Politika v SR
Postupné vyjasňovanie postojov strany Hlas-SD

Mimoparlamentná strana Hlas-SD nevidí dôvod rozhodovať o zmluve týkajúcej sa obrannej spolupráce medzi SR a USA (DCA) v referende. “Je to úloha politikov a ústavných orgánov, aby takúto zmluvu vyrokovali v prospech Slovenskej republiky a nezaťažovali ňou občanov,” oznámila názor strany hovorkyňa Hlasu-SD Patrícia Medveď Macíková. Pripomenula zároveň, že Hlas zmluvu v súčasnej podobe nepodporí
https://www.hlavnespravy.sk/sutaj-estok-si-nemyslize-by-sa-malo-ku-kazdej-veci-konat-referendum/2817350


Mimoparlamentná strana Hlas-SD nevidí dôvod rozhodovať o zmluve týkajúcej sa obrannej spolupráce medzi SR a USA (DCA) v referende. “Je to úloha politikov a ústavných orgánov, aby takúto zmluvu vyrokovali v prospech Slovenskej republiky a nezaťažovali ňou občanov,” oznámila názor strany hovorkyňa Hlasu-SD Patrícia Medveď Macíková. Pripomenula zároveň, že Hlas zmluvu v súčasnej podobe nepodporí https://www.hlavnespravy.sk/sutaj-estok-si-nemyslize-by-sa-malo-ku-kazdej-veci-konat-referendum/2817350

ten rozhovor Pelleho s Budajom aj o dezolátoch a vykosťovaní 5 % je aj na telegrame:
https://t.me/casusbellilive/34435


ten rozhovor Pelleho s Budajom aj o dezolátoch a vykosťovaní 5 % je aj na telegrame: https://t.me/casusbellilive/34435
Upravené 9. 1. 2022 o 21:27

ten rozhovor Pelleho s Budajom aj o dezolátoch a vykosťovaní 5 % je aj na telegrame:

Peter je "rozumný" a vie co chce


[quote="pid:51917, uid:111"]ten rozhovor Pelleho s Budajom aj o dezolátoch a vykosťovaní 5 % je aj na telegrame:[/quote] Peter je "rozumný" a vie co chce

Erik Tomáš v RTVS - "Vakcína nie je sloboda."
cca 1:25 a ďalej
Pozrite si, vypočujte a názor si urobte sami.
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14036#5096


Videla som celú tú komédiu. Takáč, Kotleba aj Tomáš si tie pandravy z vládnych strán pekne podali.


Videla som aj cca 20 min Na telo. Určite si to ešte znova pustím, lebo Pelle Domovníka pekne vytáčal.
Nejaké smiešne rečičky pred reláciou, ktorým je sotva rozumieť, ma neberú. Beriem to tak, že si Pelle Budaja nachystal do pohody a potom mu to nechal vyžrať.


Erik Tomáš a Peter Pellegrini boli vo svojich vyjadreniach o základniach USA v SR v zhode.


Predstavitelia vládnych strán sa vedia zhodnúť len na rozprávke o prázdnej špajzi po vláde Smeru.


V súvislosti s tým mi napadla otázka, kto je vlastne Izabela?
Sledujem ju na FB, takže poznám jej príspevky. Za koho kope, kto ju platí?
Silno mi pripomína Harabina, ktorý do každého kope, len on je naj.


Erik Tomáš v RTVS - "Vakcína nie je sloboda." cca 1:25 a ďalej Pozrite si, vypočujte a názor si urobte sami. https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14036#5096 Videla som celú tú komédiu. Takáč, Kotleba aj Tomáš si tie pandravy z vládnych strán pekne podali. Videla som aj cca 20 min Na telo. Určite si to ešte znova pustím, lebo Pelle Domovníka pekne vytáčal. Nejaké smiešne rečičky pred reláciou, ktorým je sotva rozumieť, ma neberú. Beriem to tak, že si Pelle Budaja nachystal do pohody a potom mu to nechal vyžrať. Erik Tomáš a Peter Pellegrini boli vo svojich vyjadreniach o základniach USA v SR v zhode. Predstavitelia vládnych strán sa vedia zhodnúť len na rozprávke o prázdnej špajzi po vláde Smeru. V súvislosti s tým mi napadla otázka, kto je vlastne Izabela? Sledujem ju na FB, takže poznám jej príspevky. Za koho kope, kto ju platí? Silno mi pripomína Harabina, ktorý do každého kope, len on je naj.
Upravené 10. 1. 2022 o 08:46

@Zora, to video je zrozumiteľné, a pre mňa je neprijateľné, že voliči Smeru (dostal sa tam vďaka Smeru) sú dezoláti - súhlasil s tým, veľmi zrozumiteľne. Dáva to možnosť porovnať, čo kto rozpráva pre verejnosť a čo hovorí za kamerou a zvažovať to, ako bude reálne konať. A dáva aj voličovi možnosť rozhodnúť sa, či bude voliť niekoho takého, kto ho uráža, alebo takým niečím opovrhnúť.

@Zora, to video je zrozumiteľné, a pre mňa je neprijateľné, že voliči Smeru (dostal sa tam vďaka Smeru) sú dezoláti - súhlasil s tým, veľmi zrozumiteľne. Dáva to možnosť porovnať, čo kto rozpráva pre verejnosť a čo hovorí za kamerou a zvažovať to, ako bude reálne konať. A dáva aj voličovi možnosť rozhodnúť sa, či bude voliť niekoho takého, kto ho uráža, alebo takým niečím opovrhnúť.
Upravené 10. 1. 2022 o 16:45

@Atevi Je mi ľúto, že si si to vzala osobne.

Pripúšťam, že video môže byť kvalitné, skúsim si ho znova pustiť, vypeckovať, počítač už je postarší.


Otázka:
Kto to video pustil von a s akým zámerom?


Nepreferujem nikoho. Teda, drží ma nadšenie pre Smer, vidno to z niektorých mojich príspevkov.


Počúvam, čo hovoria politici a držím si odstup od niektorých známych komentátorov. Lebo komentáre o politikových rečiach nás môžu zmýliť viac ako reči samotného politika a nasmerovať do slepej uličky.


Snažím sa do istej miery odosobniť od "zraňujúcich rečí" politikov.
Človek si môže povedať aj - uraziť ma môže iba inteligent.


Politika je jedno veľké divadlo.
Panské huncútstvo.
Rozdeľuj a panuj.
Chlieb a hry.


Politika je aj umenie možného.
Ficovo kľučkovanie krásne vysvetlil @Ferko včera vo vlákne o Smere.

Chcem veriť, že sú aj politici, ktorí to s nami, obyčajnými ľuďmi, myslia dobre.
Zároveň nezabúdam, že cesta do pekla je dláždená dobrými úmyslami.
Že politikom sa neverí, že politici sa kontrolujú.


Ale mne osobne pri Hlase a Smere príde na rozum - "nanajskí chlapci". Myslím si, že nie som jediná, kto to vníma takto.


Do volieb ďaleko, ale možno bližšie, ako si myslíme. Možno preto takéto na prvý pohľad urážlivé reči.


@Atevi Je mi ľúto, že si si to vzala osobne. Pripúšťam, že video môže byť kvalitné, skúsim si ho znova pustiť, vypeckovať, počítač už je postarší. Otázka: Kto to video pustil von a s akým zámerom? Nepreferujem nikoho. Teda, drží ma nadšenie pre Smer, vidno to z niektorých mojich príspevkov. Počúvam, čo hovoria politici a držím si odstup od niektorých známych komentátorov. Lebo komentáre o politikových rečiach nás môžu zmýliť viac ako reči samotného politika a nasmerovať do slepej uličky. Snažím sa do istej miery odosobniť od "zraňujúcich rečí" politikov. Človek si môže povedať aj - uraziť ma môže iba inteligent. **Politika je jedno veľké divadlo.** Panské huncútstvo. Rozdeľuj a panuj. Chlieb a hry. Politika je aj umenie možného. Ficovo kľučkovanie krásne vysvetlil @Ferko včera vo vlákne o Smere. Chcem veriť, že sú aj politici, ktorí to s nami, obyčajnými ľuďmi, myslia dobre. Zároveň nezabúdam, že cesta do pekla je dláždená dobrými úmyslami. Že politikom sa neverí, že politici sa kontrolujú. Ale mne osobne pri Hlase a Smere príde na rozum - "nanajskí chlapci". Myslím si, že nie som jediná, kto to vníma takto. Do volieb ďaleko, ale možno bližšie, ako si myslíme. Možno preto takéto na prvý pohľad urážlivé reči.

Beriem to tak, že si Pelle Budaja nachystal do pohody a potom mu to nechal vyžrať.
To nemyslíš vážne. Mal som napísaných pár vetičiek, ale som ich zmazal. Podľa toho čo si napísala je zbytočné čkoľvek vysvetľovať, vôbe púsťať sa s tebou so debaty na túto tému. V druhom prípade by som bol osobný a to nechcem. Predpokladám, že si na fcb, ak chceš vedieť, kto je Izabela, kľudne sa jej spýtaj. Nejako sa tu začali množiť trolovia.


[quote="pid:51951, uid:679"]Beriem to tak, že si Pelle Budaja nachystal do pohody a potom mu to nechal vyžrať.[/quote]To nemyslíš vážne. Mal som napísaných pár vetičiek, ale som ich zmazal. Podľa toho čo si napísala je zbytočné čkoľvek vysvetľovať, vôbe púsťať sa s tebou so debaty na túto tému. V druhom prípade by som bol osobný a to nechcem. Predpokladám, že si na fcb, ak chceš vedieť, kto je Izabela, kľudne sa jej spýtaj. Nejako sa tu začali množiť trolovia.

@Mirec D. - je mi ľúto, že ma vnímaš ako trolla.

Každý z nás sa môže mýliť, to je jedna vec.


A ak trošku vnímaš, kto číta tvoje občasné príspevky, vidíš, že som medzi nimi.


Ak čítaš, čo iné píšem ja tu na KSB, tak to fakt nemôžeš myslieť vážne s tým obvinením.


@Mirec D. - je mi ľúto, že ma vnímaš ako trolla. Každý z nás sa môže mýliť, to je jedna vec. A ak trošku vnímaš, kto číta tvoje občasné príspevky, vidíš, že som medzi nimi. Ak čítaš, čo iné píšem ja tu na KSB, tak to fakt nemôžeš myslieť vážne s tým obvinením.

"nanajskí chlapci".
Nanajský chlapci - SMER HLAS, preberalo sa to tu xkrát. Stále sa držím názoru, že Pele pôjde do koalície so Smerom, len keď nebude inej alternatívy. Nedávno sa v tomto zmysle vyjadril aj Michelko. Nie, že by záležalo na tom čo hovorí, ktorý analitik, ale potvdil mi moju mienku. Navyše má aj nejaké zákulisné informácie. Na zázraky neverím a vrámci sledovania procesu, no Pele je herec jednoznačne, ale hrá to na voličov. Hrá to na všetky strany. Mne ani nepríde, že Pele odišiel zo Smeru a k nemu sa pridali ďalší. Mne to príde presne naopak, tí ďalší to vymysleli, lebo hranty ostali prázdne a Peleho si ako maskota postavili do čela. Jamôčky na lícach, pocit, že je šéf, vysoké ambície, nachutil sa pri premiérovaní, atď. Prepáč za predch ostrejší príspevok, ale tvoj pripadal mi ako narýchlo zbúchaný na sekretariáte Hlasu.


[quote="pid:51987, uid:679"]"nanajskí chlapci".[/quote]Nanajský chlapci - SMER HLAS, preberalo sa to tu xkrát. Stále sa držím názoru, že Pele pôjde do koalície so Smerom, len keď nebude inej alternatívy. Nedávno sa v tomto zmysle vyjadril aj Michelko. Nie, že by záležalo na tom čo hovorí, ktorý analitik, ale potvdil mi moju mienku. Navyše má aj nejaké zákulisné informácie. Na zázraky neverím a vrámci sledovania procesu, no Pele je herec jednoznačne, ale hrá to na voličov. Hrá to na všetky strany. Mne ani nepríde, že Pele odišiel zo Smeru a k nemu sa pridali ďalší. Mne to príde presne naopak, tí ďalší to vymysleli, lebo hranty ostali prázdne a Peleho si ako maskota postavili do čela. Jamôčky na lícach, pocit, že je šéf, vysoké ambície, nachutil sa pri premiérovaní, atď. Prepáč za predch ostrejší príspevok, ale tvoj pripadal mi ako narýchlo zbúchaný na sekretariáte Hlasu.

- je mi ľúto, že ma vnímaš ako trolla
Súhlasím s tebou a ešte raz sa ospravedlňujem. Nechal som sa dnes totiž vytočiť haRabínom, ktorý sa vezie na vlne LEboFicizmu aj som niečo napísal do diskusie pod tým čo zasa uverejnil. No a najprv som nechcel, ale musel som reagovať na nový nick, ktorý tu prišiel s teóriou, že na svojom mobile detekuje očkovaných. A priznávam, zlízla si si to odo mňa ty. Všetko dobré.


[quote="pid:51990, uid:679"]- je mi ľúto, že ma vnímaš ako trolla[/quote]Súhlasím s tebou a ešte raz sa ospravedlňujem. Nechal som sa dnes totiž vytočiť haRabínom, ktorý sa vezie na vlne LEboFicizmu aj som niečo napísal do diskusie pod tým čo zasa uverejnil. No a najprv som nechcel, ale musel som reagovať na nový nick, ktorý tu prišiel s teóriou, že na svojom mobile detekuje očkovaných. A priznávam, zlízla si si to odo mňa ty. Všetko dobré.

@Mirec D. v pohode. Možno to naozaj vyzeralo ako z toho sekretariátu. smile

Snažím sa čo najmenej vyjadrovať k Hlasu a Smeru a svoje dojmy si ukladám hlavne do "zásuvky" a postupne ich triedim.


Včera ma ale zaujalo hlavne to Tomášovo vyjadrenie v RTVS, preto som si to nenechala pre seba.


@Mirec D. v pohode. Možno to naozaj vyzeralo ako z toho sekretariátu. :D Snažím sa čo najmenej vyjadrovať k Hlasu a Smeru a svoje dojmy si ukladám hlavne do "zásuvky" a postupne ich triedim. Včera ma ale zaujalo hlavne to Tomášovo vyjadrenie v RTVS, preto som si to nenechala pre seba.

Je mi ľúto, že si si to vzala osobne
To je o tom, či sa volič nechá urážať niekým, kto sa viezol roky na chrbtoch iných. Preto je to pre mňa osobné z hľadiska voliča (rôznej) strany, ktorý má sebaúctu. A k tomu ešte moje insiderské informácie , aký bol a ako sa správal počas jeho štátnej funkcie v Smere. Neurobil nič iné, len to, čo som predpokladala. Súčasne som mu vďačná za to, že vyviedol tú svoju s.r.o. zo Smeru a tiež mu dakujem za jeho vyjadrenia. Čím bude úprimnejší, tým lepšie. Mnohí majú šancu vedieť, na čom sú. A ten kontext - dezoláti - čiže tí, ktorí sa nechcú dať opichať covid-injekciami. Jasne naznačil/potvrdil, čo podporuje.


[quote="pid:51987, uid:679"]Je mi ľúto, že si si to vzala osobne[/quote]To je o tom, či sa volič nechá urážať niekým, kto sa viezol roky na chrbtoch iných. Preto je to pre mňa osobné z hľadiska voliča (rôznej) strany, ktorý má sebaúctu. A k tomu ešte moje insiderské informácie , aký bol a ako sa správal počas jeho štátnej funkcie v Smere. Neurobil nič iné, len to, čo som predpokladala. Súčasne som mu vďačná za to, že vyviedol tú svoju s.r.o. zo Smeru a tiež mu dakujem za jeho vyjadrenia. Čím bude úprimnejší, tým lepšie. Mnohí majú šancu vedieť, na čom sú. A ten kontext - dezoláti - čiže tí, ktorí sa nechcú dať opichať covid-injekciami. Jasne naznačil/potvrdil, čo podporuje.
Upravené 10. 1. 2022 o 13:50

Nejako sa tu začali množiť trolovia.


Ano, na fóre pribudlo dosť veľa nových nickov kt píšu všeličo. A určite sem chodí aj veľa politikov. @Zora registrujem už dlhšie, píše veľmi rozumne a s jej názormi suhlasim.

Čo mna udivuje, a toto nie je z mojej strany osobne, že keď sa nad niečim pozastavil a chcem si to prediskutovať, pozerať sa na veci z rôznych pohľadov podľa hesla, politikom na nedôveruje, ale sa kontrolujú, tak mi príde vcelku príspevok, kde sú aj osobne invektívy. Nemyslím toto vlakno.. takze chápem aj @Zora. Preto sem chodím, aby sim si svoje chápanie mohla korigovať. Ja neviem všetko - preto sa pytam. Neexistuje zle otazky, ja to učím svojich študentov aj deti. Takze prosím aj o trochu nadhľadu. Áno, chodia sem aj teológovia a vyryvaci, ale toto ja ani @Zora nie sme.

Ešte na záver - ja Pellemu nedôverujem. Vyliezol na chrbte Fica a teraz doňho kope. Toto sa principiálne nerobí, to svedčí o jeho charaktere. Ako mu záleží na osude Slovákov je očividne. V jeho skupine môžu byt ľudia, kt to môžu mysliet dobre, a ešte ho neprepukli. Ale ti do politiky nepatria, ibaže by chceli byt dalsi Prickovia, aj keď v lepším formáte.


[quote="pid:51988, uid:83"]Nejako sa tu začali množiť trolovia.[/quote] Ano, na fóre pribudlo dosť veľa nových nickov kt píšu všeličo. A určite sem chodí aj veľa politikov. @Zora registrujem už dlhšie, píše veľmi rozumne a s jej názormi suhlasim. Čo mna udivuje, a toto nie je z mojej strany osobne, že keď sa nad niečim pozastavil a chcem si to prediskutovať, pozerať sa na veci z rôznych pohľadov podľa hesla, politikom na nedôveruje, ale sa kontrolujú, tak mi príde vcelku príspevok, kde sú aj osobne invektívy. Nemyslím toto vlakno.. takze chápem aj @Zora. Preto sem chodím, aby sim si svoje chápanie mohla korigovať. Ja neviem všetko - preto sa pytam. Neexistuje zle otazky, ja to učím svojich študentov aj deti. Takze prosím aj o trochu nadhľadu. Áno, chodia sem aj teológovia a vyryvaci, ale toto ja ani @Zora nie sme. Ešte na záver - ja Pellemu nedôverujem. Vyliezol na chrbte Fica a teraz doňho kope. Toto sa principiálne nerobí, to svedčí o jeho charaktere. Ako mu záleží na osude Slovákov je očividne. V jeho skupine môžu byt ľudia, kt to môžu mysliet dobre, a ešte ho neprepukli. Ale ti do politiky nepatria, ibaže by chceli byt dalsi Prickovia, aj keď v lepším formáte.
Upravené 10. 1. 2022 o 14:06

Preto sem chodím, aby sim si svoje chápanie mohla korigovať.
Lavzza, v podstate o to mi išlo. Viem, že som reagoval aj na tvoj príspevok. Pokiaľ si pamätám, nemám čas to teraz hľadať, mňa v ňom zarazila fráza "bez vetra sa ani lístok nepohne". Proste pri všetkej úcte k tebe,proste, neštudoval som KSB, tak si nemôžem dovoliť tvrdiť, že je to nekonceptuálne, ale prinajmenšom ma to pri tebe zarazilo. Považujem ťa za dlhodobú členku tohoto fóra, možno už si bola aj na Vode. Sama píšeš, že Harabin ťa už otravuje. U mňa sa už definitívne odkopal a či už vedome, či nevedome, slúži len na to, aby spochybňoval Fica a Smer, tým pádom mu znižoval percentá. Pochopil by som to keby bol v politike a zbieral by percentá pre seba. To len na vysvetlenie toho, prečo ma tá fráza od teba zarazila. Ako napísal, myslím Ferko, pri vlastne už 14 ročnej sústredenej delostreleckej paľbe na Fica, presne podľa šablóny Mečiar, únos, Remiáš, nedávno Fico Kuciak. Tom sústredenom neustálom tlaku zo všetkých strán na Fica, či už od liberastov, alebo patriastov. Dnes som to napísal do diskusie pod ďalšie kopanie Harabina do Fica, že takí ako on vrátene neho a liberofašisti sú dve strany jednej mince. Takže niekto úmyselne zavádza, klame v prípade Harabina do 95% pravdy primieša 5% lží, alebo úmyselne zamlčí "B" keď povie "A", to by som definoval ako hýbanie lístkami bez vetra. Všetko dobré aj tebe, aj ostatným členom tohoto fóra. Veď ja vás mám za priateľov.


[quote="pid:52002, uid:273"]Preto sem chodím, aby sim si svoje chápanie mohla korigovať.[/quote] Lavzza, v podstate o to mi išlo. Viem, že som reagoval aj na tvoj príspevok. Pokiaľ si pamätám, nemám čas to teraz hľadať, mňa v ňom zarazila fráza "bez vetra sa ani lístok nepohne". Proste pri všetkej úcte k tebe,proste, neštudoval som KSB, tak si nemôžem dovoliť tvrdiť, že je to nekonceptuálne, ale prinajmenšom ma to pri tebe zarazilo. Považujem ťa za dlhodobú členku tohoto fóra, možno už si bola aj na Vode. Sama píšeš, že Harabin ťa už otravuje. U mňa sa už definitívne odkopal a či už vedome, či nevedome, slúži len na to, aby spochybňoval Fica a Smer, tým pádom mu znižoval percentá. Pochopil by som to keby bol v politike a zbieral by percentá pre seba. To len na vysvetlenie toho, prečo ma tá fráza od teba zarazila. Ako napísal, myslím Ferko, pri vlastne už 14 ročnej sústredenej delostreleckej paľbe na Fica, presne podľa šablóny Mečiar, únos, Remiáš, nedávno Fico Kuciak. Tom sústredenom neustálom tlaku zo všetkých strán na Fica, či už od liberastov, alebo patriastov. Dnes som to napísal do diskusie pod ďalšie kopanie Harabina do Fica, že takí ako on vrátene neho a liberofašisti sú dve strany jednej mince. Takže niekto úmyselne zavádza, klame v prípade Harabina do 95% pravdy primieša 5% lží, alebo úmyselne zamlčí "B" keď povie "A", to by som definoval ako hýbanie lístkami bez vetra. Všetko dobré aj tebe, aj ostatným členom tohoto fóra. Veď ja vás mám za priateľov.

Mirec píšem radšej súkromnú správu, Tvoj príspevok bol ok, aj som poďakovala za konštruktívny koment.


Mirec píšem radšej súkromnú správu, Tvoj príspevok bol ok, aj som poďakovala za konštruktívny koment.

To "nevedomé?" vyjadrenie Pellegriniho trošku víri vody v Hlas-e a cestujúci pomedzi stranami sa začínajú hmýriť - stojí aj pred nimi otázka: aké budú reálne preferencie?, nie tie programovateľné z prieskumov
Končí v strane Hlas-SD? Branislav Becík zareagoval na “prúser” Pellegriniho rozhovoru s Budajom
Hlas-SD pred časom predstavil Becíka predtým pôsobiaceho v Dobrej voľbe ako veľkú posilu z regiónov a šéf strany Pellegrini mu dokonca dal stoličku jedného z členov predsedníctva strany. Pod jedným z posledných príspevkov B. Becíka na Facebooku sa ho fanúšik opýtal, ako môže byť stále členom Hlasu-SD a či mu nestačil včerajší “prúser” – video s vystúpením Petra Pellegriniho pre reláciou Na telo...
Becík na to odpovedal jednoducho a jasne: “Stačilo.” Napísal na Facebooku.
https://www.hlavnespravy.sk/konci-v-strane-hlas-sd-branislav-becik-zareagoval-na-pruser-pellegriniho-rozhovoru-s-budajom/2819058


To "nevedomé?" vyjadrenie Pellegriniho trošku víri vody v Hlas-e a cestujúci pomedzi stranami sa začínajú hmýriť - stojí aj pred nimi otázka: aké budú reálne preferencie?, nie tie programovateľné z prieskumov **Končí v strane Hlas-SD? Branislav Becík zareagoval na “prúser” Pellegriniho rozhovoru s Budajom** Hlas-SD pred časom predstavil Becíka predtým pôsobiaceho v Dobrej voľbe ako veľkú posilu z regiónov a šéf strany Pellegrini mu dokonca dal stoličku jedného z členov predsedníctva strany. Pod jedným z posledných príspevkov B. Becíka na Facebooku sa ho fanúšik opýtal, ako môže byť stále členom Hlasu-SD a či mu nestačil včerajší “prúser” – video s vystúpením Petra Pellegriniho pre reláciou Na telo... Becík na to odpovedal jednoducho a jasne: “Stačilo.” Napísal na Facebooku. https://www.hlavnespravy.sk/konci-v-strane-hlas-sd-branislav-becik-zareagoval-na-pruser-pellegriniho-rozhovoru-s-budajom/2819058
Upravené 10. 1. 2022 o 15:01

@maross33 ďakujem za celé video. To je už iná káva. Veľmi tvárny charakter aj ohybná chrbtica, čo dokáže vyprodukovať. On, ktorý využil voličov aj členskú základňu Smeru a teraz takéto špinavosti o platení protestujúcich.

@maross33 ďakujem za celé video. To je už iná káva. Veľmi tvárny charakter aj ohybná chrbtica, čo dokáže vyprodukovať. On, ktorý využil voličov aj členskú základňu Smeru a teraz takéto špinavosti o platení protestujúcich.
Upravené 10. 1. 2022 o 21:09

Pozrite si, vypočujte a názor si urobte sami.


Videla som celú tú komédiu.


Pelle Domovníka pekne vytáčal.


Erik Tomáš a Peter Pellegrini boli vo svojich vyjadreniach o základniach USA v SR v zhode.


Snažím sa do istej miery odosobniť od "zraňujúcich rečí" politikov.


Zdravy rozumny technicky pohlad na dej a jeho vyhodnotenie.


ps: Rozklad SR neustale pokracuje a hra postupila na dalsiu uroven.


[quote="pid:51951, uid:679"]Pozrite si, vypočujte a názor si urobte sami.[/quote] [quote="pid:51951, uid:679"]Videla som celú tú komédiu.[/quote] [quote="pid:51951, uid:679"]Pelle Domovníka pekne vytáčal.[/quote] [quote="pid:51951, uid:679"]Erik Tomáš a Peter Pellegrini boli vo svojich vyjadreniach o základniach USA v SR v zhode.[/quote] [quote="pid:51987, uid:679"]Snažím sa do istej miery odosobniť od "zraňujúcich rečí" politikov.[/quote] Zdravy rozumny technicky pohlad na dej a jeho vyhodnotenie. ps: Rozklad SR neustale pokracuje a hra postupila na dalsiu uroven.

On, ktorý využil voličov aj členskú základňu Smeru a teraz takéto špinavosti o platení protestujúcich.
ak chce zutekať z politiky, tak vykročil správnou cestou. Avšak nech nezabúda, že pániček takéto "chyby" neodpúšťa.


[quote="pid:52053, uid:111"]On, ktorý využil voličov aj členskú základňu Smeru a teraz takéto špinavosti o platení protestujúcich.[/quote]ak chce zutekať z politiky, tak vykročil správnou cestou. Avšak nech nezabúda, že pániček takéto "chyby" neodpúšťa.

Končí v strane Hlas-SD? Branislav Becík zareagoval na “prúser” Pellegriniho rozhovoru s Budajom


možno využil príležitosť ako odísť bez toho, aby na sebe ohol vlások a ostal čistý.....
môj názor- absolutne sa do tej strany nehodil, zjavne ich skoro prekukol a možno.... dostal len príležitosť sa zviditeľniť a podarilo sa.....on by bol lepší niekde v spolku z obyčajných ľudí (nie tých Matelových) a tak vytiahnuť schopné kádre zo svojho "chotára" Aj takto by sa dalo prísť k zmene zo spodu. Žeby prvá lastovička?...ale to asi predbieham.....


[quote="pid:52016, uid:111"]Končí v strane Hlas-SD? Branislav Becík zareagoval na “prúser” Pellegriniho rozhovoru s Budajom[/quote] možno využil príležitosť ako odísť bez toho, aby na sebe ohol vlások a ostal čistý..... môj názor- absolutne sa do tej strany nehodil, zjavne ich skoro prekukol a možno.... dostal len príležitosť sa zviditeľniť a podarilo sa.....on by bol lepší niekde v spolku z obyčajných ľudí (nie tých Matelových) a tak vytiahnuť schopné kádre zo svojho "chotára" Aj takto by sa dalo prísť k zmene zo spodu. Žeby prvá lastovička?...ale to asi predbieham.....

absolutne sa do tej strany nehodil


Potial aj ja mam taky nazor.


Za mna uz pri prvom prihovore s Pellegrinim mi nerezal. Nieze by to bol nejaky zly clovek. Pre mna patri do kategorie pseudopatriotov. Dost casto prebija jeho taka umela naivna slusna iniciativa. Pripada mi, ze o vacsej politike toho vela nevie, ale mozno casom sa zorientuje.


Proste ak by odisiel, tak v tomto jeho momentalnom nastaveni by to bolo len lepsie, lebo nejak nezapada do timovych potrieb Hlasu a mohol by byt pritazou.


[quote="pid:52067, uid:17"]absolutne sa do tej strany nehodil[/quote] Potial aj ja mam taky nazor. Za mna uz pri prvom prihovore s Pellegrinim mi nerezal. Nieze by to bol nejaky zly clovek. Pre mna patri do kategorie pseudopatriotov. Dost casto prebija jeho taka umela naivna slusna iniciativa. Pripada mi, ze o vacsej politike toho vela nevie, ale mozno casom sa zorientuje. Proste ak by odisiel, tak v tomto jeho momentalnom nastaveni by to bolo len lepsie, lebo nejak nezapada do timovych potrieb Hlasu a mohol by byt pritazou.

Pre Ferka
No po vzhliadnuti toho videá , vidieť že Pele nemá charakter vo chvíli keď ho mal ukázať. To nie je o tom či je zlý alebo dobrý . Jazyk životných okolností ho postavil k jeho osobnému testu a on ho neprešiel .Vlastne sám sebe si napľul do tváre. Pre mňa to je veľmi jednoduché je len veľká škoda že opäť zlyhal ďalší “ náš vodca a predstaviteľ Slovákov”, koľkí v poradí?Každý politik musí byť vzorom , príkladom , musí byť vodca.Škoda pre nás všetkých , pretože na svete je nás Slovákov naozaj málo , tak mali by sme to vyvažovať kvalitou.


Pre Ferka No po vzhliadnuti toho videá , vidieť že Pele nemá charakter vo chvíli keď ho mal ukázať. To nie je o tom či je zlý alebo dobrý . Jazyk životných okolností ho postavil k jeho osobnému testu a on ho neprešiel .Vlastne sám sebe si napľul do tváre. Pre mňa to je veľmi jednoduché je len veľká škoda že opäť zlyhal ďalší “ náš vodca a predstaviteľ Slovákov”, koľkí v poradí?Každý politik musí byť vzorom , príkladom , musí byť vodca.Škoda pre nás všetkých , pretože na svete je nás Slovákov naozaj málo , tak mali by sme to vyvažovať kvalitou.

Pre mňa to je veľmi jednoduché je len veľká škoda že opäť zlyhal ďalší “ náš vodca a predstaviteľ Slovákov”


ja sol to už pisala cca pól roka dozadu, že Pele aj s tým táborom, nemastný, neslaný. Bez Fica a Smeru by nebol nikým. Tento egregor po roku pekne vyprchal… pre mna on líder nie je. Ako dobre vedie stranu, takze formálne je. Ale obsahom je prázdny.


[quote="pid:52147, uid:42"]Pre mňa to je veľmi jednoduché je len veľká škoda že opäť zlyhal ďalší “ náš vodca a predstaviteľ Slovákov”[/quote] ja sol to už pisala cca pól roka dozadu, že Pele aj s tým táborom, nemastný, neslaný. Bez Fica a Smeru by nebol nikým. Tento egregor po roku pekne vyprchal… pre mna on líder nie je. Ako dobre vedie stranu, takze formálne je. Ale obsahom je prázdny.

Tento egregor po roku pekne vyprchal


Aky egregor?


[quote="pid:52158, uid:273"]Tento egregor po roku pekne vyprchal[/quote] Aky egregor?

Aky egregor?


Ten egregor toho lídra, pamätáš na zaciatku pandémie, keď este nebola nová vláda a potom prišiel Igi. V porovnaní s ním Pele psobil, uhladený, nadčasový, no hotový líder. Myslím, že vtedy nazbieral body, z ktorých teraz profituje.


[quote="pid:52160, uid:254"]Aky egregor?[/quote] Ten egregor toho lídra, pamätáš na zaciatku pandémie, keď este nebola nová vláda a potom prišiel Igi. V porovnaní s ním Pele psobil, uhladený, nadčasový, no hotový líder. Myslím, že vtedy nazbieral body, z ktorých teraz profituje.

Pele psobil, uhladený, nadčasový, no hotový líder.


Je jasne, ze Pellegrini mal blizsie informacie o korone (ako aj dalsi politici) a vedel dostatocne spravne konat v zaciatkoch akcie korona. Uhladeny-neuhladeny..., podla mojho nazoru makal na zachrane ludi a SR.


A to, ci nejaky jeho egregor lidra splasol..., no v SR mame viac alebo menej liberalnych volicov tak minimalne dve tretiny z celeho mnozstva. To je dost velky sila, ktoru treba riesit.


[quote="pid:52168, uid:273"]Pele psobil, uhladený, nadčasový, no hotový líder.[/quote] Je jasne, ze Pellegrini mal blizsie informacie o korone (ako aj dalsi politici) a vedel dostatocne spravne konat v zaciatkoch akcie korona. Uhladeny-neuhladeny..., podla mojho nazoru makal na zachrane ludi a SR. A to, ci nejaky jeho egregor lidra splasol..., no v SR mame viac alebo menej liberalnych volicov tak minimalne dve tretiny z celeho mnozstva. To je dost velky sila, ktoru treba riesit.
123
13.66k
179
35
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept