ... Ta zpráva je zcela jasná a bez podmiňovacího tónu použitým prezidentem Zemanem a šéfem SPD Okamury, kteří měli tytéž zdroje informací jako bezpečnostní výbor jehož je Koten členem ... Chápu, že každý může pod tlakem udělat chybu, ale neslyšel jsem, že by Koten toto vyjádření později v tomto smyslu měnil ...

Zvlášť, když zde na fóru působí nick “Jiří.”


Ty už vidíš všade provokatérov z redakcie Aeronet alebo BIS...


[quote="pid:15077, uid:240"]Zvlášť, když zde na fóru působí nick “Jiří.”[/quote] Ty už vidíš všade provokatérov z redakcie Aeronet alebo BIS...

Moderátor

Ty už vidíš všade provokatérov z redakcie Aeronet alebo BIS...

Všude ne. Jen jednoho (pokud tedy nepočítám milany, na kterém došlo ke shodě.)
Ale dobrá, nechám to na vás.


[quote="pid:15086, uid:7"]Ty už vidíš všade provokatérov z redakcie Aeronet alebo BIS...[/quote] Všude ne. Jen jednoho (pokud tedy nepočítám milany, na kterém došlo ke shodě.) Ale dobrá, nechám to na vás.

přiložený dokument Bezpečnostního výboru sněmovny ve kterém jsou tyto pasáže:


III. odsuzuje útok spáchaný na území České republiky příslušníky GRU ...
IV. souhlasi s vyhoštěním 18 diplomatů ...


“Z Á P I S z neveřejné 53. schůze výboru pro bezpečnost, která se uskutečnila v pondělí 19. dubna 2021 od 18.30 hodin v zasedací místnosti C 309 v Atriu v komplexu budov Sněmovní 4.”
https://www.psp.cz/sqw/text/orig2.sqw?idd=189526
‘- návrhy IV. a V.:, hlasování 12/0/2, pro Jan Bartošek, Jan Birke, Milan Brázdil, Lukáš Kolářík, Robert Králíček, Jiří Mašek, Vít Rakušan, Pavel Růžička, Petr Sadovský, Pavel Šindelář, František Vácha, Pavel Žáček, nikdo nehlasoval proti, zdrželi Radek Koten a Radovan Vích, návrh byl přijat,


nicméně je téměř jisté, že ho Koten podepsal

Samozřejmě, že výsledný dokument Koten podepsal, z titulu předsedy bezpečnostního výboru, čistě procedurální záležitost.
Ano, mohl si zahrát na Kriegela...takže pokud ho vyškrtneš kvůli tomuhle, proti tomu se nedá nic namítat.


Ale škrtat ho kvůli tomu, že aeronet dá 2 zmanipulované “důkazy”, že Koten souhlasil, tak to je mimo. Nesouhlasil.


[quote="pid:15083, uid:317"]přiložený dokument Bezpečnostního výboru sněmovny ve kterém jsou tyto pasáže: III. odsuzuje útok spáchaný na území České republiky příslušníky GRU ... IV. souhlasi s vyhoštěním 18 diplomatů ...[/quote] “Z Á P I S z neveřejné 53. schůze výboru pro bezpečnost, která se uskutečnila v pondělí 19. dubna 2021 od 18.30 hodin v zasedací místnosti C 309 v Atriu v komplexu budov Sněmovní 4.” https://www.psp.cz/sqw/text/orig2.sqw?idd=189526 ‘- návrhy IV. a V.:, hlasování 12/0/2, pro Jan Bartošek, Jan Birke, Milan Brázdil, Lukáš Kolářík, Robert Králíček, Jiří Mašek, Vít Rakušan, Pavel Růžička, Petr Sadovský, Pavel Šindelář, František Vácha, Pavel Žáček, nikdo nehlasoval proti, **zdrželi Radek Koten a Radovan Vích**, návrh byl přijat, [quote="pid:15083, uid:317"]nicméně je téměř jisté, že ho Koten podepsal[/quote] Samozřejmě, že výsledný dokument Koten podepsal, z titulu předsedy bezpečnostního výboru, čistě procedurální záležitost. Ano, mohl si zahrát na Kriegela...takže pokud ho vyškrtneš kvůli **tomuhle**, proti tomu se nedá nic namítat. Ale škrtat ho kvůli tomu, že aeronet dá 2 zmanipulované “důkazy”, že Koten souhlasil, tak to je mimo. Nesouhlasil.

Ale dobrá, nechám to na vás


Za mne - jediné, co vidím jako problematické je ta "osobní rovina". Ani ne proto, že by měla být nějak neslušná - nakonec je naprosto právoplatné učinit si z činnosti někoho jiného své závěry a případně druhé varovat před možným nebezpečím pro celek z takové činnosti plynoucí.
Jde ale především o to, že akcent na osobní stránku věci dokáže dokonale vygumovat schopnosti člověka řešit další (a často mnohem důležitější) úlohy, které před ním stojí. Mozek je zkrátka už tak "sestrojen" jeho "sociální oddíl" (neokortex), jeho činnost, je automaticky předřazena jeho dalším oblastem a jejich funkcím. To proto je tak nebezpečné telefonování za jízdy - speciálně v případě, kdy předmětem hovoru jsou osobní a vztahové otázky. Člověk v tu chvíli není schopen řešit jakýkoliv jiný problém.


Dočetl jsem se to kdysi v nějaké knize od Františka Koukolíka a všechna má pozorování, která jsem na to téma od té doby provedl, tu informaci beze zbytku potvrdila.


[quote="pid:15089, uid:240"]Ale dobrá, nechám to na vás[/quote] Za mne - jediné, co vidím jako problematické je ta "osobní rovina". Ani ne proto, že by měla být nějak neslušná - nakonec je naprosto právoplatné učinit si z činnosti někoho jiného své závěry a případně druhé varovat před možným nebezpečím pro celek z takové činnosti plynoucí. Jde ale především o to, že akcent na osobní stránku věci dokáže dokonale vygumovat schopnosti člověka řešit další (a často mnohem důležitější) úlohy, které před ním stojí. Mozek je zkrátka už tak "sestrojen" jeho "sociální oddíl" (neokortex), jeho činnost, je automaticky předřazena jeho dalším oblastem a jejich funkcím. To proto je tak nebezpečné telefonování za jízdy - speciálně v případě, kdy předmětem hovoru jsou osobní a vztahové otázky. Člověk v tu chvíli není schopen řešit jakýkoliv jiný problém. Dočetl jsem se to kdysi v nějaké knize od Františka Koukolíka a všechna má pozorování, která jsem na to téma od té doby provedl, tu informaci beze zbytku potvrdila.
Upravené 9. 5. 2021 o 12:52

Ty už vidíš všade provokatérov z redakcie Aeronet alebo BIS...


Oracle, jak jsem psal, chápu, že se zde musí počítat s trolly a škodnou. Ale mě nebaví neustále číst analýzy, že tím trollem jsem já. Jestli chceš, napíšu Ti na blog a odhalím Ti svou identitu. Je mi to už skutečně nepříjemné...


[quote="pid:15086, uid:7"]Ty už vidíš všade provokatérov z redakcie Aeronet alebo BIS...[/quote] Oracle, jak jsem psal, chápu, že se zde musí počítat s trolly a škodnou. Ale mě nebaví neustále číst analýzy, že tím trollem jsem já. Jestli chceš, napíšu Ti na blog a odhalím Ti svou identitu. Je mi to už skutečně nepříjemné...

Počtáři , já to vidím takhle . Ať už někdo trol je či není , ale pokud funguje v rámci objektivního Záměru , tak nemám důvod si přečíst jeho názor .
Ať zde či na Vodě , nebyl a nebude problém odhalit trola .
Každý kdo má informace prospěšné k pochopení řídících procesů , ať mluví.
Řešit zda je někdo trol má smysl až teprve tehdy , pokud se snaží škodit .
Pokud chceš okusit duševní špínu , zde je ukázka myšlení kovaných trockistů . Ti jsou nepřátelé .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Putin-a-Zeman-jsou-psychopate-Rusko-se-vraci-do-casu-Stalinova-imperialismu-Historik-Kelin-a-dalsi-vydali-prohlaseni-663025


Počtáři , já to vidím takhle . Ať už někdo trol je či není , ale pokud funguje v rámci objektivního Záměru , tak nemám důvod si přečíst jeho názor . Ať zde či na Vodě , nebyl a nebude problém odhalit trola . Každý kdo má informace prospěšné k pochopení řídících procesů , ať mluví. Řešit zda je někdo trol má smysl až teprve tehdy , pokud se snaží škodit . Pokud chceš okusit duševní špínu , zde je ukázka myšlení kovaných trockistů . Ti jsou nepřátelé . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Putin-a-Zeman-jsou-psychopate-Rusko-se-vraci-do-casu-Stalinova-imperialismu-Historik-Kelin-a-dalsi-vydali-prohlaseni-663025

@Jiří Svoji identitu nemusíš nikomu odhalovat.Jen by ses tím dobrovolně stavěl do role pronásledované "oběti". A tady se nescházejí pronásledovatelé, ale diskutující lidi s vlastním názorem.Ty ho máš také a Počtář také . Tak si vyměňte maily, podebatujte spolu a najděte
oboustranně přijatelný prostor koexistence.
celé to není,podle mně, o trollingu, ale o schopnosti diskutovat i v režimu "názor versus protinázor", který je náročnější na odblokování emotivní práce mozku. To je věc tréninku, vím,co říkám,prošel jsem si tím na Vodě . No a funguje to.

@Jiří Svoji identitu nemusíš nikomu odhalovat.Jen by ses tím dobrovolně stavěl do role pronásledované "oběti". A tady se nescházejí pronásledovatelé, ale diskutující lidi s vlastním názorem.Ty ho máš také a Počtář také . Tak si vyměňte maily, podebatujte spolu a najděte oboustranně přijatelný prostor koexistence. celé to není,podle mně, o trollingu, ale o schopnosti diskutovat i v režimu "názor versus protinázor", který je náročnější na odblokování emotivní práce mozku. To je věc tréninku, vím,co říkám,prošel jsem si tím na Vodě . No a funguje to.

Svoji identitu nemusíš nikomu odhalovat.Jen by ses tím dobrovolně stavěl do role pronásledované "oběti


Ani jsem neměl v úmyslu se stavět do role oběti nebo chudáčka, kterému ubližují. Jak vidíš, dokáži se hájit sám. Já nechci znát identitu kohokoli zde, byl to momentální nápad, že bych administrátorovi řekl kdo jsem, ale samozřejmě, nemusím.


Já jsem to psal včera pod "analýzu" a už jsem se k tomu nechtěl vůbec vracet. Ale otevřu fórum a na konci příspěvku opět varování, že jsem troll BISky... pak s dotyčným nickem těžko dále diskutovat.


Beru jeho názor, jistě na něj má právo. Dále již na nick Počtář reagovat nebudu. Vím, že to nemyslí špatně, ale osobně mě to uráží, to je celé.


A tímto bych toto téma uzavřel a věnoval se smysluplnějším diskusím. Témat je přehršel a nějaké spory zde koneckonců nikoho nezajímají. Takže ještě jednou omluva za osobní vklad.


[quote="pid:15104, uid:57"]Svoji identitu nemusíš nikomu odhalovat.Jen by ses tím dobrovolně stavěl do role pronásledované "oběti[/quote] Ani jsem neměl v úmyslu se stavět do role oběti nebo chudáčka, kterému ubližují. Jak vidíš, dokáži se hájit sám. Já nechci znát identitu kohokoli zde, byl to momentální nápad, že bych administrátorovi řekl kdo jsem, ale samozřejmě, nemusím. Já jsem to psal včera pod "analýzu" a už jsem se k tomu nechtěl vůbec vracet. Ale otevřu fórum a na konci příspěvku opět varování, že jsem troll BISky... pak s dotyčným nickem těžko dále diskutovat. Beru jeho názor, jistě na něj má právo. Dále již na nick Počtář reagovat nebudu. Vím, že to nemyslí špatně, ale osobně mě to uráží, to je celé. A tímto bych toto téma uzavřel a věnoval se smysluplnějším diskusím. Témat je přehršel a nějaké spory zde koneckonců nikoho nezajímají. Takže ještě jednou omluva za osobní vklad.
Upravené 9. 5. 2021 o 16:58

Ti na blog a odhalím Ti svou identitu. Je mi to už skutečně nepříjemné...


Nerob to, zbytočne si skomplikuješ život a ja ťa nemám za trolla...


[quote="pid:15094, uid:372"]Ti na blog a odhalím Ti svou identitu. Je mi to už skutečně nepříjemné...[/quote] Nerob to, zbytočne si skomplikuješ život a ja ťa nemám za trolla...

Moderátor

1 ... 34567
61.66k
497
59
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept